Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας... να σας ρωτησω αν ξερετε... λοιπον οταν καλοκαιριασει για τα καλα και θα ανοιγουμε το αιαρκοντισιον τι θα φοραμε στο μπεμπη και με τι θα τον σκεπαζουμε;;;:rolleyes:

Νικη μου εγω στο μεγαλο μου που ειχε γεννηθει Ιουνιο και εκανε καυσανα ξεγυρισμενο τον Ιουλιο ειχα το κλιματιστικο στους 26 και τον ειχα με κοντομανικο φανελακι και απο κατω με σορτσακι και τον σκεπαζα με σεντονακι και ενα πολυ λεπτο κουβερτακι πικε.Το ειχα βεβαια ρυθμισει ωστε να μη το χτυπαει αμεσα.Το δικο μου ειχε και ιονιστη κι ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειχε πει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο το κλιματιστικο αλλα αναγκαιο κακο.Α και να προσεχω να περναει ωρα απο το μπανιο μεχρι να το βαλω

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου εγω στο μεγαλο μου που ειχε γεννηθει Ιουνιο και εκανε καυσανα ξεγυρισμενο τον Ιουλιο ειχα το κλιματιστικο στους 26 και τον ειχα με κοντομανικο φανελακι και απο κατω με σορτσακι και τον σκεπαζα με σεντονακι και ενα πολυ λεπτο κουβερτακι πικε.Το ειχα βεβαια ρυθμισει ωστε να μη το χτυπαει αμεσα.Το δικο μου ειχε και ιονιστη κι ειχα ρωτησει την παιδιατρο και μου ειχε πει οτι δεν ειναι οτι καλυτερο το κλιματιστικο αλλα αναγκαιο κακο.Α και να προσεχω να περναει ωρα απο το μπανιο μεχρι να το βαλω

εγω Γεωργια μου του πηρα ενα φορμακι κοντομανικο και κοντο στ ποδια και απο μεσα θα του φοραω κοντομανικο εσωρουχο....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γεια σας! Βγήκαμε παλι βόλτα με την μπουμπουκα μου μια χαρα κοιμόταν στο καρότσι! Ηρθαμε στην γιαγιά να φάμε κ σε λιγο θα παμε σπιτι μας παλι. Άλλαξα κ κατι ρούχα της που μου εφεραν.

Εγω θελω μια απο αυτες τις μερες να κλείσω την εκκλησια για τα βαφτίσια. Λεω να κλείσω στις 02/9 Κυριακη. Πως σας φαινεται?

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπερα και απο εμενα!!

Κατεβηκα και εγω σημερα αργοστολι, πηγα για αποτριχωση.Υστερα πηρα τη μπεμπα απο το γραφειο πηγα χασαπη και γυρισα.Βλεπω οτι σχεδον ολες κανονιζετε τις βαπτισεις ε?? εμεις το παμε με την ησυχια μας!!!.... τιποτα δεν εχουμε κανονισει ακομη.Βεβαια και πριν τους 9 μηνες ξερω οτι δε θα βρισκω ευκολα βαπτιστικα ρουχα εδω στο αργοστολι.

Δωρα, περαστικα στον αδερφο σου, μην αγχωνεσαι τωρα η δυσκολη περιοδος με τις ιωσεις περασε.

Παω να φτιαξω ενα καφεδακι και επανερχομαι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

κ εγω εδω γυρω ειμαι! πολυ γκρινια ρε κοριτσια!! τον τρωνε τα ουλα του!!!

Ωχ, μωρε ο μικρουλης!

Εμεις τωρα τρωμε.

Διαφημίσεις

καλη σας ορεξη!!!

αννα μου ποτε σταματανε να εχουν ενοχλησει απο τα ουλα? μεχρι να σκασουν ολα τα δοντακιαα?

Κοιτα,επειδη πονανε τα ουλα του δε σημαινει οτι θα αρχισουν τα δοντια απο τωρα να βγαινουν, γινεται αλλα πολυ σπανια σε αυτη την ηλικια.Τωρα διμιουργουνται οι ριζες μεσα στα ουλα γι'αυτο εχουν και σαλια.

Οταν θα πρηστει καποιο ουλο τοτε σημαινει πως ερχεται το δοντακι, αλλοι πονοι τοτε! τα αγορια μου εβγαλαν το 1ο τους γυρω στον 8ο -9ο μηνα.

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Ότι πρόλαβα διάβασα.

Η μικρή μου μάλλον έστρωσε το πρωινό της πρόγραμμα. Θηλάζει στις 9 και κάτι και μετά ξανά στις 3 και κάτι που θα επιστρέψω. Ενδιάμεσα πίνει ένα γεύμα 150μλ. Καλά δεν είναι?

Και εμείς σκεφτόμαστε για βάπτιση αρχές Σεπτεμβρίου. Όχι ότι κλείσαμε τίποτα ακόμα. Εδώ θα μου πείτε όνομα δεν αποφασίσαμε ακόμα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δόντια ακούω; Ο γιος μου 5 μηνών είχε τα 2 κάτω δοντάκια του. Ούτε που καταλάβαμε πότε έβγαζε δόντια. Ήταν το καλύτερο παιδί. Τώρα άρχισε να μου κάνει νερά. Μερικές φορές είναι σκέτο αγρήμι.

Άννα εσύ που έχεις μεγάλα παιδιά στρώνουν μετά από λίγο; Έχω ελπίδες ότι η τρέλα είναι μια φάση που περνάει τώρα; Γιατί ήταν πολύ ήσυχο παιδί και τώρα μου κακοφαίνεται.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Καλησπέρα!! Με τον μικρό πήγαμε μια βόλτα εδώ γύρω στην γειτονιά. Τον κατεβάζουμε το απόγευμα να κάνει λίγο ποδήλατο, έχει και άλλα παιδάκια και του αρέσει. Η μικρή μου έχει ένα ημερήσιο πρόγραμμα και στο φαγητό της και στον ύπνο της. Ωραίο πράγμα το πρόγραμμα:) Τελικά στον γιο μου ή κάτι έκανα λάθος ή η πιπίλα κάνει θαύματα!

Δωράκι τι νεότερα έχεις από τον αδερφό σου? Περαστικά να είναι.

Αναστασίτσα το δράμα με τα δόντια κρατάει μέχρι να τα βγάλουν όλα, περίπου 2-2,5 χρονών. Ο γιος μου έχει ακόμη 2 να βγάλει και το πρώτο το έβγαλε 8 μηνών. Κάποια παιδιά τα βγάζουν χωρίς να κάνουν κιχ (σπάνιο βέβαια) αλλά τα περισσότερα ζορίζονται και πονάνε πολύ. Οπότε...μην βιάζεσαι:)

Γωγώ τέλεια τα νέα σας. Άντε πάει η δεύτερη πάνα!

Γεωργία μου είμαι πολύ καλύτερα. Έχω ακόμη λίγο βραχνή φωνή και βήχα και ένα ελάχιστο με ενοχλεί ο λαιμός μου. Ωστόσο συνεχίζω να φοράω την μάσκα για 3-4 μέρες ακόμη προληπτικά.

Κορίτσια τον γιο μου τον βάφτισα 11 Σεπτέμβρη και εκείνη την ημέρα έκανε τις πρώτες ψιχάλες!!! Την ώρα της βάφτισης ψιχάλιζε. Ευτυχώς μετά σταμάτησε και κύλησε όλη η βραδιά ήρεμα αλλά είχαμε το άγχος. Τότε είπα πως Σεπτέμβρη βάφτιση δεν ξανακάνω γιατί ο καιρός είναι περίεργος.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Ότι πρόλαβα διάβασα.

Η μικρή μου μάλλον έστρωσε το πρωινό της πρόγραμμα. Θηλάζει στις 9 και κάτι και μετά ξανά στις 3 και κάτι που θα επιστρέψω. Ενδιάμεσα πίνει ένα γεύμα 150μλ. Καλά δεν είναι?

Και εμείς σκεφτόμαστε για βάπτιση αρχές Σεπτεμβρίου. Όχι ότι κλείσαμε τίποτα ακόμα. Εδώ θα μου πείτε όνομα δεν αποφασίσαμε ακόμα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δόντια ακούω; Ο γιος μου 5 μηνών είχε τα 2 κάτω δοντάκια του. Ούτε που καταλάβαμε πότε έβγαζε δόντια. Ήταν το καλύτερο παιδί. Τώρα άρχισε να μου κάνει νερά. Μερικές φορές είναι σκέτο αγρήμι.

Άννα εσύ που έχεις μεγάλα παιδιά στρώνουν μετά από λίγο; Έχω ελπίδες ότι η τρέλα είναι μια φάση που περνάει τώρα; Γιατί ήταν πολύ ήσυχο παιδί και τώρα μου κακοφαίνεται.

Σονια μου, η πλακα ειναι οτι μου ελεγαν καθε φορα οτι <<ειναι η ηλικια>> για καθε τρελλα που εκαναν.

Εγω ξερω να πω οτι καθε ηλικια εχει τα δικα της.Οι γιοι μου επειδη εχουν 2,5 περιπου χρονια διαφορα ,οταν ηταν μικρα τσακωνοντουσαν για τα παιχνιδια πολυ συχνα, φοβομουν να τα αφησω μονα τους σε ενα δωματιο π.χ. για να μην γινει και κανενα ατυχημα.Τωρα ενω τους εχω εμπιστοσυνη να τα αφησω μονα τους και εγω να κοιμαμαι π.χ, ξερω οτι δε θα τσακωθουν σε σημειο που να σπρωξει ο ενας τον αλλο, αλλα τωρα εχουμε αλλου ειδους μαλωματα.Καποια στιγμη ο ενας θα κανει μια γκριματσα του αλλου ετσι για πλακα και ο αλλος θα νευριασει.Κοιταζουν δλδ να νευριασει ο ενας τον αλλο με διαφορους τροπους, οχι καθε μερα αλλα γινεται συχνα για διαφορους λογους.

Θελω να πω οτι μπορει να περναει η μια φαση αλλα ερχεται η αλλη.Το καλο παντως τωρα ειναι οτι αυτοεξυπηρετουνται , χωρις τη βοηθεια μου και αυτο ειναι μεγαλη δουλεια.Αλλο να εχεις να κανεις μπανιο 3 παιδια καθε βραδυ και αλλο ενα.

Ελευθερια εισαι καλυτερα ε? μπραβο!

Και εγω που εκανα τον Οκτωβριο και γαμο και βαπτισεις μια χαρα ηταν ο καιρος.Την κορη της αδερφης μου που τη βαφτισα 17 Σεπτεμβριου, οντως ηταν περιεργος, ειμασταν ολη μερα σε επικοινωνια με το εστιατοριο αν θα στρωσει εξω η μεσα.Το ιδιο εγινε και με τον γαμο της.

Επισης αρχες Αυγουστου που βαφτισα την αλλη βαφτιστηρα μου με τοση ζεστη που ειχε το μωρο ηταν μεσ' στην γκρινια σε ολο το μυστηριο και επισης επρεπε να μεινει 3 μερες απλυτο μετα επειδη ηταν το λαδι.Η μανα του αγανακτισε και ειχε και 3 Κυριακες μετα να τρεχει στην εκκλησια μες'τη ζεστη με τα ρουχα τα βαπτιστικα.Απλα τα λεω ενημερωτικα.

Ελευθερια, ειδες το σαιτ του mothercare? ανοιξε ηλεκτρ. καταστημα με τηλ. παραγγελιες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...