Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κοριτσια τι κανετε; περαστικα στον αδερφο σου Δωρα μου....

εμεις θα βαφτισουμε 14/7, ξερετε ποτε θα πρεπει να ετοιμαζομαστε περιπου για τις προετιμασιες;;; βρηκαμε και εκκλησια και κεντρο....

ααα αυριο που ειναι αργια δεν ξερω τι να κανω λοιπον ακουστε μας καλεσε μια θεια μου για φαγητο το μεσημερι και ο Χριστος θελει να παμε σε μια οικογενιακη τους φιλη επειδη θα πανε και τα πεθερικα μου να παμε και εμεις, αυτοι μενουν στη Λεμεσο(εκει που μενει η Εφη) 1 ωρα απο εδω, εγω δεν θελω να παω αλλα τι να κανω;;; ααα εντομεταξυ αν παμε Λεμεσο ο Χριστος θα παει ψαρεμα αρα εγω και το μωρο θα μεινουμε με τα πεθερικα και την οικογενιακη φιλη:roll:...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

'Αννα μου εγώ παντρεύτηκα Νοέμβρη και αν και έκανε λίγο κρύο, ωστόσο ήταν ηλιόλουστη μέρα. Όμως είσαι προετοιμασμένος ό,τι ο καιρός δεν θα είναι καλοκαιρινός. Τον Σεπτέμβρη όμως έχεις άλλη διάθεση, λες μωρέ ακόμη καλοκαίρι είναι και μπορεί να την πατήσεις. Και εμείς την ώρα του μυστηρίου αποφασίσαμε να στρώσει ο Ιππικός Όμιλος κάτω από τέντες ενώ αρχικά είχαμε πει για τον μεγάλο κήπο. Ήμασταν και μεγάλη βάφτιση, 300 άτομα και θα ήταν υπέροχα εκεί αλλά δεν το ρισκάραμε.

Ηλεκτρονικό κατάστημα mothercare εννοείς εδώ στην Ελλάδα? Γιατί στην Αγγλία υπάρχει αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα...ή δεν έστελναν μέχρι πρόσφατα! Για πες μου...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη μου συγνώμη αλλά είναι μέρα οικογενειακή αυτή και θα αποφασίσετε σαν οικογένεια τι θα κάνετε οι 3 σας. Το ψάρεμα τι δουλειά έχει? Αν θέλει να πάει τότε να κάνεις και εσύ αυτό που θέλεις!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δοντακια ακουω εμεις βγαλαμε το πρωτο 5 μηνων τωρα τα εχουμε ολα και ξεκινησαμε και τα αλλα που τα βγαζουν μετα τα 2,5 τι να πω γρηγορο το παιδι μου τα πλενουμε και με οδοντοκρεμα αμε!

Ελευθερια μου εγω δεν εχω αλλη επιλογή απο τον Σεπτεμβρη αφου θα κατεβουμε Κρητη.Όσο για το προγραμμα εγω ευχαριστω το Θεο πιπιλα δεν εχω δωσει ακομα μη με κοροιδεψεις αλλα φοβαμαι για την παραγωγη μου αφου το βραδυ κοιμαται πολυ απο 12.30 εως 7 τη θηλαζω οσο πιο πολυ μπορω την ημερα.Αλλά και παλι εχει προγραμμα απο μονη της τι να πω αλλο πραγμα το κοριτσι παιδί μου!

Δωρα μου μου αρεσει η ημερομηνια λογικα θα εχει ακομα ζεστουλα εγω 8.9 τη βαφτιζω Σαββατο

zxG9p3.png

owokp3.png

'Αννα μου εγώ παντρεύτηκα Νοέμβρη και αν και έκανε λίγο κρύο, ωστόσο ήταν ηλιόλουστη μέρα. Όμως είσαι προετοιμασμένος ό,τι ο καιρός δεν θα είναι καλοκαιρινός. Τον Σεπτέμβρη όμως έχεις άλλη διάθεση, λες μωρέ ακόμη καλοκαίρι είναι και μπορεί να την πατήσεις. Και εμείς την ώρα του μυστηρίου αποφασίσαμε να στρώσει ο Ιππικός Όμιλος κάτω από τέντες ενώ αρχικά είχαμε πει για τον μεγάλο κήπο. Ήμασταν και μεγάλη βάφτιση, 300 άτομα και θα ήταν υπέροχα εκεί αλλά δεν το ρισκάραμε.

Ηλεκτρονικό κατάστημα mothercare εννοείς εδώ στην Ελλάδα? Γιατί στην Αγγλία υπάρχει αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα...ή δεν έστελναν μέχρι πρόσφατα! Για πες μου...

Συμφωνω απολυτως!! για μυστηριο τελικα ειναι οι μηνες Οκτωβρης, Νοεμβρης, Απριλιος και Μαιος.

Ναι, εδω στην Ελλαδα, αφου σου λεω με τηλ. παραγγελιες.Μπες να δεις εχει τους καταλογους.:P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Δοντακια ακουω εμεις βγαλαμε το πρωτο 5 μηνων τωρα τα εχουμε ολα και ξεκινησαμε και τα αλλα που τα βγαζουν μετα τα 2,5 τι να πω γρηγορο το παιδι μου τα πλενουμε και με οδοντοκρεμα αμε!

Ελευθερια μου εγω δεν εχω αλλη επιλογή απο τον Σεπτεμβρη αφου θα κατεβουμε Κρητη.Όσο για το προγραμμα εγω ευχαριστω το Θεο πιπιλα δεν εχω δωσει ακομα μη με κοροιδεψεις αλλα φοβαμαι για την παραγωγη μου αφου το βραδυ κοιμαται πολυ απο 12.30 εως 7 τη θηλαζω οσο πιο πολυ μπορω την ημερα.Αλλά και παλι εχει προγραμμα απο μονη της τι να πω αλλο πραγμα το κοριτσι παιδί μου!

Δωρα μου μου αρεσει η ημερομηνια λογικα θα εχει ακομα ζεστουλα εγω 8.9 τη βαφτιζω Σαββατο

Γεια σου Γεωργια μου!!

Τελικα κανονισατε ε?? τι να λεμε τωρα, ειναι και θεμα νονου το ποτε θα γινει, οτι και να λεμε εμεις.Εντωμεταξυ οταν θες να την κανεις και εκτος Αθηνων ειναι και αυτο ενα θεμα.

Γεωργίτσα ελπίζω να σε δω όταν κατέβετε Κρήτη. Που θα μείνετε?

Όσο για την πιπίλα είναι πολλές φορές σωτήρια. Επειδή στον γιο μου τυρρανίστηκα πολύ και τώρα θα ήταν δύσκολο να κάνω την πιπίλα ενώ έχω άλλο ένα παιδί, την έδωσα στους 2,5 μήνες. Πρόβλημα με την παραγωγή δεν είχα. Η μικρή την πιάνει όταν νυστάξει και αφού πρώτα την έχω θηλάσει. Σώθηκα σου λέω!

Άννα μου δεν τους δίνω ούτε λεπτό εδώ. Αν δεις τι διαφορές έχουν με το Αγγλικό μόδερκεαρ θα καταλάβεις γιατί το λέω. Όσο το Αγγλικό έστελνε Ελλάδα είχα πάρει πολλά πράγματα και έτσι από εσώρουχα πχ.που είναι πολύ καλά έχω άφθονα. Ρουχαλάκια βρίσκω και αλλού πιο όμορφα και καλές ποιότητες. Στο τοπικό κατάστημα πάντως δεν ξαναμπήκα να ψωνίσω μόνο όταν έχω αλλαγές!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια εμεις αυριο θα παμε εξοχή,ελπίζω να μην την πειραξουν τα δέντρα!

Τα ούλα της κ της μπεμπας μου πρησμενα ειναι.... Πολλα σαλια κ ολο τα χερια στο στομα!

Ρε κοριτσια εσεις που θηλαζετε τι εννοείτε οτι εχουν προγραμμα? Στο φαΐ? Δεν δίνετε οποτε θελουν?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Γεωργια μου!!

Τελικα κανονισατε ε?? τι να λεμε τωρα, ειναι και θεμα νονου το ποτε θα γινει, οτι και να λεμε εμεις.Εντωμεταξυ οταν θες να την κανεις και εκτος Αθηνων ειναι και αυτο ενα θεμα.

Γεια σου Αννα μου ναι κανονισαμε θελω να την κανω στο χωριο μου εκει που βαφτισανε και τη μαμα μου οποτε Κρητη μονο Σεπτεμβρη γιατι Αυγουστο δε θα βρω ενοικιαζομενα για τους καλεσμενους τουλαχιστον οχι σε λογικες τιμες.:rolleyes:Κλεισαμε και μπομπονιερες και το Σαββατο θα παμε για τα υπολοιπα να μας μενουν μονο αυτα που πρεπει να κλεισω απο κατω.Εσεις δε θα την κανετε αμεσα ε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Νίκη μου συγνώμη αλλά είναι μέρα οικογενειακή αυτή και θα αποφασίσετε σαν οικογένεια τι θα κάνετε οι 3 σας. Το ψάρεμα τι δουλειά έχει? Αν θέλει να πάει τότε να κάνεις και εσύ αυτό που θέλεις!

ελα ομως που ο ενας θελει αλλα και ο αλλος αλλα. πορομενος ειναι με το ψαρεμα, αλλα εγω δεν θελω με τιποτα να παω, βεβαια ουτε να τσακοθουμε θελω στο τελος

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Γεια σου Αννα μου ναι κανονισαμε θελω να την κανω στο χωριο μου εκει που βαφτισανε και τη μαμα μου οποτε Κρητη μονο Σεπτεμβρη γιατι Αυγουστο δε θα βρω ενοικιαζομενα για τους καλεσμενους τουλαχιστον οχι σε λογικες τιμες.:rolleyes:Κλεισαμε και μπομπονιερες και το Σαββατο θα παμε για τα υπολοιπα να μας μενουν μονο αυτα που πρεπει να κλεισω απο κατω.Εσεις δε θα την κανετε αμεσα ε?

Οχι, Γεωργια μου δεν εχουμε κανονισει κατι ακομη με τη βαπτιση.

Και εμεις θα παμε αυριο εκδρομουλα και για φαγητο!! θα ειναι η πρωτη φορα με τη μπεμπα που θα παμε για φαι.:P:p

Ελευθερια η κουνιαδα μου κατέβηκε Ρεθυμνο για δουλεια κ μπορει να παμε το καλοκαιρι αν βολεψει. Στο Crecotel ειναι.

Τα crecotel ειναι τελεια!! εχουμε παει αλλα οχι στο Ρεθυμνο.!

Γεωργίτσα ελπίζω να σε δω όταν κατέβετε Κρήτη. Που θα μείνετε?

Όσο για την πιπίλα είναι πολλές φορές σωτήρια. Επειδή στον γιο μου τυρρανίστηκα πολύ και τώρα θα ήταν δύσκολο να κάνω την πιπίλα ενώ έχω άλλο ένα παιδί, την έδωσα στους 2,5 μήνες. Πρόβλημα με την παραγωγή δεν είχα. Η μικρή την πιάνει όταν νυστάξει και αφού πρώτα την έχω θηλάσει. Σώθηκα σου λέω!

Άννα μου δεν τους δίνω ούτε λεπτό εδώ. Αν δεις τι διαφορές έχουν με το Αγγλικό μόδερκεαρ θα καταλάβεις γιατί το λέω. Όσο το Αγγλικό έστελνε Ελλάδα είχα πάρει πολλά πράγματα και έτσι από εσώρουχα πχ.που είναι πολύ καλά έχω άφθονα. Ρουχαλάκια βρίσκω και αλλού πιο όμορφα και καλές ποιότητες. Στο τοπικό κατάστημα πάντως δεν ξαναμπήκα να ψωνίσω μόνο όταν έχω αλλαγές!

Ελ[ιζω να προλαβω με τα τρεξιματα θα χαρω παρα πολυ.Θα μεινουμε στο Ρεθυμνο στο Τσεσμε αν ξερεις ειναι κοντα στον Πλατανε.Θα χαρω αν μπορειτε να ερθετε και συη βαφτιση καλοδεχουμενοι ειστε.:D

Εμενα με εχει για πιπιλα μονο στο τελευταιο γευμα δηλ. απο τις 11 μεχρι τις 12 οποτε δε με ενοχλει ακομα καμια σχεση με το γιο μου που ηταν αρκετες ωρες στο ζιζι χωρις προγραμμα καταλαβαινεις ποσο πολυ ευχαριστιεμαι το θηλασμο τωρα.

Οσο για το μαδερκερ και πολλα σαν αυτο ειμαι μαζι σου μπηκα τις προαλλες σε ενα μαγαζι της γειτονιας και μου ειπε για ενα φορεματακι της μπεμπας μακο 70€ βρε ουστ!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...