Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Χαλιά έχω και εγώ εδώ. Προς το παρόν προσπαθώ να τελιώσω με τις ντουλάπες. Θα τελείωνα αύριο θα πρέπει να κατέβω στο γραφείο για 2-3 ωρίτσες οπότε πάει η μέρα αύριο. Μόλις με το καλό τελιώσω θα ξεκινήσω χαλιά και μια γενική καθαριότητα όσο αντέξω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαλιά έχω και εγώ εδώ. Προς το παρόν προσπαθώ να τελιώσω με τις ντουλάπες. Θα τελείωνα αύριο θα πρέπει να κατέβω στο γραφείο για 2-3 ωρίτσες οπότε πάει η μέρα αύριο. Μόλις με το καλό τελιώσω θα ξεκινήσω χαλιά και μια γενική καθαριότητα όσο αντέξω.

Ευτυχως με τα χαλια με βοηθαει ο αντρας μου αλλα φετος θα πλυνω κι εγω 3 μονη μου συνηθως τα δινω ολα αλλα τωρα εχω χωρο και να τα πλυνω και να τα αποθηκευσω αρα τσαμπα τα λεφτα μονο τα μαλλινα εδωσα.Ντουλαπες τελειωσα δυο πατζουρια μου εμειναν και οι κουρτινες.

Αυτα ειπα κι εγω στη Δωρα στη μικρη δεν εχω δει στο μεγαλο μονο κι η παιδιατρος μου ηταν πολυ καθησυχαστικη τοτε εγω καθε μερα εκλαιγα αλλα της ειχα εμπιστοσυνη και τελικα ειχε δικιο.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ βρε Ποπη μου μπραβο κ σε σενα κ στην μπεμπα ..εισαστε πολυ θαρραλεες!Να δεις που τα αποτελεσματα θα ειναι καλα κ η μπεμπα θα ηρεμησει επιτελους...

Δωρα μου το εχω ξανακουσει για βλεννες κ αιμα , ισως ειναι υπερπαραγωγη..Εν πασει περιπτωσει περαστικα να ειναι κ τιποτα αλλο!!

Εμεις σημερα ειμαστε σε μια περιεργη κατασταση.Ηρθε ο γιατρος κ καναμε εμβολιο και ο μπεμπης ειναι κακοκεφος..Δεν γελαει πολυ, θελει να κοιμαται, δεν τρωει ..Συν τοις αλλοις απο χθες το βραδυ εχει μπουκωμα κ μυξες..ειμαι στεναχωρημενη που τον βλεπω ετσι να μην αναπνεει σωστα..Αφηστε μας ματιασανε ομαδικως σας λεω...

Κατα τ'αλλα το καλο ειναι οτι ειναι 62 ποντους κσι 6 κιλα.Πηραμε 2 ποντους κ 600γραμμαρια μεσα σε ενα μηνα..ειναι ψηλος λεει ο γιατρος...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αχ βρε Ποπη μου μπραβο κ σε σενα κ στην μπεμπα ..εισαστε πολυ θαρραλεες!Να δεις που τα αποτελεσματα θα ειναι καλα κ η μπεμπα θα ηρεμησει επιτελους...

Δωρα μου το εχω ξανακουσει για βλεννες κ αιμα , ισως ειναι υπερπαραγωγη..Εν πασει περιπτωσει περαστικα να ειναι κ τιποτα αλλο!!

Εμεις σημερα ειμαστε σε μια περιεργη κατασταση.Ηρθε ο γιατρος κ καναμε εμβολιο και ο μπεμπης ειναι κακοκεφος..Δεν γελαει πολυ, θελει να κοιμαται, δεν τρωει ..Συν τοις αλλοις απο χθες το βραδυ εχει μπουκωμα κ μυξες..ειμαι στεναχωρημενη που τον βλεπω ετσι να μην αναπνεει σωστα..Αφηστε μας ματιασανε ομαδικως σας λεω...

Κατα τ'αλλα το καλο ειναι οτι ειναι 62 ποντους κσι 6 κιλα.Πηραμε 2 ποντους κ 600γραμμαρια μεσα σε ενα μηνα..ειναι ψηλος λεει ο γιατρος...

Σοφακι μου μπραβο σας ολοκληρα παιδια γινατε εμεις εχουμε τελος του μηνα εμβολιο.

Μη στεναχωριεσαι ορισμενα εμβολια κανουν μια ατονια και υπνηλια αυριο λογικα θα ειναι μια χαρα δεν εχει πυρετουλι ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Σοφάκι το κάνουν μερικά εμβόλια αυτό. Σε ένα 24ωρο θα έχει περάσει.

Καλό βράδυ κορίτσια. Πάω για τον τελευταίο θηλασμό και νάνι μετά.

Αύριο θα πάω στο γραφείο να δείξω σε μια συνάδερφο οπότε το πρωί θα λείπω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!τι νεα;;

Σοφακη μεγαλωσατε μωρε!ολοκληρος αντρας το μωρο σου!!μη στεναχωριεσαι για την κακοκεφια.θα περασει πολυ γρηγορα!

ηθελα να ρωτησω οσες θηλαζετε,το βραδυ που κοιμουνται πολλες ωρες,δεν τουμπανιαζεται το στηθος σας;και αν δωσετε το ενα στηθος οταν ξυπνησουν,το αλλο δεν τουμπανιαζεται ακομη περισσοτερο;;μηπως να την ξυπναω τη δικια μου;;θηλασα τελευταια φορα 1:30 το βραδυ κ ακομη κοιμαται..πηγα εβγαλα λιγο στο νεροχυτη αλλα θα εκραγω οπου να ναι..και αν ξυπνησει,φαει κ ξανακοιμηθει,το αλλο στηθος τι θα γινει;;

αυτο το προβλημα δε θα το εχω κ οταν μπουν οι κρεμες που θα αραιωσουν οι θηλασμοι;;τι θα κανω τοτε;;θα ιπταμαι απο τα μπυζια-αεροστατα;;

αχ τα φωτα σας παρακαλω...

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα σας! Εγω περιμένω να κανει κακα η μπεμπα να χωθώ μεσα στο παμπερς να δω τι γινεται....

Λιτσακι μου,κι εγω το παθαίνω αλλα οχι καθε μερα. Μετα με τις κρεμες θα προσαρμοστεί η παραγωγή στα εκείνα δεδομένα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα Δωρακι μου!αντε να κανει να ειναι μια χαρα να ησυχασεις!δεν πιστευω πως ειναι τιποτα!ειδες οι παλιες ζιζομαμαδες που σε καθησυχασαν;εγω δεν το ηξερα αυτο για την υπερπαραγωγη.κ λογικο μου ακουγεται αυτο που ειπε η Ελευθερια.αν ηταν αλλεργια θα ηταν συνεχεια ετσι,οχι μια φορα στο τοσο.

αχ ξυπνησε 10 παρα η μικρη κ της εδωσα το ενα,την αλλαξα και ξυπνησε,της εδωσα και το αλλο και αποσυμφορηθηκα ειναι η αληθεια.αλλα εγω το παθαινω καθε βραδυ αυτο γιατι κοιμαται πολυ η δικια μου πλεον..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

καλημερα Δωρακι μου!αντε να κανει να ειναι μια χαρα να ησυχασεις!δεν πιστευω πως ειναι τιποτα!ειδες οι παλιες ζιζομαμαδες που σε καθησυχασαν;εγω δεν το ηξερα αυτο για την υπερπαραγωγη.κ λογικο μου ακουγεται αυτο που ειπε η Ελευθερια.αν ηταν αλλεργια θα ηταν συνεχεια ετσι,οχι μια φορα στο τοσο.

αχ ξυπνησε 10 παρα η μικρη κ της εδωσα το ενα,την αλλαξα και ξυπνησε,της εδωσα και το αλλο και αποσυμφορηθηκα ειναι η αληθεια.αλλα εγω το παθαινω καθε βραδυ αυτο γιατι κοιμαται πολυ η δικια μου πλεον..

νομιζω ομως στην υπερπαραγωγη εχει κ πρασινα κακα το μωρο... δεν ξερω.... ακομα δεν εχεσε! περιμενω... τωρα την κοιμιζω στο ρηλαξ. με επιασαν τα κλαματα χτες... ο αντρας μου ολο γραφειο ειναι,εγω τρωγομαι με την μανα μου που ολα τα ξερει πια! ασε ειμαι σκατα....:(:(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

νομιζω ομως στην υπερπαραγωγη εχει κ πρασινα κακα το μωρο... δεν ξερω.... ακομα δεν εχεσε! περιμενω... τωρα την κοιμιζω στο ρηλαξ. με επιασαν τα κλαματα χτες... ο αντρας μου ολο γραφειο ειναι,εγω τρωγομαι με την μανα μου που ολα τα ξερει πια! ασε ειμαι σκατα....:(:(

αχ βρε Δωρακι μου φαινεται οι ορμονες μας χορευουν ακομη κ με το πρωτο κρακ τα παιζουμε..κ εγω τα ιδια κανω γι'αυτο στο λεω.

παντως νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητα τα πρασινα κακακια.μπορει να εχει απλα βλεννουλες.ρωτα την παιδιατρο οταν ξαναμιλησετε.αχ αυτες οι μανουλες!ενας λογος που ταλαιπωρουμαι ακομη με το στηθος κ που δε θηλασα αποκλειστικα απο την αρχη ειναι κ αυτη που οπως ειπες κ εσυ ολα τα ξερει..τι να κανουμε..κ αυτες να βοηθησουν θελουν,απλα πολλες φορες δεν ξερουν τον τροπο!

μη στεναχωριεσαι τοσο πολυ Δωρακι μου!στα λεω να τ'ακουω κ εγω!αν απο τωρα εξοικειωθουμε με το οτι τα μωρακια μας ολο κ κατι θα εχουν,τοσο πιο ευκολη θα γινει η ζωη μας!αρκει να ειναι περαστικα!

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ βρε Δωρακι μου φαινεται οι ορμονες μας χορευουν ακομη κ με το πρωτο κρακ τα παιζουμε..κ εγω τα ιδια κανω γι'αυτο στο λεω.

παντως νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητα τα πρασινα κακακια.μπορει να εχει απλα βλεννουλες.ρωτα την παιδιατρο οταν ξαναμιλησετε.αχ αυτες οι μανουλες!ενας λογος που ταλαιπωρουμαι ακομη με το στηθος κ που δε θηλασα αποκλειστικα απο την αρχη ειναι κ αυτη που οπως ειπες κ εσυ ολα τα ξερει..τι να κανουμε..κ αυτες να βοηθησουν θελουν,απλα πολλες φορες δεν ξερουν τον τροπο!

μη στεναχωριεσαι τοσο πολυ Δωρακι μου!στα λεω να τ'ακουω κ εγω!αν απο τωρα εξοικειωθουμε με το οτι τα μωρακια μας ολο κ κατι θα εχουν,τοσο πιο ευκολη θα γινει η ζωη μας!αρκει να ειναι περαστικα!

μια μου ειχε κοπει το γαλα λιγο με το σκηνικο του αδερφου μου,μια τωρα μαλλον υπερπαραγωγη...τι να πω!!παντως πολλες φορες την βλεπω θελει να ρουφηξει αλλα πνιγετε κ τραβιεται.....:(

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μια μου ειχε κοπει το γαλα λιγο με το σκηνικο του αδερφου μου,μια τωρα μαλλον υπερπαραγωγη...τι να πω!!παντως πολλες φορες την βλεπω θελει να ρουφηξει αλλα πνιγετε κ τραβιεται.....:(

ναι μωρε,ειναι ταλαιπωρια αυτο το πνιξιμο..κ εμενα το παθαινει ειδικα τα πρωινα που ειμαι τιγκα!καποιες φορες στραβοκαταπινει κιολας η καημενη,πνιγεται και βηχει!

ολα καλα ειναι με τη μικρουλα σου,θα δεις!

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ Δωρακι μου σε καταλαμβαινω και εμανα ο Χριστος πηγαινει δουλεια και μετα διαβασμα σε ενα συμφοιτητη του..... καποιες φορες ειχε γίνει 1 - 2 το πρωι να ερθει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...