Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

εμενα καθολου μεμε δεν πειρε και την πιπιλ της νουκ την επιασε μια χαρα

σωστο κ αυτο..εχω της νουκ της chicco της μαμ κ κατι αλλες ασχετες...κ δεν παιρνει καμια...την θηλη παλι απο τα μπιμπερο του dr.brownis την λατρευει..πως θα γινει να κανω καμια πατεντα με εκεινη την θηλη??

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας γεια σας!!Καλο μηνα για εχθες!

Οπως ολοι ξεπορτισαμε και εμεις εχθες ..Πηγαμε την πρωτη μας μεγαλη βολτουλα...χιχι!Πηγαμε Χαλκιδα για φαι .Ο μικρος εκαστε στην ταβερνα και ολα μια χαρα.Εφαγε κ το γαλατακι του...Επειτα περπατησαμε, πηραμε καφεδακι στα ορθια και επιστρεψαμε..Μια χαρα ηταν!Βεβαια εκανε πολληηηηηηηηηηη ζεστη και το μικρακι μου εσκασε...Στην διαδρομη δεν κοιμηθηκε πολυ και ετσι λοιπον οταν γυρισαμε κοιμηθηκε ενα 2,5ωρο μιας κ ηταν ψοφιος...Ετσι λοιπον βρηκαμε ευκαιρια και φτιαξαμε ντουλαπες , παταρι και παπουτσια..Ολα κομπλε!Ευτυχως!

Παντως και εμενα βαζει συνεχεια τις γροθιες του στο στομα κ πιπιλαει..Μαλλον τα ουλα του ειναι.Τις τελευταιες μερες που ηταν και ο Γιαννης σπιτι με βοηθουσε πολυ και ολα μια χαρα ηταν..Σημερα πηγε παλι στη δουλεια και αντε παλι μονη...

Σας διαβασα αλλα δεν θυμαμαι πολλα να σχολιασω..Γεωργια μου δεν προλαβα να δω τα παιδακια σου αν θες ξαναβαλτα...

Νικη μου για τον Χρηστο τι να πω ?Συμφωνω με τις προλαλησασες...Υπομονη κ συζητηση!

Ποπη μου οι θηλες του dr Brown μπαινουν και στα μπιμπερο τα νουκ.Εγω επειδη ειχα τα μπουκαλια τα νουκ , βαζω ολο το συστημα και σε αυτα καμια φορα.

Αννα μου ωραια στη Σκαλα ε?ειχαμε παει κ εκει οταν ειχαμε παει Κεφαλλονια.

Αναστασια περαστικα και να μην ξαναρθει η παλιο μαστιτιδα...

Βρε κοριτσια τι ζεστη ειναι αυτη?Δεν ξερω τι να του φορεσω...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας κοριτσια!

Η μικρη μου κοιμαται τωρα, σημερα μεσα στο σπιτι της φοραω μια φορμα της benneton πανω και κατω δλδ.Αυτες οι φορμες εχουν ενα υφασμα καταλληλο για τωρα ουτε πολυ ζεστο ουτε και δροσερο, ειναι ενα λεπτο πανι δλδ και πολυ φθηνες για μεσα στο σπιτι οχι για βολτα.Το σκεφτομαι ακομη να της βαλω κοντα μανικια και παντζακια γιατι αυτη ειναι στασιμη σε μια μερια και ισως κρυωνει.

Σοφη τι κανεις? ωραια στη Χαλκιδα, φαγατε και ψαρακι??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!

Η μικρη μου κοιμαται τωρα, σημερα μεσα στο σπιτι της φοραω μια φορμα της benneton πανω και κατω δλδ.Αυτες οι φορμες εχουν ενα υφασμα καταλληλο για τωρα ουτε πολυ ζεστο ουτε και δροσερο, ειναι ενα λεπτο πανι δλδ και πολυ φθηνες για μεσα στο σπιτι οχι για βολτα.Το σκεφτομαι ακομη να της βαλω κοντα μανικια και παντζακια γιατι αυτη ειναι στασιμη σε μια μερια και ισως κρυωνει.

Σοφη τι κανεις? ωραια στη Χαλκιδα, φαγατε και ψαρακι??

Kαλα ειμαι Αννα μου.Ωραια στην Χαλκιδα αλλα δεν πηγαμε για ψαρακι.Τρωμε σε ενα μεζεδοπωλειο-ψητοπωλειο που ειναι πολυ ωραιο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...