Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

το αντιαναγωγικο γαλα ειναι αυτο που ξεκινησαμε τωρα ?? αλλα αυτο γραφει αντιαλλεργικο...μαλλον το frisolac comfort ειναι το αντιαναγωγικο που μου εδωσε αλλα αυτο ειπε να το ξεκινησουμε σε μια βδομαδα αφου δουμε πως θα παει με το αντιαλλεργικο...αυτο που με αγχωνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ειναι οτι τρωει μονο 75μλ δεν μπορει να πιει παραπανω αναγουλιαζει κ ακομα κ με αυτην την μικρη ποσοτητα ξερνοβολαει..αμα χασει κ αλλο βαρος τι θα κανουμε??πολυ με στεναχωρει αυτο..δεν μπορω να σκεφτομαι θετικα οσο κ να προσπαθω..ολο τα αχημα γυρναν στο μυαλο μου..

αντε καλα να περασετε αναστασακι μου να ξεσκασετε κ για μενα!!φιλακιααααααα πολλα γλυκια μου!!

σε ευχαριστω ποπακι μου!

κοιτα εγω λεω αν δεις οτι συνεχιζει κ αυριο παρτον τηλ κ πες του το μηπως να ξεκινησεις το αντιαναγωγικο πιο νωρις... σκεψεις κανω!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε?? ολες λειπετε εεε?? ημερα βολτας κ ψηφου σημερα!!εμεις εδω κλασσικα τα ιδια η μικρη μου απο χθες το βραδυ στις 9 εφαγε στις 4τα ξημερωματα 140μλ κοιμηθηκε στις 06 κ μετα απο τις 8 το πρωι ηπιε 3 φορες απο 75 μλ μεχρι τωρα..μολις κοιμηθηκε..ακομα κανει εμετο συνεχεια απο τις 8 που ηπιε τα 75Χ3 εκανε 5 φορες εμετο..εγω συνεχιζω να ειμαι χαλια...πηρα κ την γυναικολογο μου μιλησαμε κ μου ειπε οτι καλο θα ειναι να απευθυνθω σε ενα ψυχολογο για να βοηθηθω,,αλλα δεν ξερω θελω να τα καταφερω μονη μου..ειμαι τοσο μπερδεμενη. δεν ξερω πιο ειναι τοσωστο κ πιο το λαθος...τελικα ποτε δεν φανταζομουν οτι απο την εγκυμοσυνη κ μετα θα αλλαζε τοσο πολυ η ψυχολογια μου ...ολα σκ@τ@,,,δεν μπορω να χαρω το μωρακι μου και να χαρει κ αυτο γιατι ταλαιπωρειται..με τρωει το γιατι...

ευχαριστω πολυ λιτσακι μου να δουμε πως θα παει απο δω κ περα..κ εγω το ευχομαι...

τοσο ασχετος ελευθερακι μου κ ακομα θα μου ελεγε περιμενε ο βλακας..οσες φορες του ειχα πει απο το τηλ για την παλινδρομηση ουτε να ακουσει δεν ηθελε..τι να πω..ειναι να του παω το μωρο να δει που εχασε βαρος κ να του παρω την αδεια του κ να τον ξευτελισω...

καλα να περασετε αναστασακι μου!! κ εννοειται απο δω κ περα θα ακουω το ενστικτο μου κ μολις βλεπω κατι που δεν μου αρεσει δεν θα κατσω να ξαναπεριμενω...

το αντιαναγωγικο γαλα ειναι αυτο που ξεκινησαμε τωρα ?? αλλα αυτο γραφει αντιαλλεργικο...μαλλον το frisolac comfort ειναι το αντιαναγωγικο που μου εδωσε αλλα αυτο ειπε να το ξεκινησουμε σε μια βδομαδα αφου δουμε πως θα παει με το αντιαλλεργικο...αυτο που με αγχωνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ειναι οτι τρωει μονο 75μλ δεν μπορει να πιει παραπανω αναγουλιαζει κ ακομα κ με αυτην την μικρη ποσοτητα ξερνοβολαει..αμα χασει κ αλλο βαρος τι θα κανουμε??πολυ με στεναχωρει αυτο..δεν μπορω να σκεφτομαι θετικα οσο κ να προσπαθω..ολο τα αχημα γυρναν στο μυαλο μου..

αντε καλα να περασετε αναστασακι μου να ξεσκασετε κ για μενα!!φιλακιααααααα πολλα γλυκια μου!!

ποπη αυτο το γαλα που πινετε τωρα ειναι μια αηδια σκετη. ειναι αντιαλλαεργικο χωρις λακτοζη κ πολυ λεπτορευστο.το επινε κ η δικια μου κ μυριζει λιγακι σαν ψαρι. αν εχει παλλινδρομηση ειναι οτι χειροτερο να πινει αυτο το γαλα θα γινει χειροτερα. κ η δικια μου το εβγαζε με τρελες ρουκετες. εγω στην θεση σου θα επαιρνα αντιαναγωγικο. εχει ταλαιπωρηθει το μωρακι σου πολυx. δεν ειμαι γιατρος βεβαια αλλα περασα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κ σωθηκα με το humana ar. Που μπαινοντας στο στομαχακι γινεται παχυρευστο κ δεν βγαινει. κ ειναι κ ευγευστο... αχ δεν ξερω.. μακαρι να ησουν εδω κ να σου εδινα τον γιατρο μου ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..Τι μου κανετε??

Ποπη μου πολυ στεναχωριεμαι για την κατασταση ..Αχ το μικρουλι σου πρεπει να ταλαιπωρειται..Και ο μ@@κας ο γιατρος αδικαιολογητος...

Ευχομαι να περασουν ολα συντομα κ να χαρεις το μωρακι σου οπως επιθυμεις...

Δωρα τι γινεται με το ξενο ?Της εδωσες ?Ο θηλασμος πως παει?

Εγω του δινω λιγες φορες απο εμενα πλεον γιατι γκρινιαζει αφου δεν χορταινει..Βεβαια το βασικο μας προβλημα ειναι οτι δεν του κολλαει υπνος...κλασσικα!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

σε ευχαριστω ποπακι μου!

κοιτα εγω λεω αν δεις οτι συνεχιζει κ αυριο παρτον τηλ κ πες του το μηπως να ξεκινησεις το αντιαναγωγικο πιο νωρις... σκεψεις κανω!

θα με παρει σημερα αυτος για να δει πως παει η μικρη κ να με πει τα αποτελεσματα απο καλλιεργεια ,,θα του τα πω ολα οτι συνεχιζει η μικρη να κανει εμετο..

ποπη αυτο το γαλα που πινετε τωρα ειναι μια αηδια σκετη. ειναι αντιαλλαεργικο χωρις λακτοζη κ πολυ λεπτορευστο.το επινε κ η δικια μου κ μυριζει λιγακι σαν ψαρι. αν εχει παλλινδρομηση ειναι οτι χειροτερο να πινει αυτο το γαλα θα γινει χειροτερα. κ η δικια μου το εβγαζε με τρελες ρουκετες. εγω στην θεση σου θα επαιρνα αντιαναγωγικο. εχει ταλαιπωρηθει το μωρακι σου πολυx. δεν ειμαι γιατρος βεβαια αλλα περασα ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο κ σωθηκα με το humana ar. Που μπαινοντας στο στομαχακι γινεται παχυρευστο κ δεν βγαινει. κ ειναι κ ευγευστο... αχ δεν ξερω.. μακαρι να ησουν εδω κ να σου εδινα τον γιατρο μου ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη..
εχεις καποια ενδειξη οτι εχει αλλεργια εκτος του εμετου?

για την παλλινδρομηση μου εδωσε το frisolac comfort αλλα ειπε να δουμε λιγες μερες μηπως εχει αλλεργια στο γαλα που επινε..ξερω κ γω...δεν εχουμε ενδειξη για αλλεργια περα το οτι απο χθες μου εβγαλε μερικα σπινθουρακια στο σωμα της..ισως ομως ειναι επειδη την ειχαμε στην κλινικη κ την ειχα ακουμπησει στο κουβερτακι της...

Καλησπερα κοριτσια..Τι μου κανετε??

Ποπη μου πολυ στεναχωριεμαι για την κατασταση ..Αχ το μικρουλι σου πρεπει να ταλαιπωρειται..Και ο μ@@κας ο γιατρος αδικαιολογητος...

Ευχομαι να περασουν ολα συντομα κ να χαρεις το μωρακι σου οπως επιθυμεις...

Δωρα τι γινεται με το ξενο ?Της εδωσες ?Ο θηλασμος πως παει?

Εγω του δινω λιγες φορες απο εμενα πλεον γιατι γκρινιαζει αφου δεν χορταινει..Βεβαια το βασικο μας προβλημα ειναι οτι δεν του κολλαει υπνος...κλασσικα!

καλησπερα σοφακι!! σε ευχαριστω !!το βλεπω οτι ταλαιπωρηται πολυ ακομα κ στον υπνο της ειναι ανησυχη κ κλαιει..

δωρακι πως τα πατε εσεις??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

το humana ar.πρωτη φορα το ακουω..λες να μην κανει ουτε το φρισολακ κομφορτ??

B4Itp2.png

Εμενα οποτε κ αν πιει ξενο παντα βγάζει γουλιες. Φυσιολογικο ειναι???

ναι ετσι νομιζω Δωρακι... εμενα μονο ξενο πινει αλλα δεν βγαζει πια γουλιες ουτε εμτο καθολου με αυτο το γαλα. σωθηκα σας λεω!!!

το humana ar.πρωτη φορα το ακουω..λες να μην κανει ουτε το φρισολακ κομφορτ??

οχι ακριβως το ιδιο ειναι απλα αλλη εταιρεια. αντε μακαρι ολα να πανε καλα συντομα. να μην ταλαιπωρειται κ το καημενο το μωρουδακι... εγω τωρα την εβαλα για μεσημεριανο υπνο..

εμενα ειναι πολυυυυυ υπναρου μην τη ματιασω. απλα τωρα εχει ελλατωσει πολυ τους μεσημεριανους υπνους το βραδι ομως κοιμαται απο τις 10. ξυπναει να φαει 5 η 6 κ μετα παλι ξυπναει 9η10.. μια χαρα κοιμαμαι κ εγω οπως καταλαβαινετε!. απλα οταν ειναι ξυπνια δεν προλαβαινω να κανω κ πολλα τα απαραιτητα μονο.. κ αν! χτες κατεβασα καλοκαιρινα ακομα τα μισα μεσ τη μεση ειναι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γωγω μου οταν λεω εμετο εννοω οτι εκτοξευει ρουκετες γαλα μακρυα...κ λερωνει τα φορμακια της κ τις μπλουζες τις δικιες μου τις κανει λουτσα .για τις γουλιες πιστυευω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις!!

ποπάκη μου αυτό που λες οτι εκτοξευει ρουκέτες, το εκανε κι εμενα και μου ειχε πει ο γιατρός μου οτι ειναι επειδη ειχα κρυωσει εγω και για αυτό (αλλα εκεινο το καιρό θηλαζα αρα ειναι διαφορετικο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ποπάκη μου αυτό που λες οτι εκτοξευει ρουκέτες, το εκανε κι εμενα και μου ειχε πει ο γιατρός μου οτι ειναι επειδη ειχα κρυωσει εγω και για αυτό (αλλα εκεινο το καιρό θηλαζα αρα ειναι διαφορετικο....

ααα εγω δεν ειμαι κρυωμενη νικουλα μου!! ναι με τον θηλασμο παιζει αφου πινει γαλατακι απο εμας αρα λογικο να επηρεαζεται..να δουμε να στρωσει με το καινουργιο γαλα!1

ναι ετσι νομιζω Δωρακι... εμενα μονο ξενο πινει αλλα δεν βγαζει πια γουλιες ουτε εμτο καθολου με αυτο το γαλα. σωθηκα σας λεω!!!

οχι ακριβως το ιδιο ειναι απλα αλλη εταιρεια. αντε μακαρι ολα να πανε καλα συντομα. να μην ταλαιπωρειται κ το καημενο το μωρουδακι... εγω τωρα την εβαλα για μεσημεριανο υπνο..

εμενα ειναι πολυυυυυ υπναρου μην τη ματιασω. απλα τωρα εχει ελλατωσει πολυ τους μεσημεριανους υπνους το βραδι ομως κοιμαται απο τις 10. ξυπναει να φαει 5 η 6 κ μετα παλι ξυπναει 9η10.. μια χαρα κοιμαμαι κ εγω οπως καταλαβαινετε!. απλα οταν ειναι ξυπνια δεν προλαβαινω να κανω κ πολλα τα απαραιτητα μονο.. κ αν! χτες κατεβασα καλοκαιρινα ακομα τα μισα μεσ τη μεση ειναι!

ωχ πολυ ζορι τα ρουχα μαργαριτακι μου κουραγιο σιγα σιγα θα τα κανεις!! εμενα ηρθε η μαμα μου προχθες κ μεσα σε ενα μεσημερι μεχρι το βραδυ τα εκανα!! 8 πλυντηρια ειχα βαλει σε 1.5 μερα!!

ακομα αυτο το γαλα δινεις μαργαριτακι κ πινει τοση ποσοτητα που ελεγες?? ο υπνος καλος ειναι ηρεμει το μωρο!! μακαρι να κοιμοταν κ η δικη μου..σημερα με εχει παει ανα 1-1.5 ωρα 50 μλ..αστα...

με πηρε ο παιδιατρος ειπε στις 8 θα βγουν τα αποτελεσματα καλλιεγειας κ ειπε θα περιμενουμε αλλη μια μερα με το αντιαλλεργικο γαλα κ αν δεν βελτιωθει ξεκιναμε το κομφορτ για παλινδρομηση..παντως 2 μερες ειναι πολυ κακοκεφο το μωρο μου δεν μου εχει χαμογελασει καθολου κ δεν μου μιλαει..μονο με κοιταει το καημενουλη μου η αγαπουλα μου!!

B4Itp2.png

γεια σας κοριτσια,αχ ρε ποπη μου τι περασατε και εσεις!!ελπιζω με τον νεο γιατρο να βρειτε λυση στο προβλημα σας και να τελειωση εδω η ταλαιπορια σας!!εμεις καλα ειμαστε πηγαμε βολτα το σαββατοκυριακο ,τωρα μαζευτηκαμε

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωχ πολυ ζορι τα ρουχα μαργαριτακι μου κουραγιο σιγα σιγα θα τα κανεις!! εμενα ηρθε η μαμα μου προχθες κ μεσα σε ενα μεσημερι μεχρι το βραδυ τα εκανα!! 8 πλυντηρια ειχα βαλει σε 1.5 μερα!!

ακομα αυτο το γαλα δινεις μαργαριτακι κ πινει τοση ποσοτητα που ελεγες?? ο υπνος καλος ειναι ηρεμει το μωρο!! μακαρι να κοιμοταν κ η δικη μου..σημερα με εχει παει ανα 1-1.5 ωρα 50 μλ..αστα...

με πηρε ο παιδιατρος ειπε στις 8 θα βγουν τα αποτελεσματα καλλιεγειας κ ειπε θα περιμενουμε αλλη μια μερα με το αντιαλλεργικο γαλα κ αν δεν βελτιωθει ξεκιναμε το κομφορτ για παλινδρομηση..παντως 2 μερες ειναι πολυ κακοκεφο το μωρο μου δεν μου εχει χαμογελασει καθολου κ δεν μου μιλαει..μονο με κοιταει το καημενουλη μου η αγαπουλα μου!!

ναι αστα με τα ρουχα εγω πλυμενα τα ειχα βαλει μεσα αλλα μερικα θελουν κ φρεσκαρισμα οπως κ να το κανεις..

ειναι λογικο να ειναι κακοκεφη αφου ταλαιπωρειται το καημενακι σου... ειναι κ αηδια το γαλα αυτο...ειδες πως μυριζει?? χαλια.. αντε μακαρι να ξεκινησετε το comfort νομιζω οτι ολα θα πανε καλα με αυτο. δεν ξερω μου εχει κολλησει οτι ειναι παλλινδρομηση. κ εγω οταν μου ειχε δωσει η παιδιατρος αντιαλλεργικο επειδη εκανε εμετο μου φανηκε λιγο κουλο εξ αρχης. τοτε αλλαξα παιδιατρο κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται το μωρο κ να ξεκινησουμε αντιαναγωγικο. τοτε αρχισε να πινει πολυ καλα κ μεγαλες ποσοτητες. τωρα πινει τον αμπακο! μεχρι κ 240 μλ! παρα πολυ σου λεω! εχει παρει απο τον πατερα της θα γινει πολυυυυ ψηλη μαλλον. ηδη ειναι ενα μηνα πανω σε αναπτυξη. εμενα τωρα κανει 4 η 5 γευματα την ημερα, ρευεται παντα (ενω παλαιοτερα ποτε θυμασαι που το ελεγα?) κ κοιμαται σαν πουλακι το βραδι. φαντασου πινει 240 στις 9 κ μετα παλι στις 6 το πρωι συνηθως. μην την ματιασω παει πολυ καλα.ετσι θα παει κ η δικια σου. απλα πετυχες μαλ^&%^κα γιατρο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας κοριτσια,αχ ρε ποπη μου τι περασατε και εσεις!!ελπιζω με τον νεο γιατρο να βρειτε λυση στο προβλημα σας και να τελειωση εδω η ταλαιπορια σας!!εμεις καλα ειμαστε πηγαμε βολτα το σαββατοκυριακο ,τωρα μαζευτηκαμε

γεια σου Εφη μου τι κανεις εσυ βρε? το μπεμπακι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κορτσια τελικα ακυρα τα σεναρια για παλινδρομηση το μωρακι μου εχει ουρολοιμωξη αλλα σε ηπιο βαθμο..βγηκε θετικη κ αυριο θα παμε ξανα στην κλινικη για επαναληπτικο..θα την παρουν ουρα με καθεκτηρα..κ αν ξαναβγει θετικη θα πρεπει να κανουμε εισαγωγη στο ιποκρατειο για μια βδομαδα για να παρει αντιβιωση με ενδοφλεβια...δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι τι θα τραβηξει απο αυριο το αγγελουδι μου ειμαι παρα πολυ χαλια κ δεν ξερω πως θα τα αντεξω ολα αυτα..το μωρο μου σημερα ολη μερα θελει να ειναι στην αγκαλια μου μολις παω να την αφησω στο καροτσι η στο ριλαξ κλαιει..σαν να καταλαβαινει οτι εχει κατι...τι θα κανω βρε κοριτσια πως θα παρω δυναμη??

ολα τα κακα κ τα ασχημα σε εμας εχουν πεσει δλδ μεχρι ποτε θα συνεχιστει αυτο?? τα χω παιξει θελω να κλαιω συνεχεια αλλα κρατιεμαι για να μην επηρεαζω το μωρακι μου...συγνωμη που σας ενοχλω συνεχεια με την αρνητικοτητα μου κ τα μονιμως ασχημα νεα μου..αλλα ειλικρινα μονο εδω νιωθω οτι τα λεω κ ξελαφρωνω καπως...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...