Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σε καταλαβαινω απολυτα.Τα ιδια ειχα με τους γιους μου, εκτος απο τον θηλασμο.:rolleyes::rolleyes:

Κ τι έκανες ρε Αννα μου? Παντως πιστευω οτι δεν ειναι τοσο οτι το κακομαθαινεις ειναι λιγο κ πως σε παει το παιδι... Αφου το μωρο μου στην αρχη κοιμόταν αμεσως κ χωρις κούνημα.... Αχ δεν μπορω κ δεν εχω κ κάποιον να με ξεκουράσει. Ο Παναγιώτης εχει τις δηλώσεις τωρα κ δεν εχει χρονο ουτε για κατουρημα!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Αννα μου! Τι κανεις? Εγω σκ@τ@ μπορω να πω... Δεν ξέρω αν ειναι απο τα ούλα τόση γκρίνια ή κατι αλλο... Και χωρις κούνημα στο ρηλαξ δεν κοιμαται... Κ εχω δοκιμάσει άπειρες φορες το βαλε βγαλε απο την κούνια... Την αφήνω κοιμησμενη στην κούνια κ μετα απο 10 λεπτα κ ενω νομίζεις οτι κοιμαται εχει ξυπνήσει με κλάματα.... Με κουράζει ολο αυτο ολη μερα. Ποτε θα κανω τόσες δουλειές που εχω???

ΔΩΡΑ μου εγω και εσυ συμπασχουμε. δεν κοιμαται πλεον αν δεν τον κουναμε περα δωθε. δεν ξερω αν παιζουν σημασια τα ουλα. πολύ γκρινια δωρα μου.... ασε σημερα εκλεγε πολύ παρα πολύ κουραστικα να τον κουναω:(....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κ τι έκανες ρε Αννα μου? Παντως πιστευω οτι δεν ειναι τοσο οτι το κακομαθαινεις ειναι λιγο κ πως σε παει το παιδι... Αφου το μωρο μου στην αρχη κοιμόταν αμεσως κ χωρις κούνημα.... Αχ δεν μπορω κ δεν εχω κ κάποιον να με ξεκουράσει. Ο Παναγιώτης εχει τις δηλώσεις τωρα κ δεν εχει χρονο ουτε για κατουρημα!!!

δωρα μου κι εμενα στη αρχη μια χαρα κοιμοταν με κουνημα με τιποτα,.... ειναι στο παιδι, ισως φοβουντε μονα στη κουνια τι να πω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Τον καιρο που ειχαν τα δοντια τους ηταν μεσα στη γκρινια και εμενα.Περναγαν κατι διαστηματα που ηθελαν κουνημα, η οταν τα μαθαινε η γιαγια που τα κραταγε λιγες μερες.Με υπομονη και επιμονη ομως τους το κοβαμε καθε φορα, αλλα θελει προσπαθεια.

Το ξαπλωσες στην κουνια και να το κουνας λιγο με το χερι σου, ωστε να βλεπει πως ειναι στο κρεβατι του?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν ξέρω Νικη μου,κουραζομαι πολυ κ θηλαζω κιολας κ νιώθω να αδειαζω στην κυριολεξία απο ενεργεια! Τα χερια του τα βάζει συνεχεια στο στομα?

Δωρα μου ναι συνεχια δεν σταματαει να τα βαζει στο στομα.... μόνο οταν τον βαζω την πιπιλα που καποτε και αυτη την σπρωχνει και βαζει τα χερακια...

Αννα μου εμενα κλαιει πολύ με που το βαζω στο κρεβατακι του δεν σταματαει με τιποτα... πως να το καταφερω δεν γινετε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αχ Ποπάκι παληκάρι κι εσύ και η κοράκλα σου μακάρι να πάνε όλα καλά θα προσευχηθούμε για εσάς να είναι το τελευταίο που σας βρίσκει.

Εγω κορίτσια έχω 26 βαθμούς στο σπίτι και την έχω μόνο με ένα φορμάκι κοντομάνικο και την σκεπάζω με σεντονάκι και πικέ κουβέρτα όπως είμαι κι εγω γιατι την πιάνω πίσω στο σβερκάκι και είναι ιδρωμένη τι άλλο να της βγάλω πολύ θερμή μου βγήκε.Σήμερα είχε κι η δικιά μου γκρινίτσα το πρωί μέχρι το απόγευμα αλλά τώρα ηρέμησε και επιτέλους με τον αντρούλη βγάλαμε τα χαλιά τα έβλεπα τόσο καιρό αλλά που χρόνος.

zxG9p3.png

owokp3.png

Οκ σιγουρα επεσε μάτι στο καφε μας... Η μπεμπα μου εβγαλε κακα με βλενες κ αιματακι... Ειμαι χάλια... Η γιατρος λεει θα το δουμε κ αυριο. Μετα θα κανουμε μια εξεταση κππρανων για να φανεί αν ειναι οντως αίμα. Μαλλον αλλεργία στο αγελαδινό. Κόβω τα γαλακτοκομικά... Ρε κοριτσια τι τραβάνετα μωρα μας. Αχ δεν ειμαι καλα έπεσα αμεσως......

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Οκ σιγουρα επεσε μάτι στο καφε μας... Η μπεμπα μου εβγαλε κακα με βλενες κ αιματακι... Ειμαι χάλια... Η γιατρος λεει θα το δουμε κ αυριο. Μετα θα κανουμε μια εξεταση κππρανων για να φανεί αν ειναι οντως αίμα. Μαλλον αλλεργία στο αγελαδινό. Κόβω τα γαλακτοκομικά... Ρε κοριτσια τι τραβάνετα μωρα μας. Αχ δεν ειμαι καλα έπεσα αμεσως......

αχ βρε Δωρακι μου ειδανε τι καλα ημσταν και μας ματιασαν... ελπιζω να μην ειναι τιποτα...

Γεια σου γεωργια μου

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Δωρακι μου μη στεναχωριεσαι αγαπη!θα κοψεις τα γαλακτοκομικα και θα ειναι μια χαρα το μωρουλι σου!ευχομαι να μη σου ξανακανει,να περασει συντομα!

εγω παλι ενω ημουν πολυ καλυτερα μεχρι το πρωι κ το στηθος μου ειχε πολυ μικρη ενοχληση,παλι φουντωσαν τα συμπτωματα τωρα..τα νευρα μου γμτ..τι σκατα;;μελανι δεν ξαναβαζω,γιναμε χαλια κ εμεις κ ολα..και δε βγαινει με τπτ..περιμενω αυριο να ξεκινησω κ κατι αλλα χαπακια που ειναι κ τα πιο αποτελεσματικα κ ελπιζω να ηρεμησουν..πολυ ευαισθητα μου βγηκαν τα ζιζια τελικα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αχ βρε Δωράκι μου κουράγιο κοριτσάκι μου δεν θα είναι τίποτα κι εμένα ο γιός μου το είχε για 3 μέρες ήταν επειδή είχα υπερπαραγωγή πρόσεξα και τη διατροφη μου κι ολα πηγαν καλα.

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ βρε Γεωργια μου αφου ησασταν ζεστοι δεν ερχοσασταν κ κατα δω που τα βλεπω τα χαλια μου κ φουντωνουν τα ζιζια μου!!:tongue:

Λιτσάκι μου να ξερες τι εχω ταξει για αυτα τα χαλια:tongue::tongue::tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Δωράκι και εγώ έχω δει 2-3 φορές κλωστές από αίμα στα κόπρανα της μικρής αλλά είναι άλλοτε από υπερπαραγωγή και άλλοτε από ελαφριά γαστρεντερίτιδα. Δεν είμαι σίγουρη αλλά όταν υπάρχει αλλεργία στο αγελαδινό, τα κακά έχουν συνέχεια αιματάκι και όχι μια στις τόσες. Επίσης το παιδί δεν παίρνει ικανοποιητικό βάρος. Δεν νομίζω να είναι αλλεργία, μάλλον υπερπαραγωγή το κόβω. Σε 1-2 μέρες θα διορθωθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...