Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αχ βρε Γωγω μου και ο δικος μο κοιμαται λιγο και μετα απο πολληηηηηη προσπαθεια..Ξερετε το νεο ??Τωρα κοιμαται με το πιστολακι...και εχει μια ζεστη δε λεγεται..αλλα τα ειχα κανει ολα κ δεν κοιμοταν με τιποτα!ετσι λοιπον τελευταια λυση το πιστολακι..Κ τσουπ κοιμηθηκε..

και εσενα η μπουμπου δεν κοιμαται??αχ ομοιοπαθουσες!!

Για πες τι έκανες κ δεν έπιανε? Να ξέρω αν ειναι να παω κατευθείαν στο σεσουαρ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια τι κανετε? ως συνηθως εχω μερες να μπω και να σας διαβασω. ελπιζω να ειστε ολες καλα. εγω νιωθω λιγο να τα εχω παιξει...απο την κυριακη του πασχα η μικρη μου ολο αρρωστη ειναι...εγω αρχισα ενα σεμιναριο. οι δουλειες του σπιτιου συσσωρευονται...ολο πλενω και τα απλυτα ακομη βουνο ειναι...ουφ! πρεπει να βγαλω και τα καλοκαιρινα...ποτε θα τα κανω? το βραδυ δεν καλοκοιμαμαι γιατι ολο και καποιος θα ξυπνησει...απο μια φορα να ξυπνησει ο καθενας, τελειωσε! να δω οταν θα ξεκινησω δουλεια πως θα ειμαι..

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Για πες τι έκανες κ δεν έπιανε? Να ξέρω αν ειναι να παω κατευθείαν στο σεσουαρ!

Ακου να δεις τι εκανα...Τον εβαλα στην κουνια τιποτα!

Τον εβαλα στο ριλαξ τιποτα...Πανω μου τιποτα!Κουνημα τιποτα!Του εδωσα κιντερτε τιποτα..Του εδωσα γαλα τιποτα!!Ενδιαμεσα τον ειχα βαλει στην κουνια κ στο ριλαξ καμια 10αρια φορες αλλα τιποτα..Εκλεινε τα ματια του και τα ετριβε κιολας αλλα τα χερια κ τα ποδια τα κουνουσε συνεχως με νευρικοτητα..εν τελει τον ξαπλωσα στην κουνια κ μετα απο γκρινια ανοιξα το πιστολακι...Και επεσε ξερος...

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω βαλει την ενδοεπικοικωνια γιατι ακουγεται το πιστολακι κ οχι το παιδι..Γι'αυτο πηγαινω-ερχομαι μεσα συνεχεια η δολια μανα!!

Εσυ τι κανεις οταν προσπαθεις να την κοιμησεις??

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας..Τι κανετε?Ετσι και ετσι ε?Περαστικα θα ειναι βρε κοριτσια..που θα παει.

Και εγω 2 μερες τωρα ειμαι ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ..Ο ανδρας μου ερχεται 8 το βραδυ και φευγει αποτο πρωι και ωρες ωρες τα παιζω λιγο, αλλα οταν σκανε τα χαμογελα..αχχ χαλαλι!

Τωρα μαλλον θελει να κοιμηθει, ευτυχως κοριτσια για εμας ειναι ευκολος ο υπνος.Την πιπιλα και στο ριλαξ..Για καποια φαση αρχισαμε να την κουναμε αλλα το κοψαμε οσο ηταν νωρις..

Κοριτσια θα την φαω..αληθεια σας λεω.Δεν μπορω.Και αυτα τα λογακια..ολοκληρη συζητηση κανουμε!

Παρτε και μια φωτο για να γελασετε...:P(μην κανετε quete)..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

ναι περαστικα θα ειναι. ας το λεμε μπας και το πιστεψουμε για να παρηγοριομαστε!!!! χαχα!!! ειναι περαστικα, αλλα μετα ερχεται κατι αλλο. και μετα κατι αλλο, και μετα κατι αλλο και παει λεγοντας!!!

ναι περαστικα θα ειναι. ας το λεμε μπας και το πιστεψουμε για να παρηγοριομαστε!!!! χαχα!!! ειναι περαστικα, αλλα μετα ερχεται κατι αλλο. και μετα κατι αλλο, και μετα κατι αλλο και παει λεγοντας!!!

Εμενα παντως μου λενε, μακαρι να εμενε ετσι μικρο.Τα δυσκολα ερχονται πιο μετα...:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

το καλο με μας ειναι οτι οταν θελει να κοιμηθει (το βραδυ δηλαδη)κοιμαται μονη της στο καλαθι χωρις πιπιλα,κουνημα,τιποτα. το προβλημα ειναι οτι ολη την υπολοιπη ωρα δεν θελει να κοιμηθει!

Βουλα δεν βλεπω την φωτο!

BJVqp3.png

Εμενα παντως μου λενε, μακαρι να εμενε ετσι μικρο.Τα δυσκολα ερχονται πιο μετα...:rolleyes:

μικρα παιδια, μικρα προβληματα. μεγαλα παιδια, μεγαλα προβληματα.

κοριτσια σας αφηνω. τοσο προλαβα! ξυπνησε ο μπεμπης και πειναει!!! φιλια!

Διαφημίσεις

το καλο με μας ειναι οτι οταν θελει να κοιμηθει (το βραδυ δηλαδη)κοιμαται μονη της στο καλαθι χωρις πιπιλα,κουνημα,τιποτα. το προβλημα ειναι οτι ολη την υπολοιπη ωρα δεν θελει να κοιμηθει!

Βουλα δεν βλεπω την φωτο!

Την εμφανιζε αλλα μετα οχι..Δεν ξερω γτ!Ισως την βαλω αργοτγερα παλι..

Εγω περιμενω την μαμα μου.Πηγε Γερμανια με την πεθερα μου και περιμενω να κοτσομπολεψουμε...:eek::oops:

Ρε κοριτσια, πολυ χαλασε το σωμα μου...Στο δευτερο πως θα γινει δλδ?αν κανω δευτερο..Και εκανα και απιστευτες ραγαδες.Καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο να δειτε...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω περιμενω την μαμα μου.Πηγε Γερμανια με την πεθερα μου και περιμενω να κοτσομπολεψουμε...:eek::oops:

Ρε κοριτσια, πολυ χαλασε το σωμα μου...Στο δευτερο πως θα γινει δλδ?αν κανω δευτερο..Και εκανα και απιστευτες ραγαδες.Καποια στιγμη θα σας βαλω φωτο να δειτε...

εμενα μου εμεινε κοιλιτσα,μολις φαω λιγο φουσκωνει!ραγαδες ευτυχως δεν εχω.

καλα εγω για δευτερο ουτε πληρωμενη δεν το συζηταω!:cool:

παω κ εγω θα παμε στον πεθερο κ μετα στο ποταμι βολτιτσα!

BJVqp3.png

εμενα μου εμεινε κοιλιτσα,μολις φαω λιγο φουσκωνει!ραγαδες ευτυχως δεν εχω.

καλα εγω για δευτερο ουτε πληρωμενη δεν το συζηταω!:cool:

παω κ εγω θα παμε στον πεθερο κ μετα στο ποταμι βολτιτσα!

ΚΟΙΛΙΤΣΑ?Και ΟΤΑΝ τρως????Και ΧΩΡΙΣ ραγαδες?Και παρολα αυτα δεν σκεφτεσαι για δευτερο?Εισαι απο τις τυχερες σε αυτο το θεμα.Εγω ειμαι 21 και το σωμα μου μοιαζει για πολυυυ παραπανω..

Αντε καλα να περασετε.

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

βουλα μου γεια σου... ποσο πολύ μπορει να χαλασε το σωμα σου δηλαδη...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...