Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αυτη η ντουζιερα που λες ειναι αυτη που παει και σε δωματιο π.χ.? και πως το ξεβγαζεις το παιδι??

Εγω ειχα και στους γιους μου τετοια σε μπλε και με ειχε βολεψει πολυ, ειναι και φθηνες, 25 ευρω την πηρα απο το μαγαζι της κικο μεσα στο ΙΑΣΩ.

στο μπανιο την εχω κ φτανει μια χαρα το τηλεφωνο απο το ντους παλι καλα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

οχι πηγαινω 12μιση. ε βαλε κ μια ωρα να παω ειναι κ κεντρο γινεται χαμος.. αλλα τι να πρωτοκανω το πρωι? ξυπναω 6 να φαει η μικρη κ μετα κοιμαμαι παλι κατα τις 7μιση μεχρι τις 10. ειμαι κ λιγακι του υπνου ειναι η αληθεια!!!! χτες κοιμηθηκε ο Μαριος με την μικρη κ μαλλον θα κοιμηθει κ σημερα! τελεια!

Καλα το καταχειμωνο τωρα με την εγκυμοσυνη και μολις γεννησα υπηρχαν πρωινα που σηκωνομουν και εγω στις 9.30. Το 8.30 που σου λεω ειναι αυτες τις μερες, εγω παω με τον καιρο παιδι μου!!!χιχιχι!!:-P

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

μια χαρουλα!!!! εμενα ειναι 59 ποντους κ 5400. την Τεταρτη του πασχα που καναμε το πρωτο εμβολιο ηταν αυτο.

Καλα εσυ και ο Μαριος ομως ειστε και ψηλοι σε σχεση με εμας.Εγω ειμαι 1,60 και ο αντρας μου 1,75.

Καλα το καταχειμωνο τωρα με την εγκυμοσυνη και μολις γεννησα υπηρχαν πρωινα που σηκωνομουν και εγω στις 9.30. Το 8.30 που σου λεω ειναι αυτες τις μερες, εγω παω με τον καιρο παιδι μου!!!χιχιχι!!:-P

κ εγω εχω ενθουσιαστει με την ανοιξη ειναι η αληθεια! οταν ξυπναω στις 6 να την ταισω καθομαι στον κηπο κ πινω κ ενα καφεδακι.. ακουω την μερα να ξυπναει! τα πουλακια τιτιβιζουν χαμος γινεται!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Καλα εσυ και ο Μαριος ομως ειστε και ψηλοι σε σχεση με εμας.Εγω ειμαι 1,60 και ο αντρας μου 1,75.

εγω νιωθω οτι ειμαι ταπα σε σχεση με τον αντρα μου! ειναι οντως πολυ ψηλος

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ακριβως. συνηθως εχω κοιμαμαι εκει αλλα τωρα ειπε να δοκιμασει κ αυτος.

Φοβασαι να την αφησεις μονη της? αν εχεις και ενδοεπικοινωνια.

Θελω και εγω να τη βγαλω τωρα το καλοκαιρι απο το δωματιο μου, αλλα δεν ξερω ακομη τι θα αποφασισει να κανει ο μεγαλος μου γιος, γιατι δε θελει στο δωματιο του, θελει με τον αδερφο του να κοιμαται.Απο την αλλη ομως το δικο του δωματιο δεν το εχει χαρει ακομη...:rolleyes:

καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!! τι κανετε?? πρωτη ανοιγω το καφε μας?? εμ κυριακη σημερα ημερα ξεκουρασης (λεμε τωρα !!:-P:razz:)!!

εμεις εχθες ειχαμε κοσμο ηρθαν 2 ζευγαρια φιλοι μας η μια κοπελα ειναι εγκυος στον 5ο μηνα κ η αλλη κοπελα εχθες μας ανακοινωσε οτι ειναι εγκυος κ εχει διδυμα!!αχ κοριτσια τρελαθηκα απο την χαρα σαν να ειμαι εγω εγκυος ενιωσα...πολυ μου λειπει η εγκυμοσυνη( μαζοχα ειμαιτο ξερω)!! αλλα κ τωρα να μεινω εγκυος δεν λεω οχι!αχ τι καλα?? μωρε λετε να βαλω μπρος?? χα χα χα τρελη ειμαι!!

η μικρη μου ηταν ηρεμη μια χαρα κοιμοταν στο καροτσακι της !! τελικα οταν ειναι με κοσμο μεταμορφωνεται σε αλλο μωρο κ γκιχ δεν βγαζει..ενω οταν ειναι μονη με την μαμα την χορευει στο ταψι!!αχ η πονηρουλα μου!!!

κοιμηθηκαμε παλι στις 12 μεχρι της 04.30 φαγαμε 125μλ κ ξανακοιμηθηκαμε μεχρι της 07.30!! πολυ χαιρομαι γιατι τουλαχιστον το βραδυ αρχιζουμε κ μπαινουμε σε προγραμμα!!κ κοιμαται στο πλαι διπλα μου!! τελος ο νυχτερινος υπνος στην αγκαλια!!να ξεπιαστει κ λιγο η πλατη μου!!αυτα τα νεα μου κοριτσια!!

αχ ξεχασα θελω να ρωτησω : σας εχει τυχει ποτε να την παιρνει ο υπνος μετα το φαι με αποτελεσμα να μην ρευεται καθολου?? εμενα το κανει συχνα τα βραδυα κ την βαζω για κανα μιασωρο πανω μου μπας κ ρευτει κ μετα την βαζω στο πλαι ..αλλα δεν ρευεται βρε κοριτσια...

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Ποπάκη μου όταν τα μωρά κοιμούνται δεν ρεύονται. Για να ρευτεί λοιπόν θα πρέπει ή να μεταξυπνήσει μόνη της ή να την ξυπνήσεις εσύ. Και εμένα συχνά δεν ρεύεται και ρεύεται μετά που θα ξυπνήσει.

Και εμένα υπναρού η μικρή. Κοιμάται όλη την ημέρα ανά 2ωρο. Χθες κοιμήθηκε στις 10 γιατί ήμασταν εκτός και την τάισα στις 6 το πρωί και μετά ξύπνησε 9 παρά.

Την ημέρα τρώει ανά 2ωρο και κοιμάται ανά 2ωρο για 40-45 λεπτά. Το μεσημέρι προσπαθώ όταν ξυπνήσει να την ξανακοιμίσω ώστε να μάθει να κοιμάται ένα 2ωρο και ας μην ξανακοιμάται το απόγευμα, αλλά δεν πιάνει πάντα.

Σήμερα την ζύγισα. 8 κιλά πήγε το μπαρμπουνάκι μου και ο άντρας μου φωνάζει πως την έχω κάνει σαν το φυστίκι και να την ταίζω ανά 3ωρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα αγαπημενες μου φιλεναδιτσες!! τι κανετε?? πρωτη ανοιγω το καφε μας?? εμ κυριακη σημερα ημερα ξεκουρασης (λεμε τωρα !!:-P:razz:)!!

εμεις εχθες ειχαμε κοσμο ηρθαν 2 ζευγαρια φιλοι μας η μια κοπελα ειναι εγκυος στον 5ο μηνα κ η αλλη κοπελα εχθες μας ανακοινωσε οτι ειναι εγκυος κ εχει διδυμα!!αχ κοριτσια τρελαθηκα απο την χαρα σαν να ειμαι εγω εγκυος ενιωσα...πολυ μου λειπει η εγκυμοσυνη( μαζοχα ειμαιτο ξερω)!! αλλα κ τωρα να μεινω εγκυος δεν λεω οχι!αχ τι καλα?? μωρε λετε να βαλω μπρος?? χα χα χα τρελη ειμαι!!

η μικρη μου ηταν ηρεμη μια χαρα κοιμοταν στο καροτσακι της !! τελικα οταν ειναι με κοσμο μεταμορφωνεται σε αλλο μωρο κ γκιχ δεν βγαζει..ενω οταν ειναι μονη με την μαμα την χορευει στο ταψι!!αχ η πονηρουλα μου!!!

κοιμηθηκαμε παλι στις 12 μεχρι της 04.30 φαγαμε 125μλ κ ξανακοιμηθηκαμε μεχρι της 07.30!! πολυ χαιρομαι γιατι τουλαχιστον το βραδυ αρχιζουμε κ μπαινουμε σε προγραμμα!!κ κοιμαται στο πλαι διπλα μου!! τελος ο νυχτερινος υπνος στην αγκαλια!!να ξεπιαστει κ λιγο η πλατη μου!!αυτα τα νεα μου κοριτσια!!

αχ ξεχασα θελω να ρωτησω : σας εχει τυχει ποτε να την παιρνει ο υπνος μετα το φαι με αποτελεσμα να μην ρευεται καθολου?? εμενα το κανει συχνα τα βραδυα κ την βαζω για κανα μιασωρο πανω μου μπας κ ρευτει κ μετα την βαζω στο πλαι ..αλλα δεν ρευεται βρε κοριτσια...

Μπραβο Ποπακι! καλα τα πατε!!

Βλεπω εγινε το πρωτο βημα ε?? αντε βρε παιδακι μου να κοιμηθεις και εσυ σαν ανθρωπος.Υστερα απο ενα διαστημα ξεκινησε τη σιγα σιγα στην κουνια της, ετσι με βηματα μικρα καθε φορα ερχονται οι αλλαγες στα μωρα.

Αυτο με το ρεψιμο το κανει και εμενα πολλες φορες, δλδ να μη ρευτει.Οτι κανεις και εσυ κανω και εγω, μια χαρουλα ειδες αρχιζει και στρωνει!

Ελευθερια περαστικα, αμαν βρε παιδι μου να ησυχασετε και εσεις!!

Εγω σημερα εφτιαξα κοτοπουλο κοκκινιστο με πουρε, ψωμακι ολικης στον αρτοπαρασκευαστη και κεικ νηστισιμο με καροτο τριμμενο και τριμμενο μηλο, πολυ ωραιο.Το εκανα επιτηδες για να μην κανω παλι κεικ με αυγα, μπουχτισαμε στο αυγο αυτες τις μερες!!

Καλημερα κοριτσια!

Γεια σας Αννα κ Ελευθερια! Περαστικά κιολας!

Καλημερα Δωρα μου!!

Σε ρωτησα και εχθες αλλα δε θα το ειδες. Μηπως ξερεις ποια φωτογραφικη μηχανη αναγραφει επανω στις φωτο την ημερομηνια?? οχι απλα να τη λεει στην οθονη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...