Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια δυσκολο πράμα να είσαι γονιός τελικα ε???

Πόπη μου να αλλάξεις παιδίατρο!

Σοφια εγω εβαλα κ σεσουαρ κ τιποτα!

Βρε Νικη μου το μωρο σου γενικως κοιμαται κ εσυ ανησυχείς???? Ουφ ελα απο εδω να δεις την γλυκα!!!

Χαχα τι ωραια που τα λες Δωρα μου!

Νικη ελα και απο εδω μια βολτα να δεις πως ειναι τα παιδια που δεν κοιμουνται...

Πλακα-πλακα δεν νομιζω οτι εχει κατι το μωρακι σου Νικη μου..Δεν γκρινιαζει ε??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Το σηκωσες πολυ? Πόση κλίση του έδωσες? Ειχε πει κ εμενα η γιατρος να το κανω για να μην ανησυχώ αν δεν ρευτει....

Στο ιντερνετ λεει για 30 μοιρες.Εμενα δεν μπορω να σου δωσω να καταλαβεις ποσο ειναι αλλα φαντασου το σαν ενα σηκωμενο ριλαξ..Σε κρεβατακι την εχεις?Εγω την εχω σε λικνο και πρεπει να εβαλα κατω απο το κεφαλακι 2-3 μεγαλες πετσετες.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τι κανετε κοριτσια? μολις εφτιαξα καφεδακι και εκατσα να σας διαβασω.Το πρωι ειχα παει στο αργοστολι για κατι ψωνια και χτενιστηκα κιολας.Εκατσε στο σπιτι ο αντρας μου και με τα τρια, μιας και σημερα τα σχολεια ηταν κλειστα.

Παω να δω τα νεα σας!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Τι επαθες βρε Ποπακι μου? τι ηταν αυτο?:(:( Στεναχωρηθηκα πολυ , δεν ξερω τι να πω, εχεις δικιο μετα , πως να φτιαξει η ψυχολογια σου? δεν ειναι και λιγα αυτα που περασες τοσους μηνες!!

Ευχομαι αλλο κακο να μην ξαναπαθετε να ειναι αυτο το τελευταιο, ειλικρινα στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου, να μπορεσεις και εσυ να χαρεις το μωρακι σου..

Παντως εχει δυο μερες δοκιμασα πολλα κ δεν κοιμαται. Μονο με το ζιζι στο στομα κ μες κούνημα στο καρότσι η το ρηλαξ.... Μα θα σκασω!!! Θελει να εχει το ζιζι στο στομα κ να με βλεπει κ να με χαϊδεύει. Ναι αλλα δεν μπορω αλλο!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια, εσας που πινουν με μπιμπερο, τα εχετε με μια τρυπα?

εγω τελικα εκανα και δευτερη και το μωρο επιτελους τρωει το καημενο...

Βουλα μου εγω εχω τις θηλες της νουκ οι οποιες ειναι μεχρι 6 μηνων, δεν τις εχω πειραξει.

Στα αγορια ομως που ειχα της κικο στο τελος του 3ου μηνα εκανα δευτερη τρυπα γιατι οι επομενες που πουλαγαν ηταν με τρεις, οποτε ηταν πολυ απο τη μια να πας στις τρεις κατευθειαν.

Διαφημίσεις

Χαχα τι ωραια που τα λες Δωρα μου!

Νικη ελα και απο εδω μια βολτα να δεις πως ειναι τα παιδια που δεν κοιμουνται...

Πλακα-πλακα δεν νομιζω οτι εχει κατι το μωρακι σου Νικη μου..Δεν γκρινιαζει ε??

βρε κοριτσια δνε ειπα εγω οτι εχει παθει κατι απλα ρωταω για να καταλαβω ποτε περνει αλμα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

βρε κοριτσια δνε ειπα εγω οτι εχει παθει κατι απλα ρωταω για να καταλαβω ποτε περνει αλμα

Νικη σημερα μπηκε στην 16η βδομάδα ο δικός σου κ στάνταρ αλμα ειναι. 15-19η ειναι άλματα με κορύφωση λενε την 17η...... Δεν προσεξες αλλαγη να κανει πραγματα διαφορετικά? Εμενα μιλαει πιο πολυ κ πιάνει συνειδητά με τα χερια της κ τα φερνει στο στομα ολα. Επισης απο προχτες που κλαίει εχει κ πιο πολλα σαλια.... Ολες αυτες οι αλλαγες ειναι τα άλματα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Βουλα μου εγω εχω τις θηλες της νουκ οι οποιες ειναι μεχρι 6 μηνων, δεν τις εχω πειραξει.

Στα αγορια ομως που ειχα της κικο στο τελος του 3ου μηνα εκανα δευτερη τρυπα γιατι οι επομενες που πουλαγαν ηταν με τρεις, οποτε ηταν πολυ απο τη μια να πας στις τρεις κατευθειαν.

Kαι εγω της νουκ εχω...:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Αννα μου τι κανεις???

Να σε ρωτήσω,εχεις καμια συνταγή για αλμυρό κέικ???

Ταιζα τη μπεμπα....

Αλμυρο κεικ ε? ναι, κατι εχω σε ενα βιβλιο της Αλεξιας, στην ειχα δωσει νομιζω μια φορα?

Εσυ που ψαχνεις συνταγες χωρις αυγα και βουτυρα θα σου προτεινα να παρεις το βιβλιο <<νηστισιμα κ' υγιεινα>> τομος β' εχει γλυκα τετοια. Ο α' εχει φαγητα, ειναι της Βεφας κ' Α λεξιας Αλεξιαδου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...