Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Eternity είπε:

Να πάτε όμως όπως και να χει θα πας ξανά. Ίσως θέλει μέρες για να ξεκαθαρίσει το έχει συμβεί. Πες μας αν πας σήμερα για χοριακη. Εύχομαι κορίτσι μου να δεις ένα μεγάλο νούμερο!

Δεν πήγαμε τελικά σήμερα το αφήσαμε για αύριο… όσο περνάει η ώρα για να είμαι ειλικρινής νιώθω ενοχλήσουλες όπως προχθές… 

πρίν από 38 λεπτά , Eternity είπε:

Να πάτε όμως όπως και να χει θα πας ξανά. Ίσως θέλει μέρες για να ξεκαθαρίσει το έχει συμβεί. Πες μας αν πας σήμερα για χοριακη. Εύχομαι κορίτσι μου να δεις ένα μεγάλο νούμερο!

πρίν από 41 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά έκανες! Όπως νιώθεις καλύτερα! Ελπίζω να χει δίκιο ο άντρας σου αν κι εγώ το ίδιο πιστεύω.. τόσα έμβρυα βάλατε είναι πολύ πιθανό να έφυγε καποιο

Το ελπίζω κ εγώ κορίτσι μου.. τι να πω; Ας με βοηθήσει η Παναγία κ εμένα κ γενικά όλες τις γυναίκες που θέλουν απεγνωσμένα ένα παιδάκι…

• Ευχή 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ουφ! εγω να δεις!!

Μπράβο ρε κορίτσια εσείς που δουλεύετε!! Χαρά στο κουράγιο σας! Εγώ ευτυχώς παίρνω αναρρωτική, αλλιώς δεν ξέρω πώς θα την πάλευα...

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Μπράβο ρε κορίτσια εσείς που δουλεύετε!! Χαρά στο κουράγιο σας! Εγώ ευτυχώς παίρνω αναρρωτική, αλλιώς δεν ξέρω πώς θα την πάλευα...

και εμεις δυσκολα την παλευουμε!!!οσπου αντεξω!!!!!ατε ετοιμαζομαι να φυγω τα λεμε!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αναρρωτική σκέφτομαι για μετά τα Χριστούγεννα.. Να μην το παρακανω είπα..

Κοριτσια σχολάνωωωωωωωω

Τα λεμε μετά ή αύριο!!!!!!!!!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αναρρωτική σκέφτομαι για μετά τα Χριστούγεννα.. Να μην το παρακανω είπα..

Κοριτσια σχολάνωωωωωωωω

Τα λεμε μετά ή αύριο!!!!!!!!!!!

και εμεις δυσκολα την παλευουμε!!!οσπου αντεξω!!!!!ατε ετοιμαζομαι να φυγω τα λεμε!!

Άντε καλή όρεξη και καλή ξεκούραση!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Koritsares ego kano kanelonia gia apopse ekana kai krepoules kai tha ta tilixo.ti mou gineste allo?simera piga pre natal gia kati dorakia exi kala rouxa egkimosinis.ego piga stin kallika gia auxeniki kai b epipedou

είσαι ευχαριστημένη με τη καλλικα Αννιτά μου;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Niki mou pistevo ine kali ligo akrivi vevea edosa 2oo euro stin auxeniki kai 25o stin b epipedou apo oti ekatalava theli na ine sigouri prin se afisi na figis giati emena ithele na di xamila tin spondiliki stili tou morou alla logo tis thesis tou diskolevotan kai me pieze kamposi ora stin kilia gia na metakinithi to moro na to di kala tin spondiliki stili

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Niki mou pistevo ine kali ligo akrivi vevea edosa 2oo euro stin auxeniki kai 25o stin b epipedou apo oti ekatalava theli na ine sigouri prin se afisi na figis giati emena ithele na di xamila tin spondiliki stili tou morou alla logo tis thesis tou diskolevotan kai me pieze kamposi ora stin kilia gia na metakinithi to moro na to di kala tin spondiliki stili

κι εγώ πήγα για αυχενική εκεί και δεν μου άρεσε, στην αρχή δεν μίλαγε καθόλου είχε ενα ύφος λες και είχε κάτι το μωράκι, κόντευε να μου βγει η ψυχή την ώρα που δεν έλεγε κατι, για να μου πει τι βλέπαμε εκείνη τη στιγμή την ρωτούσα εγώ, και σε κάποια φάση επειδή το μωράκι δεν ήταν εντελώς ίσιο πίεζε αρκετά πάνω στην κοιλία μου με εκείνο το πράγμα και σε κάποια στιγμή κτύπησε με αυτό πάνω στη κοιλία μου όχι δυνατά.... και ήταν και εντελώς ψυχρή..... και για αυτό πήρα και ακύρωσα το ραντεβού μου εκεί

.......

yiORT7o.jpgwYStp3.png

κι εγώ πήγα για αυχενική εκεί και δεν μου άρεσε, στην αρχή δεν μίλαγε καθόλου είχε ενα ύφος λες και είχε κάτι το μωράκι, κόντευε να μου βγει η ψυχή την ώρα που δεν έλεγε κατι, για να μου πει τι βλέπαμε εκείνη τη στιγμή την ρωτούσα εγώ, και σε κάποια φάση επειδή το μωράκι δεν ήταν εντελώς ίσιο πίεζε αρκετά πάνω στην κοιλία μου με εκείνο το πράγμα και σε κάποια στιγμή κτύπησε με αυτό πάνω στη κοιλία μου όχι δυνατά.... και ήταν και εντελώς ψυχρή..... και για αυτό πήρα και ακύρωσα το ραντεβού μου εκεί

.......

Για μένα αν δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη ένας γιατρός καλό είναι να μην συνεχίζουμε σε αυτόν... Οπότε καλά έκανες κ ακυρωσες το ραντεβού..

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Για μένα αν δεν σου εμπνέει εμπιστοσύνη ένας γιατρός καλό είναι να μην συνεχίζουμε σε αυτόν... Οπότε καλά έκανες κ ακυρωσες το ραντεβού..

έκλεισα ραντεβού σε μια άλλη που ξέρω απο φίλη μου ότι ειναι καλή....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

έκλεισα ραντεβού σε μια άλλη που ξέρω απο φίλη μου ότι ειναι καλή....

Γεια σας κοριτσουδια!!!!!!

τελικα μαγειρευω αρακα!!

ο συζηγος πηγε ποδοσφερο και το μικρο βλέπει tom&jerry!!

Νικη μου σε ποια γιατρο εκλεισες;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...