Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια.

Ποπη μου τι επαθες κοπελα μου να παει και να μη ξαναρθει.Εχω παθει παρομοιο με τον μεγαλο οταν επαθε αλλεργια στο αυγο και τα χρειαστηκα ημουν και μονη μου.Συμφωνω με τα κοριτσια αλλαξε γιατρο.

Ημασταν εξω μεχρι τις 10 η μικρη κοιμοταν στο σλινγκ μια χαρα.Τι ζεστη ειναι αυτη 25 βαθμους μεσα στο σπιτι με κοντομανικο φορμακι την εχω και πικε κουβερτουλα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια κ καλο σκ να εχουμε!

Ποπακι μου τι επαθε μωρε το μωρακι σας..:( ΄κοπελα μου να ειναι η τελευταια σας λαχταρα και δεν μπορω παρα να συμφωνησω με τα κοριτσια για το θεμα του παιδιατρου.ειναι να σουταριστει νομιζω.ευχομαι να βρεις ενα σωστο,να σε βοηθησει και να ηρεμησετε κ εσεις κ η μικρουλα σας!

κοριτσια μου θυμαστε τη Μαιρη,τη φιλη μου απο αλλο τοπικ που καμια φορα εμπαινε και μας ευχοταν και ελεγε τις αγωνιες της;γεννησε χθες βραδυ εναν παιδαρο σωστο!!

εμεις λεμε για βολτουλα σημερα αλλα που να την βγαλω τη δικια μου που εχει γινει μπλε απο το μελανι!αχ ποτισε το παιδακι μου..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημέρα κορίτσια. μπήκα να δω να νέα σας και έπεσα πάνω στην τρομάρα της Πόπης. Κορίτσι μου να ειναι το τελευταίο πρόβλημα που σου παρουσιάζεται εύχομαι. καλά ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω, ευτυχώς που παρέμεινε ψύχραιμος ο άντρας σου. εγώ δεν νομίζω ότι θα είχα την ψυχραιμία να χειριστω μια τέτοια κατάσταση τα χάνω πολύ εύκολα και βάζω τις φωνές, αλλά με τις φωνές δεν βγάζεις αποτέλεσμα.

να ειναι καλά το κοριτσάκι σου Ποπάκι μου και περασμένα, ξεχασμένα να ειναι τα δύσκολα. πάντως ψάξε το θέμα της παλλινδρόμησης που σου λένε οι κοπέλες μην ταλαιπωρείται το παιδάκι αλλά και εσύ άδικα.

εγώ κορίτσια ετοιμάζομαι να γυρίσω στη δουλειά και πολύ χαλιέμαι! δεν το θέλω με τίποτα όμως. άρνηση κανονική. αμφιβάλω αν θα τα καταφέρουμε και με τον θηλασμό και δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα.

άντε καλή μέρα να έχουμε.

fYFap3.pngIV83p3.png

Καλημερα!Πως ειστε?

Εμεις μια χαρα μην μας ματιαξω...Σημερα ξυπνησαμε 9.30 και καθοταν στο κρεβατι και κοιτουσε.Αν δεν εβλεπε εμενα, να μου κανει παραπονακια για να την σηκωσω, δεν ξερω τι ωρα θα γκρινιαζε για φαι..

Αλλαξα και την τοποθετηση των επιπλων στο σαλονι σημερα..:PΠως μου αρεσει αυτο...(μεχρι να με ξαναπιασει η μεση μου ειναι...μετα να δω αν θα μου αρεσει..)

Σε καμια ωρα θα ερθει και ο ανδρας μου και λεμε να παμε τζαμπο..Θελω να παρω κανενα ρουχαλακι για την εποχη τωρα..Η δικια μου σκαει το καημενο..Την βρεχω συχνα στο προσωπακι..

Πριν την ειχα με το εσωρουχακι της και ενα κοντομανικο και ηταν ιδρωμενη..Τωρα εβγαλα και το κοντομανικο και ειναι μονο με το αμανικο εσωρουχο..:rolleyes:Εσεις τι τα φορατε?:confused:

Το βραδυ εχουμε εξοδο...Θα αφησουμε το μωρο στη μαμα μου..:P

Που χαθηκατε ολες?

ΜΑΙΡΗ..Να σου ζησει!!Γερος και τυχερος να ειναι..Απολαυσε το!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Νικη μου δεν πνίγεται με τη κουβέρτα πανω στα μουτρακια του????

Oχι Δωρα ου αντιθετος τις περισσοτερες φορες του αρεσει και τραβαει την κουβερτα προς τα πανω... οταν του τη βαζω καποιες φρες ηρεμα και γυριζει και το κεφαλακι του δεξια αριστερα και αυτο ειναι κοιμαται....

Καλημερα!Πως ειστε?

Εμεις μια χαρα μην μας ματιαξω...Σημερα ξυπνησαμε 9.30 και καθοταν στο κρεβατι και κοιτουσε.Αν δεν εβλεπε εμενα, να μου κανει παραπονακια για να την σηκωσω, δεν ξερω τι ωρα θα γκρινιαζε για φαι..

Αλλαξα και την τοποθετηση των επιπλων στο σαλονι σημερα..:PΠως μου αρεσει αυτο...(μεχρι να με ξαναπιασει η μεση μου ειναι...μετα να δω αν θα μου αρεσει..)

Σε καμια ωρα θα ερθει και ο ανδρας μου και λεμε να παμε τζαμπο..Θελω να παρω κανενα ρουχαλακι για την εποχη τωρα..Η δικια μου σκαει το καημενο..Την βρεχω συχνα στο προσωπακι..

Πριν την ειχα με το εσωρουχακι της και ενα κοντομανικο και ηταν ιδρωμενη..Τωρα εβγαλα και το κοντομανικο και ειναι μονο με το αμανικο εσωρουχο..:rolleyes:Εσεις τι τα φορατε?:confused:

Το βραδυ εχουμε εξοδο...Θα αφησουμε το μωρο στη μαμα μου..:P

Που χαθηκατε ολες?

ΜΑΙΡΗ..Να σου ζησει!!Γερος και τυχερος να ειναι..Απολαυσε το!

Γεια σου Βουλα μου.... εμεις δεν φορασαμε ακομη κοντομανικα, στο σπιτι εχει 22 βαθμους... εγω του φοραω φορμακι με κοντομανικο φορμακι, οταν ζεστανει αλλο λιγο θα το φοραω κοντομανικη φανελα με παντελονι,και μετα τελειος καλοκαιρινα:tongue:...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Oχι Δωρα ου αντιθετος τις περισσοτερες φορες του αρεσει και τραβαει την κουβερτα προς τα πανω... οταν του τη βαζω καποιες φρες ηρεμα και γυριζει και το κεφαλακι του δεξια αριστερα και αυτο ειναι κοιμαται....

Γεια σου Βουλα μου.... εμεις δεν φορασαμε ακομη κοντομανικα, στο σπιτι εχει 22 βαθμους... εγω του φοραω φορμακι με κοντομανικο φορμακι, οταν ζεστανει αλλο λιγο θα το φοραω κοντομανικη φανελα με παντελονι,και μετα τελειος καλοκαιρινα:tongue:...

εγω αυτη τη στιγμη εχω 26.2..εξω φανταζομαι παραπανω..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλησπερα κοριτσια μου ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας!!

παθαμε κ αλλη λαχταρα σημερα οχι οπως προχθες απλα απο χθες το βραδυ στις 9 μεχρι τις 10 το πρωι σημερα εφαγε μονο 140μλ σε δυο δοσεις απο 70 μλ κ εκανε συνεχεια εμετο σε πολυ ποσοτητα...πηρα τον αθλιο γιατρο κ ειπε να περιμενω μεχρι την δευτερα κ να την κανω γενικη ουρων κ καλλιεργεια..εφαγε ουστ...αλλαξαμε παιδιατρο κ πηγαμε στο διαβαλκανικο την εξετασαν την πηραν ουραν για καλλιεργεια (περιμενουμε αποτελεσματα) μας αλλαξε κ το γαλα..

ειναι 3 τα σεναρια :1 ουρολοιμωξη

2 αλλεργια στο γαλα που επινε

3 παλλινδρομηση..

ο καινουργιος παιδιατρος εξεταζει τωρα κ τα 3 σεναρια για να δουμε ποια ειναι η αιτια..μας εδωσε το frisolac υποαλλεργικο θα το παρουμε για μια βδομαδα κ αν δεν το δεχτει το στομαχακι του θα ξεκινησουμε το frisolac comfort για παλλινδρομηση αφου αποκλεισουμε κ το σεναριο της ουρολοιμωξης..με εδωσε πολλες συμβουλες για το τι να κανω κ εμεινα πολυ ευχαριστημενη ειπε καθε μερα θα με παιρνει τηλ για να τον ενημερωνω..ειπε να κοιμαται με ανασηκωμενο το σωματακι της σε θεση ριλαξ κ ποτε τελειως ξαπλα...μετα απο καθε γευμα για 20 λεπτα να την εχω αγκαλια ορθια!!κ να προσπαθησω να την βαλωσε προγραμμα ανα 3 ωρες 180μλ αυτο ειπε σιγα σιγα να της ανεβασω την ποσοτητα..ακομα ομως 75 μλ μου πινει δεν μπορει παραπανω..

κοριτσια ημασταν απο τις 11 το πρωι στην κλινικη κ φυγαμε στις 15 παρα κ το μικρο μου δεν σταματησε να κλαιει..σπαραξε η ψυχη μου...το δυσαρεστο ειναι οτι χασαμε κ βαρος ,,πριν 15 μερες ηταν 4700 κ τωρα 4650..βαλαμε ενα ποντο σε υψος κ ενα ποντο στο κεφαλακι..

αχ αγχωνομαι υπερβολικα πολυ κ το μυαλο μου το εχω χασει στην κυριολεξια,,αφου ο σαββας με ζητησε σε καποια φαση το πιστολακι για να φυσηξει τον υπολογιστη γιατι ειχε προβλημα με την δουλεια κ εγω του πηγα το σιδερο..φανταστειτε που μυαλο...τωρα ειναι καλα η μικρη μου κοιμαται αλλα δεν τρωει πολυ...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?ποπακι πολυ στενοχωρηθηκα βρε,μακρια απο ολα τα μωρακια τετοια πραγματα!

εμεις μια χαρα,βγηκαμε για καφε,ηπιαμε κ μια μπυριτσα,ευτυχως δεν πολυεκλαιγε η μπεμπα.

απο υπνο χαλια, κλασσικα ξυπνια ολη μερα κ το βραδυ λιγες ωρες κ οχι συνεχομενες! κ γαλα λιγο νομιζω πινει,το πολυ 650μλ τη μερα!

τεσπα,που θα παει,θα στρωσουμε κ εμεις καποτε!:cool:

ως τοτε 3-4 εσπρεσσο τη μερα μπας κ αντεξουμε!:D

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

βγηκε η γενικη ουρων κ ειναι καθαρη!!

ο γιατρος λεει κατα πασα πιθανοτητα θα βγει καθαρη κ η καλλιεργεια!! λογικα ειναι απο το γαλα την παλινδρομηση...εμ 2 βδομαδες το φωναζω οτι πρεπει να αλλαξουμε γαλα αλλα ο αθλιος παιδιατρος ελεγε ΟΧΙ κ επεμενε...μου ρχεται να τον παρω τηλ κ να τον ξεχεσω που "επαιξε" με το μωρο μου κ εβγαζε διαγνωση μεσω τηλεφωνου..αδικα χασαμε τοσο χρονο κ νιωθω τρομερα ασχημα που ευθυνομαι εγω κ ακουσα αυτον τον βλακα 2 βδομαδες κ δεν εκανα κατι για το μωρο μου...οι τυψεις με τρωνε..

B4Itp2.png

βγηκε η γενικη ουρων κ ειναι καθαρη!!

ο γιατρος λεει κατα πασα πιθανοτητα θα βγει καθαρη κ η καλλιεργεια!! λογικα ειναι απο το γαλα την παλινδρομηση...εμ 2 βδομαδες το φωναζω οτι πρεπει να αλλαξουμε γαλα αλλα ο αθλιος παιδιατρος ελεγε ΟΧΙ κ επεμενε...μου ρχεται να τον παρω τηλ κ να τον ξεχεσω που "επαιξε" με το μωρο μου κ εβγαζε διαγνωση μεσω τηλεφωνου..αδικα χασαμε τοσο χρονο κ νιωθω τρομερα ασχημα που ευθυνομαι εγω κ ακουσα αυτον τον βλακα 2 βδομαδες κ δεν εκανα κατι για το μωρο μου...οι τυψεις με τρωνε..

βρε ποπακι μη λες τετοια πραγματα,εσυ τι φταις αν ειναι ο γιατρος ο,τι να'ναι?που να ξερουμε κ εμεις,εμπιστευομαστε τους γιατρους γιατι υποτιθεται οτι ξερουν κατι παραπανω! αντε μακαρι να ηταν το γαλα το προβλημα,να το αλλαξετε κ να ηρεμησετε!

να σε ρωτησω,οταν λες εμετο τι εννοεις? το πετουσε μακρια?κ εμενα βγαζει παρα πολλες γουλιες ,μηπως τελικα πρεπει να το ψαξω?

BJVqp3.png

βρε ποπακι μη λες τετοια πραγματα,εσυ τι φταις αν ειναι ο γιατρος ο,τι να'ναι?που να ξερουμε κ εμεις,εμπιστευομαστε τους γιατρους γιατι υποτιθεται οτι ξερουν κατι παραπανω! αντε μακαρι να ηταν το γαλα το προβλημα,να το αλλαξετε κ να ηρεμησετε!

να σε ρωτησω,οταν λες εμετο τι εννοεις? το πετουσε μακρια?κ εμενα βγαζει παρα πολλες γουλιες ,μηπως τελικα πρεπει να το ψαξω?

γωγω μου οταν λεω εμετο εννοω οτι εκτοξευει ρουκετες γαλα μακρυα...κ λερωνει τα φορμακια της κ τις μπλουζες τις δικιες μου τις κανει λουτσα .για τις γουλιες πιστυευω οτι δεν πρεπει να ανησυχεις!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...