Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Kαι εγω της νουκ εχω...:rolleyes:

Αν σε βολεψε η 2η τρυπα τοτε εισαι οκ. Εμενα η μικρη με τη μια τρυπα μια χαρα το πινει ακομη και μεσα σε 10'.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ταιζα τη μπεμπα....

Αλμυρο κεικ ε? ναι, κατι εχω σε ενα βιβλιο της Αλεξιας, στην ειχα δωσει νομιζω μια φορα?

Εσυ που ψαχνεις συνταγες χωρις αυγα και βουτυρα θα σου προτεινα να παρεις το βιβλιο <<νηστισιμα κ' υγιεινα>> τομος β' εχει γλυκα τετοια. Ο α' εχει φαγητα, ειναι της Βεφας κ' Α λεξιας Αλεξιαδου.

Μου είχες δωσει ε??? Δεν θυμαμαι... Α ρε μνήμη!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νομιζω δεν ειμαι σιγουρη.Κατσε να παω να το φερω.:rolleyes:

Αφου θα τα γράψεις δεν τα στέλνεις ενα μέιλ για να μην τα χάσω??? Ειναι ικανή απο βδομάδα να σου ξαναζητησω αλμυρό κέικ!!! Χα χα χα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αφου θα τα γράψεις δεν τα στέλνεις ενα μέιλ για να μην τα χάσω??? Ειναι ικανή απο βδομάδα να σου ξαναζητησω αλμυρό κέικ!!! Χα χα χα!!!

Σωστο!! λοιπον ακου τι εχω,

κεικ μονο με ασπραδια (γλυκο)

με μπανανα χωρις ζωικα λιπαρα

με σαλαμι αλμυρο

κεκακια αλμυρα με μπεικον

κεκακια με δυοσμο

κεκακια με κολοκυθι

Τι θελεις να σου στειλω?

Διαφημίσεις

Σωστο!! λοιπον ακου τι εχω,

κεικ μονο με ασπραδια (γλυκο)

με μπανανα χωρις ζωικα λιπαρα

με σαλαμι αλμυρο

κεκακια αλμυρα με μπεικον

κεκακια με δυοσμο

κεκακια με κολοκυθι

Τι θελεις να σου στειλω?

Αλμυρό θελω οποτε μαλλον με το σαλαμι ή το μπέικον,ευχαριστώ σεφ!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αλμυρό θελω οποτε μαλλον με το σαλαμι ή το μπέικον,ευχαριστώ σεφ!!!!

Θα σου τα στειλω και τα δυο, τα γραφω τωρα!

ξαναηρθα!!

κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια κ την στηριξη σας μου δινετε δυναμη!!σημερα η μπεμπα μου τρωει ανα 2.2,5 ωρες 100μλ κ δεν κανει εμετο!! ευτυχως ημερησιως τα συμπληρωνουμε τα 800-900μλ!!φοβαμαι βεβαια τωρα επου ερχεται το βραδυ γιατι παντα βραδυ εχουμε πανυγηρια..

θελω να σας ρωτησω να μου πειτε την γνωμη σας : ηρθε το μεσημερι η μαμα μου κ πρεπει να επιστρεψει στο χωριο σημερα το βραδυ θα την παει ο σαββας ..κ ηταν να παω κ εγω με την προυποθεση να φευγαμε νωρις..ελα ομως που ο σαββας ειχε ραντεβου στις 6 με πελατη κ ο αναισθητος ηρθε μολις τωρα ..κ δεν ξερω τι ωρα θα ξεμπερδεψουν ,,,τι λετε να την βγαλω κ να παω κ εγω μαζι τους ?? γιατι φοβαμαι να μεινω μονη μου αν γινει κατι σαν το χθεσινο??

κ η μαμα δυστυχως πρεπει να φυγει οπωσδηποτε γιατι αυριο 8 το πρωι πρεπει να ειναι στο μαγαζι του αδερφου μου...αχ τι να κανω?? αν παω στο αμαξι μεσα θα ειμαστε με την μπεμπα,,θα αφησουμε την μαμα κ θα φυγουμε αμεσως...

δωρακι μου ομορφο σε νιωθω κ εγω ξερω ειναι δυσκολο να εχετε ολη μερα γκρινια κ κλαμματα δυστυχως το μονο που υπαρχει να σου πω ειναι η κοινοτυπη λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ,,,ξερω κ εγω βαρεθηκα να την ακουω αλλα δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο..μεχρι να μας μιλησουν κ να μας λενε τι εχουν θα ειμαστε ετσι!!κουραγιο αγαπη μου!!

κουραγιο κ καλη δυναμη σε ολες σας μανουλες που ταλαιπωριεστε με τα μωρακια σας η καθε μια ξεχωριστη κ διαφορετικη ταλαιπωρια αλλα ολες εχουμε τα ιδια συναισθηματα κ αγωνιες κ λαχταρες για τα μωρακια μας!!

ενωμενες εδω μεσα να παιρνουμε κουραγιο η μια απο την αλλη!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Νικη σημερα μπηκε στην 16η βδομάδα ο δικός σου κ στάνταρ αλμα ειναι. 15-19η ειναι άλματα με κορύφωση λενε την 17η...... Δεν προσεξες αλλαγη να κανει πραγματα διαφορετικά? Εμενα μιλαει πιο πολυ κ πιάνει συνειδητά με τα χερια της κ τα φερνει στο στομα ολα. Επισης απο προχτες που κλαίει εχει κ πιο πολλα σαλια.... Ολες αυτες οι αλλαγες ειναι τα άλματα.

τωρα οταν μας βλέπει αρχιζει να κουνιεται ολοκληρος χεχεχε, καθελίγο βαζει τα χερακια στο μπιμπερο αλλα δεν μπορει να τα κρατισει...

Ποπακη μου εγω σου λεω να πας, δεν θα εισαι και μονη και θα κανεις και παρεα του Σαββα οταν θα ερχετε πισω, και η μικρη μαλλον στη διαδρομη θα κοιμαται:rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

τωρα οταν μας βλέπει αρχιζει να κουνιεται ολοκληρος χεχεχε, καθελίγο βαζει τα χερακια στο μπιμπερο αλλα δεν μπορει να τα κρατισει...

Ποπακη μου εγω σου λεω να πας, δεν θα εισαι και μονη και θα κανεις και παρεα του Σαββα οταν θα ερχετε πισω, και η μικρη μαλλον στη διαδρομη θα κοιμαται:rolleyes:

ναι αυτο σκεφτομαι να κανω γιατι μετα το χθεσινο τρεμω να μεινω μονη μου...

νικουλα μου αυτο με το μπιμπερο κ μενα το κανει βαζει τα χερακια πανω στο μπιμπερο ασυναισθητα βεβαια ακομα ...κ απο χθες για να κοιμηθει θελει πετσετακι μπροστα στα μουτρακια της το καταλαβα γιατι οποτε νυσταζει ετριβε την μουριτσα της πανω μου!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ναι αυτο σκεφτομαι να κανω γιατι μετα το χθεσινο τρεμω να μεινω μονη μου...

νικουλα μου αυτο με το μπιμπερο κ μενα το κανει βαζει τα χερακια πανω στο μπιμπερο ασυναισθητα βεβαια ακομα ...κ απο χθες για να κοιμηθει θελει πετσετακι μπροστα στα μουτρακια της το καταλαβα γιατι οποτε νυσταζει ετριβε την μουριτσα της πανω μου!!

ποπακι μου τι ηταν αυτο??? δεν ξερω αλλα εγω σωθηκα απο οταν εδωσα στο μωρο αντιαναγωγικο γαλα. το μωρο σου μαλλον παλλινδρομηση εχει..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

τι κανεις Δωρακι μου? σε ταλαιπωρι η μπεμπουλα σου λιγακι ε? εγω καλα ειμαι μην με ματιασω!!! κ η μπεμπα πολυ βολικη ρε κοριτσια ειδικα τωρα που περασαν οι κολικοι... εμενα κοιμαται παρα πολυ μεσα στη μερα κ τη νυχτα. ειναι φυσιολογικο μαλλον ε? τωρα εφαγε κ την επεσε για νανακια. τωρα τρωει 4 φορες την ημερα. απο 210 μεχρι 240μλ.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...