Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Λιτσακι καθε πόση ωρα τρωει εσένα?? Εμενα το πολυ καθε δυο ωρες απο την αρχη του προηγούμενου γεύματος.

κ εμενα απο τις 12 κ μετα που ξυπναει για τα καλα,καθε διωρο τρωει μεχρι τις 10 το βραδυ περιπου που μεχρι να κοιμηθει παει πανω κατω ανα ωρα.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!

κυριως στο Ποπακι μας που εχει τοση αναγκη να πανε καλα τα πραγματα με το νινι!

αχ βρε κοριτσακι μου πολυ στεναχωριεμαι..ποτε θα ηρεμησετε;σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και πολλες ευχες να τελειωσει η ταλαιπωρια σας συντομα!τι ωρα θα πατε σημερα αγαπη;

Νινα μου τι κανεις;;για το γαλατακι δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως.ζορικα με τη δουλεια ε;θα βρεις τους ρυθμους σου σιγα σιγα!

καλημερα λιτσακι μου στις 15 εχουμε ραντεβου για να την απρουν ουρα με καθεκτηρα τα αποτελεσματα θα βγουν σε 24ωρο..οσο για την ηρεμια δεν ξερω ποτε θα ηρεμησουμε το εχω απορια...σε ευχαιστω για την αγκαλιτσα σου λιτσακι μου γλυκο!!:-P:razz:

Καλημερα Πόπη και Νίνα!

Νίνα εγω ξέρω οτι το frisolac comfort ειναι πολυ καλο! Εχω διαβάσει στο ιντερνετ καλα λογια.

Πόπη μου γλυκιά μην αγχώνεσαι! Εγω θα σου πρότεινα να δώσεις το γαλα το comfort σημερα να δεις οτι δεν θα κανει εμετό. Τωρα δεν νομιζω να εχει αλλεργία το μωρο. Παλινδρομηση εχει σιγουρα!

καλημερα δωρακι μου!! σημερα θα μας πει ο γιατρος για το αν θα ξεκινησουμε το κομφορτ γιατι με ζητησε σε χαρτι γραμμενα ολα τα γευματα της ποσο πινει κ τις ωρες!! εγω βεβαια εχω ενα τετραδιο που απο τοτε που γεννηθηκε τα γραφω ολα αναλυτικα ακομα κ τι ωρα την αλλαζω πανα..θα του το παω σημερα να το δει...το θεμα ειναι οτι η καλλιεργεια ουρων μας βγηκε θετικη που σημαινει ουρολοιμωξη η καποιο μικροβιο γιατι εχω παρατηρησει εδω κ2 μερες που δεν τρωει καλα οι πανες της ειναι παναλαφρες..μπορει να εχει κ παλινδρομηση αλλα κ ουρολοιμωξη ξερω γω τι να πω...:rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια θα δω τι θα κάνω .....

Διάβασα τα νέα σου Πόπη και θέλω να σκέφτεσαι πολύ θετικά και να είσαι όσο μπορείς ήρεμη γιατί μόνο έτσι θα κάνεις το μωράκι σου να νιώθει ασφάλεια εσύ μπορείς να μιλήσεις να κλάψεις να .ξεσπάσεις αυτό δεν μπορεί να ξεσπάσει παρά να νιώσει ασφάλεια στην αγκαλιά της ήρεμης μαμάς του ....Ότι και να είναι θα είναι περαστικό το πιστεύω ....Φιλάκια Πολλά

καλημερα νινα αχ κ εσυ παιδευεσαι με το γαλα εε? τι προβλημα αυτο μεχρι να βρουμε τι το ταιριαζει στο στομαχακι τους...τελικα κ με τον θηλασμο αλλα κ με τοξενο παντα υπαρχουν προβληματα εγω αυτο καταλαβα,,μια φιλη μου ειχε αλλεργια το μωρακι της στο μητρικο γαλα κ αναγκαστικε να κοψει τον θηλασμο...

σε ευχαριστω νινα μου για τις συμβουλες σου αυτο προσπαθω μπροστα στο μωρο μου ολο την τραγουδαω κ την λεω γλυκα λογακια για να ηρεμει!!

καλο κουραγιο κ σε σενα με την δουλεια σου κ το μωρακι σου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σας κορίτσια!! Εγώ σημερα πήγα μαγαζιά πήρα και φόρεμα για την βάπτιση,μου μενουν τα παπούτσια

καλημέρα κοριτσάκια .....έχω πολύ καιρό να σας μιλήσω και μου έχετε λείψει.....ξεκίνησα δουλειά απο την προηγύμενη δευτέρα και δεν μπορώ να πώ ότι τα πράγματα είναι εύκολα....έχω πια γυρίσει σε μικτό αντί του αποκλειστικού θηλασμού και έχω όπως φαντάζομαι όλες όσες έχουν εισάγει ξένο τους ενδοιασμούς μου για το τι γάλα να πάρω .....δοκίμασα ήδη το sanilac ar και ήταν καλό αλλά νομίζω δεν της στέκεται .....

Εφάκη (αν θυμάμαι καλά ) έχει και το μωράκι σου παλινδρόμηση όπως και εμένα εσύ τι γάλα δίνεις ??

Γενικά κοριτσάκια όποια μπορέσει να μου προτείνει γάλα .....

θα μπαίνω στα κλεφτά ......στείλτε και πμ αν θέλετε ......

εγώ του δίνω το novalac ar τώρα και τρώει σχεδόν κάθε 4 ώρες,και δεν βγάζει καθόλου γαλα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Πόπη μου είσαι λιγο καλυτερα?? Α σημερα θα σου πει αν θα πιει το κομφορτ

τραγουδαω συνεχεια στην μικρη εχω κανει φωνητικα στις χορδες μου χα χα χα!! ναι σημερα θα μου πει δωρακι μου ποτε θα το ξεκινησουμε!!

Πόπη μου κάνε κουράγιο σε σκέφτομαι συνεχεια,όλα περαστικά να ειναι

ευχαριστω πολυ εφακη μου !!μεγεια τα ρουχαλακια σας!!

B4Itp2.png

εφακη μου στρωσατε μετο νεο γαλα εε?? πωπω αντε βρε κοριτσι μου μπηκατε σε προγραμμα επιτελους!!θα ηρεμησει κ μπουμπουκος σου!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια ημασταν ολο το ΣΚ εξω και δεν προλαβα να σας διαβασω.

Ποπακι μου γλυκο οι ευχες μου ειναι μαζι σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γλυτωσετε το νοσοκομειο.

Εφη μου με γεια το φορεμα

Δωρα μου στον 5ο ξεκινανε οι κρεμες.

Γεια σου Λιτσακι εισαι καλα?

zxG9p3.png

owokp3.png

γεια σας και απο εμενα.... τι κανετε;;;

Ποπη μου ελπιχω όλα να ειναι περαστικα και να ηρεμίσετε...

εμενα ο δικος μου μονο με κουνημα κοιμαται πλεον.... εχθες εκέγε παρα πολύ οπως λεει και η Ποπη τσηροκοπουσε και μετα κοιμηθικε στη αγκαλια μου.....

Εφη μου δειξε μας το φορεμα σου... πρεπει να πιασω κι εγω φορεμα... και πρεπει να αρχισω να κανονιζω τα τις βαπτισης....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κορτσια τελικα ακυρα τα σεναρια για παλινδρομηση το μωρακι μου εχει ουρολοιμωξη αλλα σε ηπιο βαθμο..βγηκε θετικη κ αυριο θα παμε ξανα στην κλινικη για επαναληπτικο..θα την παρουν ουρα με καθεκτηρα..κ αν ξαναβγει θετικη θα πρεπει να κανουμε εισαγωγη στο ιποκρατειο για μια βδομαδα για να παρει αντιβιωση με ενδοφλεβια...δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι θα τραβηξει απο αυριο το αγγελουδι μου ειμαι παρα πολυ χαλια κ δεν ξερω πως θα τα αντεξω ολα αυτα..το μωρο μου σημερα ολη μερα θελει να ειναι στην αγκαλια μου μολις παω να την αφησω στο καροτσι η στο ριλαξ κλαιει..σαν να καταλαβαινει οτι εχει κατι...τι θα κανω βρε κοριτσια πως θα παρω δυναμη??

ολα τα κακα κ τα ασχημα σε εμας εχουν πεσει δλδ μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο?? τα χω παιξει θελω να κλαιω συνεχεια αλλα κρατιεμαι για να μην επηρεαζω το μωρακι μου...συγνωμη που σας ενοχλω συνεχεια με την αρνητικοτητα μου κ τα μονιμως ασχημα νεα μου..αλλα ειλικρινα μονο εδω νιωθω οτι τα λεω κ ξελαφρωνω καπως...

Ποπακι μου γλυκο τι ηταν και αυτο παλι???Ουρολοιμωξη μαλλον ε?Καθε φορα που διαβαζω νεα σας στεναχωριεμαι κ κλαιω με αυτα που τυχαινουν...Μην ανησυχεις ομως , να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα περασουν!!Να δεις που αυτο ειναι το τελευταιο που σας τυχαινει!!!Να σου πω και κατι αλλο?Με ολο το θαρρος ε?Μην με παρεξηγησεις..Επειδη πιστευω στο ματι...Δεν φωναζεις ενα παπα στο σπιτι να διαβασει καμια ευχουλα στη μικρη ?Να κανετε εναν αγιασμο , ευχελαιο δεν ξερω μωρε ...Λεω μηπως βοηθησει κ αυτο...

Να ξερεις οτι σε σκεφτομαι συνεχεια και ευχομαι να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα απο την σημερινη καλλιεργεια...

Αν ειναι παντως ουρολοιμωξη να το κοιταξετε καλα γιατι εγω μικρη ειχα μεγαλο προβλημα και οι σωστοι γιατροι τα ψαχνουν αυτα καλα....αντε με τον βλακα τον αλλο τον παλιογιατρο!!Νευριασα τωρα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...