Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ελα ομως που ο ενας θελει αλλα και ο αλλος αλλα. πορομενος ειναι με το ψαρεμα, αλλα εγω δεν θελω με τιποτα να παω, βεβαια ουτε να τσακοθουμε θελω στο τελος

Καλα βρε Νικη μου, δεν μπορει να παει αλλη μερα για ψαρεμα?? πρεπει αυριο που ειναι μερα που μπορειτε να την περασετε μαζι?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια εμεις αυριο θα παμε εξοχή,ελπίζω να μην την πειραξουν τα δέντρα!

Τα ούλα της κ της μπεμπας μου πρησμενα ειναι.... Πολλα σαλια κ ολο τα χερια στο στομα!

Ρε κοριτσια εσεις που θηλαζετε τι εννοείτε οτι εχουν προγραμμα? Στο φαΐ? Δεν δίνετε οποτε θελουν?

Αυτό εννοείται αλλά πάνω κάτω έχουν ένα μπούσουλα. Εμένα πχ. ξυπνάει 8 και την θηλάζω. Στις 9 την ξαναθηλάζω και την βάζω στην κούνια οπότε και κοιμάται. Στις 10 την ξαναθηλάζω και από εκεί και μετά θηλάζει ανά 1,5-2 ώρες και κοιμάται ανά 2ωρο από 40λεπτά κάθε φορά. Αυτό το τηρούμε αυστηρά κάθε μέρα και αν για κάποιον λόγο καθυστερήσει πχ. να κοιμηθεί γκρινιάζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ελ[ιζω να προλαβω με τα τρεξιματα θα χαρω παρα πολυ.Θα μεινουμε στο Ρεθυμνο στο Τσεσμε αν ξερεις ειναι κοντα στον Πλατανε.Θα χαρω αν μπορειτε να ερθετε και συη βαφτιση καλοδεχουμενοι ειστε.:D

Εμενα με εχει για πιπιλα μονο στο τελευταιο γευμα δηλ. απο τις 11 μεχρι τις 12 οποτε δε με ενοχλει ακομα καμια σχεση με το γιο μου που ηταν αρκετες ωρες στο ζιζι χωρις προγραμμα καταλαβαινεις ποσο πολυ ευχαριστιεμαι το θηλασμο τωρα.

Οσο για το μαδερκερ και πολλα σαν αυτο ειμαι μαζι σου μπηκα τις προαλλες σε ενα μαγαζι της γειτονιας και μου ειπε για ενα φορεματακι της μπεμπας μακο 70? βρε ουστ!

Και εμενα δε μου αρεσει η ποιοτητα τους για την τιμη τους.Το μονο που παιρνω απο εκει ειναι τα πυζαμακια-φορμακια που τα εχει 3-3 για τον υπνο, αυτα μου αρεσουν.Τα ζιπουνακια του ξεχειλωνουν.

ελα ομως που ο ενας θελει αλλα και ο αλλος αλλα. πορομενος ειναι με το ψαρεμα, αλλα εγω δεν θελω με τιποτα να παω, βεβαια ουτε να τσακοθουμε θελω στο τελος

Όταν κάνεις οικογένεια όμως κάποια στιγμή παραμερίζεις τα θέλω σου και ακολουθείς και τα θέλω των άλλων. Η υποχώρηση είναι απαραίτητη προυπόθεση για να πάνε όλα καλά Νίκη μου και δεν γίνεται να υποχωρεί πάντα ο ένας.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό εννοείται αλλά πάνω κάτω έχουν ένα μπούσουλα. Εμένα πχ. ξυπνάει 8 και την θηλάζω. Στις 9 την ξαναθηλάζω και την βάζω στην κούνια οπότε και κοιμάται. Στις 10 την ξαναθηλάζω και από εκεί κει μετά θηλάζει ανά 1,5-2 ώρες και κοιμάται ανά 2ωρο από 40λεπτά κάθε φορά. Αυτό το τηρούμε αυστηρά κάθε μέρα και αν για κάποιον λόγο καθυστερήσει πχ. να κοιμηθεί γκρινιάζει!

Εγω ρε συ δεν μπορω να καταλάβω ακομα αν εχει προγραμμα.... Περιπου βεβαια στις ιδιες ωρες τρωει αλλα με τον υπνο στη μερα εχουμε προβλημα... Θελει να κοιμηθεί κ δεν ξέρει πως να νανουριστει κ γκρινιαζει. Μονο με κούνημα στο ρηλαξ την ημερα!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Όταν κάνεις οικογένεια όμως κάποια στιγμή παραμερίζεις τα θέλω σου και ακολουθείς και τα θέλω των άλλων. Η υποχώρηση είναι απαραίτητη προυπόθεση για να πάνε όλα καλά Νίκη μου και δεν γίνεται να υποχωρεί πάντα ο ένας.

Συμφωνώ με καλυψες απόλυτα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια εμεις αυριο θα παμε εξοχή,ελπίζω να μην την πειραξουν τα δέντρα!

Τα ούλα της κ της μπεμπας μου πρησμενα ειναι.... Πολλα σαλια κ ολο τα χερια στο στομα!

Ρε κοριτσια εσεις που θηλαζετε τι εννοείτε οτι εχουν προγραμμα? Στο φαΐ? Δεν δίνετε οποτε θελουν?

Δωρα μου εμενα απο νωρις εχει κανει ενα προγραμμα στο φαι και στον υπνο για να καταλαβεις βραδυ κοιμαται 12.30 ξυπναει 7 τρωει και κοιμαραι αμεσως ξυοναει 10 τρωει και αλλες φορες κοιμαται παλι αλλες οχι μετα 12.30 τρωει και την πεφτει για καμια ωριτσα τρωει 2.30 μετα 5 μετα 8.30 μετα 11 μεχρι 12.30.Το μεσημερι και το απογευμα ισως να κοιμηθει καμια ωριτσα αναλογα με τα κεφια.Αλλα αν θελησει περα απο αυτο φυσικα της δινω αλλα συνηθως το ακολουθει πιστα.Ειναι στο παιδι ο γιος μου ουτε για πλακα.

Οχι, Γεωργια μου δεν εχουμε κανονισει κατι ακομη με τη βαπτιση.

Και εμεις θα παμε αυριο εκδρομουλα και για φαγητο!! θα ειναι η πρωτη φορα με τη μπεμπα που θα παμε για φαι.:P:p

Εχετε καιρο Αννα μου μικρη ειναι ακομη θελετε και ονομα αν θυμαμαι δεν εχετε βρει ακομα.Αχ τι καλα να περασετε τελεια κι εμεις θα παμε αλλα εχουμε ξαναπαει ετσι δεν ειναι νεο:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Νικη μου μην κανεις ομως μονο εσυ υποχωρήσεις....
Καλα βρε Νικη μου, δεν μπορει να παει αλλη μερα για ψαρεμα?? πρεπει αυριο που ειναι μερα που μπορειτε να την περασετε μαζι?

να σας πω ομως και κατι ακομη και να μην παει ψαρεμα, δεν θελω να παω εκει, ειδικα τωρα που εχω τον μπεμπη, δεν ξεω οταν εχω το μπεμπη μαζι μου και παμε καπου αγχονωμαι πολύ(ειδικα οταν ειναι καπου μακρια και δεν ειμαι με δικους μου ανθρωπους )

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Εγω ρε συ δεν μπορω να καταλάβω ακομα αν εχει προγραμμα.... Περιπου βεβαια στις ιδιες ωρες τρωει αλλα με τον υπνο στη μερα εχουμε προβλημα... Θελει να κοιμηθεί κ δεν ξέρει πως να νανουριστει κ γκρινιαζει. Μονο με κούνημα στο ρηλαξ την ημερα!!!!

Κοίτα κάθε παιδί πρέπει να μάθει να κοιμάται και το εννοώ. Ο ύπνος είναι θέμα εκπαίδευσης και το παιδί πρέπει να μάθει να ηρεμεί και να κοιμάται μόνο του, αυτά τουλάχιστον λένε οι ειδικοί παιδοψυχολόγοι. Αν το παιδί το μάθεις να κοιμάται με κούνημα τότε αυτό θα θέλει για να κοιμηθεί. Αν το μάθεις να κοιμάται με θηλασμό, αυτό θα αποζητά κτλ.

Πιπίλα δεν πιάνει Δώρα μου?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

να σας πω ομως και κατι ακομη και να μην παει ψαρεμα, δεν θελω να παω εκει, ειδικα τωρα που εχω τον μπεμπη, δεν ξεω οταν εχω το μπεμπη μαζι μου και παμε καπου αγχονωμαι πολύ(ειδικα οταν ειναι καπου μακρια και δεν ειμαι με δικους μου ανθρωπους )

Απ'οτι καταλαβα, φοβασαι μονη σου να το αναλαβεις ωρες? αφου θα ειναι και η πεθερα σου εκει.

Σωστός και κατανοητός ο προβληματισμός σου Νίκη μου αν και είμαι σίγουρη πως θα σου πει πως δεν θα είσαι μόνη, θα είναι οι γονείς του εκεί...Είναι δύσκολο να καταλάβει πως είναι μόνο δικοί του γονείς και όχι δικοί σου. Ωστόσο συμφωνώ με την Άννα...ας κάνει υποχώρηση και αν θέλει να πάτε στην θεία του να είναι μαζί σας. Αλλιώς και προτιμά το ψάρεμα να κάνεις και εσύ αυτό που προτιμάς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοίτα κάθε παιδί πρέπει να μάθει να κοιμάται και το εννοώ. Ο ύπνος είναι θέμα εκπαίδευσης και το παιδί πρέπει να μάθει να ηρεμεί και να κοιμάται μόνο του, αυτά τουλάχιστον λένε οι ειδικοί παιδοψυχολόγοι. Αν το παιδί το μάθεις να κοιμάται με κούνημα τότε αυτό θα θέλει για να κοιμηθεί. Αν το μάθεις να κοιμάται με θηλασμό, αυτό θα αποζητά κτλ.

Ρε συ σάμπως ηθελα νομίζεις να μάθει ετσι? Εμαθε κ κοιμαται με στηθος το βραδυ... Ασε με την πιπίλα αναγουλιαζει κ μονο που δεν πνίγεται!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα τωρα τα καταλαβα κι εγω αλλα το μεγαλο προλαβα και τον κακομαθα τωρα ζοριζεται κι φταιω εγω:confused:

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα τωρα τα καταλαβα κι εγω αλλα το μεγαλο προλαβα και τον κακομαθα τωρα ζοριζεται κι φταιω εγω:confused:

Ε στο δευτερο κι εγω θα εχω την γνώση κ την σοφια!!! Χα χα χα!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...