Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βρε Ποπακι μου γιατι??

Αυτα που λεω μου τα εχει συμβουλεψει και εμενα μεγαλη γυναικα που ειναι με τον αντρα της 45 χρονια μαζι, με δυο παιδια και τεσσερα εγγονια και παρα πολυ αγαπημενοι.Τον αντρα της ομως δεν τον αφηνε λεπτο, θελω να πω στη βολτα μαζι του, σε ταξιδια μαζι του, στο κρεβατι μαζι του, οι αντρες στο ξαναλεω ειναι μεγαλα μωρα. Ενταξει υποτιθεται οτι ο καθενας μας καποιες στιγμες θελει και την ελευθερια του, και εγω θα παω για καφε με φιλες μου η επισκεψη σε φιλη μου χωρις τον αντρα μου αλλα και εκεινος αντιστοιχα θα παει με φιλο του για τεννις η για καφε.Πρεπει να υπαρχει γενικα μια ισσοροπια σε ολα.Παν μετρον αριστον, το λεω και το πιστευω.Μονο στο κρεβατι δεν πρεπει να υπαρχει μετρο κοριτσια δλδ, το ζευγαρι πρεπει να ειναι μαζι καθε νυχτα, ακομη και τσακωμενος να εισαι αν κοιμηθεις μαζι του το πρωι εχουν λυθει ολα.

Και σε ξαναρωταω γιατι Ποπη μου? ωραια και καλα ειναι τα παιδακια , αλλα να ξερεις οτι καποια στιγμη φευγουν, ηδη αρχιζουν απο την εφηβεια να μη θελουν την παρεα μας, και εμεις τοτε με ποιον θα ειμαστε αν με τον αντρα μας εχουμε παγωσει?

Φυσικα ολα αυτα ισχιουν και για τα αντα και ακομη και για τα ηντα.:P:p

αννα μου το ξερω οχι να το παινευτω αλλα ετσι ακριβως ειναι οι γονεις μου 37 χρονια γαμου κ δεν ξεκολαει ο ενας απο τον αλλο..ακομη ερωτευμενοι δηλωνουν οτι ειναι..πως το καταφερνουν δεν ξερω...εμενα αννα μου πριν την εγκυμοσυνη ημουν κ ημασταν καλα μεταξυ μας αψογα!! αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη ψυχολογικα που θελω την ηρεμια μου κ να μην ασχολουμαι με κανεναν,,δεν ξερω αν με καταλαιβαινεις...το μονο που αποζηταω ειναι να ηρεμησω ψυχολογικα γιατι ακομα με τον ιδιο μου τον εαυτο δεν ειμαι καλα πως θα ειμαι κ με τους αλλους?? ευχομαι ολο αυτο να μου περασει γρηγορα πριν να ειναι αργα...αν κ ο καημενος ο δικος μου δεν παει πουθενα χωρις εμενα μπορει να τρωγομαστε ..για την καθημερινοτητα μας ( για το μωρο) αλλα χωρις εμενα δεν το κουναει ρουπι απο το σπιτι..μαλλον καλυτερα να πω απο τον υπολογιστη κ την δουλεια του..

Αχαχα Αναστασάκι καλή σου χώνεψη βρε!!!!

Αντιλιακή έχω και εγώ της φρεζιδέρμ, πρέπει να την ξεθάψω.

Ποπάκη....επιμένω...κάτι ενοχλεί το παιδί και δεν ηρεμεί. Δεν είναι τα βρεφάκια τόσο στραβόξυλα σε αυτή την ηλικία!!! Ξαναδές το για την παλλινδρόμηση και ας λέει η γιατρός σου που να σου πω την αλήθεια και χωρίς παρεξήγηση...λίγο κουκουρούκου μου ακούγεται!!!!

το ξερω ελευθερια μου κατι εχει σιγουρα πρωτη φορα σημερα που εκλαιγε κ στο μπανιο της ( το λατρευει το μπανιο) κ να σου πω τα χω παρει με τον παιδιατρο που μου λεει συνεχεια κανε υπομονη...3 παιδιατρους εχω αλλαξει τι αλλο πια να κανω?? το καλο ειναι οτι με την μειωμενη ποσοτητα που τρωει ανα 1,5 ωρα δεν κανει εμετο..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αννα μου το ξερω οχι να το παινευτω αλλα ετσι ακριβως ειναι οι γονεις μου 37 χρονια γαμου κ δεν ξεκολαει ο ενας απο τον αλλο..ακομη ερωτευμενοι δηλωνουν οτι ειναι..πως το καταφερνουν δεν ξερω...εμενα αννα μου πριν την εγκυμοσυνη ημουν κ ημασταν καλα μεταξυ μας αψογα!! αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη ψυχολογικα που θελω την ηρεμια μου κ να μην ασχολουμαι με κανεναν,,δεν ξερω αν με καταλαιβαινεις...το μονο που αποζηταω ειναι να ηρεμησω ψυχολογικα γιατι ακομα με τον ιδιο μου τον εαυτο δεν ειμαι καλα πως θα ειμαι κ με τους αλλους?? ευχομαι ολο αυτο να μου περασει γρηγορα πριν να ειναι αργα...αν κ ο καημενος ο δικος μου δεν παει πουθενα χωρις εμενα μπορει να τρωγομαστε ..για την καθημερινοτητα μας ( για το μωρο) αλλα χωρις εμενα δεν το κουναει ρουπι απο το σπιτι..μαλλον καλυτερα να πω απο τον υπολογιστη κ την δουλεια του..

το ξερω ελευθερια μου κατι εχει σιγουρα πρωτη φορα σημερα που εκλαιγε κ στο μπανιο της ( το λατρευει το μπανιο) κ να σου πω τα χω παρει με τον παιδιατρο που μου λεει συνεχεια κανε υπομονη...3 παιδιατρους εχω αλλαξει τι αλλο πια να κανω?? το καλο ειναι οτι με την μειωμενη ποσοτητα που τρωει ανα 1,5 ωρα δεν κανει εμετο..

Εχεις απολυτο δικιο, το ξερω δεν περασες και λιγα! φυσικο ειναι να εισαι πεσμενη ψυχολογικα.Απλα τωρα προσπαθησε να τα ξεπερασεις και να ηρεμησεις, καλοκαιρι ειναι , ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να ανεβει η ψυχολογια σου με διαφορους τροπους.Σιγα σιγα ολα θα παρουν το σωστο δρομο θα δεις.Εσυ εχεις και ζωντανο παραδειγμα τους γονεις σου, τι να πω και εγω που οι γονεις μου ολο τρωγονταν?? γι'αυτο και εγω εχοντας καποιες κακες εμπειριες κοιταω να μην τις επαναλαβω στη δικη μου οικογενεια.Τουλαχιστον μεχρι τωρα τα εχω καταφερει καλα πιστευω.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Ποπάκη είναι λογικό να θέλεις ηρεμία και ξεκούραση και εσύ αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο και στον άντρα σου. Έχει δίκιο η Άννα, οι άντρες θέλουν προσοχή και αγάπη και σίγουρα δεν μπορούν να καταλάβουν πως η γυναίκα που μέχρι χθες τους λάτρευε, σήμερα έχει άλλες προτεραιότητες και ευθύνες. Είναι δύσκολο, το ξέρω, θέλει θυσία. Το ζω και εγώ που με δυο μωρά παιδιά είμαι στο τροχάδι όλη μέρα αλλά προσπαθώ να ξεκλέβω χρόνο και κυρίως να περνάω ουσιαστικό χρόνο στην σχέση μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εχεις απολυτο δικιο, το ξερω δεν περασες και λιγα! φυσικο ειναι να εισαι πεσμενη ψυχολογικα.Απλα τωρα προσπαθησε να τα ξεπερασεις και να ηρεμησεις, καλοκαιρι ειναι , ειναι μια πολυ καλη ευκαιρια να ανεβει η ψυχολογια σου με διαφορους τροπους.Σιγα σιγα ολα θα παρουν το σωστο δρομο θα δεις.Εσυ εχεις και ζωντανο παραδειγμα τους γονεις σου, τι να πω και εγω που οι γονεις μου ολο τρωγονταν?? γι'αυτο και εγω εχοντας καποιες κακες εμπειριες κοιταω να μην τις επαναλαβω στη δικη μου οικογενεια.Τουλαχιστον μεχρι τωρα τα εχω καταφερει καλα πιστευω.

ξερεις ειναι πως βλεπει ο καθενας την οπτικη γωνια του ιδιου νομισματος...εσυ τα καταφερνεις γιατι δεν θελεις να ζησεις ξανα την ιδια κατασταση και εχεις βρει τον τροπο και προσπαθεις να πετυχεις μια ευτυχισμενη οικογενεια κ εισαι αξια γιαυτο..εγω στην προκειμενη περιπτωση τα εχω παρατησει κ καθε μερα που ξημερωνει το μονο που σκεφτομαι ειναι να βρω τροπο για να ειναι πιο ξεκουραστη μερα για μενα..αχ ολα θα γιανουν αυτο πιστευω κ ελπιζω!!

B4Itp2.png

Ηρθα κι εγω.... Πολυυυυ κλάμα σημερα η μικρη μου. Πρωτη φορα ειναι ετσι... Κ συνεχως βγάζει γουλιες... Μαλλον κρυωσε την πονάνε τα δόντια δεν ξέρω... Ολο τα ξύνει με μανια τα ούλα της σημερα πιο πολυ απο καθε φορα. Ρε σεις παιζει να βγάλει τοσο γρηγορα δόντι???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ποπάκη είναι λογικό να θέλεις ηρεμία και ξεκούραση και εσύ αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο και στον άντρα σου. Έχει δίκιο η Άννα, οι άντρες θέλουν προσοχή και αγάπη και σίγουρα δεν μπορούν να καταλάβουν πως η γυναίκα που μέχρι χθες τους λάτρευε, σήμερα έχει άλλες προτεραιότητες και ευθύνες. Είναι δύσκολο, το ξέρω, θέλει θυσία. Το ζω και εγώ που με δυο μωρά παιδιά είμαι στο τροχάδι όλη μέρα αλλά προσπαθώ να ξεκλέβω χρόνο και κυρίως να περνάω ουσιαστικό χρόνο στην σχέση μου.

αχ ποσο με καταλαβαινετε...εγω οταν προσπαθω να ξεκλεψω χρονο τον θελω για εμενα μονο προς το παρον...

ωχ κοριτσια κλαιει...φευγω ,,,αυτην την συζητηση θελω να την ξανακανουμε!!

σας φιλω γλυκιες μου!!

B4Itp2.png

Ποπάκη αν σκεφτείς πως ο άντρας σου είναι κομμάτι του εαυτού σου και δεν κάνεις διαχωρισμό, τότε θα είναι ευκολότερο να αφιερώσεις χρόνο και σε εκείνον. Ισορροπία πρέπει να υπάρχει με όλους αλλιώς η οικογένεια είναι βάρκα που μπάζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ηρθα κι εγω.... Πολυυυυ κλάμα σημερα η μικρη μου. Πρωτη φορα ειναι ετσι... Κ συνεχως βγάζει γουλιες... Μαλλον κρυωσε την πονάνε τα δόντια δεν ξέρω... Ολο τα ξύνει με μανια τα ούλα της σημερα πιο πολυ απο καθε φορα. Ρε σεις παιζει να βγάλει τοσο γρηγορα δόντι???

Εχει πρησμενο ουλο Δωρα μου? λιγο νωρις το βλεπω, παντως γινεται το εχω ακουσει.

Ο αδερφος σου καλα?

Διαφημίσεις

Καλώς την Δώρα. Αμέ παίζει! Ένας φίλος μου έβγαλε 3 μηνών το πρώτο του δόντι!

Ρε συ σου μιλάω με μανια απίστευτη χώνει τα χεράκια κ γρατσουναει τα πανω ούλα της... Σημερα μαζι της έκλαιγα κ εγω αφου πρωτη φορα την ειδα ετσι. Ειμαστε ομως κ στην 16η εβδομαδα κ παιζει να εχει αλμα.. Μωρε δεν ξέρω ολο μπορει το ενα μπορει το αλλο,τα εχω χασει!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εχει πρησμενο ουλο Δωρα μου? λιγο νωρις το βλεπω, παντως γινεται το εχω ακουσει.

Ο αδερφος σου καλα?

Ναι τα πανω ούλα ειναι. Καλα κ ο αδερφός μου Αννα μου ερχεται αυριο για να ψηφίσει κιολας,ευκαιρια έψαχνε δηλ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δώρα αν την βάζεις στο στήθος ηρεμεί???Αν ναι τότε περνάει άλμα. Εγώ καταλαβαίνω το άλμα από τα βραδινά ξυπνήματα. Συνήθως ξυπνάει 1 φορά στις 4-5, αν ξυπνήσει 3 φορές τότε περνάει άλμα όπως τις προάλλες.

Είδα Άννα, πανέμορφα ρουχαλάκια έτσι?Και μοναδικά! Η μαμά μου που ξέρει από υφάσματα μου λέει πως είναι πολύ καλά βαμβάκια!Εμάς μας είδες?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι τα πανω ούλα ειναι. Καλα κ ο αδερφός μου Αννα μου ερχεται αυριο για να ψηφίσει κιολας,ευκαιρια έψαχνε δηλ!

Α!! θα δειτε το ρυζακι σε λιγο καιρο!!!

Μπραβο για τον αδερφουλη σου!

Δώρα αν την βάζεις στο στήθος ηρεμεί???Αν ναι τότε περνάει άλμα. Εγώ καταλαβαίνω το άλμα από τα βραδινά ξυπνήματα. Συνήθως ξυπνάει 1 φορά στις 4-5, αν ξυπνήσει 3 φορές τότε περνάει άλμα όπως τις προάλλες.

Είδα Άννα, πανέμορφα ρουχαλάκια έτσι?Και μοναδικά! Η μαμά μου που ξέρει από υφάσματα μου λέει πως είναι πολύ καλά βαμβάκια!Εμάς μας είδες?

Ναι, οντως τα υφασματα ειναι πολυ καλα.Να δεις η ζακετα πλεξιμο ωραιο που εχει σαν του χεριου ειναι!

Μου εστειλες μειλ? παω να δω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...