Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κοριτσια δεν σας διάβασα...

Ειμαι τοσο κουρασμενη κ νυσταγμενη... Μαλωσα κ με την μαμα μου,ολα σκατά!! Η μπεμπα κοιμόταν δυο ωρες κ ξυπνούσε.... Ολο στηθος θελει κ να γρατσουναει τα ούλα της... Πολυ ανησυχια! Κ κλασικα ουτε μες την μερα κοιμαται.... Χάλασε κ τον βραδινό υπνο,αφήστε. Κ μου βγάζει ολο γουλιες. Ουφφφφ.!!!

καλημερα δωρακι μου !! ωχ αμαν εκει που λες να στρωσετε εκει παλι χαλαει το προγραμμα...με την μανουλα σου τι εγινε??κανε υπομονη ειναι κ ηκουραση που εχεις και τα νευρα τεντωνονται πιο πολυ...υπομονη κ εσυ αγαπη μου τωρα με τα ουλα κ τα δοντακια σε λιγο καιρο μαλλον θα αρχισουν τα πανυγηρια..:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρε λες να φταιει κ το γαλα κ να κανει παλινδρομηση παντως οταν βγαζει ειναι πολυ νερουλα ...θελω να αλλαξω γαλα κ ογιατρος δεν με αφηνει..

αφου δεν εχει κολικουσ τωρα γιατι να της το δινεις αυτο??δεν μπορω να καταλαβω!!εγω παντοσ θα δοκιμασω και αυτο που μου εδωσε τωρα και αν συνεχισει τα ιδια το μωρο θα τον παω εκει να τον ταισει αυτος για να δει τι κανει το μωρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αφου δεν εχει κολικουσ τωρα γιατι να της το δινεις αυτο??δεν μπορω να καταλαβω!!εγω παντοσ θα δοκιμασω και αυτο που μου εδωσε τωρα και αν συνεχισει τα ιδια το μωρο θα τον παω εκει να τον ταισει αυτος για να δει τι κανει το μωρο!!

σωστηηηηηηηηηηηηηη!!! καλα λες για να διαπιστωσει κ να το δει ο ιδιος τι φταιει...αχ μακαρι να το δεχτει αυτο το γαλα να τελειωσουν τα βασσανα σας...

τον πηρα μολις τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπέ να μειωσω κ αλλο την ποσοτητα κ να δινω πιο μικρα τακτικα γευματα,,,κ να κανω υπομονη αλλες 4 μερες να δουμε πως θα παει,,,

B4Itp2.png

σωστηηηηηηηηηηηηηη!!! καλα λες για να διαπιστωσει κ να το δει ο ιδιος τι φταιει...αχ μακαρι να το δεχτει αυτο το γαλα να τελειωσουν τα βασσανα σας...

τον πηρα μολις τηλ τον παιδιατρο κ μου ειπέ να μειωσω κ αλλο την ποσοτητα κ να δινω πιο μικρα τακτικα γευματα,,,κ να κανω υπομονη αλλες 4 μερες να δουμε πως θα παει,,,

ελπίζω πόπη μου!!μακάρι να τελειώσουν και τα δικά σας βάσανα,υπομονή και επιμονή!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα κοριτσια! καλο μηνα!!

Εμεις εχθες πηγαμε εκδρομουλα σε ενα μερος 30χλμ. απο εδω στη Σκαλα , φαγαμε και εξω, ωραια ηταν!! πολυ ζεστη ομως αρχισε αποτομα.Σκεφτομαι το βραδυ να τη βαλω για υπνο με το ζιπουνακι και με κοντο πυζαμακι να εχει δλδ, χερια και μπουτια εξω, γιατι απ'οτι καταλαβα τη νυχτα ζεστενοταν.

Δωρα, τι κανει ο αδερφος σου? ειναι καλυτερα τωρα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Σας διαβασα αλλα ουτε τα μισα δεν θυμαμαι τωρα...

Και εγω κοριτσια την πιπιλα της μαμ δινω και την παιρνει πολυ καλα..Τις αλλες απλα τις πιπιλαει αλλα δεν μπορει να κοιμηθει..:rolleyes:

Αναστασια, περαστικα να ειναι και συντομα ευχομαι..

Εγω κοριτσια τωρα με τις ζεστες με κοντομανικο την εχω και παλι ιδρωμενη ειναι.Στον υπνο δεν το συζητω..μουσκεμα σηκωνεται αλλα φοβαμαι στον υπνο να την εχω με κοντομανικο γτ καμια φορα κρυωνουμε οταν κοιμομαστε..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

σε ευχαριστω δωρα μου! ασε να παει κ να μην ξανα'ρθει!!!

γεωργια μου εγω του φοραω ενα ολοσωμο μακριμανικο φορμακι κ απο μεσα ολοσωμο κοντομανικο? λετε να το σκασω ετσι το παιδι?

κι εγω ακριβως τα ιδια του φοραω Αναστασια μου, μεσα στο σπίτι δεν ειναι πολύ ζεστη όσο ειναι εξω....

Καλα Γεωργια μου αν και κουρασμενη... Χτες η μπεμπα δεν κοιμήθηκε για 2η συνεχόμενη φορα κ ημουν σημερα κοτόπουλο! Μαλλον περνάμε αλμα γιατι απο χτες παρατήρησα οτι σημερα η μπεμπα πιάνει πολυ καλα κ με τα δυο της χεράκια τα πραγματα κ τα φερνει στο στομα συνειδητά.

αχ τι καλα Δωρα μου. αρα σε λιγο θα το κανει και ο δικος μου.

Αχ η κοπελα μεγαλωνει μωρε.Εμενα σημερα γελασε με χαχανο επειδη της εκανα κου κου τα γελασε τοσο που την επιασε λοξυγγας:tongue:Εσυ κουραγιο τι νσ πω ειναι κι εμενα λιγο ανησυχη και θεωρω πως ζεστενεται

κι εμενα τον περνει ο λοξυγγας οταν γελαει πολυ:tongue:...

Καλό μηνα σε όλες!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω. Εμείς σήμερα πιάσαμε το Μάη στην εξοχή! Περάσαμε πολύ ωραία! Λίγες ώρες πήγαμε και γυρίσαμε πτώματα..

Αναστασία μου περαστικά σου. Εμείς βρήκαμε μερικά κόλπα να κοιμάται. Οπωσδήποτε με πιπίλα όμως. Παίρνει μία της ΜΑΜ. Δεν ξέρω αν την έχετε δοκιμάσει. Το μωρό το παίρνει ο άντρας μου στην κλασική στάση στην αγκαλιά, με τη μυτούλα να χώνεται στο στήθος-μασχάλη-μπράτσο. Και τον κάνει βόλτα. Και τώρα τελευταία τον βάζω και στο κρεβάτι όταν βλέπω ότι γλαρώνει πολύ, του βάζω και την κουβερτούλα στο προσωπάκι του και ανοίγω και το μουσικό περιστρεφόμενο. Εννοείται και πιπίλα. Απλά δεν πρέπει να μου εκνευριστεί.

Έκλαιγε πολύ στην αρχή όταν ήθελε να κοιμηθεί, μέχρι που το καταλάβαμε ότι γκρίνιαζε γι'αυτό. Πλέον μόνο το βράδυ κοιμάται στο στήθος. Μερικές φορές μου λείπει η λύση του στήθους για νανούρισμα.

Η πιπίλα μοιάζει με αυτή http://www.mambaby.com/index.php?StoryID=11132&RefStoryID=104&ProductID=1412 με θηλή μετάξι

κι εγω τις ιδιες λυσεις με εσενα κανω Ανθη μου, ειδικα με την κουβερτουλα στο κρεβατακι μαζι με τη μουσικουλα..., αλλα κι εκεινο που χωνει την μυτουλα χεχεχε... σκεφτομαι μηπως η φοβαται ή θελει να ειναι σκοταδι ή μηπως θελει να ακουει την αναπνοη του.... τι να πω;;;

καλημερααααααααααααα

πηγαμε και εμεις στον παιδιατρο σημερα.βαλαμε εμβολιο ειμαστε 6180γρ και 59 ποντουσ υψος!!!

μας αλλαξε και το γαλα να δουμε εαν αυτο του φταιει και δεν τρωει μου εδωσε το novalac ar θα του το δοκιμασω σε 2 ωρες!!παω να σας διαβασω!!

οοο μεγαλωσατε εχεεχεχεχε...

Κοριτσια δεν σας διάβασα...

Ειμαι τοσο κουρασμενη κ νυσταγμενη... Μαλωσα κ με την μαμα μου,ολα σκατά!! Η μπεμπα κοιμόταν δυο ωρες κ ξυπνούσε.... Ολο στηθος θελει κ να γρατσουναει τα ούλα της... Πολυ ανησυχια! Κ κλασικα ουτε μες την μερα κοιμαται.... Χάλασε κ τον βραδινό υπνο,αφήστε. Κ μου βγάζει ολο γουλιες. Ουφφφφ.!!!

τι εγεινε με τη μαμα σου Δωρα μου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Κοριτσια μιλάμε για πολυ κλάμα.... Πρωτη φορα ετσι! Νυσταζε τοσο αλλα το κρεβάτι ουτε να το δει! Μονο με κούνημα στο ρηλαξ. Ελεος! Τι θα κανω ρε γμτ? Κι εκει που κοιμόταν βραδυ τωρα τιποτα παει κ αυτο..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μιλάμε για πολυ κλάμα.... Πρωτη φορα ετσι! Νυσταζε τοσο αλλα το κρεβάτι ουτε να το δει! Μονο με κούνημα στο ρηλαξ. Ελεος! Τι θα κανω ρε γμτ? Κι εκει που κοιμόταν βραδυ τωρα τιποτα παει κ αυτο..

αρε δωρα μου μεχρι να μας μιλησουν να μας πουν την θελουν ετσι θα πεδευονται και αυτα και εμεις!!

Gεια σου εφη ... τι κανεις;

πως περασατε τη μερα σας εχτες;

καλα ειμαι νικη μου,το μεσημερi ειχα κοσμο στο σπιτι και το βραδυ πηγαμε μια επισκεψη καλα ηταν!!εσεις?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κοριτσια κ εγω απο τοπρωι εχω λαλησει γκρινια κ κλαμμα και πανω που σου ελεγα εφη μου οτι ειναι ηρεμη τι ηθελα κ το ειπα?? δεν μπορω να την ηρεμησω με τπτ τι εχει παθει κ εγω δεν ξερω...παλι ανα 1 ωρα την ταιζω κ μονο εκεινη την στιγμη ηρεμει...ο σαββας με ειπε οτι ειδε ενα ασπρο να ξεπεταγεται στα ουλα της αλλα μαλλον κανει λαθος,,,:rolleyes::rolleyes:αποκλειεται τοσο νωρις...λετε να της ποναν τα ουλα??τωρα που ηπιε 90 μλ δεν εκανε εμετο κατι ειναι κ αυτο..αλλα ανα 1 ωρα παλι τα μπιμπερο δεν τα προλαβαινω να τα αποστειρωσω,,αμαν πια...με επιασαν κ τα κλαμματα με λιγμους παλι ,,,η ψυχολογια μου δεν λεει να συνελθει...

B4Itp2.png

δωρακι μου κ εγω αυτην την απορια εχω: τι θα κανουμε οεο?? δεν αντεχω αλλο..

B4Itp2.png

Χτες κι εγω δεν ξέρω πόσες φορες ξύπνησε χτες. Αφήστε τα... Σας λεω πολυ κλάμα κ γκρίνια. Τα ούλα της την ενοχλούν πολυ.... Η γιατρος μου ειπε οτι απο τα ούλα θελει να ξεχνιέται στο στηθος κ ρουφάει χωρις να πεινάει κ ετσι βγάζει γαλα μετα...

Παλι μονο με κούνημα στο ρηλαξ κοιμηθηκε. Ουφ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσια κ εγω απο τοπρωι εχω λαλησει γκρινια κ κλαμμα και πανω που σου ελεγα εφη μου οτι ειναι ηρεμη τι ηθελα κ το ειπα?? δεν μπορω να την ηρεμησω με τπτ τι εχει παθει κ εγω δεν ξερω...παλι ανα 1 ωρα την ταιζω κ μονο εκεινη την στιγμη ηρεμει...ο σαββας με ειπε οτι ειδε ενα ασπρο να ξεπεταγεται στα ουλα της αλλα μαλλον κανει λαθος,,,:rolleyes::rolleyes:αποκλειεται τοσο νωρις...λετε να της ποναν τα ουλα??τωρα που ηπιε 90 μλ δεν εκανε εμετο κατι ειναι κ αυτο..αλλα ανα 1 ωρα παλι τα μπιμπερο δεν τα προλαβαινω να τα αποστειρωσω,,αμαν πια...με επιασαν κ τα κλαμματα με λιγμους παλι ,,,η ψυχολογια μου δεν λεει να συνελθει...

ουφ ρε ποπη μου δεν ξερω τι να σου πω,εμενα το ειπιε το νεο γαλα ελπιζω να ηρεμησει,τωρα κοιμαται!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...