Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Υπομονη.. θα ξεκαθαρισουν ολα συντομα! Ξερω οτι εχουν διαλυθει τα νευρα σου.. αλλα πρεπει να κρατησεις την ψυχραιμια σου. Και μια συμβουλη.. Αν τα πραγματα δεν πανε καλα (προσωπικα πιστευω οτι υπαρχει μωρο).. σταματα να ασχολεισαι με τιποτε αλλο εκτος απο τα Χριστουγεννα. Ζησε.. περαστε καλα.. στολιστε.. βγειτε βολτες. Θετουμε στοχους κ αφοσιωνομαστε σε αυτους, ξεχνοντας να ζουμε το παρον. Χαμενες μερες.. χαμενες γιορτες.. χαμενες στιγμες. Μην ανωλωνεσαι κοριτσι μου. Κανε μια παυση τουλαχιστον...

Αυτό ακριβώς που λες. Σκέφτομαι πόσα χάνω και προσπαθώ να ζήσω το παρόν. Κάποιες στιγμές το καταφέρνω και γελάω με την ψυχή μου και ξαφνικά.... σκοτείνιαζω...σκέφτομαι τα όνειρα που έκανα την Τρίτη... 

2 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Γιατι τη Δευτέρα όμως? Χθες έκανες τη δεύτερη χοριακη,άρα πήγαινε κάνε αύριο την επόμενη

Τηλ Δευτέρα μου είπε ο γιατρός, δεν ξέρω το λόγο. Μήπως δε βρω ανοιχτό μικροβιολογικο επειδή δε ζω Αθήνα? Μήπως θέλει να δει αν θα πέσει αρκετά η χοριακη? Ίσως μετά από 4 ημέρες είναι πιο ξεκάθαρη η εικόνα 

2 ώρες πρίν, Sisheido είπε:

Αν θέλεις να ρωτήσεις οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή σου... κι εγώ είχα αποκτήσει ένα παιδάκι αλλά ήθελα κυρίως για εκείνον να εχει άλλον έναν άνθρωπο δικό του... Τελικά στα 41 με φυσικους κύκλους με κλομιφαινη του "χαρισαμε" δύο αδερφάκι!!!

Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!! Ήθελα περισσότερο να ρωτήσω κοπέλες που είναι στη διαδικασία αλλά δεν έχουν καταφέρει να κάνουν 2ο παιδί. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμένα!

Λοιπόν εγώ καφέ έχω σταματήσει να πίνω αν και ξέρω ότι δεν πειράζει μέχρι έναν την ημέρα. Προσπαθώ να το αποφύγω και θα ξεκινήσω να πίνω μετά το πρώτο τρίμηνο.

Τσιγάρο και αλκοόλ εννοείται τα έχω κόψει οπότε μου λείπει στις βραδινές μου εξόδους.

Τώρα όσον αφορά τις επαφές εμείς ρωτήσαμε το γιατρό και παρ' όλο που έχω ιστορικό παλίνδρομης μας άφησε αλλά με προσοχή. Από όσο ξέρω δεν αφήνουν μόνο όταν υπάρχει συγκεκριμένο πρόβλημα.

εμενα η γιατρος μου ειπε οτι κακο δεν κανει. αλλα αν γινει μια στραβη μετα το ζευγαρι νιωθει τυψεις κ σκεφτεται μηπως τελικα εφταιξε αυτο! υπερβολες κατα τη γνωμη μου αλλα τι να κανω, ο αντρας μου φοβαται. μολις μπω με το καλο στον 4ο θα γινει

BJVqp3.png

Γειά σας και απο εμένα, χτες πήγα και άκουσα καρδούλα, ειδα το νινι μεσα στο σάκο και ολα καλα, ομως ο γιατρός λογω του οτι ειμαι αρκετα κιλά παραπάνω μου είπε να μην παρω καθολου και να προσπαθησω να χάσω, πικρα μεγαλη, αλλα πρεπει, δεν ξερω πως θα τα καταφερω. πριν μεινω εγκυος ετρωγα τα γλυκακια μου τωρα, λογω του οτι εχω αναγουλες τα εχω αποχωριστει, τρωω πολυ λιγοτερο και προσπαθω για υγιεινή διατροφή. μακαρι να πανε ολα καλα σε ολες μας.

Πολύ ωραία τα νέα σου! Όσον αφορά στη διατροφή θέλει λίγο πειθαρχία. Η αδερφή μου αναγκάστηκε να κάνει ειδικό διαιτολόγιο από διαβητολόγο επειδή οι τιμές στην καμπύλη ζαχάρου ήταν λίγο τσιμπήμενες και έχασε στον 7ο-8ο 3 κιλά!

Πρέπει δυστυχώς όλες να προσέχουμε από τώρα τα κιλά μας αν και δεν είναι πολύ εύκολο.

Jfnqp3.png

καλα δεν το πιστευω οτι ειστε εδω!!!!

καλημερα!

πινω 1 το πρωι και καπου καπου 1 ντεκαφεινε το απογευμα. μεχρι ενας επιτρεπεται ανετα μου ειπε η γιατρος!

αχ ποσο ζηλευω τις κοπελες που δεν εχουν αυτες τις κ%$@%&^αναγουλες! ειναι πολυ ωραιο να μπορεις να συνεχιζεις νορμαλ την καθημερινοτητα σου. εγω βασανιζομαι ολη μεραααααα. τα χω παιξει πια!

καλημερα τσουρεκιμου!

καλημερα κασσανδρα! καλα εκανες και εκοψες τις κακες συνηθειες κ μπραβο!.. το τσιγαρο κ το αλκοολ δεν χωρανε στην εγκυμοσυνη..

και εγω φοβαμαι πολυ τις επαφες αλλα μου εχουν λειψει ρε κοριτσια. εχω περασει κ μια ατυχια κ ειμαι οσο πιο προσεκτικη μπορω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ωραία κουβέντα ανοίξατε καλέ κορίτσια για τις στενές επαφές τρίτου τύπου!!!! εγώ είχα πλάκα στο 1ο, ένιωθα ότι μας παρακολουθεί το μωρό και το απέφευγα!!!!! τώρα...δεν πά να μας παρακολουθεί!!!! χαχα!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω ότι αν κάτι το ζητάει ο οργανισμός σου και έχεις το οκ από το γιατρό σημαίνει ότι δεν πρέπει να το στερηθείς.

Γιατί ευτυχισμένη μαμά=ευτυχισμένο μωράκι

Jfnqp3.png

καλημερα margo4-4. αυτό με τις αναγούλες πρέπει να είναι πολύ βασανιστικό.

από κακές συνήθειες, ευτυχώς δεν είχα! ούτε καφέ, ούτε τσιγάρο! τα γλυκά είναι άλλο θέμα!!!

Εγώ πιστεύω ότι αν κάτι το ζητάει ο οργανισμός σου και έχεις το οκ από το γιατρό σημαίνει ότι δεν πρέπει να το στερηθείς.

Γιατί ευτυχισμένη μαμά=ευτυχισμένο μωράκι

συμφωνώ! και γω χτες βράδυ είχα λίγο τις μαύρες μου επειδή όλο δυσάρεστα ακούω τριγύρω αυτές τις μέρες. και με περιέλαβε ο άντρας μου, και πως σου αλλάζει η διάθεση μετά βρε παιδί μου. πολύ αγχολυτικό! γι'αυτό, αν δεν υπάρχει απαγόρευση γιατρού, βουρ!! χαχα!

Καλημέρα!!!! Κλασικά δεν πετυχαίνω καμία ε????? Σας χαιρετώ όλες μια μια!!!!

Margo μου καλά να περάσεις στην Αίγινα!!! Να μπαίνεις που και που να μας λες τα νέα σου!Εγώ φεύγω την Παρασκευή μάλλον..

Κι εγώ καφέ πίνω ένα που και που αλλά ντεκαφεινε!!

Κορίτσια δηλ εγώ που μπήκα στον 4ο να πάρω φόρα και βουρ στο ψητό???? Δεν ξέρω...Φοβάμαι...Αλλά και για 5 μήνες ακόμα πολύς καιρός βρε κορίτσια!!!Κι εμένα φοβάται και ο άντρας μου...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε? Βλεπω φευγετε ολες διακοπουλες...τι καλα!!!Ζηλευω!!!

Χθες πηγαμε στο γιατρο κ ειδαμε το μπεμπιδιο..ο αντρας μου τον επρηξε το γιατρο να δει αν ειναι αγορι...χαχαχαχα!Θελει σαν τρελος κ εναν γιο...πωπω αν ειναι κορη θα παθει εμφραγμα!χαχαχαχα

Καλως ορισατε οι καινουργιες κ με το καλο τα μωράκια σας!

Αχ επαφες....στην 1η εγκυμοσυνη 9 μηνες κ άλλους 2 μηνες μετα την γεννα (εχανα πολυ αιμα) δεν ειχαμε. Τωρα ρωτησα τον γιατρο κ ειπε μετα την 12η...αλλα λεει οτι δε θα μου καθεται! Ο γιατρος λεει σπανια βρισκεις αντρα να καθεται στην εγκυμοσυνη..οποτε να μην ψαχνω τζαμπα να βρω κανεναν τριγυρω! Αποτιστη θα μεινω....χαχαχα!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Λυσσαρες!!! Ακομα δεν γκαστρωθηκαμε καλα καλα και το μυαλο μας ειναι στο ποτε θα κανουμε ''χαρουλες''.Εσεις με παρασερνετε στην ακολασια,αλλα θα κρατηθω,δεν θα ενδωσω.Εγω κοριτσακια μου φοβαμαι τοσο πολυ που νομιζω οτι δεν θα κανω τιποτα σε ολη την εγκυμοσυνη.Εχω καει απτον χυλο και φυσαω και το γιαουρτι τωρα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε? Βλεπω φευγετε ολες διακοπουλες...τι καλα!!!Ζηλευω!!!

Χθες πηγαμε στο γιατρο κ ειδαμε το μπεμπιδιο..ο αντρας μου τον επρηξε το γιατρο να δει αν ειναι αγορι...χαχαχαχα!Θελει σαν τρελος κ εναν γιο...πωπω αν ειναι κορη θα παθει εμφραγμα!χαχαχαχα

Καλως ορισατε οι καινουργιες κ με το καλο τα μωράκια σας!

Αχ επαφες....στην 1η εγκυμοσυνη 9 μηνες κ άλλους 2 μηνες μετα την γεννα (εχανα πολυ αιμα) δεν ειχαμε. Τωρα ρωτησα τον γιατρο κ ειπε μετα την 12η...αλλα λεει οτι δε θα μου καθεται! Ο γιατρος λεει σπανια βρισκεις αντρα να καθεται στην εγκυμοσυνη..οποτε να μην ψαχνω τζαμπα να βρω κανεναν τριγυρω! Αποτιστη θα μεινω....χαχαχα!

Μπραβο BLUBLU μου,και εγω ανυπομονω να παω τελος της βδομαδας επιτελους να δουμε το μωρακι μας,που μου εχει λειψει!

Η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι το ιδιο με πριν οι ''επαφες'' στην εγκυμοσυνη.Αν πεις οτι θα κανεις, ολο αγχος εχεις,δεν χαλαρωνεις,φοβασαι και αστο χεστο αν ειναι να ειναι τοσο ψυχοφθορο να μου λειπει........ Εμεις βεβαια εχουμε αλλους λογους που απεχουμε απτο χομπυ.Και οι 2 ειχαμε προβληματικες εγκυμοσυνες.Που μυαλο για ερωτες λοιπον!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Λυσσαρες!!! Ακομα δεν γκαστρωθηκαμε καλα καλα και το μυαλο μας ειναι στο ποτε θα κανουμε ''χαρουλες''.Εσεις με παρασερνετε στην ακολασια,αλλα θα κρατηθω,δεν θα ενδωσω.Εγω κοριτσακια μου φοβαμαι τοσο πολυ που νομιζω οτι δεν θα κανω τιποτα σε ολη την εγκυμοσυνη.Εχω καει απτον χυλο και φυσαω και το γιαουρτι τωρα!

Καλά πολύ γέλιο έριξα με το λυσσάρες!!!! χα χα

Μπα κι εγώ με κόβω άπραγη να μένω...Ε σιγά μωρέ θα αντέξουμε!!!;)

Εσείς τι κάνετε?? BLUBLU,τι σας είπε ο γιατρός που θέλει ο άντρας σου αγόρι και επιμένει να μάθει??

November rain,εσύ όλα καλα???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλες διακοπες βρε κοριτσαρες!! Καντε και καμια βουτια για εμας τις αποτιστες...........Για εμενα τελειωσαν οι διακοπες γρηγορα και τωρα νομιζω οτι εχει ερθει το φθινοπωρο!

Aik καλωσορισες στην παρεα μας.........και ας βρωμανε τα ποδια μας!:tongue: :tongue:

Μανικι αυτο που σου ειπε ο γιατρος για τα κιλα.Οχι μονο να μην παρεις αλλα να χασεις κιολας?πως θα γινει αυτο?Ποσα κιλα εισαι αν επιτρεπετε και τι υψος εχεις?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...