Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Ελευθερια τι μου της θύμισες τωρα τις ντουλάπες? Εφιάλτης μου μοιάζουν!!! Ουφ!!!

εσένα μιλαει,αφήνει το στηθος για να πει τα δικα της???? Τωρα τελευταια μου το κανει συνεχεια κ με το ζορι τρωει! Σου λεει κάτσε να τα πω μαζεμένα μήπως κ δεν εχω ξανα ευκαιρια χα χα χα!!!

Ξεκίνησα σήμερα και μου κατέβασε ο άντρας μου μερικά ρούχα από την μεγάλη ντουλάπα αλλά θέλει μέρες αυτή η δουλειά και με 2 παιδιά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

Δώρα μου εμένα άμαδει το βυζί πέφτει με τα μούτρα,μόνο όταν χορτάσει το αφήνει, με κοιτάει και μου μιλάει και μου χαμογελάει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ξεκίνησα σήμερα και μου κατέβασε ο άντρας μου μερικά ρούχα από την μεγάλη ντουλάπα αλλά θέλει μέρες αυτή η δουλειά και με 2 παιδιά δεν είναι ό,τι πιο εύκολο.

Δώρα μου εμένα άμαδει το βυζί πέφτει με τα μούτρα,μόνο όταν χορτάσει το αφήνει, με κοιτάει και μου μιλάει και μου χαμογελάει!

χαχαχχχα και εμενα μου το κανει αυτο ελευθερια μου και παρατηρησα οταν το κανει μετα θα βγαλει σιγουρα γουλια!!!:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Βολτάρατε όλες βλέπω ε? Εμείς μείναμε μέσα σήμερα, είχαμε βγει χθες το απόγευμα μια βόλτα μέχρι το εξοχικό. Φοβάμαι ακόμη, άστην λίγο καιρό μέσα μα έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας.

Και εγώ καλύτερα είμαι. Βήχω λιγότερο σήμερα, η φωνή μου καθάρισε λίγο από την βραχνάδα και ο λαιμός πονάει λιγότερο. Για να δούμε, αύριο θα είναι μια βδομάδα ακριβώς.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αναστασάκι και εμένα βγάζει τελευταία αλλά είναι επειδή έχει φλέμα και προσπαθεί να το αποβάλλει σιγά σιγά. Μήπως έχει κρυώσει λίγο ο δικός σου και βγάζει τελευταία?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε?πως περασατε σημερα??

εμεις το απογευματακι κατεβηκαμε οικογενειακως στην παραλια καναμε περιπατο με το καροτσακι !! η μικρη μας ηταν ξυπνια κ χαζευε δεξια κ αριστερα ειδε κ για πρωτη φορα την θαλασσα!! καθησαμε στα παγκακια φαγαμε παγωτακι κ γυρισαμε!!ηταν πολυ ωραια!!τωρα την ταισα πριν μιση ωρα κ την πηρε ο υπνος ..περιμενω να ξυπνησει για να κανω το μπανακι της ( να δουμε τι ωρα..σημερα μαλλον θα αργησουμε για το μπανακι)

βρε κοριτσια να σας ρωτησω : αυτη την στιγμη το σπιτι εχει 26 βαθμους παρα πολυ ζεστη εχω ανοιχτες τις μπαλκονοπορτες αλλα τι να την φοραω την μικρη μεσα στο σπιτι?? φοβαμαι μηπως ζεσταινεται κ με το βαμβακερο φορμακι...εδω εγω κ κυκλοφορω με αμανικο φανελακι..για πειτε μου κ εσεις..:rolleyes::rolleyes:

Καλησπερα Ποπακι!! ωραια η βολτιτσα ε??

Μην κοιτας που εσυ κυκλοφορεις με αμανικο, μην ξεχνας οτι κινησαι κιολας μεσα στο σπιτι.Εγω της φοραω ζιπουνακι κοντομανικο και φορμακι την ημερα βελουτε.Τη νυχτα αντι για το βελουτε της φορω βαμβακερο φορμακι αυτο που ειναι για τον υπνο και τη σκεπαζω με σεντονι και κουβερτουλα ισπανιας ακομη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αναστασάκι και εμένα βγάζει τελευταία αλλά είναι επειδή έχει φλέμα και προσπαθεί να το αποβάλλει σιγά σιγά. Μήπως έχει κρυώσει λίγο ο δικός σου και βγάζει τελευταία?

αχ δεν ξερω ελευθερια μου! δεν κανει παντα.. πως θα το καταλαβω? ευτυχως την τεταρτη εχουμε εμβολιο και θα τα πουμε με τον γιατρο. μπορει να βγω αποτομμα παλι γιατι γκρινιαζει

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Με αμάνικο ζιπουνάκι και βαμβακερό φορμάκι την έχω και εγώ. Επειδή τα φορμάκια που έχω δεν της κάνουν πλέον και για να μην της βάζω φόρεμα και καλσόν μες το σπίτι, ξέθαψα ένα φορμάκι του γιου μου βελουτέ 9μηνο (ευτυχώς το είχα πλύνει και το είχα φυλάξει να της το βάλω τον ερχόμενο χειμώνα λέει) και ευτυχώς γιατί ίσα που της κάνει αλλά νομίζω ό,τι είναι ζεστά τα βελουτέ. Μιλάω πάντα για εδώ, που στο σπίτι έχω 24 βαθμούς. Το βράδυ της έβγαλα την ισπανική και της έχω σεντονάκι και μια πικέ με επένδυση που της έχει κάνει η μαμά μου και είναι κατάλληλη για την εποχή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ποπακι μου και εμεις κατω ειμασταν!!! πολυ χαιρομαι που περασατε ομορφα! μπραβο!!!!!!!!:P:p οσο για τη ζεστη και εγω αυτην την απορια εχω! και εμεις εχουμε πολυ ζεστη!

καλα νικουλα μου! βολταραμε σημερα πο το πρωι! πηγαμε και για φαγητο!

αλλα με ανησυχει ο μπεμπης που βγαζει τελευταια μετα που τρωει!!

και μενα το κανει αυτο αναστασακι μου ρευεται κ βγαζει αλλα οχι παντα!!εμεις καταβαινουμε στην παραλια στο ποσειδωνιο ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι με τα ποδια!!αχ τι θα κανουμε με την ζεστη ?? κ σκεφτομαι ειναι πολυ νωρις για να αναψουμε αιρκοντισιον..

Γεια σου Ποπάκι επιτελους σε ακουω ανεβασμενη και πολυ χαιρομαι.Βολτιτσα κι εσεις ε?Στην παραλα στο Πυργο ησασταν?Αχ ζηλευω πολυ η θαλασσα ειναι η αδυναμια μου.

Κι εγω το ιδιο σκεφτομαι Ποπη μου εχουμε 23 βαθμους σπιτι και την εχω με αμανικο φανελακι και μακο μακρυμανικο φορμακι λιγο πιο λεπτο απο το βαμβακερο πρεπει να βγαλω και πιο λεπτη κουβερτα γιατι θα σκασει το πουλακι μου.

γεωργια μου επειδη μενουμε καλαμαρια κατεβηκαμε απο την αλλη πλευρα της παραλιας στο ποσειδωνιο περιοχη!! ειναι παρα πολυ ομορφα κ εγω εχω τρελα με την θαλασσα!!αχ εμεις αυτην την στιγμη 26 βαθμους μεσα στο σπιτι...καιγομαι!!

Καλησπερα Ποπακι!! ωραια η βολτιτσα ε??

Μην κοιτας που εσυ κυκλοφορεις με αμανικο, μην ξεχνας οτι κινησαι κιολας μεσα στο σπιτι.Εγω της φοραω ζιπουνακι κοντομανικο και φορμακι την ημερα βελουτε.Τη νυχτα αντι για το βελουτε της φορω βαμβακερο φορμακι αυτο που ειναι για τον υπνο και τη σκεπαζω με σεντονι και κουβερτουλα ισπανιας ακομη.

τελεια αννα μου!! αχ δεν εχω ζιπουνακια αμανικα πρεπει να βγω για εξορμηση στα μαγαζια μου φαινεται...την φοραω κοντομανικο εσωρουχαλακι κ βαμβακερο φορμακι...κ το βραδυ ακομα με κουβερτα ισπανιας την σκεπαζω!! μαζι βαδιζουμε εμεις!! χε χε χε!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ περαστικα σου κοπελα μου!! αντε να γιανεις κ εσυ να ηρεμησεις!!κ εμεις οπως λες καιγομαστε μεσα στο σπιτι!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

θελω αλλα 20 λεπτα για να ερθει η στγμη του φαγητου να δουμε θα αντεξει η θα πλανταξει στο κλαμμα πιο νωρις?? αν βγω αποτομα σημαινει κλαιει...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Ευχαριστώ Ποπάκη μου. Έχω λίγο άγχος μην αναγκαστώ να μπλεχτώ με αντιβιώσεις είναι η αλήθεια, αλλά νομίζω θα την γλιτώσω.

Τον γιο μου 2 χρόνια που τον θήλαζα δεν είχα πάρει ούτε ντεπόν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημέρα!!χάθηκα το σαββατοκύριακο το ρίξαμε στές βόλτες!!άρχισε να κάνει ζεστη και είπαμε να το εκμεταλλευτούμε!!σημερα πρέπει να κανω την ντουλάπα μου δεν έχω τι να βάλω ευτυχώς των παιδιών τεσ έκανα την Παρασκευή.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...