Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω μετα την γεννα δεν πηρα συμπληρωμα σιδηρου... Βλακεια εκανα?

Εγω πηρα γιατι ηταν και καισαρικη, αλλα δεν ξερω τι γινεται οταν θηλαζεις.:rolleyes:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω μετα την γεννα δεν πηρα συμπληρωμα σιδηρου... Βλακεια εκανα?

Ναι Δωρακι μου πρεπει να παιρνεις σιδηρο μολις θηλαζεις αμεσως μετα μηπως και την πιασει δυσκοιλιοτητα και οπωσδηποτε ασβεστιο αφου θηλαζεις και στο χρονο πανω θα κανεις γενικες εξετασεις και θυροειδη να δεις που εισαι καλα δε τα λένε οι γιατροι πια?:shock:Εγω θα κανω και καμπυλη ζαχαρου γιατι ειχα θεμα με το ζαχαρο αν θυμασαι.

zxG9p3.png

owokp3.png

να παιρνω δηλ ρε κοριτσια και σιδηρο και ασβεστιο??? Η παιδιατρος μου ειπε οχι... αχ θα τρελλαθω,μηπως τελικα τα κανω ολα λαθος???????????????

Δωρα μου, μην αγχωνεσαι, δωσε λιγο αιμα και δες αιματοκριτη, αποθηκες σιδηρου και ασβεστιο.;);)

να παιρνω δηλ ρε κοριτσια και σιδηρο και ασβεστιο??? Η παιδιατρος μου ειπε οχι... αχ θα τρελλαθω,μηπως τελικα τα κανω ολα λαθος???????????????

Σωστο αυτο που λεει η Αννα μας αλλα βρε κοριτσια τι συμβαινει με τους γιατρους γιατι τοση διασταση αποψεων σε τοσο απλα πραγματα?Εκανε κακακια η μπουμπου?

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Σωστο αυτο που λεει η Αννα μας αλλα βρε κοριτσια τι συμβαινει με τους γιατρους γιατι τοση διασταση αποψεων σε τοσο απλα πραγματα?Εκανε κακακια η μπουμπου?

Οχι ακομα περιμενω... τωρα παλευει με ενα κρεμαστο να το φαει!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Λες και ειναι τοσο δυσκολο να σου πουν να κανεις εναν ελεγχο.

Εγω μετα την 1η εγκυμοσυνη, τυχαια κοιταξα τον θυρεοειδη επειδη με ρωτησε ο παθολογος αν τον εχω κοιταξει μετα τη γεννα, και δεν ειχα συμπτωματα.Κανω εξετασεις και υπερυχο λοιπον και βρισκω οζωδη βρογχοκηλη, την οποια σας πληροφορω οτι την παρακολουθω απο τοτε και στα κανονικα μου και σε περιοδους εγκυμοσυνης, γιατι τοτε ειναι πολυ ευαισθητος ο θυρεοειδης και μπορει να σου κανει οτιδηποτε μεχρι και αποβολη.

καλημερα κοριτσακια μου γλυκα!! τι κανετε?? δεν διαβαζω καλα νεα κ στεναχωριεμαι δεν σας επιτρεπω εσεις να μην ειστε καλα!!πρεπει να ειστε καλα αντε λιγο να ανεβαινει η ψυχολογια μας εδω μεσα??

να αρχισω να πεταω τα τουβλα μου οπως στη εγκυμοσυνη να σας φτιαχνω το κεφι???

δωρακι μου γλυκο σε καταλαβαινω κ σε νιωθω απολυτα το ξερεις αυτο οπως λεει κ το λιτσακι μας οι ορμονες μας ακομα χορευουν κ επειδη δεν μας ερχονται ομαλα οπως τα φανταζομασταν τα παιζουμε!! το σημαντικο ειναι να ειναι υγιεις τα μωρα μας κ να κανουμε οτι παιρναει απο το χερι μας για να τα βοηθαμε να μεγαλωνουν με ηρεμια...τα λεω αυτα γιατι εγω με τα ψυχολογικα που χω ολη μερα ψυχαναλυση στο εαυτο μου κανω...κ καθομαι κ μιλαω με τον εαυτο μου...μην μασας κοριτσακι μου θυμησου οτι εισαι δυνατη κ θα τα καταφερεις αψογα!!εισαι η μονη που μπορει να καταλαβει απολυτα το μωρακι σου κ να το δωσεις θετικη ηρεμια κ γαληνη!!εγω το εχω χωνεψει οπως ειπε κ η γυναικολογος μου οτι χρειαζομαστε 9 μηνες για να συνελθουμε τελειως!!

οσο για τις εξετασεις κ εγω τις εκανα ολες γενικη αιματος κ ουρων κ ειναι να κανω κ ορμονικες να δω ποτε θα παω..:rolleyes::rolleyes:

σιδηρο συνεχιζω να παιρνω ενα την ημερα!!

η μπεμπουλα συνεχιζει να κανει εμετο απλα εχει μειωθει η ποσοτητα ..τα βραδυα παντως δεν μου τρωει καλα ..απο τις 9 το βραδυ μεχρι τις 8 το πρωι τρωει μονο 140 μλ σε δυο η κ τρεις δοσεις..εννοω ξυπνηματα μεσα στην νυχτα...σημερα το απογευμα θα βγουν τα αποτελεσματα ουφ πολυ αγωνια!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Αννα μου καλα λες θα παω για μια εξεταση... γενικη αιματος να κανω?

Ποπη μου γλυκια ευχαριστω κ ευχομαι κ σε σενα να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα σημερα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ποπη μου γλυκια ευχαριστω κ ευχομαι κ σε σενα να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα σημερα!!!

Επειδη τα εχω μαθει απ'εξω πια και λογω παιδιων, για να δεις το σιδηρο θα ζητησεις γεν.αιματος (αιματοκριτη, αιμοσφαιρινη) και φεριττινη(αποθηκη σιδηρου).Αν θες να δεις ασβεστιο θα το πεις στο μικροβιολογικο.Επισης αν θες να δεις θυρεοειδη παλι θα το πεις, γιατι ειναι πολλες οι τιμες , εκει θα σου πουν τις βασικες εκτος αν μιλησεις με ενδοκρινολογο για ενα τσεκαρισμα.

καλησπερουδια!

Γεωργια μου κ εγω καπως ετσι κανω με τα ωραρια και τα ζιζια αλλα μαλλον απο την μυκητιαση αισθανομαι περισσοτερη δυσφορια..σ'ευχαριστω παντως!οσο για τις κρεμες,ελπιζω να εχω απαλλαγει μεχρι τοτε απο τη χαζομαρα που με βρηκε για να μην εκραγω!

Ποπακι μου καλα αποτελεσματα γλυκια μου!τι ωρα περιπου θα ξερουμε;τουλαχιστον ειναι καλυτερα το κουκλι σου!

κ εμενα παιδια ο γιατρος μονο για παπ μου ειπε.σιδηρο μου ειπε να παιρνω μονο για περιπου ενα μηνα.για ασβεστιο ουτε λογος.αν κ θυμαμαι η συμβουλος μου ειπε δεν πρεπει να τα παιρνουμε αν δεν υπαρχει ελλειψη στη μαμα..αχ ο καθενας ο,τι του φανει μου φαινεται!αλοιμονο μας!ο Θεος να μας φωτισει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Γεια σου Ποπάκι μου καλά αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου θα σε σκεφτομαστε και θα προσευχομαστε να βγουν τα καλυτερα δυνατα.

Άννα μου κι εγω εχω ενα οζο και κανω συνεχεια υπερηχο αλλα δε μεγαλωνει ευτυχως και καθε 6 μηνες το παρακολουθω.Αλλά θυροειδή δεν εχω.

Δωρα μου να πεις οτι θηλαζεις νομιζω οτι παιζει ρολο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Επειδη τα εχω μαθει απ'εξω πια και λογω παιδιων, για να δεις το σιδηρο θα ζητησεις γεν.αιματος (αιματοκριτη, αιμοσφαιρινη) και φεριττινη(αποθηκη σιδηρου).Αν θες να δεις ασβεστιο θα το πεις στο μικροβιολογικο.Επισης αν θες να δεις θυρεοειδη παλι θα το πεις, γιατι ειναι πολλες οι τιμες , εκει θα σου πουν τις βασικες εκτος αν μιλησεις με ενδοκρινολογο για ενα τσεκαρισμα.

καλημερα αννα μου!!ευχαριστω περιμενω πως κ πως τηλ απο τον γιατρο το απογευμα θα ξερουμε..σημερα θα κριθει αν κανουμε εισαγωγη στο νοσοκομειο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι..

αα εμενα ο ενδοκρινολογος μου μου ζητησε να κανω ορμονικες εξετασεις αλλα θελει να δει κ για το ζαχαρο που ειχα το θεμα..

ευχαριστω πολυ δωρακι μου!! να δουμε τι θα γινει!! εκανε κακα η μικρη ?? η ακομη??

κοριτσια να ρωτησω : ο αφαλος εχει συνελθει?? εμενα οχι κ γυρω απο τον αφαλο κ στο σημειο εκεινο εχω ενοχληση..γιατι ξερετε??ολο ξεχναω να ρωτησω την γιατρο..

σημερα το πρωι πηρα την μικρη μαζι στον οαεδ γιατι δεν εχω που να την αφησω την εβαλα για πρωτη φορα στο μαρσιπο κ την πηρε ο υπνος!! πολυ μου αρεσε!!:-P:razz:αλλα η δουλεια μου δεν εγινε παλι εχω παει ηδη τρεις φορες αυτος ο λογιστης μας ειναι για πολλες σφαλιαρες ολο ελειπη κ λαθος χαρτια μας στελνει

B4Itp2.png

καλησπερουδια!

Γεωργια μου κ εγω καπως ετσι κανω με τα ωραρια και τα ζιζια αλλα μαλλον απο την μυκητιαση αισθανομαι περισσοτερη δυσφορια..σ'ευχαριστω παντως!οσο για τις κρεμες,ελπιζω να εχω απαλλαγει μεχρι τοτε απο τη χαζομαρα που με βρηκε για να μην εκραγω!

Ποπακι μου καλα αποτελεσματα γλυκια μου!τι ωρα περιπου θα ξερουμε;τουλαχιστον ειναι καλυτερα το κουκλι σου!

κ εμενα παιδια ο γιατρος μονο για παπ μου ειπε.σιδηρο μου ειπε να παιρνω μονο για περιπου ενα μηνα.για ασβεστιο ουτε λογος.αν κ θυμαμαι η συμβουλος μου ειπε δεν πρεπει να τα παιρνουμε αν δεν υπαρχει ελλειψη στη μαμα..αχ ο καθενας ο,τι του φανει μου φαινεται!αλοιμονο μας!ο Θεος να μας φωτισει.

καλησπερα λιτσακι μου!! ευχαριστω πολυ !! θα ξερουμε το απογευμα κατα τις 7 υπολογιζω...εγω τεστ παπ εκανα μολις σαραντησα για να μην ξανατρεχω μου ειχε πει η γιατρος...ξεμπερδεψα απο ολα νωρις νωρις!! μονο οι ορμονικες μου εμειναν..καλα εκει θα βγουν ολα πανω κατω,χα χα !! θα βαρεσει κοκκινο το μηχανημα!!καλη υπομονη κ κουραγιο κ περαστικα με τα ζιζακια σου λιτσακι μου!! να σε πω γιατι δεν ξεκινας να κανεις τραπεζα γαλατος αφου δυσφορεις κ τα νιωθεις γεματα το βραδυ?? βγαζε με θηλαστρο..λεω εγω τωρα την γνωμη μου δεν ξερω...

η μικρη η μονη διαφορα που μου χει κανει ειναι οτι ειναι ευδιαθετη δλδ ξεκινησε κ μας χαμογελαει κ λιγο μιλαει ,,ο εμετος περιοριστικε σε ποσοτητα αλλα οχι σε συχνοτητα κανει δλδ συνεχεια ...κ απο τις μεσημεριανες ωρες μεχρι κ της 9 το βραδυ καταφερνει να πινει 100 μλ ενω τις υπολοιπες ωρες σπαμοδικα πινει 50-70 ανα μια η δυο ωρες...οτι να ναι δλδ..

Γεια σου Ποπάκι μου καλά αποτελεσματα να εχεις κοπελα μου θα σε σκεφτομαστε και θα προσευχομαστε να βγουν τα καλυτερα δυνατα.

Άννα μου κι εγω εχω ενα οζο και κανω συνεχεια υπερηχο αλλα δε μεγαλωνει ευτυχως και καθε 6 μηνες το παρακολουθω.Αλλά θυροειδή δεν εχω.

Δωρα μου να πεις οτι θηλαζεις νομιζω οτι παιζει ρολο.

ευχαριστω γεωργια μου!! προσευχηθητε να μην κανουμε εισαγωγη γιατι μαυρα χαλια ...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...