Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, τα ατιθασα νιατα!!! χεχε!!

:-P:razz:

Καληνυχτα και απο 'μενα, φιλεναδες!!

Καλο ξημερωμα Άννα μου φευγω κοριτσια κι εγω η μικρη μολις εσβησε πάω να πιω το γαλα μου και να πεσω φιλακια!

zxG9p3.png

owokp3.png

Παντως κ οι γιαγιάδες αναπόφευκτο κομμάτι ειναι οποτε οταν κλεισει η πόρτα τους κ εχουν το μωρο οτι κ να πουμε αυτες κανουν τα δικα τους αφου δεν τους βλέπουμε.....

Ναι δυστυχώς. Και εμένα που τον κρατούσε η μαμά μου της έλεγα κάνε αυτό και πολλές φορές είχα καταλάβει ό,τι έκανε του κεφαλιού της. Γι'αυτό τώρα αποφάσισα να μείνω σπίτι ώστε να έχω πλήρη έλεγχο.

βρε ελευθερακι μου εγω τι να κανω που μια κοιμαται μονος του και μια θελει κουνημα;;;;

Πότε κοιμάται μόνος και πότε θέλει κούνημα? Για σένα μάλλον πιο εύκολο είναι γιατί την διαδικασία την ξέρει απλά δεν θέλει να την εφαρμόζει πάντα. Λίγο πίεση θέλει νομίζω. Καληνύχτα Νίκη μου.

Το ξερω για πλακα το λεω ολοκληρο παιδι 2 χρονων κοντευει τα δοντια του πλενει μονος του αλλα το βραδυ μας χορευει δε φταιει το παιδι βεβαια εμεις το καναμε το λαθος.

Αυτό ξαναπές το. Τα λάθη είναι δικά μας. Τώρα που έμαθα τον μικρό μου να κοιμάται μόνος του και είχαμε κλάματα 2-3 φορές, τα έβαζα με τον εαυτό μου. Βάρβαρο μετά από 2,5 χρόνια που το παιδί έχει μάθει να κοιμάται με βοήθεια, να το αφήσεις μόνο του να βρει τρόπους να ηρεμήσει. Όμως και τα λάθη πρέπει να τα διορθώνουμε.

Καληνύχτα κ απο μενα.... Αντε γιατι βλέπω να ξυπνάει σε κανα δυωρο το πολυ...

Καληνύχτα και εγώ πάω να την θηλάσω και να την πέσω.

Αααα καλό μήνα!!!

Καλά να περάσετε αύριο!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα !!!!

θα δω τι θα κανουμε σημερα και θα σας πω...

Πότε κοιμάται μόνος και πότε θέλει κούνημα? Για σένα μάλλον πιο εύκολο είναι γιατί την διαδικασία την ξέρει απλά δεν θέλει να την εφαρμόζει πάντα. Λίγο πίεση θέλει νομίζω. Καληνύχτα Νίκη μου.

κουνημα θελει Ελευθερια μου όταν το πιάσει η ιδιοτροπια και θέλει να κοιμηθει και αν δεν το κουνησουμε δεν μπορει αλλιος να κοιμηθει...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια μου καλο μηνα να εχουμε!! βλεπω χθες αρκετος λαος ηταν μεσα πολυλογουδες μου εσεις!!!

χθες εγω ημουν ψοφια δεν ειχα κουραγιο να κανω τπτ..πηγαμε το απογευματακι σε ενα παρκακι διπλα στο σπιτι μας κ η μικρη αφου ειχε φαει 1 ωρα πριν την επιασαν τα κλαμματα κ ξεσηκωσαμε ολη την γειτονια αφου ειχαν βγει στα μπαλκονια να δουν τι γινεται ευτυχως ειχα παρει γαλα μαζι μου κ την ταισα στο παγκακι!!σας λεω η δικια μου δεν εχει προγραμμα οπως της την βαρεσει ειναι..125 μλ τα καταβροχθισε στο παρκακι κ μια ωρα πριν αλλα τοσα!!

το βραδυ κοιμηθηκαμε μαζι στις 12 κ ξυπνησαμε παλι στις 04 τελικα το μονο σταθερο μας προγραμμα ειναι αυτο..κατι ειναι κ αυτο!! ξανακοιμηθηκε κ ξυπνησε 7.30 κ εφαγε παλι μονο 75 μλ!!κ πριν μιση ωρα αλλα 100..τελικα ουτε μετην ποσοτητα της ειναι σταθερη...μα τοσα σκαμπανεβασματα βρε κοριτσια??μηπως φταινε οι πολλες συσπασεις που ειχα στην εγκυμοσυνη κ δεν βγηκε σταθερο το κοριτσι μου?? τι να πω???οσο αφορα τον υπνο που λεγατε εχθες εμενα με 2 τροπους κοιμαται..η θα αποκοιμηθει πινωντας γαλα η θα πρεπει να την κουναω με τις ωρες στο καροτσι της ...μεχρι πριν μια βδομαδα οπως ξερετε κοιμομασταν αγκαλια στο στηθος μου( χωρις τα μεμε απο εξω βεβαια αφου δεν θηλαζω))τωρα ξεμπερδεψαμε με τους κολικους κ να δω πως θα εφαρμοσω αυτα που λετε για τον υπνο..

εμεις σημερα δεν κανονισαμε τπτ κ μου την δινει που θα κατσουμε σπιτι...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

καμια δεν ειναι μέσα;;; τον εβαλα τωρα να κοιμηθει για να δουμε αν μινει τελικα.... λοιπον εμεις ειχαμε πει να πηγαιναμε τελικα οι 3 μας σε ταβερνα κοντα στη θαλασσα αλλα δεν το ειχαμε για συγουρο, κατα τις 11.30 πηγαμε σπίτι της πεθερας μου για να δει το μπεμπη ενας Θειος που μενει μονημα Αθηνα, τελικα δεν ηταν εκει, η πεθερα μου μας ειπε οτι θα πανε Λεμεσο και αν θελουμε να παμε κι εμεις και οτι ειναι τα γενεθλια ενος κοριτσιου που κλινει τα 4(που ουτε καν τους ξερω) ο Χριστος ελελγε αφου θα παμε να παει και ψαρεμα, εγω του εξειγησα οτι σημερα ειναι ημερα οικογενειας και οχι ψαρεματος και οτι θελω να κανουμε κατι με το μωρο μας, τοτε αρχισε να μου λεει ότι δεν τον αφηνω να κανει αυτο που θελει κτλ (σημειοτεον οτι όποτε μου ειχε πει να παει ψαρεμα εγω δεν του ειπα ποτε να μην παει, απλα ηθελα μια μερα που θα πηγαιναμε καπου με το μικρουλη μας). τελικα δεν καναμε τιποτα ηρθαμε σπίτι, θα καθησω απλα να διαβασω, απλα ειμαι πλήρης απογοητευμενη απο αυτόν:(, δεν με καταλαμβαινει, οτι και αν το εξηγω επιμενει στα δικα του...

βρε κοριτσια πως να σας πω καποτε ειναι τελειος αλλα καποτε μου τα χαλα όλα... σκεφτομαι οτι φταιει που μενουμε εδω με τους γονεις μου και νιωθει πιεσμενος, αλλα πρεπει να βαλει νερο στο κρασι του και να συμβησβαστει γιατι πλεον ημαστε οικογενεια του.... αχ τι να τον κανω πως να τον κανει να καταλαβει;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καμια δεν ειναι μέσα;;; τον εβαλα τωρα να κοιμηθει για να δουμε αν μινει τελικα.... λοιπον εμεις ειχαμε πει να πηγαιναμε τελικα οι 3 μας σε ταβερνα κοντα στη θαλασσα αλλα δεν το ειχαμε για συγουρο, κατα τις 11.30 πηγαμε σπίτι της πεθερας μου για να δει το μπεμπη ενας Θειος που μενει μονημα Αθηνα, τελικα δεν ηταν εκει, η πεθερα μου μας ειπε οτι θα πανε Λεμεσο και αν θελουμε να παμε κι εμεις και οτι ειναι τα γενεθλια ενος κοριτσιου που κλινει τα 4(που ουτε καν τους ξερω) ο Χριστος ελελγε αφου θα παμε να παει και ψαρεμα, εγω του εξειγησα οτι σημερα ειναι ημερα οικογενειας και οχι ψαρεματος και οτι θελω να κανουμε κατι με το μωρο μας, τοτε αρχισε να μου λεει ότι δεν τον αφηνω να κανει αυτο που θελει κτλ (σημειοτεον οτι όποτε μου ειχε πει να παει ψαρεμα εγω δεν του ειπα ποτε να μην παει, απλα ηθελα μια μερα που θα πηγαιναμε καπου με το μικρουλη μας). τελικα δεν καναμε τιποτα ηρθαμε σπίτι, θα καθησω απλα να διαβασω, απλα ειμαι πλήρης απογοητευμενη απο αυτόν:(, δεν με καταλαμβαινει, οτι και αν το εξηγω επιμενει στα δικα του...

βρε κοριτσια πως να σας πω καποτε ειναι τελειος αλλα καποτε μου τα χαλα όλα... σκεφτομαι οτι φταιει που μενουμε εδω με τους γονεις μου και νιωθει πιεσμενος, αλλα πρεπει να βαλει νερο στο κρασι του και να συμβησβαστει γιατι πλεον ημαστε οικογενεια του.... αχ τι να τον κανω πως να τον κανει να καταλαβει;;;

Αχ Νικη μου ετσι δεν ειμαστε ολοι περναμε φασεις ποτε ειμαστε καλα ποτε μας γυριζει και κανουμε βλακειες σκεψου οτι οι αντρες γενικα ειναι πιο ανωριμοι και λιγοτερο δεκτικοι στο να θυσιασουν πραγματα.Θα σου πω το κοινοτυπο μονο με κουβεντα λυνονται αυτα σε ηρεμο κλιμα γιατι δεν ειναι ουσιαστικα προβληματα ολοι κανουμε υποχωρησεις στις σχεσεις.Και ειναι και ο τροπος που θετεις κατι αντι για το ¨δε παω εκει¨καλυτερο το ¨τι λες να παμε αλλου¨ καπως ετσι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, Χρόνια πολλά. Καλό μήνα και πάλι να έχουμε!!

Εμείς πήγαμε εξοχικό, καλά ήταν. Άκρως καλοκαιρινή η μέρα εδώ όπως και η νύχτα. Το μισό σπίτι έχω ανοιχτό. Η μικρή κοιμάται, πριν λίγο έβαλα και τον μεγάλο.

Γεωργία μου φτου φτου είστε όλοι μια χαρά. Καλά η κόρη φτυστή ο άντρας σου! Ο γιος σου δεν μπορώ να καταλάβω σε ποιον μοιάζει, στο σόι σας ίσως??Να τα χαίρεσαι και τα δυο και όσο για την βάφτιση μακάρι να τα καταφέρουμε να έρθουμε, γιατί όχι?

Νίκη μου νομίζω πως ο Χρίστος είναι ανώριμος και δεν μπορεί σίγουρα να καταλάβει ό,τι είστε οικογένεια και κυρίως τι σημαίνει 'είμαστε οικογένεια'. Συζήτηση, πολύ συζήτηση και υπομονή νομίζω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλησπέρα κορίτσια και καλό μήνα!

ο μήνας με βρηκε με μαστιτιδα!!! αφηστε τα!! το βραδυ ο μικρος ξυπνησε 2 φορες κ μες στη νυστα μου του εδωσα απο το ιδιο στηθος! το πρωι ηταν πετρα ! δοκιμαζω με το θηλαστρο τιποτα!! αφου πρωτα το εβαλα να θηλασει ο μικρος ο οποιος ηπιε πολυ λιγο, δεν μπορουσα να τον ξυπνησω!!!:cry:

εκανα κομπρεσες με ζεστο νερο.. μαλάξεις.. πηρα τη μαια μου τηλ που ειναι κ φιλη ηρθε το ειδε κ μου ειπε μαστιτιδα! πηραμε τηλ τη γιατρο κ παιρνω αντιβιωση! πολυυ πονος κοριτσια!! αφου εβαζα τον μικρο μετα να θηλασει κ δεν εβγαινε τιποτα! 3 ωρες μετα την αντιβιωση τον εβαλα κ ευτυχως το αδειασε! τον βαζω συχνα τωρα..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αμάν ρε συ Αναστασία μου τι έπαθες!!Το έχω και εγώ άγχος αυτό μην δίνω κάθε φορά το ίδιο και ξέρεις τι κάνω????Τα ζυγίζω!!!Αχαχα αστείο αστείο αλλά με βοηθάει να δω ποιο είναι το πιο γεμάτο γιατί με τόσους θηλασμούς δεν θυμάμαι.

Περαστικά σου εύχομαι. Καλά σε ένα βράδυ ρε συ το έπαθες???

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όπως είπα πριν θα πρέπει να μπαίνει στην κούνια ξύπνιος για να βρει τρόπους να ηρεμεί πέραν του στήθους.

Αναστασία μου δεν ξέρω καμιά μαγική συνταγή...Αν ήξερα θα την είχα εφαρμόσει στον γιο μου που μέχρι 2 ετών θήλαζε για να κοιμηθεί.

Ωχχχχχ!!! μη μου λες τέτοια!!!!:|

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...