Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας και από εμένα. Δεν σας προλαβαίνω αν δεν μπώ μια μέρα. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Τα μικρά μου είναι καλά ευτυχώς και τα δύο.

Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί αυτήν την εβδομάδα είναι τέλος και αρχή του μήνα και γίνεται ο χαμός στην δουλειά. Μια πίκρα σκέτη.

Να ρωτήσω εσάς που έχεται και πιο μεγάλα παιδιά. Ο γιος μου έχει κάτι εκρήξεις θυμού ώρες ώρες απίστευτες. Κάνει νέυρα και κλαίει για να γίνει το δικό του. Δεν το έκανε ποτέ αυτό νωρίτερα. Λέτε να ζηλεύει ή είναι της ηλικίας; Αν τον στείλω παιδικό λέτε να στρώσει ή θα γίνει χειρότερος; Για πείτε καμιά ιδέα!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας και από εμένα. Δεν σας προλαβαίνω αν δεν μπώ μια μέρα. Ελπίζω να είστε όλες καλά. Τα μικρά μου είναι καλά ευτυχώς και τα δύο.

Εγώ τα έχω παίξει λίγο γιατί αυτήν την εβδομάδα είναι τέλος και αρχή του μήνα και γίνεται ο χαμός στην δουλειά. Μια πίκρα σκέτη.

Να ρωτήσω εσάς που έχεται και πιο μεγάλα παιδιά. Ο γιος μου έχει κάτι εκρήξεις θυμού ώρες ώρες απίστευτες. Κάνει νέυρα και κλαίει για να γίνει το δικό του. Δεν το έκανε ποτέ αυτό νωρίτερα. Λέτε να ζηλεύει ή είναι της ηλικίας; Αν τον στείλω παιδικό λέτε να στρώσει ή θα γίνει χειρότερος; Για πείτε καμιά ιδέα!

Αχ Σονια μου κανει κι εμενα διαφορα σχεδια συνηθως οταν εχουμε την μπεμπα στο σαλονι ή οταν δε του δινουμε σημασια και μιλαμε με τον αντρα μου.Κι εμενα δε τα εκανε αλλα τα θεωρω φυσιλογικα προσπαθει να μας τραβηξει την προσοχη.Κι εχω παρατηρησει οτι οταν ειμαστε μονοι μας εγω αυτος κι η μπεμπα ειναι πολυ ησυχος οταν ειναι κι οπατερας του μαζι γινεται πανικος αν δε εχουμε και παππουδογιαγιαδες γινεται χαμος.Εχω ακουσει οτι στα 2 μεχρι τα 4 τα παιδια αγριευουν νομιζουν οτι ειναι τα αφεντικα στο σπιτι.Πιστευω οτι στον παιδικο θα εκτωνωσει την ενεργητικοτητα του εμενα με τα παιδια ειναι πολυ καλος τα αγκαλιαζει τους δινει τα παιχνιδια του οποτε μαλλον θα ειναι καλυτερα ειναι θεμα παιδιου:rolleyes:

zxG9p3.png

owokp3.png

καλησπερα κοριτσια μου..εμεις εχουμε μυκητιαση μαλλον και θα βαλουμε μελανι,θα παρουμε προβιοτικα και κατι αλλες βλακειουλες,λεκιθινη γιατι εχω πολλα γρουμπαλακια ειδικα στο στηθος που ειχε πετρωσει την περασμενη βδομαδα και γενικα μια ομορφια!κομμενα γλυκα εντελως και πλακωνω γιουρτακια!τελεια!θα γινω συλφιδα τουλαχιστον..κατι ειναι κ αυτο..

αχ δεν μπορω να πω οτι ειμαι κ στα καλυτερα μου..αλλιως τα φανταζομουν κ αλλιως μου ηρθαν..3 μηνες τωρα,εκτος απο ενα ευχαριστο διαλειμμα 2 εβδομαδων,ολο κατι γινεται..ας το ξεπερασω κ αυτο,να μην εχω αυτη τη μονιμη δυσφορια κ μετα ελπιζω πως επιτελους θα ηρεμησω..

GjJbp3.png7IWup3.png

καλησπερα κοριτσια μου..εμεις εχουμε μυκητιαση μαλλον και θα βαλουμε μελανι,θα παρουμε προβιοτικα και κατι αλλες βλακειουλες,λεκιθινη γιατι εχω πολλα γρουμπαλακια ειδικα στο στηθος που ειχε πετρωσει την περασμενη βδομαδα και γενικα μια ομορφια!κομμενα γλυκα εντελως και πλακωνω γιουρτακια!τελεια!θα γινω συλφιδα τουλαχιστον..κατι ειναι κ αυτο..

αχ δεν μπορω να πω οτι ειμαι κ στα καλυτερα μου..αλλιως τα φανταζομουν κ αλλιως μου ηρθαν..3 μηνες τωρα,εκτος απο ενα ευχαριστο διαλειμμα 2 εβδομαδων,ολο κατι γινεται..ας το ξεπερασω κ αυτο,να μην εχω αυτη τη μονιμη δυσφορια κ μετα ελπιζω πως επιτελους θα ηρεμησω..

Λιτσα μου τι επαθες κοριτσακι μου:cry:Τι ειναι η μυκητιαση?Ποσο γρηγορα θα περασει κοπελα μου πονας?

zxG9p3.png

owokp3.png

Λιτσα μου τι επαθες κοριτσακι μου:cry:Τι ειναι η μυκητιαση?Ποσο γρηγορα θα περασει κοπελα μου πονας?

Γεωργια μου οι μυκητες που ηδη υπαρχουν θρεφονται με καποιο τροπο και βγαινουν,ειτε απο τη διατροφη,ειτε απο κακη υγιεινη,ειτε απο το μωρο που βαζει τα χερακια στο στομα..εγω ετρωγα πολλα γλυκα ειναι η αληθεια αλλα μαλλον την πατησα με τη μαγια που πηρα..ευνοει τις μυκητιασεις..και μου το ειχε πει αυτη,αλλα εγω εκανα του κεφαλιου μου κ τα πληρωνω..

ποναω μωρε αλλα δεν ειμαι κ του θανατα!πονανε ωρε τα παλικαρια;;χαχα

θα περασει συντομα λογικα.λιγη υπομονη θελει.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου οι μυκητες που ηδη υπαρχουν θρεφονται με καποιο τροπο και βγαινουν,ειτε απο τη διατροφη,ειτε απο κακη υγιεινη,ειτε απο το μωρο που βαζει τα χερακια στο στομα..εγω ετρωγα πολλα γλυκα ειναι η αληθεια αλλα μαλλον την πατησα με τη μαγια που πηρα..ευνοει τις μυκητιασεις..και μου το ειχε πει αυτη,αλλα εγω εκανα του κεφαλιου μου κ τα πληρωνω..

ποναω μωρε αλλα δεν ειμαι κ του θανατα!πονανε ωρε τα παλικαρια;;χαχα

θα περασει συντομα λογικα.λιγη υπομονη θελει.

Ετσι Μπουμπουλινα μου!Κανε υπομονη κι αυτο να ειναι το τελευταιο σου ευχομαι κοπελα μου να ξεκουραστεις κι εσυ να χαρεις το μωρακι σου.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ετσι Μπουμπουλινα μου!Κανε υπομονη κι αυτο να ειναι το τελευταιο σου ευχομαι κοπελα μου να ξεκουραστεις κι εσυ να χαρεις το μωρακι σου.

σ'ευχαριστω Γεωργια μου!μακαρι!η δικια σου τελικα το καθιερωσε το 12-6;εμενα το πηγε 2-8 τις τελευταιες μερες..τωρα κοιμηθηκε βεβαια,αλλα δεν ξερω για ποσο..

GjJbp3.png7IWup3.png

γεια σου σονια! κουραγιο στη δουλεια! εγω νομιζω οτι λιγο ζηλευει και λιγο μπορει να ειναι θυμωμενος που πηγες στη δουλεια παλι. ο παιδικος ειναι καλος αλλα θελει προσοχη γιατι μπορει να νομιζει οτι τωρα με τη μπεμπα τον διωχνετε απο το σπιτι. εγω τα δικα μου τα ξεκινησα τον σεπτεμβριο τον μεγαλο και τον οκτωβριο τη μικρη. ολο το σεπτεμβριο ο μεγαλος ηταν με τα κλαματα και πηγαινε με το ζορι γιατι δεν καταλαβαινε γιατι αυτος φευγει απο το σπιτι ενω η μικρη καθεται με τη γιαγια (εγω δουλευα). μολις ξεκινησε και η μικρη, μια χαρα ο μεγαλος! παντως νομιζω ειναι σε ηλικια που πρεπει να παει. ισως δυσκολευτει στην αρχη αλλα μετα θα του αρεσει. καλη τυχη!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερουδια!!!ωραία μέρα έχει σημερα,λέω να παω καμία βόλτα!!το μωρό μου κοιμήθηκε η ώρα 9 και ξύπνησε 5.30 έφαγε και ξανά κοιμήθηκε και κοιματε ακομα:tongue:

Καλημερα Εφη μου! Εμενα εχει χαλασει η μικρη στον υπνο της και σε ολα της,ασε.... Νιωθω τα κοκκαλα μου να πονανε ολη μερα! Κοιμηθηκε χτες βραδυ και μετα απο 1,5 ωρα ξυπνησε!!!! Το πιστευεις?? Μετα κοιμηθηκε 4 ωρες και αυτο ηταν απο εκεινη την ωρα στο στηθος θελει να ειναι......:|

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Σοφια μου μια απο τα ιδια και δεν κοιμαται η σκατουλα... εχω και το καροτσι μεσα στο σπιτι αλλα κι εκει δεν γουσταρει γιατι καταλαβαινει οτι ειναι μεσα στο σπιτι η εξυπνη!! Αχ εχει χαλασει πολυ ο υπνος της κ θελει ολο να τρωει.... Εχω να κανω μπανιο 3 μερες!!! Δεν μπορω να τν αφησω κ να μπω.Μονο αν κοιμηθει αλλα τι ειναι αυτη η πολυτέλεια οεο????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα Εφη μου! Εμενα εχει χαλασει η μικρη στον υπνο της και σε ολα της,ασε.... Νιωθω τα κοκκαλα μου να πονανε ολη μερα! Κοιμηθηκε χτες βραδυ και μετα απο 1,5 ωρα ξυπνησε!!!! Το πιστευεις?? Μετα κοιμηθηκε 4 ωρες και αυτο ηταν απο εκεινη την ωρα στο στηθος θελει να ειναι......:|

αχ δωρα μου παλι ταλαιπορηθηκες!!εμενα οσο και να γκρινιαζει την μερα ευτυχως το βραδυ κοιμαται!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...