Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Elafaki83 είπε:

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

Ηρθε λίγο καθυστερημένα το μήνυμα μου, μετά είδα ότι δεν πήγες. Κι εγώ ελπίζω σε κάτι καλό, είναι πολύ καλά τα έμβρυα σου πραγματικά! Σε καταλαβαίνω που είσαι συγκρατημένη γιατί θέλεις να είσαι προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο. Και εγώ οπότε αφήνω τον εαυτό μου να χαρεί... τσουπ κάτι γίνεται. Δυστυχώς πάντα θα ειμαστε σφιγμενες και θα πηγαίνουμε βήμα βήμα τη φορά. Θα περιμένουμε όμορφα νέα αύριο! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δουλεια και εγω...Ενα κλικ θελω να κανω και να ερθουν τα Χριστουγεννα..Πολλα ζηταω:?:

Πολύ βιαζόμαστε για τα Χριστούγεννα μου φένεται! αν και όλοι ανυπομονούμε!

Στον πρώτο μου γιο δούλεα μέχρι το τέλος.. Δεν με ένοιαζε κιολας.. Μονο 2 εβδομάδες πήρα στο τέλος επειδι κούτσενα και δεν μπορούσα να βγαίνω 3 οροφους με τα πόδια (δεν μπένω με τίποτα στον ανελκυστήρα ειδικά της δουλειάς μου) Τώρα μου φένετε ότι δεν αντέχω με τίποτε.... κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και γενικώς δεν αντέχω όλο αυτό (δουλειά σπιτι δουλιειες σπιτιου φαγητό κτλ κτλ) Αν ήμουνα σπιτι τι ωραια που θα ήταν όλα:-P

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Στον πρώτο μου γιο δούλεα μέχρι το τέλος.. Δεν με ένοιαζε κιολας.. Μονο 2 εβδομάδες πήρα στο τέλος επειδι κούτσενα και δεν μπορούσα να βγαίνω 3 οροφους με τα πόδια (δεν μπένω με τίποτα στον ανελκυστήρα ειδικά της δουλειάς μου) Τώρα μου φένετε ότι δεν αντέχω με τίποτε.... κουράζομαι πολύ πιο εύκολα και γενικώς δεν αντέχω όλο αυτό (δουλειά σπιτι δουλιειες σπιτιου φαγητό κτλ κτλ) Αν ήμουνα σπιτι τι ωραια που θα ήταν όλα:-P

εγω στο γιο μου δεν δουλευα και τωρα που δουλευω μου κακοφενετε!!!αλλα δεν λεει να καθησω απο τωρα πρεπει να αντεξω μεχρι τελος του χρονου γιατι χρειαζομαι τον 13 μισθο για να πληρωσω την γεννα!!!αρα υπομονη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Βιαζομαστε, δε βιαζομαστε..εγω ξερω οτι σε 3μηνες θα ειμαστε σπιτακι..

Χριστουγεννα θα αρχισετε τις αγορες?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

εγω σκεφτομαι να ξεκινησω μετα τα χριστουγεννα που θα βαλουν και ξεπουληματα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω εκανα ηδη την 1η μου αγορα, αφου πηγαν ολα καλα με την αμνιο και εμαθα και το φυλλο!

Και στους γιους μου οταν τους πρωτοακουγα επαιρνα το πρωτο τους ρουχο ετσι για το καλο!!

Τωρα σιγα- σιγα ολο και κατι θα παιρνω, δλδ καθε εβδομαδα ισως καθε δευτερη... Ο καιρος περναει γρηγορα και εγω θελω να τα ετοιμασω ολα πριν παω για γεννα γιατι θα τα φρεσκαρω κιολας.

Σαν θυμαμαι και στον 9ο μηνα με την κοιλια στο στομα στα μαγαζια να ψαχνω να κατσω...

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω εκανα ηδη την 1η μου αγορα, αφου πηγαν ολα καλα με την αμνιο και εμαθα και το φυλλο!

Και στους γιους μου οταν τους πρωτοακουγα επαιρνα το πρωτο τους ρουχο ετσι για το καλο!!

Τωρα σιγα- σιγα ολο και κατι θα παιρνω, δλδ καθε εβδομαδα ισως καθε δευτερη... Ο καιρος περναει γρηγορα και εγω θελω να τα ετοιμασω ολα πριν παω για γεννα γιατι θα τα φρεσκαρω κιολας.

Σαν θυμαμαι και στον 9ο μηνα με την κοιλια στο στομα στα μαγαζια να ψαχνω να κατσω...

Η αληθεια ειναι οτι,πιο ωραια θα ηταν να καθομαστε στον 9ο, παρα να κουραζομαστε στο ψαξιμο..Αφηστε που μπορει να επιβληθει και ξεκουραση..δεν ξερουμε πως θα μας παει στο τελος!

Εγω σκεφτομουν τα Χριστουγεννα να ξεκινησω με το βαψιμο, μεχρι να τελειωσω το βαψιμο να μου φερουν τα επιπλα και μετα να ξεκινησω με το πλυσιμο των ρουχων και το μαζεμα..Δλδ στην ουσια, να φαω ολο το Γεναρη με την προετοιμασια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

εγώ λεω να ξεκινήσω να πριν τα Χριστούγεννα, και γενικά να παίρνω σιγα σιγά. μετά τα Χριστούγεννα θα βαρύνουμε πολύ και θα μού είναι δύσκολο με τέτοια κοιλιά ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Νια θυμησε μου τι μωρο περιμενεις η δεν ξερεις??

Αγοράκι περιμένω!!!! Θα τα κάνω 2!! Για πες πως είναι με 2 γιους;:D

Αυτοί οι 3 μήνες όμως πως θα περάσουν δεν ξέρω!

Εφη μου και εγω με τον 13ο θα πληρώσω την γέννα...τον δικό μου και του άντρα μου... την πρώτη φορά ήταν γύρω στα 3000 ευρω ΦΤ! ε φανταζομαι μετά από 2 χρόνια θα ακρίβωσαν ε;;;;;

Όσο για τις αγορές πρώτα πρέπει να κάνω μια εκκαθαριση με τα ρουχαλάκια του μεγάλου μου..Εχω πάρα πολλά και καλα ρουχαλάκια και είναι κρίμα..και συμπήπτουν και οι εποχές ένα περίπου.. Για κρεβατάκι έχω από τον πρώτο μου, καροτσάκι το ίδιο, αλλάχτρα το ίδιο!! οπότε δεν μου μένουν και πολλά να αγοράσω ευτυχως:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ρε κοριτσια, εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι, εχετε παρει καπως το κολαϊ...

Εγω τι θα κανω?Σκεφτομαι την πρωτη μερα που θα γυρισμουμε απο το μαιευτηριο και θα κλαιει και δεν θα ξερω τι θελει..ή οταν θα πρεπει να το κανω μπανιο...

Βεβαια θα εχω να με βοηθανε..μαμα και τετοια!Αλλα οσο να'ναι, θελεις να τα κανεις μονος σου...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Αγοράκι περιμένω!!!! Θα τα κάνω 2!! Για πες πως είναι με 2 γιους;:D

Αυτοί οι 3 μήνες όμως πως θα περάσουν δεν ξέρω!

Εφη μου και εγω με τον 13ο θα πληρώσω την γέννα...τον δικό μου και του άντρα μου... την πρώτη φορά ήταν γύρω στα 3000 ευρω ΦΤ! ε φανταζομαι μετά από 2 χρόνια θα ακρίβωσαν ε;;;;;

Όσο για τις αγορές πρώτα πρέπει να κάνω μια εκκαθαριση με τα ρουχαλάκια του μεγάλου μου..Εχω πάρα πολλά και καλα ρουχαλάκια και είναι κρίμα..και συμπήπτουν και οι εποχές ένα περίπου.. Για κρεβατάκι έχω από τον πρώτο μου, καροτσάκι το ίδιο, αλλάχτρα το ίδιο!! οπότε δεν μου μένουν και πολλά να αγοράσω ευτυχως:D

εγω ρωτησα τιμες για να ξερω και μου ειπε 1700 ο γιατρος και 1800 η κλινηκη με καισαρικη φυσικα!!!

αρα καλα το υπολογιζεις!!

εγω εχω κρεβατακι και αρκετα ρουχαλακια απο τον πρωτο γιο αλλα θα χρειαστω καροτσι και μπανακι αλλαχτρα γιατι αυτα του γιου μου εχουν καταστραφη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ρε κοριτσια, εσεις που εχετε ηδη ενα παιδι, εχετε παρει καπως το κολαϊ...

Εγω τι θα κανω?Σκεφτομαι την πρωτη μερα που θα γυρισμουμε απο το μαιευτηριο και θα κλαιει και δεν θα ξερω τι θελει..ή οταν θα πρεπει να το κανω μπανιο...

Βεβαια θα εχω να με βοηθανε..μαμα και τετοια!Αλλα οσο να'ναι, θελεις να τα κανεις μονος σου...

μια χαρα θα τα πας μην αγχωνεσε σιγα σιγα θα μαθεις.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μια χαρα θα τα πας μην αγχωνεσε σιγα σιγα θα μαθεις.

Το οτι καποια στιγμη θα μαθω ειναι το μονο σιγουρο..Μεχρι τοτε ομως τι εχεινα τραβηξει το καημενο το μωρο..

Κανα δυο φορες ετυχε να αλλαξω φορμακι στις ξαδεφες μου οταν ηταν νεογεννητες και τα εκανα επανω μου..Καταρχας νομιζεις οτι ετσι οπως βαζεις το μανικι, το χερι θα σπασει..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...