Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα!

Σημερα ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι ο αδερφός μου μαλλον κρυωσε κ εχει συναχι κ πονολαιμο κ λιγο βήχα.... Τωρα περιμένει να τον εξετάσει ο γιατρος να δουμε. Αγχώθηκε κ αυτος,φοβάται τωρα.

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια! τι κανετε?? καλη ευκολια σε εσας που θα κανετε δουλίτσες!! δωρακι μου φυσιολογικο να ανησυχει ο αδερφος! περασε λουκι! τι να λεμε!!! περαστικο να ειναι!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αναστασια κι εμενα βγάζει γουλιτσες καμια φορα μετα το φαγητό κ οταν ρευεται. Ρώτησα κ μου ειπε φυσιολογικο ειναι.

δε μου το εκανε εμενα αυτο πριν ...:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Ακομα να γινει το λαπτοπ,μπαινω απο το κινητο αλλα κολλαει κ δεν μου αλλαζει σελιδα!

Εμεις καλα ειμαστε,ο υπερηχος εδειξε οτι τα ισχια μας ειναι τελεια οποτε σταματαμε το διπλο παμπερς!

Το προβλημα μου τωρα ειναι οτι βγαζει πολυ γαλα μετα το φαγητο,πηρα παλι την παιδιατρο αλλα λεει δεν ειναι σοβαρη παλλινδρομιση!δεν φτανει που δεν πινει πολυ γαλα,βγαζει κ αρκετο,να δω τι βαρος θα παρει!

Κατα τ'αλλα μια χαρα,όλη μερα βολτιτσες ειμαστε,εχει τελειο καιρο!

BJVqp3.png

Καλημέρα κορίτσια καλή εβδομάδα να έχουμε.

Ελευθερία μου περαστικά σου και καλό κουράγιο με την ντουλάπα κι εγω βλέπω τη δικιά μου που έμεινε τελευταία γιατι των παιδιών και του άντρα μου είναι έτοιμες.Αχ μια ζωή τελευταίες είμαστε το μόνο καλό είναι ότι τα παπούτσια μου είναι ήδη κάτω και τα μισά καλοκαιρίνα τα έφτιαξα με τη μετακόμιση οπότε λίγα έχω να κάνω.

Αναστασία μου και μένα μια φορά ανά δυο μέρες θα μου την κάνει αλλά συνήθως είναι τότε που βιάζομαι να κάνω κάτι και νομίζω ότι φταίω εγω.

Δώρα μου περαστικά στον αδερφούλη σου μεσα απο την καρδιά μου να μην είναι τίποτα.

Γωγώ μου μπράβο για τα ισχία σας θα χαλαρώσει και το μωρό σου τώρα από τις διπλές πάνες πάνω στην ώρα που μπήκανε και οι ζέστες!Όσο για τις γουλίτσες εύχομαι να περάσει γρήγορα κι αυτό.

Σήμερα παραγγελία του άντρα μου μακαρόνια με κιμά και του μικρού άντρα μπαλάκια τουτέστιν γιουβερλάκια τα ετοίμασα πρωί πρωί γιατι εχω δουλειές αφού όλο το ΣΚ πρωι και απόγευμα βολτάραμε αααα δε σας είπα κλείσαμε και τις μπουμπουνιέρες τέλειες και μόνο 1.09 πολυ το χάρηκα.

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα κοριτσια τι κανετε??

αφηστε το πρωι 2φορες μου εκανε κακακια χθες δεν ειχε κανει...κ λερωθηκε και τις 2 φορες τα φορμακια της κ ξερνοβολουσε επειδη δεν ειχε ρευτει κημασταν να μπουμε ολοκληρες στο πλυντηριο...μου τα εβγαλε ομως πρασινα σκουρα λετε να κρυωσε?? απο τις 07.30 κμετα μου εκανε το προγραμμα παλι κουλουβαχατα..εφαγε στις 08 50 μλ μετα απο μια ωρα 80 μλ κ μετα απο μια ωρα 130 οτι να ναι παλι...

δωρακι μου ευχομαι ναμην ειναι κατι σοβαρο κ να ειναι ενα απλο κρυωμα οταν εχεις νεα πες μας!!

γωγω μου τελεια με τα ισχυα!!μην ανησυχεις κ μενα βγαζει ..κ οταν βγαζει αρκετη ποσοτητα μετα ξαναπειναει ασχετα αν δεν ειναι η ωρα της!!

αναστασουλα κ εσυ μην ανησυχεις θα ετυχε τωρα !! θα στρωσει που θα παει!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ελευθερία μου περαστικά σου και καλό κουράγιο με την ντουλάπα κι εγω βλέπω τη δικιά μου που έμεινε τελευταία γιατι των παιδιών και του άντρα μου είναι έτοιμες.Αχ μια ζωή τελευταίες είμαστε το μόνο καλό είναι ότι τα παπούτσια μου είναι ήδη κάτω και τα μισά καλοκαιρίνα τα έφτιαξα με τη μετακόμιση οπότε λίγα έχω να κάνω.

Αναστασία μου και μένα μια φορά ανά δυο μέρες θα μου την κάνει αλλά συνήθως είναι τότε που βιάζομαι να κάνω κάτι και νομίζω ότι φταίω εγω.

Δώρα μου περαστικά στον αδερφούλη σου μεσα απο την καρδιά μου να μην είναι τίποτα.

Γωγώ μου μπράβο για τα ισχία σας θα χαλαρώσει και το μωρό σου τώρα από τις διπλές πάνες πάνω στην ώρα που μπήκανε και οι ζέστες!Όσο για τις γουλίτσες εύχομαι να περάσει γρήγορα κι αυτό.

Σήμερα παραγγελία του άντρα μου μακαρόνια με κιμά και του μικρού άντρα μπαλάκια τουτέστιν γιουβερλάκια τα ετοίμασα πρωί πρωί γιατι εχω δουλειές αφού όλο το ΣΚ πρωι και απόγευμα βολτάραμε αααα δε σας είπα κλείσαμε και τις μπουμπουνιέρες τέλειες και μόνο 1.09 πολυ το χάρηκα.

καλημερα γεωργια μου!! τελεια μετις μπουμπουνιερες!!μπραβο!! αχ εγω δεν εχω κανει τπτ μετις ντουλαπες μας κ πρεπει να ξεκινησω καποια στιγμη..να δω ποτε θα ειναι!!

εμας το μενου μας τουρλου σε λιγο παω να μαγειρεψω!!

B4Itp2.png

καλημερα γεωργια μου!! τελεια μετις μπουμπουνιερες!!μπραβο!! αχ εγω δεν εχω κανει τπτ μετις ντουλαπες μας κ πρεπει να ξεκινησω καποια στιγμη..να δω ποτε θα ειναι!!

εμας το μενου μας τουρλου σε λιγο παω να μαγειρεψω!!

Εγω για να ξεκινησω τη ντουλαπα μου θα στείλω το μεγάλο στη μαμά μου και τη μικρή θα την αφήσω με τον μπαμπά της για να τελειώσω σε 2 ωρές αλλιώς σιγά σιγά που λέω ούτε το φθινόπωρο δε θα τελειώσω:rolleyes:.

Αααα τα καλά νέα είναι ότι 20 Ιουνίου με 2 Ιουλίου θα πάμε στα ΚΑΥ στις στρατιωτικές κατασκηνώσεις αααχ θα κάνει η μπουμπού μου το πρώτο της μπάνιο!!:D

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγω για να ξεκινησω τη ντουλαπα μου θα στείλω το μεγάλο στη μαμά μου και τη μικρή θα την αφήσω με τον μπαμπά της για να τελειώσω σε 2 ωρές αλλιώς σιγά σιγά που λέω ούτε το φθινόπωρο δε θα τελειώσω:rolleyes:.

Αααα τα καλά νέα είναι ότι 20 Ιουνίου με 2 Ιουλίου θα πάμε στα ΚΑΥ στις στρατιωτικές κατασκηνώσεις αααχ θα κάνει η μπουμπού μου το πρώτο της μπάνιο!!:D

κ εγω σκεφτομαι να πω την μαμα μου να ερθει να εχειτο νου της στην μικρη κ εγω να κανω τις ντουλαπες μας..εν τωμεταξυ περσι τον αυγουστο που καναμε την μετακομιση εγω ημουν στο κρεβατι λογω εγκυμοσυνης κ ολα μουτα ειχε συμμαζεψει η μαμα μου κ ουτε ξερω που κ ποια ρουχα βρισκονται που...αστα να πανε...ενας χαμος...πρεπει να αρχισω να ανοιγω τις βαλιτσες με τα καλοκαιρινα μας για να δω τι γινεται...δυσκολη δουλεια παντως...

τι ωραια βρε γεωργια μου θα κανετε μπολικα μπανακια!! απο ποσο μηνων μπορουμε να τα πηγαινουμε θαλασσα??

B4Itp2.png

κ εγω σκεφτομαι να πω την μαμα μου να ερθει να εχειτο νου της στην μικρη κ εγω να κανω τις ντουλαπες μας..εν τωμεταξυ περσι τον αυγουστο που καναμε την μετακομιση εγω ημουν στο κρεβατι λογω εγκυμοσυνης κ ολα μουτα ειχε συμμαζεψει η μαμα μου κ ουτε ξερω που κ ποια ρουχα βρισκονται που...αστα να πανε...ενας χαμος...πρεπει να αρχισω να ανοιγω τις βαλιτσες με τα καλοκαιρινα μας για να δω τι γινεται...δυσκολη δουλεια παντως...

τι ωραια βρε γεωργια μου θα κανετε μπολικα μπανακια!! απο ποσο μηνων μπορουμε να τα πηγαινουμε θαλασσα??

Σε καταλαβαίνω Ποπάκι μου κι εγω με την εγκυμοσύνη έτσι όπως μάζεψα τα καλοκαιρινά θα τα ψάχνω τώρα κάναμε κι εμείς τη μετακόμιση βράστα αλλά αν έχω χρόνο μόνη μου θα τα καταφέρω ένα διωράκι χρειάζομαι και θα έχω τελειώσει.

Από τριών μου είχε πει εμένα η παιδίατρος στο Γιώργο τώρα ο καθένας λέει τα δικά του χθες μίλαγα με μια συνάδελφο η παιδίατρος δε την αφήνει να βάλω στο μωρό αντιηλιακή μετά το χρόνο λέει και πως θα το βγάζω έξω της λέει μετά τις 6 το απόγευμα λέει.Τι να πω εγω μια χαρά μόλις πάτησε τους 3 μήνες ξεκινήσαμε αντιηλιακή.Εντωμεταξύ η δικιά μου κοιμάται από τις 10.30 και ακόμα να ξυπνήσει μέχρι και μια σαλάτα του Καίσαρα έκανα :tongue:πάω να τη σηκώσω σιγά σιγά

zxG9p3.png

owokp3.png

αχ τι καλα!! τι σχεδιο εχουν οι μπομπονιερες σας???????:D

ποπακι μου λες να κρυωσε η μικρη??

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

αχ τι καλα!! τι σχεδιο εχουν οι μπομπονιερες σας???????:D

ποπακι μου λες να κρυωσε η μικρη??

Ειναι ξυλινο κρεμαστο μια νεραιδουλα και εχει κρεμαστη ξυλινη μικρη καρδουλα και και χωριστα σε τουλι τα κουφετα ενα ενα.Σε φωτισα ε?:tongue:μολις την παραλαβω θα τη βαλω φωτο

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...