Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ Δωρακι μου σε καταλαμβαινω και εμανα ο Χριστος πηγαινει δουλεια και μετα διαβασμα σε ενα συμφοιτητη του..... καποιες φορες ειχε γίνει 1 - 2 το πρωι να ερθει

Καλημερα Νικη μου. ασε εμενα ερχεται κ κουρασμενος-ζαλισμενος απο την πολυ δουλεια κ δεν μπορω κ να τον βοηθησω φετος κ στεναχωριεμαι κ γι'αυτον! Ουφ!! κ σημερα ακομα η μπεμπα δεν εκανε κακα κ η αγωνια μου παρατεινεται...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια καλημέρα Δώρα και Λίτσα τι κάνετε?

Δώρα μου μη στεναχωριέσαι δε ξέρω αν το είδες το είχε πάθει κι εμένα ο μικρός μου χωρίς πράσινα κακά μόνο με αιματάκι κι ηταν υπερπαραγωγή γιατι ρουφαγε συνέχεια σα τη δικιά σου και μου το έκανε αυτό σε λίγο θα περάσει άντε και σήμερα αύριο ελπίζω να είστε καλύτερα.

Λίτσα μου εγω κι εμένα που κοιμάται πολλές ώρες της δίνω το δεξί στις 12 και μετά 7 που ξυπνάει το αριστερό και μόλις τελειώσει πάω και βγάζω από το δεξί όσο μπορώ ώστε να κοιμηθώ και όταν ξυπνάει στις 10 της δίνω από το δεξί για να αδειάσει τελειως και τέλος 12 που ξυπνάει εντελώς το αριστερό ελπίζω να βοήθησα μια που γενικά νομίζω ότι έχουν το ίδιο πρόγραμμα οι δικές μας εμένα το μεσημέρι χαλαρώνουν τελειως.Με τις κρέμες στην αρχή δίνεις και στήθος και σιγά σιγά το μωρό που τρώει πιο πολύ κρεμα μειώνει την ποσότητα του θηλασμού γιατι έχει κορέστεί οπότε αυτό το σταδιακό δε θα συμφορήσει το στήθος σου απλά εγω για να μη κοπει το γάλα έδινα πάντα όποτε ζήταγε με κύριους 3 θηλασμούς πρωί μεσημέρι και βράδυ και από τα δύο.

ΑΑΑΑΑΧΧΧ πάω να κάνω τα πατζούρια πριν ξυπνήσει πάλι η μικρή τι μαγειρεύετε σήμερα εγω κοκκινιστό μοσχάρι με πουρέ για το μικρό με μακαρονια για το μεγάλο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα Νίκη και Άννα.

Νίκη μου σίδηρο να συνεχίσεις να παίρνεις και αυτό που σου λέει η Άννα και αν θέλεις μια που δε θηλάζεις να πάρεις συπλήρωμα διατροφής και δαφνέλαιο κάνει καλό.Γενικά όμως αυτές είναι οι τρίχες που δεν έπεφταν όσο καιρό ήσουν έγκυος΄και σε εμάς που θηλάζουμε το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Δώρα μου έχω αρχίσει να βλέπω σε σένα τον εαυτό μου με το Γιώργο με όλο το θάρρος μη το αφήνεις να σε πάρει από κάτω το μωρό δεν έχει τίποτα και ο αντρούλης στη δουλειά μια χαρά θα είναι οι λογιστές αυτό το διάστημα όλοι πήζουν δεν είναι για να στεναχωριέσαι εξάλλου κι εσυ με την μπέμπα πήζεις.Αν έχετε καλό καιρό πάρε τη μικρή πήγαινε μια βόλτα ή άστη λίγο στη μαμά σου πιές κανένα καφέ με τις φίλες σου μη πέφτεις έτσι θυμήσου τη Δώρα Τσεκ μασιν!!!!Η μπουμπού σου καταλαβαίνει τη διάθεσή σου έστω για αυτή πρέπει να νιώθεις καλά

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Νικη μου. ασε εμενα ερχεται κ κουρασμενος-ζαλισμενος απο την πολυ δουλεια κ δεν μπορω κ να τον βοηθησω φετος κ στεναχωριεμαι κ γι'αυτον! Ουφ!! κ σημερα ακομα η μπεμπα δεν εκανε κακα κ η αγωνια μου παρατεινεται...

Δωρακι μου θα κανει σιγα σιγα μην ανυσηχεις, όλα καλα θα ειναι....

Γεια σας κοριτσακια!! τι κανετε??

Νικη μου μετα τη γεννα κοιταξες αιματοκριτη και θυρεοειδη??

οχι Αννα μου... επρεπε ε;; δεν το ξερα...

Καλημέρα Νίκη και Άννα.

Νίκη μου σίδηρο να συνεχίσεις να παίρνεις και αυτό που σου λέει η Άννα και αν θέλεις μια που δε θηλάζεις να πάρεις συπλήρωμα διατροφής και δαφνέλαιο κάνει καλό.Γενικά όμως αυτές είναι οι τρίχες που δεν έπεφταν όσο καιρό ήσουν έγκυος΄και σε εμάς που θηλάζουμε το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο.

Δώρα μου έχω αρχίσει να βλέπω σε σένα τον εαυτό μου με το Γιώργο με όλο το θάρρος μη το αφήνεις να σε πάρει από κάτω το μωρό δεν έχει τίποτα και ο αντρούλης στη δουλειά μια χαρά θα είναι οι λογιστές αυτό το διάστημα όλοι πήζουν δεν είναι για να στεναχωριέσαι εξάλλου κι εσυ με την μπέμπα πήζεις.Αν έχετε καλό καιρό πάρε τη μικρή πήγαινε μια βόλτα ή άστη λίγο στη μαμά σου πιές κανένα καφέ με τις φίλες σου μη πέφτεις έτσι θυμήσου τη Δώρα Τσεκ μασιν!!!!Η μπουμπού σου καταλαβαίνει τη διάθεσή σου έστω για αυτή πρέπει να νιώθεις καλά

αχ τότε θα συνεχισω να πέρνω Γεωργια μου σίδηρο.... γιατι σε εσας που θηλαζετε το προβλημα ειναι μεγαλύτερο;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ τότε θα συνεχισω να πέρνω Γεωργια μου σίδηρο.... γιατι σε εσας που θηλαζετε το προβλημα ειναι μεγαλύτερο;

Το σωστο ειναι μετα τη γεννα ο γιατρος σου να σου πει να κανεις ενα τσεκαρισμα.Δλδ, γενικη αιματος και θυρεοειδικες ορμονες γιατι μετα την εγκυμοσυνη πολλες φορες επηρεαζεται και ο θυρεοειδης.Ρωτησε 'τον να σου πει τι να κανεις.

Σημερα ειναι τα γενεθλια σου?:idea:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εφενός γιατι εμεις συνεχίζουμε και τροφοδοτούμε και ένα ακόμα οργανισμό από τις δικές μας αποθήκες σιδήρου και ασβεστίου με αποτέλεσμα οι δικές μας να μειώνονται τραγικά και αφετέρου γιατι δεν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα λόγω θηλασμού μόνο σιδηρο και ασβέστιο και το λούσιμο με δαφνέλαιο που σου είπα λαδώνει τα μαλλιά βέβαια αλλα στο τρίτο χέρι σαμπουάν φεύγει τελείως και βοηθάει την κατάσταση.:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

βρε κοπελες για πεστε μου εσας πεφτουν τα μαλλια σας; εμενα παρα πολύ παντου έχει τριχες μου μεσα στο σπιτι:(

νικη εμενα παρα πολυ! νομιζω θα μεινω φαλακρη!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το σωστο ειναι μετα τη γεννα ο γιατρος σου να σου πει να κανεις ενα τσεκαρισμα.Δλδ, γενικη αιματος και θυρεοειδικες ορμονες γιατι μετα την εγκυμοσυνη πολλες φορες επηρεαζεται και ο θυρεοειδης.Ρωτησε 'τον να σου πει τι να κανεις.

Σημερα ειναι τα γενεθλια σου?:idea:

δεν μου ειπε τιποτα απο αυτΑ το μονο που μου ειπε ειναι να παω για τεστ παπ οταν αδιαθετησω δυο φορες...

οχι Αννουλα μου αυριο:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εφενός γιατι εμεις συνεχίζουμε και τροφοδοτούμε και ένα ακόμα οργανισμό από τις δικές μας αποθήκες σιδήρου και ασβεστίου με αποτέλεσμα οι δικές μας να μειώνονται τραγικά και αφετέρου γιατι δεν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα λόγω θηλασμού μόνο σιδηρο και ασβέστιο και το λούσιμο με δαφνέλαιο που σου είπα λαδώνει τα μαλλιά βέβαια αλλα στο τρίτο χέρι σαμπουάν φεύγει τελείως και βοηθάει την κατάσταση.:tongue:

αχαα!!! αυτο με το δαφνελαιο βοηθαει;

που μπορω να το βρω; εχω και λυπαρα μαλλια ομως δηλαδη τις 3 μερς δεν βλεποντε

νικη εμενα παρα πολυ! νομιζω θα μεινω φαλακρη!

χεχεχε κι εγω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα Αννα μου! Κι εμενα ετσι μου ειπε ο γυναικολογο οτι και στη Νικη.

ασε θα πω του Χριστου να με κανονισει να παω να κανω γενικες εξετασεις και δωρεαν να δουμε....το σιδηρο εγω τον ειχα σταματησει επειδη ειχα αιμοροιδες αλλα ξαφνικα φυγανε:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημερα Αννα μου! Κι εμενα ετσι μου ειπε ο γυναικολογο οτι και στη Νικη.

Καλημερα Δωρα μου!

Κοιτα ο καθε γιατρος νοιαζεται για την ειδικοτητα του.Αυτον τον νοιαζει το γυναικολογικο κομματι γι'αυτο και σου ανεφερε μονο το τεστ ΠΑΠ.

Εγω στα λεω τα αλλα αφενος γιατι ειμαι παθουσα, παρουσιασα θυρεοειδη μετα την πρωτη εγκυμοσυνη και το βρικα κατα τυχη σε εξετασεις που εκανα , αφετερου γιατι ο φιλος μας ο γυναικολογος εδω μου ειπε οτι το σωστο ειναι να γινεται ενας ελεγχος μετα την γεννα και σε αυτα τα δυο που ειπα στη Νικη.Ο αθηναιος δε μου ειπε τιποτε και εμενα περα απο το ΠΑΠ.

Παντως και ο χαμηλος αιματοκριτης και οι θυρεοειδικες ορμονες μπορουν να επηρεασουν την πτωση των μαλλιων.Επισης μπορει να πεφτουν τωρα για το λογο του οτι σταματαμε τον σιδηρο που περναμε στην εγκυμοσυνη ο οποιος βοηθουσε στο να μην εχουμε τριχοπτωση και ετσι τωρα πεφτουν αυτες που ηταν να πεσουν τοσο καιρο.Παιζει και αυτο το σεναριο αλλα πως θα το ξερει καποιος?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...