Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλο βραδυ κι απο μενα τρωω τα κορν φλεικς μου και περιμενω τη μικρη να κοιμηθει.

αχ μου χει λείψει το γαλα! το ειχα σταματησει τελειως, προληπτικα μηπως τον πειραζει , τωρα που μεγαλωσε λίγο λεω να το ξεκινησω! τι λετε?

γεωργια μου τι εννοεις περιμενεις να κοιμηθει?:shock: μονη της?:tongue:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ μου χει λείψει το γαλα! το ειχα σταματησει τελειως, προληπτικα μηπως τον πειραζει , τωρα που μεγαλωσε λίγο λεω να το ξεκινησω! τι λετε?

Καλημέρααα!Ναι Αναστασία μου την είχα βάλει στο κρεβατάκι της και μίλαγε με ενα παιχνιδάκι έκλεινε τα ματάκια της και τα ξαναάνοιγε τελικά 1 κοιμήθηκε προσπαθώ να μη με κάνει πιπίλα για αυτό τη βάζω μόνη της και όταν βρω τα σκούρα της δίνω πιπίλα και κοιμάται πιο εύκολα.Στην αρχή έπινε απο το ένα στήθος μετά από μισή ώρα έπινε και από το άλλο και στο τέλος αφου είχαμε τελειώσει τη διαδικασία και είχε ρευτεί και κοιμηθεί την άφηνα στο κρεβάτι και τσίριζε έπρεπε να τη ξαναβάλω στο στηθος και καμια φορα από το πολύ ρούφηγμα για να κοιμηθεί μου έβγαζε και γάλα και άντε να αλλάζεις φορμάκια και να ξυπνάει τελείως και φτου από την αρχή έτσι κι εγω εφάρμοσα νέα τακτική ευτυχώς είναι καλόβολη.

zxG9p3.png

owokp3.png

Το γάλα δοκίμασε να το βάλεις πάλι το χρειάζεσαι εγω επιτηδες το πίνω δε μου αρεσει.Απλά βάλε το μια μέρα που θα τρως τα συνηθισμένα μη βάλεις πολλα καινούρια μαζί.Εμενα μου ειπε η παιδιατρος σιγα σιγα να ξεκινησω να τρωω τροφες αλλα με αυτο τον τροπο.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερααααααααααααα

πηγαμε και εμεις στον παιδιατρο σημερα.βαλαμε εμβολιο ειμαστε 6180γρ και 59 ποντουσ υψος!!!

μας αλλαξε και το γαλα να δουμε εαν αυτο του φταιει και δεν τρωει μου εδωσε το novalac ar θα του το δοκιμασω σε 2 ωρες!!παω να σας διαβασω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! τι κανετε??

χθες εμεις πηγαμε σε ταβερνα για φαγητο εδω κοντα στο σπιτι με τα ποδια πηγαμε κ το καροτσακι,,ευτυχως ειχα παρει μαζι μου γαλα γιατι μολις ειχαμε παραγγειλει πατησε τα κλαμματα..τελειωσε δεν θελει να βλεπει την μαμα της να τρωει κ στο σπιτι ετσι με κανει μολις παω να φαω κλαιει...τυχαιο??

απο εχθες καναμε την αλλαγη κ καθεται κανα μισαωρο στο ριλαξ κ κοιταει τα παιχνιδακι κ γελαει συνειδητα!!πηγαμε για υπνο κστην κρεβατοκαμαρα αλλα την εβαλα στο κρεβατι μαζι μου για να μην της ερθει αποτομη η αλλαγη θα κοιμηθουμε λιγα βραδια ετσι κ μετα θα επιχειρησω να την βαλω στο κρεβατακι της...ρε κοριτσια να ρωτησω κατι κουφο?? γιατι τα λεμε κουνια κ οχι κρεβατακια ?? αφου δεν κουνιουνται...

το δυσαρεστο ειναι οτι συνεχιζει να κανει εμετο ειδικα πριν λιγο αφου εκανε 4 ρεψιματα μετα απο 5λεπτα εβγαλε πολυ πραμα...τι λετε να φταιει??

αναστασουλα μου να παει κ να μην ξαναρθει η μαστιτιδα ,,περαστικα σου κοπελα μου σε νιωθω ακριβως γιατι οπως θυμασαι εγω δεν την προλαβα μεσα σε 3 ωρες το ειχα παθει κ ανεβασα 40 πυρετο με σπασμους..ηταν μονοδρομος για εμενα να κοψω τογαλα..αφου ειχα προσπαθησει να τοσωσω κ την επομενη μερα παθαινει κ το αλλο μεμε μαστιτιδα...παντως κοριτσια μεσα απο την καρδια ευχομαι να μην το παθει καμια σας ειναι φριχτος ο πονος σε προχωρημενη μαστιτιδα ειχα φτασει να κλαιω κ να λεω κοψτε μου τα μεμε...κ ακομα μερικες φορες τρωω κατι σουβλιες για δευτερολεπτα..μακρυα απο εσας που θηλαζετε...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

καλημερα γεωργια κ εφη μου!! μπραβο εφακη ουου μια χαρα ο μπεμπης σου!! αντε μακαρι να στρωσει τωρα με το καινουργιο γαλατακι!!

γεωργια μου τελειες οι φωτο φτου φτου ειστε πολυ ομορφη οικογενεια!!να ειναι γερα τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι!

τελικα εγω με αυτο το κ@λολαπτοπ μονο εγω δεν σας εχω βαλει φωτο,,αφου δεν μπορω να ανοιξω αρχεια κτλ...

B4Itp2.png

Καλημερα σας!Πως ειστε?

Δεν σας εχω διαβασει και δεν ξερω αν θα προλαβω..Θα προσπαθησω παντως..

ΠΟΠΗ μου, για δες λιγο εδω..http://www.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_6899.html

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! τι κανετε??

χθες εμεις πηγαμε σε ταβερνα για φαγητο εδω κοντα στο σπιτι με τα ποδια πηγαμε κ το καροτσακι,,ευτυχως ειχα παρει μαζι μου γαλα γιατι μολις ειχαμε παραγγειλει πατησε τα κλαμματα..τελειωσε δεν θελει να βλεπει την μαμα της να τρωει κ στο σπιτι ετσι με κανει μολις παω να φαω κλαιει...τυχαιο??

απο εχθες καναμε την αλλαγη κ καθεται κανα μισαωρο στο ριλαξ κ κοιταει τα παιχνιδακι κ γελαει συνειδητα!!πηγαμε για υπνο κστην κρεβατοκαμαρα αλλα την εβαλα στο κρεβατι μαζι μου για να μην της ερθει αποτομη η αλλαγη θα κοιμηθουμε λιγα βραδια ετσι κ μετα θα επιχειρησω να την βαλω στο κρεβατακι της...ρε κοριτσια να ρωτησω κατι κουφο?? γιατι τα λεμε κουνια κ οχι κρεβατακια ?? αφου δεν κουνιουνται...

το δυσαρεστο ειναι οτι συνεχιζει να κανει εμετο ειδικα πριν λιγο αφου εκανε 4 ρεψιματα μετα απο 5λεπτα εβγαλε πολυ πραμα...τι λετε να φταιει??

αναστασουλα μου να παει κ να μην ξαναρθει η μαστιτιδα ,,περαστικα σου κοπελα μου σε νιωθω ακριβως γιατι οπως θυμασαι εγω δεν την προλαβα μεσα σε 3 ωρες το ειχα παθει κ ανεβασα 40 πυρετο με σπασμους..ηταν μονοδρομος για εμενα να κοψω τογαλα..αφου ειχα προσπαθησει να τοσωσω κ την επομενη μερα παθαινει κ το αλλο μεμε μαστιτιδα...παντως κοριτσια μεσα απο την καρδια ευχομαι να μην το παθει καμια σας ειναι φριχτος ο πονος σε προχωρημενη μαστιτιδα ειχα φτασει να κλαιω κ να λεω κοψτε μου τα μεμε...κ ακομα μερικες φορες τρωω κατι σουβλιες για δευτερολεπτα..μακρυα απο εσας που θηλαζετε...

καλημερα ποπη μου!τι να σου πω αυτα τα παιδακια μας ολο και κατι βρισκουν να μας ταλαιπορουν!!!εγω ποπη μου πιστευω οτι εχει παλλινδρομηση το μωρο για αυτο να βγαζει το γαλα τησ,πιο γαλα τησ δινεις?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα γεωργια κ εφη μου!! μπραβο εφακη ουου μια χαρα ο μπεμπης σου!! αντε μακαρι να στρωσει τωρα με το καινουργιο γαλατακι!!

γεωργια μου τελειες οι φωτο φτου φτου ειστε πολυ ομορφη οικογενεια!!να ειναι γερα τα παιδακια σου να τα χαιρεσαι!

τελικα εγω με αυτο το κ@λολαπτοπ μονο εγω δεν σας εχω βαλει φωτο,,αφου δεν μπορω να ανοιξω αρχεια κτλ...

μακαρι ποπη μου γιατι δεν την παλευω αλλο την ωρα του φαγητου παθαινει υστερια και τσιριζει!!!

Καλημερα σας!Πως ειστε?

Δεν σας εχω διαβασει και δεν ξερω αν θα προλαβω..Θα προσπαθησω παντως..

ΠΟΠΗ μου, για δες λιγο εδω..http://www.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_6899.html

καλημερα βουλα μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα βουλιτσα μου!! τι κανετε??

ευχαριστω πολυ για το αρθρο αλλα αυτα που γραφει δεν τα εχει η μικρη μου ειναι αρκετα ηρεμη απο τοτε που σταματησαν οι κολικοι κ δεν κλαιει ουτε γκρινιαζει χωρις λογο...παλιοτερα με τους κολικους εκλαιγε οταν επινε γαλα αλλα τωρα τρωει πιο ηρεμη κ το τοξο που ελεγα οτι κανει σταματησε να το κανει...οταν το ειχα πει την προηγουμενη βδομαδα στον παιδιατρο μου ειχε πει οτι μαλλον επαθε γαστρεντεριτιδα αλλα δεν φανηκε να εχει κατι τετοιο αφου αν ειχε θα ειχαμε κλαμματα κ γκρινιες...τι να πω δεν ξερω τα χω παιξει με την μπεμπα μου..το κακο ειναι οτι αλλωτε βγαζει λιγο κ αλλωτε (οπως σημερα το πρωι ) βγαζει παρα πολυ...λουτσα ολα εγιναν μεχρι κ στα καλτσακια της εφτασε..κ την ειχα ορθια για ποση ωρα κ μολις την εβαλα στοριλαξ εβγαλε..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα ποπη μου!τι να σου πω αυτα τα παιδακια μας ολο και κατι βρισκουν να μας ταλαιπορουν!!!εγω ποπη μου πιστευω οτι εχει παλλινδρομηση το μωρο για αυτο να βγαζει το γαλα τησ,πιο γαλα τησ δινεις?
μακαρι ποπη μου γιατι δεν την παλευω αλλο την ωρα του φαγητου παθαινει υστερια και τσιριζει!!!

καλημερα βουλα μου!!

μακαρι να φταιει το γαλα εφακη μου κ να ηρεμησει ο μπουμπουκος σου!!αντε να δουμε πως θα παει με αυτο το γαλα!!

της δινω το miloypa aptamil ec για κολικους ...δεν εχει συμπτωματα παλινδρομησης τι να πω...οταν ειπα τον παιδιατρο μηπως φταιει το γαλα γιατι τωρα την σταματησαν οι κολικοι κ ισως πρεπει να παρουμε το απλο γαλα που δεν ειναι για κολικους με ειπε οχι..τι να κανω ρε γμτ?? δεν ξερω..

B4Itp2.png

Κοριτσια δεν σας διάβασα...

Ειμαι τοσο κουρασμενη κ νυσταγμενη... Μαλωσα κ με την μαμα μου,ολα σκατά!! Η μπεμπα κοιμόταν δυο ωρες κ ξυπνούσε.... Ολο στηθος θελει κ να γρατσουναει τα ούλα της... Πολυ ανησυχια! Κ κλασικα ουτε μες την μερα κοιμαται.... Χάλασε κ τον βραδινό υπνο,αφήστε. Κ μου βγάζει ολο γουλιες. Ουφφφφ.!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μακαρι να φταιει το γαλα εφακη μου κ να ηρεμησει ο μπουμπουκος σου!!αντε να δουμε πως θα παει με αυτο το γαλα!!

της δινω το miloypa aptamil ec για κολικους ...δεν εχει συμπτωματα παλινδρομησης τι να πω...οταν ειπα τον παιδιατρο μηπως φταιει το γαλα γιατι τωρα την σταματησαν οι κολικοι κ ισως πρεπει να παρουμε το απλο γαλα που δεν ειναι για κολικους με ειπε οχι..τι να κανω ρε γμτ?? δεν ξερω..

εμενα παντοσ εβγαζε λιγο γαλα μετα που το επινε και μου ειπε οτι ειχε λιγη παλλινδρομηση και μου εδωσε το frisolac comfort που ειναι πιο παχυρευστο,με αυτο δεν βγαζει καθολου,ασχετο που τωρα δεν το πινει:rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Κοριτσια δεν σας διάβασα...

Ειμαι τοσο κουρασμενη κ νυσταγμενη... Μαλωσα κ με την μαμα μου,ολα σκατά!! Η μπεμπα κοιμόταν δυο ωρες κ ξυπνούσε.... Ολο στηθος θελει κ να γρατσουναει τα ούλα της... Πολυ ανησυχια! Κ κλασικα ουτε μες την μερα κοιμαται.... Χάλασε κ τον βραδινό υπνο,αφήστε. Κ μου βγάζει ολο γουλιες. Ουφφφφ.!!!

καλημερα δωρα μου!!τι επαθες αγαπη μου??τι εγινε με την μαμα σου?μαλλον τα ουλα της την ενοχλουν την μπεμπα και δεν μπορει να ηρεμηση,υπομονη και σε σενα ,τελικα ολες ταλαιπορουμαστε:|

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εμενα παντοσ εβγαζε λιγο γαλα μετα που το επινε και μου ειπε οτι ειχε λιγη παλλινδρομηση και μου εδωσε το frisolac comfort που ειναι πιο παχυρευστο,με αυτο δεν βγαζει καθολου,ασχετο που τωρα δεν το πινει:rolleyes:

μωρε λες να φταιει κ το γαλα κ να κανει παλινδρομηση παντως οταν βγαζει ειναι πολυ νερουλα ...θελω να αλλαξω γαλα κ ογιατρος δεν με αφηνει..

B4Itp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...