Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα σου εστειλα μειλ!!

Ελευθερια, δεν ειδα τιποτα γιατι βαζω τον κερσορα εκει και δεν κανει κλικ.Εντωμεταξυ δεν εχω φειςμπουκ.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια μου η μικρη μου γκρινιαζε και τελικα της εβαλα αμανικο εσωρουχακι κοντομανικο φορμακι και παντελονακι απο κατω κι ηρεμησε ημαρτον 25 βαθμους εχω μεσα.

Ποπη μου ακου τα κοριτσια δικιο εχουν.

Δωρα μου ο γιος μου 5 μηνων το πρωτο δοντι αλλα απο τον 4ο ειχε ενοχληση

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσακια??

Νικουλα με ολο το θαρρος , μπορω να σου δωσω μια συμβουλη?

Επειδη και εσυ και ο Χρηστος ειστε ακομη πολυ νεοι και εχετε ενα μωρακι, εχετε μπροστα σας μια ολοκληρη ζωη και ειναι κριμα να αφησετε τον ερωτα να χαθει απο τωρα και να φθειρεται καθημερινα η σχεση σας με διαφορους ασημαντους λογους.Δωστε πιο πολυ βαση στη σχεση σας, και ειδικα σε εσενα το λεω γιατι με εσενα μιλαω, οι αντρες ειναι και πιο πολυ ανωριμοι απο εμας ειδικα σε αυτη την ηλικια.

Αφιερωστε χρονο ο ενας στον αλλο, να βγαινετε μαζι σε καθε ευκαιρια, να αφηνετε το μωρο στη γιαγια (μη φοβασαι δεν παθαινει τιποτα , στο υπογραφω) δωστου πιο πολυ χρονο με τη Νικη, πως εισασταν πριν το μωρο? μη νομιζεις οι αντρες ειναι και αυτοι σαν τα μωρα, αν τους παραμελησεις δεν αργουν να βρουν αλλους τροπους για να περασουν καλα, ειτε αυτο λεγεται γηπεδο, η εξοδος με φιλους η ακομη ακομη και γυναικεια συντροφια.

Οταν θα γινει αυτο θα δεις που και απο μονος του μετα θα αρχισει να αλλαζει και να σκεφτεται και αυτος πως να σε ευχαριστισει.;)

Το ξερω θελει υπομονη αλλα αξιζει τον κοπο, στο κατω κατω ειναι ο πατερας του μωρου σου.

αννα μου σε ευχαριστω για τις συμβουλες ειλικρινα .... Σημερα βγηκαμε (αν και αυριο δινει εξετασεις μου εκανε το χατηρι και βγηκαμε)κοιμησα το μπεμπη και μετα φυγαμε... απο το καιρο που γεννηθικε ο μπεμπης τον αφηνουμε συχνα και βγαινουμε, πηγαμε και 4 φορες στο εξοχικο μονοι μας ή και με φιλους. και 26 του Μαιου θα φυγουμε για 5 ημρες Βαρκελωνη ολομοναχοι;).... προσπαθω οσο μπορω, απλα λάθος ή οχι οταν μου αρχισει να μου λεει κατι ε δεν μπορω να μινω απο κατω θα πω κι εγω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

χα χα χα χα χα με εκανες κ γελασα ανστασουλα μου!!ο φαταουλας ξαναγυρισε!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

xaxaaaxxaxa ετσι!!! i'm back!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα. Ζέστη πολύ απόψε. Έχωσα την μικρή σε έναν λεπτό υπνόσακο με ένα μακρυμάνικο ζιπουνάκι μόνο, ελπίζω να μην σκάσει.

Άννα εγώ δεν είδα την κόρη σου:( Στείλε μέιλ πλιζ!!!

Αναστασία μου γλύκας ο γιος σου, σου φέρνει λίγο ή δεν βλέπω καλά???

ετσι λενε ελευθερια μου!

αννα μου πολυ ωραια αυτα που εγραψες! ετσι ειναι η αληθεια!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα.... εμεις κοιμηθικαμε στις 8.30 και ξυπνισημαμε στις 7.30... γενικα βρε κοριτσια εχει 4-5 μερες κοιματε απο τις 8.30, το τελεταιο του γευμα ειναι στις 8.30 δηλαδη μπορει να κοιμηθει σαν τρωει ή μπορει να τον κοιμησω αμεσως μετα(αν τον αφησω περισσοτερο θα αρχισει να ειναι ιδιοτροπος και θα θελει κουνημα για κοιμηθει....

λετε να τον ξυπναω κατα τις 11 για να τρωει;

βασικα ξυπνισαμε στις 7.30 και φαγαμε μετα φαγαμε στις 11 μετα στις 2.30 και μετα στις 6 και μετα στις 8.30.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα.... εμεις κοιμηθικαμε στις 8.30 και ξυπνισημαμε στις 7.30... γενικα βρε κοριτσια εχει 4-5 μερες κοιματε απο τις 8.30, το τελεταιο του γευμα ειναι στις 8.30 δηλαδη μπορει να κοιμηθει σαν τρωει ή μπορει να τον κοιμησω αμεσως μετα(αν τον αφησω περισσοτερο θα αρχισει να ειναι ιδιοτροπος και θα θελει κουνημα για κοιμηθει....

λετε να τον ξυπναω κατα τις 11 για να τρωει;

βασικα ξυπνισαμε στις 7.30 και φαγαμε μετα φαγαμε στις 11 μετα στις 2.30 και μετα στις 6 και μετα στις 8.30.....

καλημερα νικη μου!!γιατι να τον ξυπνασ ,μια χαρα κοιματε!!κανει τα 5 γευματα του!!τελεια ειναι τα ωραρια του!!!εμενα κοιμηθηκε στες 7,30 και τον ταισα κοιμησμενο στες 10,30 και πηγε μεχρι τες 5,30

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα νικη μου!!γιατι να τον ξυπνασ ,μια χαρα κοιματε!!κανει τα 5 γευματα του!!τελεια ειναι τα ωραρια του!!!εμενα κοιμηθηκε στες 7,30 και τον ταισα κοιμησμενο στες 10,30 και πηγε μεχρι τες 5,30

υπναρας ειναι πολύ όπως και ο μπαμπας του χεχεχεχε!!!!!

και εσενα Εφη μου καλα ειναι,σιγα σιγα θα ειναι ακομη καλυτερα... κι εμενα ειχε φαει πριν λιγες μερες στις 6.30 τελευταιο γευμα και τον ταισα κοιμισμενο αργοτερα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλημέρα!!!Πωπω μπήκε καλοκαίρι, σήμερα κοντομάνικα κανονικά. Στην μικρή λεπτά μακρυμάνικα βαμβακερά, φοβάμαι να την γδύσω ακόμη. Τώρα κάνει τον πρώτο πρωινό της ύπνο!!!

Βαρκελώνη Νίκη μου????Έχω ακούσει ό,τι είναι υπέροχα, πολύ ερωτεύσιμη πόλη. Όταν ξεπεταχτούν και εμένα θα πάω κανένα ταξιδάκι, εννοείται μετά τον αποθηλασμό. Μου έχουν λείψει τα ταξίδια, είναι η μεγάλη μου αγάπη. Θα μπορούσα να ήμουν ολημερίς σε ένα αεροπλάνο!!!!

Αννούλα θα σου στείλω μερικές πρόσφατες φώτο με e-mail!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

υπναρας ειναι πολύ όπως και ο μπαμπας του χεχεχεχε!!!!!

και εσενα Εφη μου καλα ειναι,σιγα σιγα θα ειναι ακομη καλυτερα... κι εμενα ειχε φαει πριν λιγες μερες στις 6.30 τελευταιο γευμα και τον ταισα κοιμισμενο αργοτερα....

χχαχαχ ναι αν εμενα πηρε απο τον πατερα του καηκα ο αντρας μου ειναι αυπνος!!!!παω και ξυπνησε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...