Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια!!

Επιτελους εχω ιντερνετ, ειχε χαλασει απο προχθες μια εμπαινε, μια οχι.Ηρθε ο τεχνικος σημερα και το εφτιαξε, θα δειξει!

Τι επαθες παλι Ποπη μου? παλι ταλαιπωρια ρε γμτ?? παντως και εγω το σκεφτηκα αυτο που σου ειπε η Σοφη για τον παπα αλλα ντρεπομουν να σου το πω...Δεν ειναι δυνατον το ενα μετα το αλλο να σου συμβαινουν!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μη χρειαστει να νοσηλευτει το μωρακι σου και να περασει γρηγορα η ταλαιπωρια!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το αγορακι μου τρωει περιπου 600 μλ τη ημερα δεν ειναι λιγα;;;

Νικη μου τι κανεις?

Τον παιδιατρο τον εχεις ρωτησει?

κορίτσια την τριτη ειναι τα γενεθλια μου... και σκεφτομαι τι να κανω... λοιπον θελω την γνώμη σας να μεινουμε σπίτι να στειλω τους γονεις μου πανω με τ μωρο και να μαγειρεψω κατι ή να βγούμε εξω και να παμε σε ενα εστιστοριο να φαμε;;; ακουω αποψεις....:tongue:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κορίτσια την τριτη ειναι τα γενεθλια μου... και σκεφτομαι τι να κανω... λοιπον θελω την γνώμη σας να μεινουμε σπίτι να στειλω τους γονεις μου πανω με τ μωρο και να μαγειρεψω κατι ή να βγούμε εξω και να παμε σε ενα εστιστοριο να φαμε;;; ακουω αποψεις....:tongue:

Εγω θα προτιμουσα το εστιατοριο.:rolleyes:

Νικη μου τι κανεις?

Τον παιδιατρο τον εχεις ρωτησει?

οταν πήγαμε Αννα μου και του ειπα οτι τρωει λιγοτερο απο 150 μλ καποιες φορες δεν ανησυχισε ιδιαιτερα... εσας πόσο πινουν την ημερα;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

οταν πήγαμε Αννα μου και του ειπα οτι τρωει λιγοτερο απο 150 μλ καποιες φορες δεν ανησυχισε ιδιαιτερα... εσας πόσο πινουν την ημερα;

Εμενα πινει γυρω στα 180 καθε φορα επι 5 φορες την ημερα.Η παιδιατρος μου ειχε πει στις 10-4 που ειχα παει οτι ειναι καλα 150γρ. επι 5 φορες.

Εμενα πινει γυρω στα 180 καθε φορα επι 5 φορες την ημερα.Η παιδιατρος μου ειχε πει στις 10-4 που ειχα παει οτι ειναι καλα 150γρ. επι 5 φορες.

150 μλ του κανω Αννα μου καποιες φορες το πινει όλο αλλα καποιες θα αφησει 30 μλ ή και 80 μλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γειά σας κορίτσια. Μπήκα να δω τα νέα της Πόπης. Από ό,τι κατάλαβα καλλιέργεια θα έχει κάνει ήδη αλλά τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο ε? Ποπάκη σε σκεφτόμουν συνέχεια. Όλα καλά να πάνε ψυχή μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη μου κι εγω λεω έξω καλυτερα για όλους και πιο πολυ για σενα κι οι 3 επιλογες μου αρεσουν αναλογα τι τρωνε κι αλλοι.

Γεια σου Άννα μου.

Σήμερα η δικιά μου είναι ανήσυχη την έχω με αμάνικο φορμάκι και πάλι τη βλέπω ιδρωμένη φαντάζομαι τι θα κανουμε σε λιγο κοριτσια πολυ ζεστη..

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας Ελευθερια και Γεωργια!!

Εγω ακομη μεσα στο σπιτι δεν της εχω βαλει κοντομανικο γιατι αισθανομαι δροσια.Μονο εξω εχουμε φορεσει, και μονο τα χερακια εξω γιατι με φουστα της φοραω ακομη καλσον.

Εγω ακομη μεσα στο σπιτι δεν της εχω βαλει κοντομανικο γιατι αισθανομαι δροσια.Μονο εξω εχουμε φορεσει, και μονο τα χερακια εξω γιατι με φουστα της φοραω ακομη καλσον.

κι εγω ετσι κανω Αννα μου σπιτι εχουμε 21 βαθμους, εξω του φοραω παντελονι με κοντονανικι φανελα:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κι εγω ετσι κανω Αννα μου σπιτι εχουμε 21 βαθμους, εξω του φοραω παντελονι με κοντονανικι φανελα:P

Και εγω μεσα στο σπιτι εχω ακομη 22 βαθμους.

Καλησπερα κοριτσια ημασταν ολο το ΣΚ εξω και δεν προλαβα να σας διαβασω.

Ποπακι μου γλυκο οι ευχες μου ειναι μαζι σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γλυτωσετε το νοσοκομειο.

Εφη μου με γεια το φορεμα

Δωρα μου στον 5ο ξεκινανε οι κρεμες.

Γεια σου Λιτσακι εισαι καλα?

ευχαριστω πολυ γεωργια μου !!θα ξερουμε αυριο για αν θα μπουμε νοσοκομειο...

γεια σας και απο εμενα.... τι κανετε;;;

Ποπη μου ελπιχω όλα να ειναι περαστικα και να ηρεμίσετε...

εμενα ο δικος μου μονο με κουνημα κοιμαται πλεον.... εχθες εκέγε παρα πολύ οπως λεει και η Ποπη τσηροκοπουσε και μετα κοιμηθικε στη αγκαλια μου.....

Εφη μου δειξε μας το φορεμα σου... πρεπει να πιασω κι εγω φορεμα... και πρεπει να αρχισω να κανονιζω τα τις βαπτισης....

ευχαριστω νικουλα μου!! εμενα ημερησιως παρολο που εχει το προβλημα τρωει 700-800 μλ αλλα τα βγαζει κιολας με τον εμετο...

Ποπακι μου γλυκο τι ηταν και αυτο παλι???Ουρολοιμωξη μαλλον ε?Καθε φορα που διαβαζω νεα σας στεναχωριεμαι κ κλαιω με αυτα που τυχαινουν...Μην ανησυχεις ομως , να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα περασουν!!Να δεις που αυτο ειναι το τελευταιο που σας τυχαινει!!!Να σου πω και κατι αλλο?Με ολο το θαρρος ε?Μην με παρεξηγησεις..Επειδη πιστευω στο ματι...Δεν φωναζεις ενα παπα στο σπιτι να διαβασει καμια ευχουλα στη μικρη ?Να κανετε εναν αγιασμο , ευχελαιο δεν ξερω μωρε ...Λεω μηπως βοηθησει κ αυτο...

Να ξερεις οτι σε σκεφτομαι συνεχεια και ευχομαι να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα απο την σημερινη καλλιεργεια...

Αν ειναι παντως ουρολοιμωξη να το κοιταξετε καλα γιατι εγω μικρη ειχα μεγαλο προβλημα και οι σωστοι γιατροι τα ψαχνουν αυτα καλα....αντε με τον βλακα τον αλλο τον παλιογιατρο!!Νευριασα τωρα!

αχ σοφακη μου σε ευχαριστω κοριτσι μου!! να σου πω το σκεφτομαι συνεχεια οχι παπα ολοκληρο μητροπολιτη χρειαζομαι εδω στο σπιτι...οταν ειχα παθει την μαστιτιδα ειχε παει 3 φορες η μαμα μου να φωναξει εναν παπα κ τις 3 δεν τον βρηκε..κ εγω πρεπει να παω να τον βρω ,,,αλλα ο δικος μου νευριαζει με αυτα γιατι δεν πιστευει στο ματι αφου οποτε ξεματιαζω την μικρη τσατιζεται κ μαλωνουμε..

Καλησπερα κοριτσια!!

Επιτελους εχω ιντερνετ, ειχε χαλασει απο προχθες μια εμπαινε, μια οχι.Ηρθε ο τεχνικος σημερα και το εφτιαξε, θα δειξει!

Τι επαθες παλι Ποπη μου? παλι ταλαιπωρια ρε γμτ?? παντως και εγω το σκεφτηκα αυτο που σου ειπε η Σοφη για τον παπα αλλα ντρεπομουν να σου το πω...Δεν ειναι δυνατον το ενα μετα το αλλο να σου συμβαινουν!!

Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μη χρειαστει να νοσηλευτει το μωρακι σου και να περασει γρηγορα η ταλαιπωρια!

καλησπερα αννουλα μου!! καλα το λες τι παθαμε παλι,,,να δω ποτε θα σταματησω να σας πρηζω με τα προβληματα μου..οπως ειπα κ στην σοφη θελω να φωναξω αλλα στραβωνει ο σαββας,,πρεπει καμια μερα να ερθει η μαμα μου να το κανονισει για να μην μπορει να της πει κατι..

Γειά σας κορίτσια. Μπήκα να δω τα νέα της Πόπης. Από ό,τι κατάλαβα καλλιέργεια θα έχει κάνει ήδη αλλά τα αποτελέσματα θα βγουν αύριο ε? Ποπάκη σε σκεφτόμουν συνέχεια. Όλα καλά να πάνε ψυχή μου.

ευχαριστω ελευθερακι μου !! αυριο το απογευμα θα ξερουμε αποτελεσματα..πολυ αγωνια εχει πεσει..

αντιβιωση μου εδωσε απο σημερα για 1 μερα για να μην χασουμε χρονο ειναι σιροπακι..

κοριτσια το κοριτσακι μου ειναι πολυ παλικαρι ειμαι πολυ περηφανη για το μωρο μου..εμενα κ τον σαββα μας εβγαλαν εξω γιατι ειπε ο γιατρος ειναι λιγο σοκαριστικο το θεαμα,,την τραβηξαν ουρα με συριγγα απο την κοιλιτσα...ημουν κολημενη εξω απο την πορτα ετοιμη να πατησω τα κλαμματα το μωρο μου εκλαψε παρα πολυ λιγο εκανε ενα ουα ουα κ μετα σταματησε μολις μπηκα μεσα μου χαμογελουσε το γιαβρακι μου,,την εβαλαν γαζουλα κ ολα καλα!!

το θετικο ειναι οτι την ξαναζυγισε με την ιδια ζυγαρια κ βαλαμε απο το σαββατο 200γρ ..τωρα πηγε στα 4870!!

κ απο σημερα το πρωι το μωρο μου πινει καλυτερα γαλατακι το ανεβασε στα 100 μλ ο γιατρος λεει οτι ηδη αρχιζει κ βελτιωνεται αφου αποκλεισουμε το σεναριο της ουρολοιμωξης συνεχιζουμε για αλλες 2 μερες το αντιαλεργικο γαλα κ αν δουμε σε 2 μερες οτι δεν στρωνει ξεκιναμε αντιαναγωγικο γαλα για παλινδρομηση!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

εμεις εχουμε 26 βαθμους μεσα στο σπιτι κ την φοραω παντελονακι (πυτζαμακι κ απο πανω κοντομανικο)λετε να της βγαλω κ τα μπουτακια αποξω??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...