Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Χτες κι εγω δεν ξέρω πόσες φορες ξύπνησε χτες. Αφήστε τα... Σας λεω πολυ κλάμα κ γκρίνια. Τα ούλα της την ενοχλούν πολυ.... Η γιατρος μου ειπε οτι απο τα ούλα θελει να ξεχνιέται στο στηθος κ ρουφάει χωρις να πεινάει κ ετσι βγάζει γαλα μετα...

Παλι μονο με κούνημα στο ρηλαξ κοιμηθηκε. Ουφ!

τουλαχιστον πιπιλαει το στηθος κ ξεχνιεται γιατι κ εσενα πιπιλα δεν παιρνει..εμενα μονο με το μπιμπερο ανακουφιζεται..μωρε λες να της το δινει να πιπιλαει κ ας ειναι αδειο??πιπιλα δεν παιρνει με τπτ...

ουφ ρε ποπη μου δεν ξερω τι να σου πω,εμενα το ειπιε το νεο γαλα ελπιζω να ηρεμησει,τωρα κοιμαται!!

ποσο σε ηπιε με το νεο γαλα εφη μου?

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τουλαχιστον πιπιλαει το στηθος κ ξεχνιεται γιατι κ εσενα πιπιλα δεν παιρνει..εμενα μονο με το μπιμπερο ανακουφιζεται..μωρε λες να της το δινει να πιπιλαει κ ας ειναι αδειο??πιπιλα δεν παιρνει με τπτ...

ειπιε 140 μλ καλα πηγε συνηθως 100 και αυτα με το ζορι !!!μην δωσεις αδειο μπιμπερο θα τραβηξει αερα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αρε δωρα μου μεχρι να μας μιλησουν να μας πουν την θελουν ετσι θα πεδευονται και αυτα και εμεις!!

καλα ειμαι νικη μου,το μεσημερi ειχα κοσμο στο σπιτι και το βραδυ πηγαμε μια επισκεψη καλα ηταν!!εσεις?

πηγα το πρωι στη πεθερα μου για λιγο, μετα τσακωθηκαμε και δεν πηγαμε πουθενα...

πως ειναι ο καιρος στ λεμεσο;;; εφω εβρχε πριν, και εβαλα στο μικρό ζακετουλα οταν τον εβγαλα εξω πριν...

κοριτσια κ εγω απο τοπρωι εχω λαλησει γκρινια κ κλαμμα και πανω που σου ελεγα εφη μου οτι ειναι ηρεμη τι ηθελα κ το ειπα?? δεν μπορω να την ηρεμησω με τπτ τι εχει παθει κ εγω δεν ξερω...παλι ανα 1 ωρα την ταιζω κ μονο εκεινη την στιγμη ηρεμει...ο σαββας με ειπε οτι ειδε ενα ασπρο να ξεπεταγεται στα ουλα της αλλα μαλλον κανει λαθος,,,:rolleyes::rolleyes:αποκλειεται τοσο νωρις...λετε να της ποναν τα ουλα??τωρα που ηπιε 90 μλ δεν εκανε εμετο κατι ειναι κ αυτο..αλλα ανα 1 ωρα παλι τα μπιμπερο δεν τα προλαβαινω να τα αποστειρωσω,,αμαν πια...με επιασαν κ τα κλαμματα με λιγμους παλι ,,,η ψυχολογια μου δεν λεει να συνελθει...

τι κριμα βρε Ποπη μου, ποτε θα ηρεμισεις και εσυ λιγακι;;;

αλλα σε θαυμαζω που λες οτι θες απο τωρα να κανεις κι αλλο μωρακι, εγω ειπα σε 5 χρονια και αν κανω, αλλα δεν ξερεις ποτε γιατι και ο Δανιελ κατα τυχη ηρθε χεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ασε Ποπακι μου δεν ξέρω αφου λεω χτες στάνταρ μου την ματιασαν! Αλλα αυτο με τα ούλα δες το θα καταλάβεις αν ειναι άσπρα αν τα πειραξεις. Ασε ακομα ειναι μεσημερι κ εγω κουτουλαω!!! Μου την εδωσε κ η μαμα μου... Ηρθε να βοηθησει κ εκανε πραγματα χωρις να ρωτήσει κ πέταξε κατι που χρειαζομουν!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

πηγα το πρωι στη πεθερα μου για λιγο, μετα τσακωθηκαμε και δεν πηγαμε πουθενα...

πως ειναι ο καιρος στ λεμεσο;;; εφω εβρχε πριν, και εβαλα στο μικρό ζακετουλα οταν τον εβγαλα εξω πριν...

αλλα σε θαυμαζω που λες οτι θες απο τωρα να κανεις κι αλλο μωρακι, εγω ειπα σε 5 χρονια και αν κανω, αλλα δεν ξερεις ποτε γιατι και ο Δανιελ κατα τυχη ηρθε χεχεχε

ναι το διαβασα καπου που το εγραψες και το ξεχασα νικη μου!!αυτοι αντρες ειναι για σκοτωμα:rolleyes::rolleyes:βρεχει αλλα δεν κανει κρυο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ποπη μου καλυτερα οχι γιατι ισως να ρουφαει αερα στο τελος... γιατι δεν δοκιμαζεις αλλες πιπιλες, πειραματισουν να δες, τωρα ποια της δινεις;;;

εγω του δεινω τη bibi και μια χαρα μας εκατσε http://phantasia.com.cy/Product.asp?ID=226 δες εδω

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι το διαβασα καπου που το εγραψες και το ξεχασα νικη μου!!αυτοι αντρες ειναι για σκοτωμα:rolleyes::rolleyes:βρεχει αλλα δεν κανει κρυο!!

σκοτωμα δεν λες τιποτα χεεχχχε ποτε δεν μας καταλαμβαινουν... κρυο δεν κανει αλλα δεν ειναι ζεστη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σκοτωμα δεν λες τιποτα χεεχχχε ποτε δεν μας καταλαμβαινουν... κρυο δεν κανει αλλα δεν ειναι ζεστη....

μα ποτε!!ουτε στα 20 αλλα ουτε και στα 30!!!εχεις δικιο ουτε κρυο αλλα ουτε και ζεστη!!παλιο καιρος ειναι εχουμε και πολυ σκονη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κι εμενα αναγουλιαζει με τις πιπιλες. Ουφ μας παιζουν στα δάχτυλα! Την αφησα πριν στο κρεβατακι της να αποκοιμηθεί μονη αλλα έκλαιγε απίστευτα. Την εβαλα κ την σήκωσα πολλες φορες! Σκατουλες να πείτε στους παιδοψυχολογους δεν πιάνει!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μα ποτε!!ουτε στα 20 αλλα ουτε και στα 30!!!εχεις δικιο ουτε κρυο αλλα ουτε και ζεστη!!παλιο καιρος ειναι εχουμε και πολυ σκονη!!

Ουτε στα 40 να προσθέσω εγω...!!!!;)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

να σουμε ποτε....

να πολύ σκονη και ειναι χειροτερο για τα μωρακια μας, όλο αλεργιες....

Κι εμενα αναγουλιαζει με τις πιπιλες. Ουφ μας παιζουν στα δάχτυλα! Την αφησα πριν στο κρεβατακι της να αποκοιμηθεί μονη αλλα έκλαιγε απίστευτα. Την εβαλα κ την σήκωσα πολλες φορες! Σκατουλες να πείτε στους παιδοψυχολογους δεν πιάνει!

Δωρακι δδοκιμασε αυτο με την κουβερτουλα που κανουμε εμεις, βαζουμε την κουβερτουλα στο προσωπακι του και μετα απο λιγο κοιματε...

Ουτε στα 40 να προσθέσω εγω...!!!!;)

χεχεχεχεχεχε!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ασε Ποπακι μου δεν ξέρω αφου λεω χτες στάνταρ μου την ματιασαν! Αλλα αυτο με τα ούλα δες το θα καταλάβεις αν ειναι άσπρα αν τα πειραξεις. Ασε ακομα ειναι μεσημερι κ εγω κουτουλαω!!! Μου την εδωσε κ η μαμα μου... Ηρθε να βοηθησει κ εκανε πραγματα χωρις να ρωτήσει κ πέταξε κατι που χρειαζομουν!

ωχ κ μενα μου την δινει οταν κανει χωρις να με ρωτησει ...αλλα κ αυτες θελουν να μας βοηθησουν για το καλο κ μετα βρισκουν κ τον μπελα τους...εγω την λυπαμαι οταν την μιλαω ασχημα κ μετα την ζηταω συγνωμη...εγω σχεδον καθε μερα την ξεματιαζω δωρακι μου κ παντα ματιαγμενο ειναι το καημενουλη μου..κ ο σαββας τσατιζεται οταν την ξεματιαζω...

καλε μαζοχα ειμαι γιαυτο θελω κ αλλο αμεσως..τι να πεις τρελη ειμαι...χα χα χα!!! σα θελει να σε δωσει ο Θεουλης το θαυματακι εμεις δεν κανει να κανουμε σχεδια..εγω αυτο ξερω!!

ειπιε 140 μλ καλα πηγε συνηθως 100 και αυτα με το ζορι !!!μην δωσεις αδειο μπιμπερο θα τραβηξει αερα!!

μια χαρα εφακη μου σιγα σιγα θα μπει σε συγκεκριμενη ποσοτητα!!

ποπη μου καλυτερα οχι γιατι ισως να ρουφαει αερα στο τελος... γιατι δεν δοκιμαζεις αλλες πιπιλες, πειραματισουν να δες, τωρα ποια της δινεις;;;

εγω του δεινω τη bibi και μια χαρα μας εκατσε http://phantasia.com.cy/Product.asp?ID=226 δες εδω

αχ νικουλα μου εχω παρει σχεδον απο ολες τις μαρκες πιπιλες κ δεν πιανει με τπτ...ισως παιζει ρολο που δεν πηρε κ πολυ μεμε ..ξερω γω τι να πω...

B4Itp2.png

ωχ κ μενα μου την δινει οταν κανει χωρις να με ρωτησει ...αλλα κ αυτες θελουν να μας βοηθησουν για το καλο κ μετα βρισκουν κ τον μπελα τους...εγω την λυπαμαι οταν την μιλαω ασχημα κ μετα την ζηταω συγνωμη...εγω σχεδον καθε μερα την ξεματιαζω δωρακι μου κ παντα ματιαγμενο ειναι το καημενουλη μου..κ ο σαββας τσατιζεται οταν την ξεματιαζω...

καλε μαζοχα ειμαι γιαυτο θελω κ αλλο αμεσως..τι να πεις τρελη ειμαι...χα χα χα!!! σα θελει να σε δωσει ο Θεουλης το θαυματακι εμεις δεν κανει να κανουμε σχεδια..εγω αυτο ξερω!!

μια χαρα εφακη μου σιγα σιγα θα μπει σε συγκεκριμενη ποσοτητα!!

αχ νικουλα μου εχω παρει σχεδον απο ολες τις μαρκες πιπιλες κ δεν πιανει με τπτ...ισως παιζει ρολο που δεν πηρε κ πολυ μεμε ..ξερω γω τι να πω...

εμενα καθολου μεμε δεν πειρε και την πιπιλ της νουκ την επιασε μια χαρα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ρε κοριτσια να σας πω ενα καινουργιο νουμερο που μου εβγαλε η μικρη...ενω κοιμαται κ λες τι αγγελουδι ειναι..ξαφνικα παταει τα κλαμματα με τσιριδα μεσα στον υπνο της την κουναω λιγο κ μετα ξανακοιμαται..ειναι επειδη βλεπουν ονειρα?? κανει σαν να το σφαζουν το καημενο αφου τρομαζω οταν το κανει αυτο...

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...