Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αχ Αννουλα μου τι φατσουλα ειναι αυτη;;με το καπελινο της!!μια κουκλα!

ναι στε γεροι ολοι και να πιασετε πολλους Μαηδες!!

Δωρακι κ εγω θελω προσφατη τη δικια σου!εχω καιρο να τη δω!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Λιτσάκι γειά σου σου έχω στείλει κι εγω μειλ!Περαστικά με το στήθος σου βρε πουλάκι πολυ εχεις ταλαιπωρηθει άντε να δούμε τι θα σου πει και η μαια.

Άννα μου τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου φαγητό!

Δώρα μου ειλικρινά σε αυτή την ηλικία πιστεύω ότι και οι γιατροί υποθέσεις κάνουν ειδικά αν δεν είναι κάτι ολοφάνερο.Τι να κάνεις υπομονή και να παρατηρεις τα συμπτωματα για να τα εξηγείς καλύτερα στο γιατρο.

Νίκη μου υπομονή με τους άντρες δεν αλλάζουν εύκολα τη ρουτίνα τους δεν είναι σαν κι εμάς.Κάνε αυτά που λέει η Άννα και νομίζω όλα θα φτιάξουν στην αρχή όλα τα ζευγάρια περνάνε ενα σοκ με το παιδί είναι σαν κατι που στηρίζεται σε 2 πράγματα να πρεπει να ισορροπήσει σε 3 κάτι θα βγει κάτι θα μπει θα την βρείτε την άκρη θέλει απλά θετική προσέγγιση.

Έφη μου τι κάνεις έστρωσε κι ο δικός σου στον ύπνο του ε?Πέρασε και το κρυωματάκι?

Εγω μαγειρεύω παράξενο φαγητό σήμερα το κάνουμε όμως στην Κρήτη σαλιγγάρια έχουμε ο άντρας μου τα σιχένεται αλλά εγω τα λατρεύω.Έτσι 2 φαγητά σήμερα και συνεχίζω και την καλοκαιρινή λάτρα με πατζούρια σήμερα οπότε αν φύγω ξαφνικά κάπου εδω θα γυρίζω.

zxG9p3.png

owokp3.png

Γεωργια μου το ειδα το μεηλ σου αγαπη!η μικρη ειναι πανεμορφη κ ιδια ο πατερας της!οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ του μοιαζει!ο μικρος σου κουκλος κ εσυ μια πολυ ομορφη μανουλα!θα σου στειλω κ εγω καμια προσφατη γιατι δεν εχω ανανεωσει το φεις ακομη.

κανεις δουλειες ε;;αχ εγω να δω ποτε θα τις κανω..μ'επιασε βαρεμαρα σημερα..

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Γεωργια μου το ειδα το μεηλ σου αγαπη!η μικρη ειναι πανεμορφη κ ιδια ο πατερας της!οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ του μοιαζει!ο μικρος σου κουκλος κ εσυ μια πολυ ομορφη μανουλα!θα σου στειλω κ εγω καμια προσφατη γιατι δεν εχω ανανεωσει το φεις ακομη.

κανεις δουλειες ε;;αχ εγω να δω ποτε θα τις κανω..μ'επιασε βαρεμαρα σημερα..

Σε ευχαριστώ Λιτσάκι μου εχεις δίκιο κάναμε καλή δουλειά είχαμε κέφια όλες μας χαχαχα!

Θα περιμένω και τη δικιά σου μπουμπού.

Τι να κάνω Λιτσάκι μου εκμεταλεύομαι το γεγονός ότι η μαμά μου κρατάει τον μεγάλο το πρωί από τις 10 μέχρι τη 1 και ότι μπορώ κάνω για να φεύγουν οι χοντρες δουλειές τελείωσα χθες με τις ντουλάπες και τώρα ξεκίνησα πατζούρια κάνω του σαλονιού που είναι μεγάλο και το απόγευμα που θα έρθει ο Βασίλης για να κρατήσει τη μικρή θα κάνω και τα 3 πίσω που είναι μικρά.Αχ άστο κι εγω βαριέμαι σκέφτομαι έχω ακόμα τα χαλιά να μαζέψω και τις κουρτίνες να πλύνω ουουφ θέλω καφεδάκι έξω και να διαβάσω κανένα βιβλίο ρε γμτ!

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?

Λιτσάκι γειά σου σου έχω στείλει κι εγω μειλ!Περαστικά με το στήθος σου βρε πουλάκι πολυ εχεις ταλαιπωρηθει άντε να δούμε τι θα σου πει και η μαια.

Άννα μου τα γεμιστά είναι το αγαπημένο μου φαγητό!

Δώρα μου ειλικρινά σε αυτή την ηλικία πιστεύω ότι και οι γιατροί υποθέσεις κάνουν ειδικά αν δεν είναι κάτι ολοφάνερο.Τι να κάνεις υπομονή και να παρατηρεις τα συμπτωματα για να τα εξηγείς καλύτερα στο γιατρο.

Νίκη μου υπομονή με τους άντρες δεν αλλάζουν εύκολα τη ρουτίνα τους δεν είναι σαν κι εμάς.Κάνε αυτά που λέει η Άννα και νομίζω όλα θα φτιάξουν στην αρχή όλα τα ζευγάρια περνάνε ενα σοκ με το παιδί είναι σαν κατι που στηρίζεται σε 2 πράγματα να πρεπει να ισορροπήσει σε 3 κάτι θα βγει κάτι θα μπει θα την βρείτε την άκρη θέλει απλά θετική προσέγγιση.

Έφη μου τι κάνεις έστρωσε κι ο δικός σου στον ύπνο του ε?Πέρασε και το κρυωματάκι?

Εγω μαγειρεύω παράξενο φαγητό σήμερα το κάνουμε όμως στην Κρήτη σαλιγγάρια έχουμε ο άντρας μου τα σιχένεται αλλά εγω τα λατρεύω.Έτσι 2 φαγητά σήμερα και συνεχίζω και την καλοκαιρινή λάτρα με πατζούρια σήμερα οπότε αν φύγω ξαφνικά κάπου εδω θα γυρίζω.

το καταλαμβαινω τωρα αυτο Γεωργια μου αλλα θα κανω υπομονη....

λεω να ειμαι πιο γλυκια μαζι του:tongue: να δουμε που θα παει:rolleyes:.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ήρθα και εγώ,μόλις τελείωσα το μαγείρεμα έκανα γιουβέτσι.ο μικρός είναι στο πάρκο και παίζει με τα χέρια του,λες και σήμερα προσέξε ότι υπάρχουν :rolleyes:

Γεωργία μου του εφηγε το κρυομα αλλάξαμε και το γάλα και είμαστε καλητερα,το βράδυ κοιμάτε 7-8 ώρες,καλα είναι δεν παραπονιέμαι :P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Ήρθα και εγώ,μόλις τελείωσα το μαγείρεμα έκανα γιουβέτσι.ο μικρός είναι στο πάρκο και παίζει με τα χέρια του,λες και σήμερα προσέξε ότι υπάρχουν :rolleyes:

Γεωργία μου του εφηγε το κρυομα αλλάξαμε και το γάλα και είμαστε καλητερα,το βράδυ κοιμάτε 7-8 ώρες,καλα είναι δεν παραπονιέμαι :P

Μπράβο Εφη μου!!!! Ολοι στρωνετε εμεις χαλαμε!!! Χα χα!!! Αληθεια το πάρκο απο τοσο νωρις μπορει να χρησιμοποιηθεί??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Μπράβο Εφη μου!!!! Ολοι στρωνετε εμεις χαλαμε!!! Χα χα!!! Αληθεια το πάρκο απο τοσο νωρις μπορει να χρησιμοποιηθεί??

θα στρωσετε και εσείς όλα τα μωρακια έχουν τα πάνω τους και τα κατω τους,το πάρκο το χρησιμοπόιο από τον καιρο που γέννησα,έχω πάρει και ένα έξτρα στρώμα και τον κοιμηζω εκεί την μέρα για να μην ανεβαίνω και να κατεβαίνω σκαλες

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εγω το ιδιο με το παρκο, βασικα ειναι παρκοκρεββατο με στρωμα το εβαλα πριν λιγες μερες για να μην ανεβοκατεβαινω και εγω μιας και η καλαθουνα πια δε μας χωραει:P:p.

Τι κανεις Εφη μου?

Δωρακι στο ειπα οτι θελω φωτο ε??

Την μπανιερα που της εχω εγω την ειχες δει εκεινη την ημερα που ελεγες για το μπανιο τους?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Και εγω το ιδιο με το παρκο, βασικα ειναι παρκοκρεββατο με στρωμα το εβαλα πριν λιγες μερες για να μην ανεβοκατεβαινω και εγω μιας και η καλαθουνα πια δε μας χωραει:P:p.

Τι κανεις Εφη μου?

Την μπανιερα που της εχω εγω την ειχες δει εκεινη την ημερα που ελεγες για το μπανιο τους?

καλα είμαι Άννα μου,κοιμησα τώρα τον μικρό και περιμένω τον μεγάλο να σχολάσει να φάμε,εμάς το μπάνιο άρχισε και δεν μας χωράει είναι λίγο μικρο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τι κανεις Εφη μου?

Σου στέλνω μέιλ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...