Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σε λιγο θα κανω μπάνιο την μικρη κ θελω να ρωτήσω ποτε θα τα καταφέρω να την κανω μονη μου????

Εγω με τη μπανιεριτσα που εχω η οποια στεκεται επανω στα χειλη της δικης μου μπανιερας, βαζω μεσα και το καθισμα που ειναι ειδικο για μικρα μωρα μπορω και την κανω ανετα μονη μου.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι, την ειδα! ειναι μια κουκλα!! στο εγραψα πιο πριν.

Να'ναι καλα τα παιδακια μας και εμεις να τα μεγαλωσουμε....τιποτε αλλο δε με νοιαζει:rolleyes::rolleyes:

Τη βγαζεις βολτουλα?

ναι την βγαζω αλλα οχι κ πολυ συχνα επειδη δουλευω ειναι λιγο δυσκολο.. την παει ομως η πεθερα μου σχεδον καθε μερα! τελικα παρα πολυ βολικο το πανω κατω! εσενα ποσο κοιμαται μεσα στην μερα? η δικια μου ειναι πολυ υπναρου! κοιμαται μεχρι τις 10 το πρωι (φυσικα εχει φαει στις 6 περιπου) κ μετα ξανακοιμαται κανενα δυωρο το μεσημερακι, κ μετα παλι το απογευμα σιγουρα!ειναι φυσιολογικο ρε κορισια να κοιμαται τοσο?

Γεια!!!!!

γεια σου κοπελια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σε λιγο θα κανω μπάνιο την μικρη κ θελω να ρωτήσω ποτε θα τα καταφέρω να την κανω μονη μου????

εγω μαλλον ποτε μιας κ εχουμε ντουζιερα κ το μπανιερακι μας ειναι αυτο με την βαση (τα ποδια δηλαδη).. φοβαμαι να την κανω μονη μου ασε που δεν εχω κ τροπο να την ξεβγαλω.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι την βγαζω αλλα οχι κ πολυ συχνα επειδη δουλευω ειναι λιγο δυσκολο.. την παει ομως η πεθερα μου σχεδον καθε μερα! τελικα παρα πολυ βολικο το πανω κατω! εσενα ποσο κοιμαται μεσα στην μερα? η δικια μου ειναι πολυ υπναρου! κοιμαται μεχρι τις 10 το πρωι (φυσικα εχει φαει στις 6 περιπου) κ μετα ξανακοιμαται κανενα δυωρο το μεσημερακι, κ μετα παλι το απογευμα σιγουρα!ειναι φυσιολογικο ρε κορισια να κοιμαται τοσο?

γεια σου κοπελια!

Και εμενα ειναι υπναρου.Καταρχην τη νυχτα ξυπναει μια φορα στις 4.00 για γαλα και κοιμαται αμεσως μεχρι τις 7.00 που ειναι το επομενο.Εχει ομως 4-5 νυχτες που δεν εχει ξυπνησει.Οταν φαει στις 7 ξανακοιμαται μεχρι τις 9.00 και μετα κοιμαται παλι 12.00 με 3.00 το μεσημερι, μετα παλι 4.30 με 6.30 και στις 9.00 το βραδυ μια και καλη.Της δινω το τελευταιο γευμα σχεδον κοιμισμενη στις 11.30.

Και εγω ανησυχουσα στην αρχη, γιατι τα αγορια ηταν τελειως διαφορετικα και γκρινιαρικα αλλα μου ειπε η παιδιατρος οτι οταν το παιδι ειναι χορτατο και δεν εχει πονακια ειναι καλο που κοιμαται σε αυτη την ηλικια.

Διαφημίσεις

Και εμενα ειναι υπναρου.Καταρχην τη νυχτα ξυπναει μια φορα στις 4.00 για γαλα και κοιμαται αμεσως μεχρι τις 7.00 που ειναι το επομενο.Εχει ομως 4-5 νυχτες που δεν εχει ξυπνησει.Οταν φαει στις 7 ξανακοιμαται μεχρι τις 9.00 και μετα κοιμαται παλι 12.00 με 3.00 το μεσημερι, μετα παλι 4.30 με 6.30 και στις 9.00 το βραδυ μια και καλη.Της δινω το τελευταιο γευμα σχεδον κοιμισμενη στις 11.30.

Και εγω ανησυχουσα στην αρχη, γιατι τα αγορια ηταν τελειως διαφορετικα και γκρινιαρικα αλλα μου ειπε η παιδιατρος οτι οταν το παιδι ειναι χορτατο και δεν εχει πονακια ειναι καλο που κοιμαται σε αυτη την ηλικια.

αντε βρε κ εσενα πολυ κοιμαται! ωραια οποτε δεν ανησηχω!!!! πσντως δεν ξερω πως αντεξα με τον θηλασμο με τοσο αυπνια πραγματικα... τωρα ειμαστε πολυυυυυ καλυτερα! εμενα τρωει 10μιση με 11 κ κοιμαται μεχρι τις 6 περιπου μην την ματιασω. εκεινη την ωρα αφου φαει κανει κακα (απειρα χαχαχαχχα) κ μετα ξανακοιμαται καπακι! ε μετα ξυπναει 9μιση-10 που ξαναπειναει.

εσυ τι ωρα σηκωνεσαι το πρωι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Α! Μαργαριτα επισης πινει οσο η δικη σου και καθε 4 ωρες! στα ιδια ειναι οι κορες μας!

ειναι κ ακριβως ιδια ηλικια! εσενα ποσο βαρος υψος εχει? δεν θυμαμαι το εγραψες χτες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

scaled.php?server=526&filename=2626i.jpg&res=landing

Να και η μπανιερα μας! βεβαια μεγαλωνοντας τωρα τους επομενους μηνες σιγουρα δε θα μπορω να την κανω μονη μου γιατι θα αρχισει να ζωηρευει!!

scaled.php?server=526&filename=2626i.jpg&res=landing

Να και η μπανιερα μας! βεβαια μεγαλωνοντας τωρα τους επομενους μηνες σιγουρα δε θα μπορω να την κανω μονη μου γιατι θα αρχισει να ζωηρευει!!

πολυ ωραια κ βολικη! εγω το ηξερα οτι θα φαμε πακετο με την ντουζιερα ρε γμτ...

ειναι φοβερη βεβαια αλλα για μωρο πολυ αβολο το να εχεις εξτρα μπανιερακι..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αντε βρε κ εσενα πολυ κοιμαται! ωραια οποτε δεν ανησηχω!!!! πσντως δεν ξερω πως αντεξα με τον θηλασμο με τοσο αυπνια πραγματικα... τωρα ειμαστε πολυυυυυ καλυτερα! εμενα τρωει 10μιση με 11 κ κοιμαται μεχρι τις 6 περιπου μην την ματιασω. εκεινη την ωρα αφου φαει κανει κακα (απειρα χαχαχαχχα) κ μετα ξανακοιμαται καπακι! ε μετα ξυπναει 9μιση-10 που ξαναπειναει.

εσυ τι ωρα σηκωνεσαι το πρωι?

Εγω οταν τρωει η μικρη στις 7.00 μετα μεχρι να φυγουν τα αγορια με τον μπαμπα για το σχολειο , μεχρι τις 7.45 δλδ ειμαι στην κουζινα.Μετα αν ο καιρος ειναι βροχερος η κανει κρυο ξαναξαπλωνω μεχρι τις 8.30.

Τωρα ομως που πιανουν οι ζεστες σιγουρα δε θα ξαπλωνω, θα προτιμω να τελειωνω τις δουλειες μου νωρις , να πηγαινω μετα και καμμια βολτιτσα με τη μπεμπα.Εσυ πρωι δουλευεις?

Διαφημίσεις

ειναι κ ακριβως ιδια ηλικια! εσενα ποσο βαρος υψος εχει? δεν θυμαμαι το εγραψες χτες?

Στις 10-4 ηταν 5 κιλα ακριβως και 57 ποντους. Τωρα θα παμε στις 10-5 για το επομενο εμβολιο και για της γαστρεντεριτιδας.

Εγω οταν τρωει η μικρη στις 7.00 μετα μεχρι να φυγουν τα αγορια με τον μπαμπα για το σχολειο , μεχρι τις 7.45 δλδ ειμαι στην κουζινα.Μετα αν ο καιρος ειναι βροχερος η κανει κρυο ξαναξαπλωνω μεχρι τις 8.30.

Τωρα ομως που πιανουν οι ζεστες σιγουρα δε θα ξαπλωνω, θα προτιμω να τελειωνω τις δουλειες μου νωρις , να πηγαινω μετα και καμμια βολτιτσα με τη μπεμπα.Εσυ πρωι δουλευεις?

οχι πηγαινω 12μιση. ε βαλε κ μια ωρα να παω ειναι κ κεντρο γινεται χαμος.. αλλα τι να πρωτοκανω το πρωι? ξυπναω 6 να φαει η μικρη κ μετα κοιμαμαι παλι κατα τις 7μιση μεχρι τις 10. ειμαι κ λιγακι του υπνου ειναι η αληθεια!!!! χτες κοιμηθηκε ο Μαριος με την μικρη κ μαλλον θα κοιμηθει κ σημερα! τελεια!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

πολυ ωραια κ βολικη! εγω το ηξερα οτι θα φαμε πακετο με την ντουζιερα ρε γμτ...

ειναι φοβερη βεβαια αλλα για μωρο πολυ αβολο το να εχεις εξτρα μπανιερακι..

Αυτη η ντουζιερα που λες ειναι αυτη που παει και σε δωματιο π.χ.? και πως το ξεβγαζεις το παιδι??

Εγω ειχα και στους γιους μου τετοια σε μπλε και με ειχε βολεψει πολυ, ειναι και φθηνες, 25 ευρω την πηρα απο το μαγαζι της κικο μεσα στο ΙΑΣΩ.

οχι πηγαινω 12μιση. ε βαλε κ μια ωρα να παω ειναι κ κεντρο γινεται χαμος.. αλλα τι να πρωτοκανω το πρωι? ξυπναω 6 να φαει η μικρη κ μετα κοιμαμαι παλι κατα τις 7μιση μεχρι τις 10. ειμαι κ λιγακι του υπνου ειναι η αληθεια!!!! χτες κοιμηθηκε ο Μαριος με την μικρη κ μαλλον θα κοιμηθει κ σημερα! τελεια!

Τι εννοεις μαζι της? στο δωματιο της?

Στις 10-4 ηταν 5 κιλα ακριβως και 57 ποντους. Τωρα θα παμε στις 10-5 για το επομενο εμβολιο και για της γαστρεντεριτιδας.

μια χαρουλα!!!! εμενα ειναι 59 ποντους κ 5400. την Τεταρτη του πασχα που καναμε το πρωτο εμβολιο ηταν αυτο.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...