Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εμενα για τις μυξες πολυ ορο και μετα με το οτρισαλιν μου ειχε πει. Να μην μενουν μεσα γιατι μπορει να κανει βρογχιτιδα,ετσι μου ειπε.

Κοριτσια ακομα δεν εκανε κακα...

Αφηστε οσο ψαχνω στο ιντερνετ για την αλεργια στο αγελαδινο βλέπω οτι μαλλον αυτο εχει....και δεν μου λετε ρε σεις τι σκατα θα τρωω???? οεο???? Επισης λεει κοβεις σοκολατες,αυγα,ψαρι,ντοματα,κρεμμυδι,λαχανο και χοιρινο. Υπαρχουν ομως πολλα φαγητα που περιεχουν γαλα ε?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εμενα για τις μυξες πολυ ορο και μετα με το οτρισαλιν μου ειχε πει. Να μην μενουν μεσα γιατι μπορει να κανει βρογχιτιδα,ετσι μου ειπε.

Κοριτσια ακομα δεν εκανε κακα...

Αφηστε οσο ψαχνω στο ιντερνετ για την αλεργια στο αγελαδινο βλέπω οτι μαλλον αυτο εχει....και δεν μου λετε ρε σεις τι σκατα θα τρωω???? οεο???? Επισης λεει κοβεις σοκολατες,αυγα,ψαρι,ντοματα,κρεμμυδι,λαχανο και χοιρινο. Υπαρχουν ομως πολλα φαγητα που περιεχουν γαλα ε?

Α! το ιδιο σου ειπε οπως και σε εμενα! η βρογχιτιδα που λες ειναι τα φλεμματα που λεω εγω!

Νομιζω και σαλατες γενικα, απ'οτι μου ειχε πει μια φιλη μου.... στην οποια της ειχε πει η παιδιατρος να πινει μονο κατσικισιο γαλα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Α! το ιδιο σου ειπε οπως και σε εμενα! η βρογχιτιδα που λες ειναι τα φλεμματα που λεω εγω!

Νομιζω και σαλατες γενικα, απ'οτι μου ειχε πει μια φιλη μου.... στην οποια της ειχε πει η παιδιατρος να πινει μονο κατσικισιο γαλα.

Και τι μενει Αννουλα μου να τρωω??? Για κετεβαζε τους τομους μαγειρικης σου κ στελνε συνταγες!!!! Κοριτσια θα σκασω ακομα να χεσει...!!!!!!!!:confused::confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν εχετε τον ιδιο γιατρο με την αδερφη σου?

Αχ! εγω εχω ενα ραβανι που τριγυρναει μεσα στην κουζινα γμτ!!!:tongue::tongue:

Εκεινη μου τον συστησε αλλα εχει αλλον γιατρο βασικα ...Τον ειχε βρει αυτον γιατι ειναι συμβεβλημενος με το ταμειο της.Καλα η αδελφη μου εχει αλλαξει 4-5 γιατρους ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Και τι μενει Αννουλα μου να τρωω??? Για κετεβαζε τους τομους μαγειρικης σου κ στελνε συνταγες!!!! Κοριτσια θα σκασω ακομα να χεσει...!!!!!!!!:confused::confused:

Σταματα παιδι μου! θα τα κανει οταν της ερθουν!

Σαμπως εχουμε ολοι στανταρ ωρα?

Η φιλη μου αυτη, τα ειχε κοψει ολα αυτα και ετρωγε κρεας σχεδον καθημερινα και αυτο ψητο η βραστο.Το αποτελεσμα και χωρις σαλατες και λαδερα ποιο ηταν? ειχε στουμπωσει η κοπελα και δεν ειχε παει στην τουαλετα για εβδομαδα ολοκληρη.Συν του οτι δεν εβρισκε ευκολα το κατσικισιο , και επισης δεν μπορουσε να φαει και δημητριακα.Ετσι το εκοψε.

Τωρα τι να σου πω Δωρακι? δοκιμαζε να δεις τι την πειραζει και τι οχι.

Διαφημίσεις

Τι να πω Αννουλα μου ελπιζω να τη σκαπουλαρεις πολυ νευριαζω οποτε παω σε γιατρο και ολο και κατι βρισκει λες και το κανουν επιτηδες.

Σοφακι μου οτι πιστευεις κανε ο καθενας λεει τα δικα του.

Δωρα μου για υπερπαραγωγη σε κοβω οχι για αλλεργια και μη κοιτας στο διαδικτυο θα χαζεψεις.

Ηρθε ο αντρουλης μου παω να βαλω να φαμε φιλακια

zxG9p3.png

owokp3.png

Σταματα παιδι μου! θα τα κανει οταν της ερθουν!

Σαμπως εχουμε ολοι στανταρ ωρα?

Η φιλη μου αυτη, τα ειχε κοψει ολα αυτα και ετρωγε κρεας σχεδον καθημερινα και αυτο ψητο η βραστο.Το αποτελεσμα και χωρις σαλατες και λαδερα ποιο ηταν? ειχε στουμπωσει η κοπελα και δεν ειχε παει στην τουαλετα για εβδομαδα ολοκληρη.Συν του οτι δεν εβρισκε ευκολα το κατσικισιο , και επισης δεν μπορουσε να φαει και δημητριακα.Ετσι το εκοψε.

Τωρα τι να σου πω Δωρακι? δοκιμαζε να δεις τι την πειραζει και τι οχι.

Ρε συ αν παω ετσι με κοβω μεχρι την βαφτιση να ειμαι 40 κιλα!!! Αερα θα τρωω... Αχ αντε να κανει κακα να δω... Μα κ αυτη καθε μερα μεχρι τετοια ωρα ειχε κανει τωρα τι την επιασε παλι??????????:confused:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα μην το λες ψεματα ..Το ματι φταιει...Εγω το πιστευω πολυ..Οποτε βγουμε εξω το μωρο συνεχεια ματιασμενο ειναι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Τι να πω Αννουλα μου ελπιζω να τη σκαπουλαρεις πολυ νευριαζω οποτε παω σε γιατρο και ολο και κατι βρισκει λες και το κανουν επιτηδες.

Σοφακι μου οτι πιστευεις κανε ο καθενας λεει τα δικα του.

Δωρα μου για υπερπαραγωγη σε κοβω οχι για αλλεργια και μη κοιτας στο διαδικτυο θα χαζεψεις.

Ηρθε ο αντρουλης μου παω να βαλω να φαμε φιλακια

Υπερπαραγωγη? δεν ξερω ρε συ.... τι να κανω να την βαζω να αδειαζει σε 2 γευματα το ιδιο στηθος?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε συ αν παω ετσι με κοβω μεχρι την βαφτιση να ειμαι 40 κιλα!!! Αερα θα τρωω... Αχ αντε να κανει κακα να δω... Μα κ αυτη καθε μερα μεχρι τετοια ωρα ειχε κανει τωρα τι την επιασε παλι??????????:confused:

Επιτιδες σου το κανει!! χιχιχι!!:tongue::tongue:

Παντως η δικη μου τυχαινει καποιες φορες να μην κανει μια μερα.

Αντε Γεωργια καλη ορεξη!

καλη ξεκουραση Αννα!

Δωρα κλεισατε ημερομηνια για βαφτιση?Σεπτεμβρη δεν ελεγες?Εμεις εχουμε κλεισει 2/9...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Δωρα μην το λες ψεματα ..Το ματι φταιει...Εγω το πιστευω πολυ..Οποτε βγουμε εξω το μωρο συνεχεια ματιασμενο ειναι...

Αν και λενε οτι τα αβαπτιστα δεν ματιαζονται δεν ξερω τι να πω.... κι εγω το πιστευω πολυ το ματι!!!

Εσεις πως πατε με τον υπνο???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω πριν κανω παιδι δεν το πιστευα με τιποτα.Οταν ομως ειδα οτι τα μωρα ηρεμουσαν καθε φορα που τα ξεματιαζε η μητερα μου, απο τοτε το πιστευω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...