Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Άννα το κάνει και ο άντρας μου αυτό και τα παίρνω! Του λέω αυτή είναι η μπέμπα, όχι ο Μάνος...Δεν την κουνάμε, δεν της τραγουδάμε, δεν την σηκώνουμε ολημερίς...Κάνε τον διαχωρισμό από μόνος σου πριν στον επιβάλλω:):)

Κι οδικος μου τα ιδια αισθανεται λεει ασχημα που την εχουμε παρατημενη στο ριλαξ και στο κρεβατι ντοινγκ καλε κοιμαται του λεω αφου δεν κλαιει τι παρατημενη την εχω τι να πεις ετσι κακομαθαμε και το μεγαλο και τωρα μας κακοφαινεται.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σωστός και κατανοητός ο προβληματισμός σου Νίκη μου αν και είμαι σίγουρη πως θα σου πει πως δεν θα είσαι μόνη, θα είναι οι γονείς του εκεί...Είναι δύσκολο να καταλάβει πως είναι μόνο δικοί του γονείς και όχι δικοί σου. Ωστόσο συμφωνώ με την Άννα...ας κάνει υποχώρηση και αν θέλει να πάτε στην θεία του να είναι μαζί σας. Αλλιώς και προτιμά το ψάρεμα να κάνεις και εσύ αυτό που προτιμάς.

θα του πρωτεινω να παμε καπου οι 3 μας για να δουμε τι θα πει

Κοίτα κάθε παιδί πρέπει να μάθει να κοιμάται και το εννοώ. Ο ύπνος είναι θέμα εκπαίδευσης και το παιδί πρέπει να μάθει να ηρεμεί και να κοιμάται μόνο του, αυτά τουλάχιστον λένε οι ειδικοί παιδοψυχολόγοι. Αν το παιδί το μάθεις να κοιμάται με κούνημα τότε αυτό θα θέλει για να κοιμηθεί. Αν το μάθεις να κοιμάται με θηλασμό, αυτό θα αποζητά κτλ.

Πιπίλα δεν πιάνει Δώρα μου?

βρε ελευθερακι μου εγω τι να κανω που μια κοιμαται μονος του και μια θελει κουνημα;;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

αχ πως θα ηθελα να συζητησω λιγο μαζι σας!!!!

ελευθερια μου πως γινεται να διαχωρισω τον υπνο απο τον θηλασμο? μονο ετσι νανουριζεται!!! τι θα κανω?????????? εχω πελαγωσει!!!!!!!!!!!!

Εδω ερχονται στιγμές που λεω οτι ο θηλασμός εχει κ τα κακα του!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Την προηγ. δευτερα που γιορταζε ο αντρας μου, ειχε ερθει ο πεθερος μου με την πεθερα μου και τη μανα της και την αδερφη της (ολη η νεολαια δλδ:tongue::tongue:) και ειχαν πεσει πανω απο τη μπεμπα και αχου το και γουτσου γουτσου με αποτελεσμα η μπεμπα να βαλει τα κλαματα και να μην ξερω τι θελει, πρωτη φορα τετοιο κλαμα, που δε με εχει συνηθησει σε αυτο.Το παιδι εχει μαθει ολη μερα να ειναι μεσα σε ενα ηρεμο περιβαλλον και με εμενα να του μιλαω γλυκα και να του τραγουδαω, του παραξοφανηκε.

Ακομη και τα αδερφια της της μιλανε ηρεμα ηρεμα ετσι τα εχουμε μαθει.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Μικρός είναι αλλά η εμπειρία μου ως τώρα ξέρεις τι λέει...όσο πιο μικρό είναι το παιδί τόσο πιο ανώδυνα αλλάζει τις συνήθειές του. Μεγαλώνοντας του στοιχίζουν συναισθηματικά περισσότερο οι αλλαγές στην ρουτίνα του.

Το ξερω για πλακα το λεω ολοκληρο παιδι 2 χρονων κοντευει τα δοντια του πλενει μονος του αλλα το βραδυ μας χορευει δε φταιει το παιδι βεβαια εμεις το καναμε το λαθος.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Άννα το κάνει και ο άντρας μου αυτό και τα παίρνω! Του λέω αυτή είναι η μπέμπα, όχι ο Μάνος...Δεν την κουνάμε, δεν της τραγουδάμε, δεν την σηκώνουμε ολημερίς...Κάνε τον διαχωρισμό από μόνος σου πριν στον επιβάλλω:):)

Ευτυχως ο αντρας μου ειναι σαν και εμενα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Την προηγ. δευτερα που γιορταζε ο αντρας μου, ειχε ερθει ο πεθερος μου με την πεθερα μου και τη μανα της και την αδερφη της (ολη η νεολαια δλδ:tongue::tongue:) και ειχαν πεσει πανω απο τη μπεμπα και αχου το και γουτσου γουτσου με αποτελεσμα η μπεμπα να βαλει τα κλαματα και να μην ξερω τι θελει, πρωτη φορα τετοιο κλαμα, που δε με εχει συνηθησει σε αυτο.Το παιδι εχει μαθει ολη μερα να ειναι μεσα σε ενα ηρεμο περιβαλλον και με εμενα να του μιλαω γλυκα και να του τραγουδαω, του παραξοφανηκε.

Ακομη και τα αδερφια της της μιλανε ηρεμα ηρεμα ετσι τα εχουμε μαθει.

κι εμεις ετσι αλλα εγω που ειχα τη πεθερα σπιτι 4 μερες την επιανα στο διαδρομο να την κουναει να της κανει μμμμμμ και να περπαταει πανω κατω ολα μαζι απο τη μια νευριαζα και απο την αλλη γελαγα την κοιταγε με ενα υφος η μικρη:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ξέρω ρε συ αλλα μαστουρωνει τοσο με το στηθος το βραδυ που με μισανοιχτα ματια κοιμισμενη την βάζω στην κούνια. Αυτο με το κούνημα στο ρηλαξ πως θα το αλλάξω οεο? Κ οι μανάδες μας κ οι δυο την κουνανε στα χερια που θα τους τα κόψω μου φαινεται!!!

Όλα τα παιδιά αποκοιμιούνται στο στήθος αλλά συνήθως μόλις τα ακουμπήσεις κάτω ξυπνούν. Την ημέρα με στήθος σου κοιμάται ή κούνημα?

Τι να σου πω βρε Δώρα μου...και εγώ τον γιο μου τον κουνούσα στο καρότσι κάποιο μεγάλο διάστημα, μάλιστα πήρα και δεύτερο καρότσι μεγάλο και άνετο γιατί το πρώτο ήταν στριμόκωλο και δεν τον έβαζε. Κάθε φορά μάθαινε και με άλλον τρόπο να κοιμάται αλλά όχι μόνος του.

Αυτή την φορά δεν άφησα περιθώρια, είναι και το παιδί συνεργάσιμο όμως. Όχι πως αυτό δεν μπορεί να αλλάξει αργότερα. Γι'αυτό έμαθα τον γιο μου να κοιμάται μόνος του τώρα...για να μην ξεμυαλιστεί η μικρή αργότερα που θα καταλαβαίνει από τις δικές του κακές, συνήθειες ύπνου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ πως θα ηθελα να συζητησω λιγο μαζι σας!!!!

ελευθερια μου πως γινεται να διαχωρισω τον υπνο απο τον θηλασμο? μονο ετσι νανουριζεται!!! τι θα κανω?????????? εχω πελαγωσει!!!!!!!!!!!!

Όπως είπα πριν θα πρέπει να μπαίνει στην κούνια ξύπνιος για να βρει τρόπους να ηρεμεί πέραν του στήθους.

Αναστασία μου δεν ξέρω καμιά μαγική συνταγή...Αν ήξερα θα την είχα εφαρμόσει στον γιο μου που μέχρι 2 ετών θήλαζε για να κοιμηθεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...