Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια τι κανετε?ακομα να γινει το λαπτοπ κ απο το κινητο συνηθως δεν με αφηνει να σας διαβασω ,το πολυ την τελευταια σελιδα!ελπιζω να ειστε ολες καλα κ τα μωρακια σας!

Εμεις μια χαρα η μπεμπα βεβαια συνεχιζει να γκρινιαζει πολυ χωρις να ξερουμε το γιατι αλλα τι να κανουμε,υπομονη!τουλαχιστον οταν δεν κλαιει ειναι πολυ καλη,γελαει μιλαει κ κουναει παρα πολυ τα ποδια,χορευει!ευτυχως εχει κ πολυ ζεστη κ ολο εξω ειμαστε,την βγαζουμε πρωι βραδυ!

BJVqp3.png

ακομα κλαιει απο το πρωι δεν εχει κοιμηθει καθολου,,την παιρνει για 5 λεπτα ο υπνος κουνωντας το καροτσι κ μετα απο 5 λεπτα τσιροκοπαει κ ξυπναει...μεσημεριανο ακομα δεν εφαγα ,,τι φρικη ειναι αυτη?? δεν ειμαι καθολου καλα σημερα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σου Νικουλα μου, τι κανεις?

Διαβασα οτι μαλωσατε τελικα ε?

ναι Αννουλα μου εχθες, αλλα οκ τωρα ολα καλα, ολα ειναι της στιγμης....

Αυτη τη στιγμη εχω διαφορα δειγματακια, αλλα θα παω να αγορασω της frezyderm, γιατι ειμαι ευχαριστημενη απο αυτη τη μαρκα γενικα .Επισης θα ρωτησω και την παιδιατρο να μου συστησει καποια και θα σας πω.

αννα μου δηλαδη απο τωρα θα πρεπει να του βαζουμε αντιλιακο; εννοω με αυτο το καιρο.... θα παω στο φαρμακιο να ρωτησω τοτε και θα παρω μια.... ευκαιρια να παρω κια για εμενα;)....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια εφτιαξα τις ντουλαπες και τωρα δινω γαλα στο μεγαλο αφου ο αντρουλης μου εχει υπηρεσια και τρεχω και με τα 2!

Αντιηλιακη βαζω τη nustella και στο Γιωργο και στη μπεμπα κι ειμαι ευχαριστημενη.Σε λιγο θα βαλω το μεγαλο για υπνο και θα ξαναρθω

zxG9p3.png

owokp3.png

ακούστε να γελάσετε!!! κανω πριν μια σαλατα να φαω , βουτουσα κ το ψωμακι μεσα κ γενικα ετρωγα γρηγορα! για μια στιγμη λεω κατι σαν ν μεικε στο δοντι, βαζω τη γλωσσα κ συνειδητοποιω οτι εφαγα την προσωρινη θηκη που ειχα στο δοντι!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχ το γραφω και κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ακούστε να γελάσετε!!! κανω πριν μια σαλατα να φαω , βουτουσα κ το ψωμακι μεσα κ γενικα ετρωγα γρηγορα! για μια στιγμη λεω κατι σαν ν μεικε στο δοντι, βαζω τη γλωσσα κ συνειδητοποιω οτι εφαγα την προσωρινη θηκη που ειχα στο δοντι!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχχαχααχ το γραφω και κλαιω απο τα γελια!!!!!!!!!!

χα χα χα χα χα με εκανες κ γελασα ανστασουλα μου!!ο φαταουλας ξαναγυρισε!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

B4Itp2.png

Τι κανετε κοριτσακια??

Νικουλα με ολο το θαρρος , μπορω να σου δωσω μια συμβουλη?

Επειδη και εσυ και ο Χρηστος ειστε ακομη πολυ νεοι και εχετε ενα μωρακι, εχετε μπροστα σας μια ολοκληρη ζωη και ειναι κριμα να αφησετε τον ερωτα να χαθει απο τωρα και να φθειρεται καθημερινα η σχεση σας με διαφορους ασημαντους λογους.Δωστε πιο πολυ βαση στη σχεση σας, και ειδικα σε εσενα το λεω γιατι με εσενα μιλαω, οι αντρες ειναι και πιο πολυ ανωριμοι απο εμας ειδικα σε αυτη την ηλικια.

Αφιερωστε χρονο ο ενας στον αλλο, να βγαινετε μαζι σε καθε ευκαιρια, να αφηνετε το μωρο στη γιαγια (μη φοβασαι δεν παθαινει τιποτα , στο υπογραφω) δωστου πιο πολυ χρονο με τη Νικη, πως εισασταν πριν το μωρο? μη νομιζεις οι αντρες ειναι και αυτοι σαν τα μωρα, αν τους παραμελησεις δεν αργουν να βρουν αλλους τροπους για να περασουν καλα, ειτε αυτο λεγεται γηπεδο, η εξοδος με φιλους η ακομη ακομη και γυναικεια συντροφια.

Οταν θα γινει αυτο θα δεις που και απο μονος του μετα θα αρχισει να αλλαζει και να σκεφτεται και αυτος πως να σε ευχαριστισει.;)

Το ξερω θελει υπομονη αλλα αξιζει τον κοπο, στο κατω κατω ειναι ο πατερας του μωρου σου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Τι κανετε κοριτσακια??

Νικουλα με ολο το θαρρος , μπορω να σου δωσω μια συμβουλη?

Επειδη και εσυ και ο Χρηστος ειστε ακομη πολυ νεοι και εχετε ενα μωρακι, εχετε μπροστα σας μια ολοκληρη ζωη και ειναι κριμα να αφησετε τον ερωτα να χαθει απο τωρα και να φθειρεται καθημερινα η σχεση σας με διαφορους ασημαντους λογους.Δωστε πιο πολυ βαση στη σχεση σας, και ειδικα σε εσενα το λεω γιατι με εσενα μιλαω, οι αντρες ειναι και πιο πολυ ανωριμοι απο εμας ειδικα σε αυτη την ηλικια.

Αφιερωστε χρονο ο ενας στον αλλο, να βγαινετε μαζι σε καθε ευκαιρια, να αφηνετε το μωρο στη γιαγια (μη φοβασαι δεν παθαινει τιποτα , στο υπογραφω) δωστου πιο πολυ χρονο με τη Νικη, πως εισασταν πριν το μωρο? μη νομιζεις οι αντρες ειναι και αυτοι σαν τα μωρα, αν τους παραμελησεις δεν αργουν να βρουν αλλους τροπους για να περασουν καλα, ειτε αυτο λεγεται γηπεδο, η εξοδος με φιλους η ακομη ακομη και γυναικεια συντροφια.

Οταν θα γινει αυτο θα δεις που και απο μονος του μετα θα αρχισει να αλλαζει και να σκεφτεται και αυτος πως να σε ευχαριστισει.;)

Το ξερω θελει υπομονη αλλα αξιζει τον κοπο, στο κατω κατω ειναι ο πατερας του μωρου σου.

αννα μου εχεις απολυτο δικιο!!πολυ σωστα ολα αυτα ειδικα για την ηλικια τους που ειναι λιγο δυσκολα για να καταλαβουν οι αντρες..να σου πω αυτο ισχυει κ για εμας που πατησαμε τα αντα??γιατι κ εγω σημασια δεν τον δινω( βασικα δεν προλαβαινω να ασχοληθω )??:rolleyes::rolleyes:

αλλα να σου πω κιολας κ να προλαβαινα δεν εχω κ πολυ ορεξη να σχολουμαι προτιμω να ξεκουραζομαι μονη μου!!

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Ζέστη πολύ απόψε. Έχωσα την μικρή σε έναν λεπτό υπνόσακο με ένα μακρυμάνικο ζιπουνάκι μόνο, ελπίζω να μην σκάσει.

Άννα εγώ δεν είδα την κόρη σου:( Στείλε μέιλ πλιζ!!!

Αναστασία μου γλύκας ο γιος σου, σου φέρνει λίγο ή δεν βλέπω καλά???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αννα μου εχεις απολυτο δικιο!!πολυ σωστα ολα αυτα ειδικα για την ηλικια τους που ειναι λιγο δυσκολα για να καταλαβουν οι αντρες..να σου πω αυτο ισχυει κ για εμας που πατησαμε τα αντα??γιατι κ εγω σημασια δεν τον δινω( βασικα δεν προλαβαινω να ασχοληθω )??:rolleyes::rolleyes:

αλλα να σου πω κιολας κ να προλαβαινα δεν εχω κ πολυ ορεξη να σχολουμαι προτιμω να ξεκουραζομαι μονη μου!!

Βρε Ποπακι μου γιατι??

Αυτα που λεω μου τα εχει συμβουλεψει και εμενα μεγαλη γυναικα που ειναι με τον αντρα της 45 χρονια μαζι, με δυο παιδια και τεσσερα εγγονια και παρα πολυ αγαπημενοι.Τον αντρα της ομως δεν τον αφηνε λεπτο, θελω να πω στη βολτα μαζι του, σε ταξιδια μαζι του, στο κρεβατι μαζι του, οι αντρες στο ξαναλεω ειναι μεγαλα μωρα. Ενταξει υποτιθεται οτι ο καθενας μας καποιες στιγμες θελει και την ελευθερια του, και εγω θα παω για καφε με φιλες μου η επισκεψη σε φιλη μου χωρις τον αντρα μου αλλα και εκεινος αντιστοιχα θα παει με φιλο του για τεννις η για καφε.Πρεπει να υπαρχει γενικα μια ισσοροπια σε ολα.Παν μετρον αριστον, το λεω και το πιστευω.Μονο στο κρεβατι δεν πρεπει να υπαρχει μετρο κοριτσια δλδ, το ζευγαρι πρεπει να ειναι μαζι καθε νυχτα, ακομη και τσακωμενος να εισαι αν κοιμηθεις μαζι του το πρωι εχουν λυθει ολα.

Και σε ξαναρωταω γιατι Ποπη μου? ωραια και καλα ειναι τα παιδακια , αλλα να ξερεις οτι καποια στιγμη φευγουν, ηδη αρχιζουν απο την εφηβεια να μη θελουν την παρεα μας, και εμεις τοτε με ποιον θα ειμαστε αν με τον αντρα μας εχουμε παγωσει?

Φυσικα ολα αυτα ισχιουν και για τα αντα και ακομη και για τα ηντα.:P:p

Αχαχα Αναστασάκι καλή σου χώνεψη βρε!!!!

Αντιλιακή έχω και εγώ της φρεζιδέρμ, πρέπει να την ξεθάψω.

Ποπάκη....επιμένω...κάτι ενοχλεί το παιδί και δεν ηρεμεί. Δεν είναι τα βρεφάκια τόσο στραβόξυλα σε αυτή την ηλικία!!! Ξαναδές το για την παλλινδρόμηση και ας λέει η γιατρός σου που να σου πω την αλήθεια και χωρίς παρεξήγηση...λίγο κουκουρούκου μου ακούγεται!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια μου καλησπερα!! μολις σου εστειλα απο εχθες, με τα ρουχα απο το gymboree! περιττο να σου πω οτι οποιος την ειδε επαθε πλακα ειδικα με το καπελο!! δε φαινονται ομως πολυ καλα στη φωτο λογω ηλιου, θα την ξαναβγαλω στο σπιτι με αυτα.

Γεωργια μου σε ευχαριστω!!

Αχαχα Αναστασάκι καλή σου χώνεψη βρε!!!!

Αντιλιακή έχω και εγώ της φρεζιδέρμ, πρέπει να την ξεθάψω.

Ποπάκη....επιμένω...κάτι ενοχλεί το παιδί και δεν ηρεμεί. Δεν είναι τα βρεφάκια τόσο στραβόξυλα σε αυτή την ηλικία!!! Ξαναδές το για την παλλινδρόμηση και ας λέει η γιατρός σου που να σου πω την αλήθεια και χωρίς παρεξήγηση...λίγο κουκουρούκου μου ακούγεται!!!!

Ελα ντε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...