Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

καλημερα δωρακι μου!!τι κανετε εσεις?πως πηγε το βραδυ σας??

εγω ειμαι απο τις 03.30 ξυπνια το μωρακι μου παλι δεν εφαγε απο χθες το βραδυ ειναι με 130 μλ κ στις 08 εβγαλε παλι πολυ εμετο..

σημερα το πρωι επαιξε μαζι μου για κανα 5 λεπτο κ μου χαμογελασε κ εκανε κανα δυο αου αου!!με εδωσε πολυ χαρα που μου μιλησε!!

αγωνιω για σημερα για το ραντεβου ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καλημέρα κοριτσάκια .....έχω πολύ καιρό να σας μιλήσω και μου έχετε λείψει.....ξεκίνησα δουλειά απο την προηγύμενη δευτέρα και δεν μπορώ να πώ ότι τα πράγματα είναι εύκολα....έχω πια γυρίσει σε μικτό αντί του αποκλειστικού θηλασμού και έχω όπως φαντάζομαι όλες όσες έχουν εισάγει ξένο τους ενδοιασμούς μου για το τι γάλα να πάρω .....δοκίμασα ήδη το sanilac ar και ήταν καλό αλλά νομίζω δεν της στέκεται .....

Εφάκη (αν θυμάμαι καλά ) έχει και το μωράκι σου παλινδρόμηση όπως και εμένα εσύ τι γάλα δίνεις ??

Γενικά κοριτσάκια όποια μπορέσει να μου προτείνει γάλα .....

θα μπαίνω στα κλεφτά ......στείλτε και πμ αν θέλετε ......

HXSnp2.png

καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!

κυριως στο Ποπακι μας που εχει τοση αναγκη να πανε καλα τα πραγματα με το νινι!

αχ βρε κοριτσακι μου πολυ στεναχωριεμαι..ποτε θα ηρεμησετε;σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και πολλες ευχες να τελειωσει η ταλαιπωρια σας συντομα!τι ωρα θα πατε σημερα αγαπη;

Νινα μου τι κανεις;;για το γαλατακι δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως.ζορικα με τη δουλεια ε;θα βρεις τους ρυθμους σου σιγα σιγα!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Πόπη και Νίνα!

Νίνα εγω ξέρω οτι το frisolac comfort ειναι πολυ καλο! Εχω διαβάσει στο ιντερνετ καλα λογια.

Πόπη μου γλυκιά μην αγχώνεσαι! Εγω θα σου πρότεινα να δώσεις το γαλα το comfort σημερα να δεις οτι δεν θα κανει εμετό. Τωρα δεν νομιζω να εχει αλλεργία το μωρο. Παλινδρομηση εχει σιγουρα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια θα δω τι θα κάνω .....

Διάβασα τα νέα σου Πόπη και θέλω να σκέφτεσαι πολύ θετικά και να είσαι όσο μπορείς ήρεμη γιατί μόνο έτσι θα κάνεις το μωράκι σου να νιώθει ασφάλεια εσύ μπορείς να μιλήσεις να κλάψεις να .ξεσπάσεις αυτό δεν μπορεί να ξεσπάσει παρά να νιώσει ασφάλεια στην αγκαλιά της ήρεμης μαμάς του ....Ότι και να είναι θα είναι περαστικό το πιστεύω ....Φιλάκια Πολλά

HXSnp2.png

καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες!

κυριως στο Ποπακι μας που εχει τοση αναγκη να πανε καλα τα πραγματα με το νινι!

αχ βρε κοριτσακι μου πολυ στεναχωριεμαι..ποτε θα ηρεμησετε;σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια και πολλες ευχες να τελειωσει η ταλαιπωρια σας συντομα!τι ωρα θα πατε σημερα αγαπη;

Νινα μου τι κανεις;;για το γαλατακι δεν μπορω να σε βοηθησω δυστυχως.ζορικα με τη δουλεια ε;θα βρεις τους ρυθμους σου σιγα σιγα!

πολύ ζόρικα όλη ημέρα απ την μια νιώθω ότι δεν είμαι τόσο καλή στη δουλειά γιατί όλο το μυαλό μου το χω αλλού και από την άλλη νιώθω ότι δεν είμαι καλή μαμά που φεύγω και την αφήνω προς το παρόν στην μαμά μου αλλά από Σεπτέμβρη πρέπει να βρώ βρεφικό μιας και η μαμά μου δουλεύει ήδη κάποιες μέρες την εβδομάδα έχω πρόβλημα αλλά θα δούμε !!!!

HXSnp2.png

Παντως κι εγω δεν ξέρω πως θα γυρίσω στη δουλεια. Βεβαια εδω που φτάσαμε ευτυχως που εχω δουλεια ακομα!!! Καλο Οκτώβριο ευτυχως εχω ακομα..

Νίνα μου εσένα κανει εμετό οπως της Πόπης? Κ με θηλασμο κ με ξενο? Ποιο ξενο δίνεις?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα Δωρακι!πως κοιμηθηκατε;;ολα καλα με τη σουσουραδιτσα σας;;;

απο γουλιες πως πατε που ανησυχουσες;;

Καλημερα Λιτσακι μου! Λιγο καλυτερα κοιμηθηκε. 11-4:15 και 4:30-7:30. Αλλα εδωσα 120μλ ξενο το μεσημερι . Δεν ξέρω. Τις μερες που δεν κοιμόταν ειχα μονο αποκλειστικό θηλασμο,τωρα μπορει να ηταν τυχαίο κ να συνέπεσε απλα με το αλμα. Γουλιες βγάζει επειδη δεν πολυρευεται.... Ουφ.... Ολο κατι εχουμε παντα!!!

Εσεις πως είστε?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Παντως κι εγω δεν ξέρω πως θα γυρίσω στη δουλεια. Βεβαια εδω που φτάσαμε ευτυχως που εχω δουλεια ακομα!!! Καλο Οκτώβριο ευτυχως εχω ακομα..

Νίνα μου εσένα κανει εμετό οπως της Πόπης? Κ με θηλασμο κ με ξενο? Ποιο ξενο δίνεις?

Δεν μου κάνει τώρα μου έκανε απ΄την αρχή σε 3 απο τα 10 γεύματα με αποκλειστικό θηλασμό και όταν ξεκίνησα δουλειά της έδωσα το Sanilac ar δεν κάνει ποτέ με αυτό απλά επειδή πεινάει συνέχεια λέω μήπως δεν της "στέκεται" το γάλα ....και έλεγα να αρχίσω humama ar που λένε είναι μια χαρά .....πίνει 2 γεύματα ξένο απο 200 ml και 7 θηλασμό....αλλά μετά το ξένο ξαναπεινάει σε 2 ώρες "στέκει" αυτό?

HXSnp2.png

Δεν μου κάνει τώρα μου έκανε απ΄την αρχή σε 3 απο τα 10 γεύματα με αποκλειστικό θηλασμό και όταν ξεκίνησα δουλειά της έδωσα το Sanilac ar δεν κάνει ποτέ με αυτό απλά επειδή πεινάει συνέχεια λέω μήπως δεν της "στέκεται" το γάλα ....και έλεγα να αρχίσω humama ar που λένε είναι μια χαρά .....πίνει 2 γεύματα ξένο απο 200 ml και 7 θηλασμό....αλλά μετά το ξένο ξαναπεινάει σε 2 ώρες "στέκει" αυτό?

Δεν ξέρω. Εγω σπάνια δίνω ξενο αλλα μια φορα τη μερα. Κι εμενα κ μετα το ξενο παλι μπορει κ στην ωρα να θελει στηθος. Με το θηλασμο καθε πόση ωρα σου τρωει ξανα? Μπορει το γαλα που της δίνεις να μην της έκατσε καλα.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Λιτσακι μου! Λιγο καλυτερα κοιμηθηκε. 11-4:15 και 4:30-7:30. Αλλα εδωσα 120μλ ξενο το μεσημερι . Δεν ξέρω. Τις μερες που δεν κοιμόταν ειχα μονο αποκλειστικό θηλασμο,τωρα μπορει να ηταν τυχαίο κ να συνέπεσε απλα με το αλμα. Γουλιες βγάζει επειδη δεν πολυρευεται.... Ουφ.... Ολο κατι εχουμε παντα!!!

Εσεις πως είστε?

δωρακι πιστευω ειναι τυχαιο.κ εγω οταν εδινα ξενο μια φορα τη μερα νομιζα οτι ηρεμουσε καποιες φορες,αλλα τελικα ειναι με τις μερες της.και με τον αποκλειστικο ενα μηνα τωρα,μια χαρα κοιμαται κ ειναι ηρεμη.υπαρχουν κ μερες που ειναι στην τσιτα αλλα ειναι λογω αλματων λογικα.

εμας κοιμαται αργα αλλα του δινει κ καταλαβαινει.εχθες κοιμηθηκε 2 ξυπνησε 9:15 εφαγε,ξανακοιμηθηκε κ ακομη κοιμαται.και μεσα στη μερα κοιμαται λιγοτερο βεβαια,αλλα ειναι ηρεμη πολυ.

μηπως Νινα μου εχει συνθισει το ωραριο και γι'αυτο το κανει;θελω να πω,εφοσον ετρωγε ανα διωρο,να το ζηταει παλι στο διωρο εκομη κ αν ειναι χορτατη.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...