Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Πωπω μπήκε καλοκαίρι, σήμερα κοντομάνικα κανονικά. Στην μικρή λεπτά μακρυμάνικα βαμβακερά, φοβάμαι να την γδύσω ακόμη. Τώρα κάνει τον πρώτο πρωινό της ύπνο!!!

Βαρκελώνη Νίκη μου????Έχω ακούσει ό,τι είναι υπέροχα, πολύ ερωτεύσιμη πόλη. Όταν ξεπεταχτούν και εμένα θα πάω κανένα ταξιδάκι, εννοείται μετά τον αποθηλασμό. Μου έχουν λείψει τα ταξίδια, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Θα μπορούσα να ήμουν ολημερίς σε ένα αεροπλάνο!!!!

Αννούλα θα σου στείλω μερικές πρόσφατες φώτο με e-mail!!

ναι Ελευθερια μου θα περασουμε τελεια....:P:p:p

να πας σιγουρα να πας....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!

τι κανετε;;

εχω χασει επαφη αυτες τις μερες αλλα σουρτουκευαμε και εχω πνιγει στο ρουχοθεμι!ακομη δεν τελειωσα με τα καλοκαιρινα μας.

βρε κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη;πραγματικα δεν ξερω τι να της φορεσω της μικρης κ με τι να τη σκεπαζω...

εχθες καναμε το τριπλεξ και βγηκε καλο!εχει εντονο φυσηματακι οντως κ επειδη δεν ειναι παθολογικο,αλλα οργανικο το προβλημα,δεν θεωρειται αθωο,αλλα ειναι τοσο αμελητεο που του συμπεριφερομαστε ως αθωο και δεν μας ανησυχει.ο,τι καταλαβαμε,καταλαβαμε!θα το ξαναελεγξουμε στο χρονο πρωτα ο Θεος!

εγω εχω θεμα ακομη με τα μεμε μου..εχουν κοκκινισει σχετικα και με πονανε- καινε-σουβλιζουν-,συν οτι ποναω και τζουζω στις θηλες...πηρα τη συμβουλο και δεν μπορουσε να ερθει νωριτερα απο σημερα και ειπε να κανω κομπρεσες με σοδονερο.πηρα κ το γιατρο μου και μου ειπε κομπρεσες με χαμομηλι και ντεπον..τα εκανα ολα και τιποτα..κ ολα ξεκινησαν απο τη μερα που ειχε φραξει ο πορος...αντε να δουμε..

αχ δεν εχω διαβασει καθολου νεα σας!ελπιζω να ειστε ολες καλα,εσεις κ τα παιδακια σας!

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλημερα σας!!

Παλι χάλια υπνο εκανε η γλυκουλα μου... Καθε 2,5 ωρες ξυπνούσε. Λ παλι έβγαζε γαλα με καθε ρεψιμο. Εγω πιστευω οτι κρυωσε το μωρο. Το ειπε κ η παιδίατρος καμια ιωσουλα λεει ή κ τα ούλα μπορουν να κανουν ολα αυτα. Αλλα κ η αϋπνία.... Μαλλον τα δοντακια ε????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα σας!!

Παλι χάλια υπνο εκανε η γλυκουλα μου... Καθε 2,5 ωρες ξυπνούσε. Λ παλι έβγαζε γαλα με καθε ρεψιμο. Εγω πιστευω οτι κρυωσε το μωρο. Το ειπε κ η παιδίατρος καμια ιωσουλα λεει ή κ τα ούλα μπορουν να κανουν ολα αυτα. Αλλα κ η αϋπνία.... Μαλλον τα δοντακια ε????

καλημερα Δωρακι μου!μη στεναχωριεσαι καλη μου.μακαρι να μπορουσαμε να καταλαβουμε τι τα φταιει οταν περνανε τετοιες φασεις..κ εγω οταν περασε καποιες μερες που εβγαζε συνεχως γουλιτσες,φανταστηκα οτι ισως κρυωσε.μπορει να ειναι και τα δοντακια της μωρε.μεγαλωνουμε και ερχονται αλλα ζορια τωρα.

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα Δωρακι μου!μη στεναχωριεσαι καλη μου.μακαρι να μπορουσαμε να καταλαβουμε τι τα φταιει οταν περνανε τετοιες φασεις..κ εγω οταν περασε καποιες μερες που εβγαζε συνεχως γουλιτσες,φανταστηκα οτι ισως κρυωσε.μπορει να ειναι και τα δοντακια της μωρε.μεγαλωνουμε και ερχονται αλλα ζορια τωρα.

Καθε τρεις κ λιγο μου βγάζει γουλιες ρε συ... Κι εσένα ετσι? Πόσες μερες ηταν ετσι? Κ δεν μπορείς να πεις θα αλλάξω γαλα,εκτος κ αν νοικιάζει καμια τα βυζια της!!!! Χα χα χα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καθε τρεις κ λιγο μου βγάζει γουλιες ρε συ... Κι εσένα ετσι? Πόσες μερες ηταν ετσι? Κ δεν μπορείς να πεις θα αλλάξω γαλα,εκτος κ αν νοικιάζει καμια τα βυζια της!!!! Χα χα χα!!!

χαχαχαχαχα!εισαι τρελη!τελος!

ηταν κανα 3ημερο-4ημερο ετσι,με γουλιες σε ολα τα γευματα και ανησυχη.και εκεινη την εβδομαδα μου εκανε και 2 φορες εμετο.

τωρα ακομη μου βγαζει γουλιτσες συχνα σχετικα,αλλα δεν ανησυχω!πολλες φορες,βγαζει και αφου εχει περασει 1 ωρα απο το φαι!

GjJbp3.png7IWup3.png

χαχαχαχαχα!εισαι τρελη!τελος!

ηταν κανα 3ημερο-4ημερο ετσι,με γουλιες σε ολα τα γευματα και ανησυχη.και εκεινη την εβδομαδα μου εκανε και 2 φορες εμετο.

τωρα ακομη μου βγαζει γουλιτσες συχνα σχετικα,αλλα δεν ανησυχω!πολλες φορες,βγαζει και αφου εχει περασει 1 ωρα απο το φαι!

Μωρε μην γελάς αν νοίκιαζαν βυζια θα ειχαμε σωθεί!! Χα χα!!!!!

Κι εμενα περνάει ωρα κ θυμάται να ρευτει κ να βγάλει γουλιες μεγάλες καποιες φορες.... Ουφ,ασε εμενα την κόβω να περνάει αλμα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα αγαπουλες!! τι κανετε??

Εβαλα γεμιστα σημερα, και ανοιξα το λαπτοπ και δεν εμπαινε στο ιντερνετ.Πηρα τις βλαβες γιατι και το τηλ. μου κανει παρασιτα, και τωρα εχω, για να δουμε!!

Ελευθερια, τι κουκλαρα ειναι αυτη?? να σου ζησει κοπελα μου, να τη δεις οπως επιθυμεις, και την κουκλα και τον κουκλο σου βεβαια!!

Δωρακι ειδες το μειλ??

Γεια σου Λιτσα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μωρε μην γελάς αν νοίκιαζαν βυζια θα ειχαμε σωθεί!! Χα χα!!!!!

Κι εμενα περνάει ωρα κ θυμάται να ρευτει κ να βγάλει γουλιες μεγάλες καποιες φορες.... Ουφ,ασε εμενα την κόβω να περνάει αλμα!

αυτα τα αλματα βρε παιδι μου...μας πηδανε κανονικα!:tongue:

υπομονη και θα περασει Δωρακι μου!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπουλες!! τι κανετε??

Εβαλα γεμιστα σημερα, και ανοιξα το λαπτοπ και δεν εμπαινε στο ιντερνετ.Πηρα τις βλαβες γιατι και το τηλ. μου κανει παρασιτα, και τωρα εχω, για να δουμε!!

Ελευθερια, τι κουκλαρα ειναι αυτη?? να σου ζησει κοπελα μου, να τη δεις οπως επιθυμεις, και την κουκλα και τον κουκλο σου βεβαια!!

Δωρακι ειδες το μειλ??

Γεια σου Λιτσα!!

Καλημερα Αννουλα μου!!!

Ειδα το μειλ και αμεσως κοιμηθηκα γι'αυτο δεν εγραψα κιολας. Καλά κουκλα η μικρη ε?? Θα τρελλαθω μιλάμε οτι ολα τα μωρα μας ειναι μοντελακια!!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Λιτσακι σου εστειλα! τελικα το ειχα το μειλ σου αλλα δεν ηξερα πως ειναι αυτο, χιχι!!

Περιμενω και εγω φωτο!! και απο εσενα Δωρα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...