Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια οι γιατροι παντως δεν επρεπε να βλέπουν τα μωρα πριν βγάλουν πόρισμα? Τι να πεις....

Εμεις τωρα τρώμε κ ειμαστε μόνες. Ο αντρας μου εχει συνάντηση με το Λύκειο! Οι παππουδες,χα χα χα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα.

Βρε Πόπη μου μακάρι αυτή τη φορά να καταφέρετε να βρείτε άκρη να μην ταλαιπωρείται το μωράκι και εσύ να ηρεμήσεις. μην στεναχωριέσαι όμως. δεν φταίς εσύ αν ο γιατρός ειναι κόπ..ος και αντιμετωπίζει αυτή τη δουλειά σαν να έχει συνεργείο.

καλύτερος φαίνεται ο καινούργιος, όπως τον περιγράφεις. μακάρι να σου δώσει λύσεις.

για το βάρος της μικρής μη στεναχωριέσαι. μόλις βρεθεί το πρόβλημα και λυθεί αμέσως θα πάρει τα πάνω της.

εύχομαι να έχετε ένα ήρεμο βράδυ σήμερα.

θα πάω και εγώ σε λίγο να την πέσω. το αγόρι μου κοιμάται από τις 8 και 30. ποιος ξέρει τι ώρα θα ξυπνήσει. δεν νομίζω πάντως να αργήσει πολύ. μάλλον για δύο ξυπνήματα το πάει σήμερα.

Καληνύχτα κοριτσια! να έχετε όλες ένα πολύ καλό και ήσυχο βράδυ.

fYFap3.pngIV83p3.png

Αχ βρε Πόπη, τι πάθατε πάλι; :( Κι εγώ θα τα έπαιζα αν θα έβλεπα κάτι τέτοιο. Τελικά καλό είναι να ακούμε και το ένστικτό μας. Ελπίζω αυτός ο γιατρός να είναι καλύτερος και αυτό να είναι το τελευταίο σας πρόβλημα. Κι εγώ για παλινδρόμηση το κόβω. Περαστικά σας!

Εμείς καλά είμαστε. Έχω ένα άγχος με το βάρος. Νομίζω ότι δεν παίρνει πολύ τώρα τελευταία που του έχω αρχίσει και τη πιπίλα. Προς το παρόν είμαστε στη καμπύλη μας. Στο επόμενο ραντεβού στο γιατρό θα δούμε πώς θα πάει.

Τώρα του φοράω κάτι κοντομάνικα φορμάκια γιατί έχει αρκετή ζέστη. Αύριο θα πάμε στο χωριό του άντρα μου να ψηφίσει, οπότε θα κάνουμε βολτούλα! Αυτά προς το παρόν. Να έχουμε όλες ένα ήσυχο βράδυ και να ξυπνήσουμε ξεκούραστες!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

βρε κοριτσια γιατι παντα 22.30 με 23 την πιανει πολυ εντονο κλαμμα?? κ το περιστατικο προχθες την ιδια ωρα το ειχαμε παθει..θα ρωτησω τον γιατρο...

Ποπακι εγω λεω οτι ειναι παλλινδρομηση κ οχι αλλεργια. εχεις δει καθολου αιμα στα κακα της?

μακαρι να ειναι παλλινδρομηση κ οχι αλλεργια γιατι νομιζω η παλινδρομηση ειναι πιο αντιμετωπισιμη..αχ δεν ξερω τα χω χασει...

Πόπη μου γλυκιά σιγουρα θα πανε ολα καλα μην φοβάσαι!!!! Ευτυχως άλλαξες γιατρό.

καθε φορα που την ακουω να κλαιει χ@ζομαι πανω μου ( σορρυ κιολας κοριτσια) αλλα πολυ φοβο εχω..ευχαριστω δωρακι μου μακαρι να βρεθει η λυση!!

Καλησπέρα.

Βρε Πόπη μου μακάρι αυτή τη φορά να καταφέρετε να βρείτε άκρη να μην ταλαιπωρείται το μωράκι και εσύ να ηρεμήσεις. μην στεναχωριέσαι όμως. δεν φταίς εσύ αν ο γιατρός ειναι κόπ..ος και αντιμετωπίζει αυτή τη δουλειά σαν να έχει συνεργείο.

καλύτερος φαίνεται ο καινούργιος, όπως τον περιγράφεις. μακάρι να σου δώσει λύσεις.

για το βάρος της μικρής μη στεναχωριέσαι. μόλις βρεθεί το πρόβλημα και λυθεί αμέσως θα πάρει τα πάνω της.

εύχομαι να έχετε ένα ήρεμο βράδυ σήμερα.

θα πάω και εγώ σε λίγο να την πέσω. το αγόρι μου κοιμάται από τις 8 και 30. ποιος ξέρει τι ώρα θα ξυπνήσει. δεν νομίζω πάντως να αργήσει πολύ. μάλλον για δύο ξυπνήματα το πάει σήμερα.

Καληνύχτα κοριτσια! να έχετε όλες ένα πολύ καλό και ήσυχο βράδυ.

ευχαριστω μαριτακι μου!!μακαρι οπως ειπα να το αντιμετωπισουμε γρηγορα αλλα ετσι μουρχεται να παω στο ιατρειο του αλλουνου κ να το κανω λαμπογιαλο...για πολυ κραξιμο ειναι ο ...αντε μην πω τωρα...

ποπακι μου σου ειχα πει αν θελις να σου συστησω τον γιατρο μας. κανε αν θελεις μονο μια επισκεψη να τον τσεκαρεις!!! εγω ειμαι παρα πολύ ευχαριστημενη!

αναστασακι μου σε σκεφτηκα σημερα για τον γιατρο σου αλλα ηξερα οτι ο συγκεκριμενος δουλευει κ στο διαβαλκανικο κ ειπα θα ειναι πιοευκολο για να καναμε τις εξετασεις της..ευτυχως μεχρι στιγμης με αντιμετωπισε σαν ανθρωπο κ οχι να μας ξεπεταξει μας ειχε εκει αποτις 11 το πρωι μεχρι τις 3παρα..κ το απογευμα με πηρε κ τηλ να δει πως παει η μικρη...θα δειξει αναστασουλα μου οτι χρειαστω παντως θα σου πω..ελπιζω να ειναι ο 4ος κ τελευταιος γιατρος που αλλαζω...

Αχ βρε Πόπη, τι πάθατε πάλι; :( Κι εγώ θα τα έπαιζα αν θα έβλεπα κάτι τέτοιο. Τελικά καλό είναι να ακούμε και το ένστικτό μας. Ελπίζω αυτός ο γιατρός να είναι καλύτερος και αυτό να είναι το τελευταίο σας πρόβλημα. Κι εγώ για παλινδρόμηση το κόβω. Περαστικά σας!

Εμείς καλά είμαστε. Έχω ένα άγχος με το βάρος. Νομίζω ότι δεν παίρνει πολύ τώρα τελευταία που του έχω αρχίσει και τη πιπίλα. Προς το παρόν είμαστε στη καμπύλη μας. Στο επόμενο ραντεβού στο γιατρό θα δούμε πώς θα πάει.

Τώρα του φοράω κάτι κοντομάνικα φορμάκια γιατί έχει αρκετή ζέστη. Αύριο θα πάμε στο χωριό του άντρα μου να ψηφίσει, οπότε θα κάνουμε βολτούλα! Αυτά προς το παρόν. Να έχουμε όλες ένα ήσυχο βράδυ και να ξυπνήσουμε ξεκούραστες!

αστα Ανθη μου αυτο λεγαμε με τον σαββα δεν λεμε να ηρεμησουμε...η ζωη θελει να μας ταλαιπωρει σε ολα..απο δω κ περα μονο τοενστικτο μου θα ακουω..

θα πατε χωριο αυριο εε?? μας ειπαν κ τα πεθερικα μου να παμε αλλα με την μικρη δυσκολα αφου δεν εχουμε προγραμμα κ θα ταλαιπωρηθω εγω περισσοτερο..θα μεινετε εκει??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

κοριτσια τωρα που μειναμε πισω στο βαρος της μικρης θα εχουμε θεμα αργοτερα με την αναπτυξη της??(θα το ρωτησω κ αυτο στο γιατρο,,καθηστε να τα σημειωσω κιολας μην τα ξεχασω..) γιατι τωρα μου ρχονται ολες οι αποριες...

B4Itp2.png

σας καληνυχτω κοριτσια παω λιγο να ξαπλωσω γιατι απο το πρωι ειμαι ταλαιπωρημενη,,η μικρη κοιμαται τωρα στο καροτσι της!! φιλακια κουκλιτσες !

B4Itp2.png

καλησπερα κοριτσια!

Ποπακι μου γλυκο χαιρομαι που τα αποτελεσματα των ουρων ειναι καλα και επισης χαιρομαι που βρεθηκε ενας ανθρωπος που ασχολειται και σε καθοδηγει σωστα απ'ο,τι φαινεται!αν μη τι αλλο ειναι προθυμος να βοηθησει ο χριστιανος.τυψεις να μην εχεις!δε φταις εσυ για την αναισθησια του αλλου..νευρα ειναι λογικο να εχεις για τη συμπεριφορα του..εδω εγω κ φουντωσα με τον παλιομπιπ..

ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και περα κ να ηρεμησετε επιτελους βρε πουλακι μου..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπέρα. Αχ βρε Ποπάκη και εγώ που είμαι άσχετη από παιδιατρική ήμουν η 1η που σου είπα πως το μωρό σου πρέπει να έχει παλλινδρόμηση. Τόσο άσχετη πια είναι αυτή η πρώην παιδίατρος? Μην το σκέφτεσαι πια, αφού είστε κοντά στο να βρείτε τι φταίει θα το διορθώσετε και θα ηρεμήσετε. Άθλιοι γιατροί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μην ανησυχείς για το βάρος καλέ. Οκ 50γρ. δεν είναι κάτι τρομερό, εξάλλου αν χάσουν για κάποιο λόγο βάρος τα βρεφάκια το ανακτούν πολύ γρήγορα. Πιστεύω πως έχασε βάρος γιατί βγάζει πολλές γουλιές, οπότε έχει πολλές απώλειες. Όσο για την ώρα που κλαίει μήπως έχει κάποιο ποναλάκι? Μετά που θα κλείσετε τον 3ο θα περάσει αν είναι αυτό.

Εμείς καλά είμαστε. Σήμερα ήμασταν σχεδόν όλη μέρα οι δυο μας. Το πρωί έφυγαν τα αγόρια για το εξοχικό και μείναμε εμείς σπίτι. Έφτιαξα την μεγάλη ντουλάπα, μάζεψα και όλα τα ρούχα που δεν της κάνουν πια και γέμισα μια τεράστια κούτα με βρεφικά αγορίστικα-κοριτσίστικα να βγει στο πατάρι. Μπορεί να ξαναχρειαστούν:)

Αδιαθέτησα πρώτη φορά μετά από 1 χρόνο!!! Οκ, όλα καλά. Τίποτα το τρομερό. Στον γιο μου είχα αδιαθετήσει όταν ήταν 5 μηνών, τώρα λίγο νωρίτερα. Κάτι είχα ψιλιαστεί γιατί είχα ενοχλήσεις την τελευταία εβδομάδα.

Αύριο θα ψηφίσω εγώ εδώ και μετα θα πάμε μάλλον οικογενειακώς στο χωριό του άντρα μου να ψηφίσει και εκείνος.

Μαράκι να σου ζήσει ο λεβέντης σου, καλότυχο να είναι το αγόρι σου.

Πάω να ταίσω την μικρή και να την πέσω.

Καλό ξημέρωμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!

Ελευθερακι αδιαθετησες ε;καποια σκεφτεται κ για 3ο παιδι ή μου φανηκε;;χαχα

αχ αυτες οι ντουλαπες...εφιαλτης μου εχουν γινει..δεν εχουμε πολλους χωρους κ εχω χασει τ'αυγα κ τα πασχαλια με τα ρουχα μας..ειμαι και σαβουρομαζωχτρα και κραταω ρουχα που απλα τα πηγαινω βολτες περα δωθε σε καθε αλλαγη σεζον χωρις να τα φοραω ποτε,μηπως κ μου ερθει η εμπνευση καμια φορα!ελεος...και μεσα σ'αυτα,χανω κ αυτα που φοραω τελικα!αχ πρωτα η ψυχη φευγει κ μετα το χουι!

εχει πολυ ωραια μερα κ ανυπομονω να βγουμε βολτουλα!!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια!!! ποπακι και εγω στο ευχομαι να εινααι ο τελευταιος παιδιατρος που αλαζεις! αλλα αν δε σε καλυπτει "πληρως"!!! μη μασας καθολου! σουτ κατευθειαν! δεν παιζουμε με αυτα!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις εδω ακομα σπιτι, μολις εφαγε και τωρα παιζει στο ριλαξ.ο αντρας μου πηγε να ψηφισει και μετα μαλλον θα κατεβουμε καμια βολτιιτσα μετα θα περασουμε απο την πεθερα και μετα βουρ στο χωριο για να ψηφισω και εγω!;)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλημερα κοριτσια μου!! τι κανετε?? ολες λειπετε εεε?? ημερα βολτας κ ψηφου σημερα!!εμεις εδω κλασσικα τα ιδια η μικρη μου απο χθες το βραδυ στις 9 εφαγε στις 4τα ξημερωματα 140μλ κοιμηθηκε στις 06 κ μετα απο τις 8 το πρωι ηπιε 3 φορες απο 75 μλ μεχρι τωρα..μολις κοιμηθηκε..ακομα κανει εμετο συνεχεια απο τις 8 που ηπιε τα 75Χ3 εκανε 5 φορες εμετο..εγω συνεχιζω να ειμαι χαλια...πηρα κ την γυναικολογο μου μιλησαμε κ μου ειπε οτι καλο θα ειναι να απευθυνθω σε ενα ψυχολογο για να βοηθηθω,,αλλα δεν ξερω θελω να τα καταφερω μονη μου..ειμαι τοσο μπερδεμενη. δεν ξερω πιο ειναι τοσωστο κ πιο το λαθος...τελικα ποτε δεν φανταζομουν οτι απο την εγκυμοσυνη κ μετα θα αλλαζε τοσο πολυ η ψυχολογια μου ...ολα σκ@τ@,,,δεν μπορω να χαρω το μωρακι μου και να χαρει κ αυτο γιατι ταλαιπωρειται..με τρωει το γιατι...

καλησπερα κοριτσια!

Ποπακι μου γλυκο χαιρομαι που τα αποτελεσματα των ουρων ειναι καλα και επισης χαιρομαι που βρεθηκε ενας ανθρωπος που ασχολειται και σε καθοδηγει σωστα απ'ο,τι φαινεται!αν μη τι αλλο ειναι προθυμος να βοηθησει ο χριστιανος.τυψεις να μην εχεις!δε φταις εσυ για την αναισθησια του αλλου..νευρα ειναι λογικο να εχεις για τη συμπεριφορα του..εδω εγω κ φουντωσα με τον παλιομπιπ..

ευχομαι ολα να πανε καλα απο εδω και περα κ να ηρεμησετε επιτελους βρε πουλακι μου..

ευχαριστω πολυ λιτσακι μου να δουμε πως θα παει απο δω κ περα..κ εγω το ευχομαι...

Καλησπέρα. Αχ βρε Ποπάκη και εγώ που είμαι άσχετη από παιδιατρική ήμουν η 1η που σου είπα πως το μωρό σου πρέπει να έχει παλλινδρόμηση. Τόσο άσχετη πια είναι αυτή η πρώην παιδίατρος? Μην το σκέφτεσαι πια, αφού είστε κοντά στο να βρείτε τι φταίει θα το διορθώσετε και θα ηρεμήσετε. Άθλιοι γιατροί!

τοσο ασχετος ελευθερακι μου κ ακομα θα μου ελεγε περιμενε ο βλακας..οσες φορες του ειχα πει απο το τηλ για την παλινδρομηση ουτε να ακουσει δεν ηθελε..τι να πω..ειναι να του παω το μωρο να δει που εχασε βαρος κ να του παρω την αδεια του κ να τον ξευτελισω...

καλημερα κοριτσια!!! ποπακι και εγω στο ευχομαι να εινααι ο τελευταιος παιδιατρος που αλαζεις! αλλα αν δε σε καλυπτει "πληρως"!!! μη μασας καθολου! σουτ κατευθειαν! δεν παιζουμε με αυτα!!!!!!!!!!!!!!!

εμεις εδω ακομα σπιτι, μολις εφαγε και τωρα παιζει στο ριλαξ.ο αντρας μου πηγε να ψηφισει και μετα μαλλον θα κατεβουμε καμια βολτιιτσα μετα θα περασουμε απο την πεθερα και μετα βουρ στο χωριο για να ψηφισω και εγω!;)

καλα να περασετε αναστασακι μου!! κ εννοειται απο δω κ περα θα ακουω το ενστικτο μου κ μολις βλεπω κατι που δεν μου αρεσει δεν θα κατσω να ξαναπεριμενω...

B4Itp2.png

ετσι είναι ποπάκι μου! κοίτα αν είναι παλινδρομηση τελικα κ παρετε αντιαναγωγικο γαλατακι θα σταματησουν οι εμετοι, μονο γουλιτσες θα κανει.. πολλες γνωστες μου το εχουν αυτο το θεμα! μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις βεβαια!! απλα κοίτα να σκευτεσαι οσοοοοοο πιο ψυχραιμα μπορεις!!!

σε φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ετσι είναι ποπάκι μου! κοίτα αν είναι παλινδρομηση τελικα κ παρετε αντιαναγωγικο γαλατακι θα σταματησουν οι εμετοι, μονο γουλιτσες θα κανει.. πολλες γνωστες μου το εχουν αυτο το θεμα! μην στεναχωριεσαι οσο μπορεις βεβαια!! απλα κοίτα να σκευτεσαι οσοοοοοο πιο ψυχραιμα μπορεις!!!

σε φιλωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!

το αντιαναγωγικο γαλα ειναι αυτο που ξεκινησαμε τωρα ?? αλλα αυτο γραφει αντιαλλεργικο...μαλλον το frisolac comfort ειναι το αντιαναγωγικο που μου εδωσε αλλα αυτο ειπε να το ξεκινησουμε σε μια βδομαδα αφου δουμε πως θα παει με το αντιαλλεργικο...αυτο που με αγχωνει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ειναι οτι τρωει μονο 75μλ δεν μπορει να πιει παραπανω αναγουλιαζει κ ακομα κ με αυτην την μικρη ποσοτητα ξερνοβολαει..αμα χασει κ αλλο βαρος τι θα κανουμε??πολυ με στεναχωρει αυτο..δεν μπορω να σκεφτομαι θετικα οσο κ να προσπαθω..ολο τα αχημα γυρναν στο μυαλο μου..

αντε καλα να περασετε αναστασακι μου να ξεσκασετε κ για μενα!!φιλακιααααααα πολλα γλυκια μου!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...