Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα σε ολες!

Ελευθερακι αδιαθετησες ε;καποια σκεφτεται κ για 3ο παιδι ή μου φανηκε;;χαχα

αχ αυτες οι ντουλαπες...εφιαλτης μου εχουν γινει..δεν εχουμε πολλους χωρους κ εχω χασει τ'αυγα κ τα πασχαλια με τα ρουχα μας..ειμαι και σαβουρομαζωχτρα και κραταω ρουχα που απλα τα πηγαινω βολτες περα δωθε σε καθε αλλαγη σεζον χωρις να τα φοραω ποτε,μηπως κ μου ερθει η εμπνευση καμια φορα!ελεος...και μεσα σ'αυτα,χανω κ αυτα που φοραω τελικα!αχ πρωτα η ψυχη φευγει κ μετα το χουι!

εχει πολυ ωραια μερα κ ανυπομονω να βγουμε βολτουλα!!

Καλησπέρα!!! Λιτσάκι μου τι κάνεις? Δεν αποκλείω το 3ο παιδί αλλά θα με ξαναρωτήσεις σε ένα χρόνο. Όταν περπατήσει με το καλό και η μικρή μπορεί να αλλάξω γνώμη γιατί τότε θα ζορίσει η κατάσταση με τα 2 παιδιά κοντινής ηλικίας, οπότε επιφυλλάσσομαι!!!

Σαβουρομαζώχτρα me too!! Αχαχα και όλο φυλάζω ρούχα που είμαι σίγουρη πως δεν θα ξαναβάλω ποτέ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το κακο ειναι οτι αργησαμε 2 βδομαδες κ φοβαμαι μην εχει επιπτωσεις στα νεφρα της..ο γιατρος με ρωτησε αν εχει πυρετο κ ειχε 36.9 με ειπε απο 37.1 ειναι πυρετος ..την βαζω συνεχεια θερμομετρο..

μου ρχεται να παω να σπασω τα μουτρα του αλλουνου παιδιατρου..ο καινουργιος σε 1 μερα μεσα μας βρηκε τι εχουμε αλλα φοβαμαι μην αργησαμε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

το κακο ειναι οτι αργησαμε 2 βδομαδες κ φοβαμαι μην εχει επιπτωσεις στα νεφρα της..ο γιατρος με ρωτησε αν εχει πυρετο κ ειχε 36.9 με ειπε απο 37.1 ειναι πυρετος ..την βαζω συνεχεια θερμομετρο..

μου ρχεται να παω να σπασω τα μουτρα του αλλουνου παιδιατρου..ο καινουργιος σε 1 μερα μεσα μας βρηκε τι εχουμε αλλα φοβαμαι μην αργησαμε...

δεν καταλαβα ποπη μου! τι βρηκε ο γιατρος? την αλλεργια εννοεις? τι πραγμνα να εχει επιπτωσεις στα νεφρα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλησπέρα!!! Λιτσάκι μου τι κάνεις? Δεν αποκλείω το 3ο παιδί αλλά θα με ξαναρωτήσεις σε ένα χρόνο. Όταν περπατήσει με το καλό και η μικρή μπορεί να αλλάξω γνώμη γιατί τότε θα ζορίσει η κατάσταση με τα 2 παιδιά κοντινής ηλικίας, οπότε επιφυλλάσσομαι!!!

Σαβουρομαζώχτρα me too!! Αχαχα και όλο φυλάζω ρούχα που είμαι σίγουρη πως δεν θα ξαναβάλω ποτέ!

καλησπερα ελευθερακι μου!! χαρα στο κουραγιο σου που σκεφτεσαι κ για 3ο!αξια αγωνιστρια!!

κ γω ειμαι σαβουρομαζωχτρα εχει τυχει να κραταω μπλουζακια μου απο το λυκειο..απορω τι θα τα κανω ..κ καθε χρονο δεν με παει η καρδια να τα πεταξω ι να τα δωσω..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Του λυκείου έχω και εγώ και του πανεπιστημίου επίσης, εε είναι μεγάλα ενθύμια αυτά!Χρειάζονται:)

Ποπάκη μου εύχομαι καλά αποτελέσματα. Ο εμετός πώς σχετίζεται με την ουρολοίμωξη δεν ξέρω αλλά σχετίζεται ό,τι έχασε βάρος. Ξέρω πως όταν το παιδί έχει χαμηλή πρόσληψη βάρους το πρώτο που εξετάζουν είναι η ουρολοίμωξη. Όλα καλά να πάνε και να μην χρειαστείτε εισαγωγή Παναγίτσα μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Τα παιδάκια μου κοιμούνται από τις 9. Πάω και εγώ να την πέσω! Κουράστηκα πολύ σήμερα, δεν ηρέμησα 1 λεπτό.

Καλό βράδυ! Ποπάκη ενημέρωσέ μας και εύχομαι και πάλι καλά αποτελέσματα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

δεν καταλαβα ποπη μου! τι βρηκε ο γιατρος? την αλλεργια εννοεις? τι πραγμνα να εχει επιπτωσεις στα νεφρα?

η καλλιεργεια ουρων που καναμε για ουρολοιμωξη βγηκε θετικη εχει ουρολοιμωξη αλλα σε ηπιο βαθμο..κ μας ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα αν ηταν σε προχωρημενο βαθμο να ειχε επιπτωσεις στα νεφρα..μεχρι στιγμης δεν εχουμε τετοιο θεμα κ με ειπε να μην το σκεφτομαι αυτο το σεναριο γιατι ειμαστε σε ηπιο βαθμο...αλλα εμενα μονο τα ασχημα ερχονται στο μυαλο ..

Ποπάκη μου η ουρολοίμωξη κάνει πυρετό αλλά γιατί σου είπε εισαγωγή? Πότε γίνεται 3 μηνών η μικρή σου?Το τικεράκι σου σωστά πάει?

ειναι σε ηπιο βαθμο γιαυτο δεν εχει πυρετο...την τριτη κλεινει τα 3 μηνων..δεν ξερω μας ειπε ενδοφλεβια ισως παιζει ρολο με τα κιλα της γιατι ειναι πισω στα κιλα ,,γιατι τον ρωτησαμε αν γινεται να παιρνει αντιβιωση απο το στομα κ ειπε οχι χρειαζεται ορος..θα τον ξαναρωτησω για πιο λογο βεβαια..σωστα παει το τικερακι μου..

B4Itp2.png

Του λυκείου έχω και εγώ και του πανεπιστημίου επίσης, εε είναι μεγάλα ενθύμια αυτά!Χρειάζονται:)

Ποπάκη μου εύχομαι καλά αποτελέσματα. Ο εμετός πώς σχετίζεται με την ουρολοίμωξη δεν ξέρω αλλά σχετίζεται ό,τι έχασε βάρος. Ξέρω πως όταν το παιδί έχει χαμηλή πρόσληψη βάρους το πρώτο που εξετάζουν είναι η ουρολοίμωξη. Όλα καλά να πάνε και να μην χρειαστείτε εισαγωγή Παναγίτσα μου.

Τα παιδάκια μου κοιμούνται από τις 9. Πάω και εγώ να την πέσω! Κουράστηκα πολύ σήμερα, δεν ηρέμησα 1 λεπτό.

Καλό βράδυ! Ποπάκη ενημέρωσέ μας και εύχομαι και πάλι καλά αποτελέσματα.

κ η γυναικολογος μου που μιλησα σημερα με ειπε οτι διαροια ..εμετος κ πυρετος ειναι συμπτωματα ουρολοιμωξης ...εμας εχει μονο τον εμετο κ χασιμο βαρους..βεβαια ο γιατρος που τον ξαναπηρα πριν λιγο με ειπε οτι ειναι 50-50 φαινεται να εχει ουρολοιμωξη σε ηπιο βαθμο αλλα υπαρχει πιθανοτητα να βγει αρνητικη η επαναληπτικη γιαυτο μας την κανει κιολας για να μην μας στειλει αμεσως για εισαγωγη..

καλη ξεκουραση ελευθερια μου !! σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!

B4Itp2.png

η καλλιεργεια ουρων που καναμε για ουρολοιμωξη βγηκε θετικη εχει ουρολοιμωξη αλλα σε ηπιο βαθμο..κ μας ειπε οτι υπαρχει πιθανοτητα αν ηταν σε προχωρημενο βαθμο να ειχε επιπτωσεις στα νεφρα..μεχρι στιγμης δεν εχουμε τετοιο θεμα κ με ειπε να μην το σκεφτομαι αυτο το σεναριο γιατι ειμαστε σε ηπιο βαθμο...αλλα εμενα μονο τα ασχημα ερχονται στο μυαλο ..

ειναι σε ηπιο βαθμο γιαυτο δεν εχει πυρετο...την τριτη κλεινει τα 3 μηνων..δεν ξερω μας ειπε ενδοφλεβια ισως παιζει ρολο με τα κιλα της γιατι ειναι πισω στα κιλα ,,γιατι τον ρωτησαμε αν γινεται να παιρνει αντιβιωση απο το στομα κ ειπε οχι χρειαζεται ορος..θα τον ξαναρωτησω για πιο λογο βεβαια..σωστα παει το τικερακι μου..

αχ περαστικα βρε ποπακι μου!!!! μακαρι να πανε ολα καλα απο δω κ περα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Χμ μετά που σε ρώτησα θυμήθηκα πως και η βαφτιστήρα μου που εμφάνισε ουρολοίμωξη 1 έτους, της έκαναν ενδοφλέβια αντιβίωση και εισαγωγή στο νοσοκομείο. Άρα μάλλον η ουρολοίμωξη θέλει ενδοφλέβια αντιβίωση στα βρέφη.

Θα περιμένουμε νέα σου αύριο. Καληνύχτα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Χμ μετά που σε ρώτησα θυμήθηκα πως και η βαφτιστήρα μου που εμφάνισε ουρολοίμωξη 1 έτους, της έκαναν ενδοφλέβια αντιβίωση και εισαγωγή στο νοσοκομείο. Άρα μάλλον η ουρολοίμωξη θέλει ενδοφλέβια αντιβίωση στα βρέφη.

Θα περιμένουμε νέα σου αύριο. Καληνύχτα.

αρα αν δεν βγουν καλα τα αποτελεσματα δεν την γλυτωνουμε την εισαγωγη...

καληνυχτα ελευθερια μου!!

B4Itp2.png

Ποπακι μου τι σας βρηκε παλι αγαπη μου? Υπομονη γλυκιά μου ολα θα πανε καλα! Ευχομαι να μην χρειαστεί εισαγωγή το πουλάκι μας! Παντως μια κοπέλα που γεννησαμε την ιδια μερα κ η μικρη της επαθε ουρολοιμωξη της ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο τις πανες. Αγαπη μου αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω να μου το πεις!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ποπακι μου τι σας βρηκε παλι αγαπη μου? Υπομονη γλυκιά μου ολα θα πανε καλα! Ευχομαι να μην χρειαστεί εισαγωγή το πουλάκι μας! Παντως μια κοπέλα που γεννησαμε την ιδια μερα κ η μικρη της επαθε ουρολοιμωξη της ειπε ο γιατρος οτι ειναι απο τις πανες. Αγαπη μου αν υπαρχει κατι που μπορω να κανω να μου το πεις!

δωρακι μου δεν λεμε να δουμε ασπρη μερα βρε κοριτσι μου ..μπορει εδω μεσα με αυτα που γραφω να ειμαι υπερβολικη αλλα ειμαι απελπισμενη...

απο τις πανες εεε? την εκαναν εισαγωγη??πως το αντιμετωπισε??ειχε κανει κ πυρετο??

εμενα αυτη η κοπελα που με συστησε τον παιδιατρο που βρηκα επαθε το αγορακι της ειχαμε γεννησει μαζι με 4 ωρες διαφορα κ εκατσε μια βδομαδα στο ιποκρατειο δλδ ο γιατρος μας αυτος την εζησε την περιπτωση αυτη τωρα προσφατα βεβαια το μωρακι ακομα παιρνει αντιβιωση...

σε ευχαριστω δωρακι μου ναι οτι ειναι θα σε πω κοριτσακι μου!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...