Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Η δικη μου μεχρι στιγμης κοιμαται πολυ ευκολα μονη της στην κουνια της η στο παρκοκρεβατο που το εχω κατω την ημερα.Οταν ερχεται η πεθερα μου π.χ. και ειναι η μικρη στο ριλαξ τη βλεπεις και βαζει το ποδι της και την κουναει χωρις η μικρη να κλαιει, απλα γιατι η πεθερα της ερχεται...

Αν της την αφησω 1-2 μερες θα μου τη μαθει με κουνημα δεν υπαρχει περιπτωση, δε θελουν και πολυ.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ σάμπως ηθελα νομίζεις να μάθει ετσι? Εμαθε κ κοιμαται με στηθος το βραδυ... Ασε με την πιπίλα αναγουλιαζει κ μονο που δεν πνίγεται!

Όχι ξέρω πως δεν ήθελα. Κανείς δεν θέλει αλλά συμβαίνει. Και εγώ δεν ήθελα αλλά το έκανα στο πρώτο. Πάντως συμβουλή...όσο είναι καιρός ξεχώρισε τον θηλασμό από την διαδικασία του ύπνου. Θηλάζε την και βάζε την στον κρεβάτι ξύπνια, να καταλάβει πως η ώρα του φαγητού τελείωσε και ξεκινά η διαδικασία του ύπνου. Θα σε κουράσει αργότερα αυτό και όσο τα παιδιά μεγαλώνουν αλλάζουν και συνήθειες. Αν σου κοιμάται τώρα 6-7 ώρες σερί και δεν σε ενοχλεί να την κοιμίζεις με στήθος, αυτό δεν σημαίνει πως σε 2-3 μήνες δεν θα το αλλάξει αυτό. Μπορεί να ξυπνάει 3-4-5 φορές και να ζητάει στήθος να κοιμηθεί. Τα έχω πάθει γι'αυτό στο λέω.

Αχ στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα τωρα τα καταλαβα κι εγω αλλα το μεγαλο προλαβα και τον κακομαθα τωρα ζοριζεται κι φταιω εγω:confused:

Τώρα τον έμαθα και κοιμάται μόνος του. Μεγάλη πολυτέλεια λέμε!!!!:tongue:

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Η δικη μου μεχρι στιγμης κοιμαται πολυ ευκολα μονη της στην κουνια της η στο παρκοκρεβατο που το εχω κατω την ημερα.Οταν ερχεται η πεθερα μου π.χ. και ειναι η μικρη στο ριλαξ τη βλεπεις και βαζει το ποδι της και την κουναει χωρις η μικρη να κλαιει, απλα γιατι η πεθερα της ερχεται...

Αν της την αφησω 1-2 μερες θα μου τη μαθει με κουνημα δεν υπαρχει περιπτωση, δε θελουν και πολυ.

Αχ αυτες οι γιαγιάδες! Οταν τους λες μετα θυμώνουν κιολας! Εμενα ολοι θα γυρίσουν κ θα μου πουν δεν κακομαθαινει το μωρο απο τωρα!! Μονο ο πατέρας μου με καταλαβαινει... Ολοι οι άλλοι οταν τους λεω θα την κουνατε εσεις να κοιμηθεί οταν γινει 10κιλα παρεξηγουνται!!! Αι σιχτίρ τωρα φουντωσα!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Απ'οτι καταλαβα, φοβασαι μονη σου να το αναλαβεις ωρες? αφου θα ειναι και η πεθερα σου εκει.

οχι καλε δεν φοβαμαι καθολου, απλα δεν αντεχω τους αλλους που κανουν πως τα ξερουν όλα με τον τρόπο που εγω ειμαι με το παιδι μου, και γιατι το κανω εκεινο και γιατι ετσι κτλ

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Όχι ξέρω πως δεν ήθελα. Κανείς δεν θέλει αλλά συμβαίνει. Και εγώ δεν ήθελα αλλά το έκανα στο πρώτο. Πάντως συμβουλή...όσο είναι καιρός ξεχώρισε τον θηλασμό από την διαδικασία του ύπνου. Θηλάζε την και βάζε την στον κρεβάτι ξύπνια, να καταλάβει πως η ώρα του φαγητού τελείωσε και ξεκινά η διαδικασία του ύπνου. Θα σε κουράσει αργότερα αυτό και όσο τα παιδιά μεγαλώνουν αλλάζουν και συνήθειες. Αν σου κοιμάται τώρα 6-7 ώρες σερί και δεν σε ενοχλεί να την κοιμίζεις με στήθος, αυτό δεν σημαίνει πως σε 2-3 μήνες δεν θα το αλλάξει αυτό. Μπορεί να ξυπνάει 3-4-5 φορές και να ζητάει στήθος να κοιμηθεί. Τα έχω πάθει γι'αυτό στο λέω.

Τώρα τον έμαθα και κοιμάται μόνος του. Μεγάλη πολυτέλεια λέμε!!!!:tongue:

Εμεις μονο το μεσημερι το βραδυ εχουμε βολτες ακομα αλλα ειμαστε μικροι ακομα που θα παει θα το κανουμε και βραδυ

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ αυτες οι γιαγιάδες! Οταν τους λες μετα θυμώνουν κιολας! Εμενα ολοι θα γυρίσουν κ θα μου πουν δεν κακομαθαινει το μωρο απο τωρα!! Μονο ο πατέρας μου με καταλαβαινει... Ολοι οι άλλοι οταν τους λεω θα την κουνατε εσεις να κοιμηθεί οταν γινει 10κιλα παρεξηγουνται!!! Αι σιχτίρ τωρα φουντωσα!!!!!!!!!

Μου το ειχε κανει και σε καποιο αγορι αυτο, της το ειχαμε αφησει 3 ημερες που ειχαμε παει Αθηνα και μολις γυρισαμε ειδαμε και παθαμε να το κοψουμε.

Γι'αυτο λεει και ο αντρας μου και συμφωνω και εγω μαζι του, οσο λιγοτερο τα αφηνουμε τοσο το καλυτερο, αλλαζουν οι συνηθειες τους μετα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Άννα το κάνει και ο άντρας μου αυτό και τα παίρνω! Του λέω αυτή είναι η μπέμπα, όχι ο Μάνος...Δεν την κουνάμε, δεν της τραγουδάμε, δεν την σηκώνουμε ολημερίς...Κάνε τον διαχωρισμό από μόνος σου πριν στον επιβάλλω:):)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Ρε συ σάμπως ηθελα νομίζεις να μάθει ετσι? Εμαθε κ κοιμαται με στηθος το βραδυ... Ασε με την πιπίλα αναγουλιαζει κ μονο που δεν πνίγεται!

αυτο θα ελεγα και εγω !!! μηπως και εγω ηθελα να μαθει ετσι? ουφ!! οντως κουραστικο αυτο! να τωρα γκρινιαζει πρεπει να παω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ ξέρω ρε συ αλλα μαστουρωνει τοσο με το στηθος το βραδυ που με μισανοιχτα ματια κοιμισμενη την βάζω στην κούνια. Αυτο με το κούνημα στο ρηλαξ πως θα το αλλάξω οεο? Κ οι μανάδες μας κ οι δυο την κουνανε στα χερια που θα τους τα κόψω μου φαινεται!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εμεις μονο το μεσημερι το βραδυ εχουμε βολτες ακομα αλλα ειμαστε μικροι ακομα που θα παει θα το κανουμε και βραδυ

Μικρός είναι αλλά η εμπειρία μου ως τώρα ξέρεις τι λέει...όσο πιο μικρό είναι το παιδί τόσο πιο ανώδυνα αλλάζει τις συνήθειές του. Μεγαλώνοντας του στοιχίζουν συναισθηματικά περισσότερο οι αλλαγές στην ρουτίνα του.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αχ πως θα ηθελα να συζητησω λιγο μαζι σας!!!!

ελευθερια μου πως γινεται να διαχωρισω τον υπνο απο τον θηλασμο? μονο ετσι νανουριζεται!!! τι θα κανω?????????? εχω πελαγωσει!!!!!!!!!!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Παντως κ οι γιαγιάδες αναπόφευκτο κομμάτι ειναι οποτε οταν κλεισει η πόρτα τους κ εχουν το μωρο οτι κ να πουμε αυτες κανουν τα δικα τους αφου δεν τους βλέπουμε.....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...