Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αμάν ρε συ Αναστασία μου τι έπαθες!!Το έχω και εγώ άγχος αυτό μην δίνω κάθε φορά το ίδιο και ξέρεις τι κάνω????Τα ζυγίζω!!!Αχαχα αστείο αστείο αλλά με βοηθάει να δω ποιο είναι το πιο γεμάτο γιατί με τόσους θηλασμούς δεν θυμάμαι.

Περαστικά σου εύχομαι. Καλά σε ένα βράδυ ρε συ το έπαθες???

σε ευχαριστω πολύ!ασε ελευθερια μου! το βραδυ που επεσα μια χαρα ημουν! ευτυχως μου ειπε η μαια που το προλαβαμε στο πολυ αρχικο σταδιο!!!! ασε!!!!!!! και ο μικρος το πρωι να δεις να τον ξυπναει και να μην καταλαβαινει χριστο! και αλλες φορες με το τσικ τιναζεται!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα, Χρόνια πολλά. Καλό μήνα και πάλι να έχουμε!!

Εμείς πήγαμε εξοχικό, καλά ήταν. Άκρως καλοκαιρινή η μέρα εδώ όπως και η νύχτα. Το μισό σπίτι έχω ανοιχτό. Η μικρή κοιμάται, πριν λίγο έβαλα και τον μεγάλο.

Γεωργία μου φτου φτου είστε όλοι μια χαρά. Καλά η κόρη φτυστή ο άντρας σου! Ο γιος σου δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον μοιάζει, στο σόι σας ίσως??Να τα χαίρεσαι και τα δυο και όσο για την βάφτιση μακάρι να τα καταφέρουμε να έρθουμε, γιατί όχι?

Νίκη μου νομίζω πως ο Χρίστος είναι ανώριμος και δεν μπορεί σίγουρα να καταλάβει ό,τι είστε οικογένεια και κυρίως τι σημαίνει 'είμαστε οικογένεια'. Συζήτηση, πολύ συζήτηση και υπομονή νομίζω.

αυτο σιγουρα δεν μπορει να το καταλαβει τωρα τουλαχιστον, υπομονη δεν λες τιποτα... θα δουμε στη πορεια....

καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!

ο μήνας με βρηκε με μαστιτιδα!!! αφηστε τα!! το βραδυ ο μικρος ξυπνησε 2 φορες κ μες στη νυστα μου του εδωσα απο το ιδιο στηθος! το πρωι ηταν πετρα ! δοκιμαζω με το θηλαστρο τιποτα!! αφου πρωτα το εβαλα να θηλασει ο μικρος ο οποιος ηπιε πολυ λιγο, δεν μπορουσα να τον ξυπνησω!!!:cry:

εκανα κομπρεσες με ζεστο νερο.. μαλάξεις.. πηρα τη μαια μου τηλ που ειναι κ φιλη ηρθε το ειδε κ μου ειπε μαστιτιδα! πηραμε τηλ τη γιατρο κ παιρνω αντιβιωση! πολυυ πονος κοριτσια!! αφου εβαζα τον μικρο μετα να θηλασει κ δεν εβγαινε τιποτα! 3 ωρες μετα την αντιβιωση τον εβαλα κ ευτυχως το αδειασε! τον βαζω συχνα τωρα..

ευτυχως Αναστασια μου τωρα εισαι καλυτερα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Ναι είδες τα σκατούλια?Και εμένα καμιά φορά πρήζεται και την βάζω να θηλάσει και δεν θέλει, αναγουλιάζει. Και άλλες φορές τσακώνει το στήθος σαν πυράνχας!

Πάλι καλά Αναστασία μου που το προλάβατε. Άντε να πάει και να μην ξανάρθει. ΄

Όσο για τον ύπνο τα παιδιά να ξέρεις γενικώς δύσκολα αλλάζουν συνήθειες γιατί δεν θέλουν να βγαίνουν από την ρουτίνα τους. Οπότε οι αλλαγές πρέπει να γίνονται εγκαίρως. Προσπάθησε να αποκόψεις το στήθος από την διαδικασία του ύπνου για να μην σε κουράσει πολύ μελλοντικά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι είδες τα σκατούλια?Και εμένα καμιά φορά πρήζεται και την βάζω να θηλάσει και δεν θέλει, αναγουλιάζει. Και άλλες φορές τσακώνει το στήθος σαν πυράνχας!

Πάλι καλά Αναστασία μου που το προλάβατε. Άντε να πάει και να μην ξανάρθει. ΄

Όσο για τον ύπνο τα παιδιά να ξέρεις γενικώς δύσκολα αλλάζουν συνήθειες γιατί δεν θέλουν να βγαίνουν από την ρουτίνα τους. Οπότε οι αλλαγές πρέπει να γίνονται εγκαίρως. Προσπάθησε να αποκόψεις το στήθος από την διαδικασία του ύπνου για να μην σε κουράσει πολύ μελλοντικά!

αυτο συζητουσα με τον αντρα μου σημερα το απογευμα κ σκευτομαι πως να πειραματιστω? καμια προταση?? Ιπιπιλα δεν παιρνει με τιποτα!)

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Αν μετά τον θηλασμό τον βάλεις στην κούνια κοιμάται? Λογικά θα πιπιλίζει πρώτα και θα αποκοιμιέται στο στήθος ε? Αν τον κόψεις πριν αποκοιμηθεί τελείως?

αυτο ακριβως κάνει! το εχω κανει κ ξυπναει! κ το ματι γαριδα εννοειτε! αλλα δεν αντεχουν ουτε τα χερια ουτε κ η μεση μου για να τον εχω αγκαλια κ να τον κοιμιζω:rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα πειραματιστω ομως!!

νικουλα μου συμφωνω με τα κοριτσια! πολυ συζητηση θελει!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αν τον αποκόψεις και τον βάλεις στην κούνια? Χαλάει τον κόσμο να φανταστώ? Τα σκατούλια, όλα το ίδιο κάνουν. Ειλικρινά ΔΕΝ ΞΕΡΩ...είχα κάνει άπειρες προσπάθειες και δεν έπιανε τίποτα. Κλάμα, κλάμα, κλάμα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελευθερια μου σε ευχαριστω πολυ ο γιος μου μαλλον στον μπαμπα μου μοιαζει αλλα εχει κατι απο τον αντρα μου.Εμεις θα σας περιμενουμε παντως κλασσικα θα κανουμε κρητικο γλεντι με τον Μαρτσακη αν τον ξερεις χανιωτης ειναι παιζει βιολι πολυ καλος.

Αναστασια μου τι σε βρηκε ξαφνικα βρε πουλι μου ετσι ευκολα γινονται οι μαστιτιδες?Περαστικα σου και γρηγορα κι αλλο κακό να μη σε βρει κοπελα μου.Εγω αφηνω το κατω πιαστρακι του σουτιεν λιγο πιο εξω για να θυμαμαι με πιο στηθος θα θηλασω χαχαχα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Αν τον αποκόψεις και τον βάλεις στην κούνια? Χαλάει τον κόσμο να φανταστώ? Τα σκατούλια, όλα το ίδιο κάνουν. Ειλικρινά ΔΕΝ ΞΕΡΩ...είχα κάνει άπειρες προσπάθειες και δεν έπιανε τίποτα. Κλάμα, κλάμα, κλάμα!

ξεκιναει με γκρινια κ μετα καταληγει στο κλαμα!! χαχααχχαχα οντως!! δυσκολο πραγμα τελικα να μην πιανει πιπιλα!! καλα στο 2ο πρωτα ο θεος θα ξερω! χεχεχεχεχε

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Ελευθερια μου σε ευχαριστω πολυ ο γιος μου μαλλον στον μπαμπα μου μοιαζει αλλα εχει κατι απο τον αντρα μου.Εμεις θα σας περιμενουμε παντως κλασσικα θα κανουμε κρητικο γλεντι με τον Μαρτσακη αν τον ξερεις χανιωτης ειναι παιζει βιολι πολυ καλος.

Αναστασια μου τι σε βρηκε ξαφνικα βρε πουλι μου ετσι ευκολα γινονται οι μαστιτιδες?Περαστικα σου και γρηγορα κι αλλο κακό να μη σε βρει κοπελα μου.Εγω αφηνω το κατω πιαστρακι του σουτιεν λιγο πιο εξω για να θυμαμαι με πιο στηθος θα θηλασω χαχαχα!

σε ευχαριστω γεωργια μου! ασε ασε καλα που το προλαβα!! βεβαια ειναι ακομη κοκκινο κ ποναει αλλα ευτυχως ξρπριστηκε!!

η μικρη ιδια ο μπαμπας!! κουκλιτσα! κ ο μεγαλος σου μοιαζει νομιζω...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κ απο μενα. Καλο μηνα!!

Γεωργια κουκλια ολοι σας φτου σκόρδα!!!!

Αναστασια μου τι σε βρηκε κοπέλα μου... Ξέρω κι εγω ετσι ημουν οταν γύρισα απο κλινικη.Θα περασει κ δεν θα συμβεί ξανα!

Ελευθερια και Νικη γεια σας!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σας κ απο μενα. Καλο μηνα!!

Γεωργια κουκλια ολοι σας φτου σκόρδα!!!!

Αναστασια μου τι σε βρηκε κοπέλα μου... Ξέρω κι εγω ετσι ημουν οταν γύρισα απο κλινικη.Θα περασει κ δεν θα συμβεί ξανα!

Ελευθερια και Νικη γεια σας!

Καλως την τι κανεις Δωρα μου?Σε ευχαριστω πολυ.

zxG9p3.png

owokp3.png

σε ευχαριστω δωρα μου! ασε να παει κ να μην ξανα'ρθει!!!

γεωργια μου εγω του φοραω ενα ολοσωμο μακριμανικο φορμακι κ απο μεσα ολοσωμο κοντομανικο? λετε να το σκασω ετσι το παιδι?

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλως την τι κανεις Δωρα μου?Σε ευχαριστω πολυ.

Καλα Γεωργια μου αν και κουρασμενη... Χτες η μπεμπα δεν κοιμήθηκε για 2η συνεχόμενη φορα κ ημουν σημερα κοτόπουλο! Μαλλον περνάμε αλμα γιατι απο χτες παρατήρησα οτι σημερα η μπεμπα πιάνει πολυ καλα κ με τα δυο της χεράκια τα πραγματα κ τα φερνει στο στομα συνειδητά.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...