Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

ΚΑλημέρα, 

3 μήνες;;; 3 μήνες μέχρι να αναλάβει ο πλακούντας ενννοείς;

Τι να πω, εμένα με έστειλαν σε μαστολόγο, σε καρδιολόγο και μου έκαναν και εξετάσεις για την πήξη του αίματος τις βασικές και όλες τις ορμονικές. 

9 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

ναι και για την κορτιζόνη λένε ότι προκαλεί καθυστέρηση στο παιδί. Και όμως το παίρνουμε και κάποιες φορές είναι τρομερά

10 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

σοκ για τον γιατρό. 

Περισσότερες πιθανότητες έχουμε να πάθουμε καρκίνο από το κωλό άγχος που έχουμε αλλά τέλος πάντων. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!!

Δωρα και εμεις χθες τις πηγαμε παιδιατρο για εμβολιο...και ειναι 6800 βαρος και 63 ποντους η μια!!πιο ψηλες απο τον γιο μου θα γινουν μου φαινεται!!

Κουκλακια τα μωρακια σας!!

Μαργαριτα ποσο τρωει καλε η δικια σου??φτου φτου!!εγω τωρα τα εχω κοιμισει κ τα 3!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!!

Δωρα και εμεις χθες τις πηγαμε παιδιατρο για εμβολιο...και ειναι 6800 βαρος και 63 ποντους η μια!!πιο ψηλες απο τον γιο μου θα γινουν μου φαινεται!!

Μαργαριτα ποσο τρωει καλε η δικια σου??φτου φτου!!εγω τωρα τα εχω κοιμισει κ τα 3!

Γεια σου Λαμπρινουλα!!!

6800??????? Καλα μινιόν η δικιά μου.....

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσια!!

φτου φτου τα κοριτσακια μας!!!! μπραβο σου λαμπρινη μου!! εσυ κοιμισες και τα 3 και εγω που εχω 1 δεν μπορω!!! χαχαχχαχα!!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σας κοριτσια!!

γεια σας κ παλι!!!!! εμεις χτες κοιμηθηκαμε 7μιση ωρες!!!! ξυπνησε 6μιση! ειχε φαει βεβαια 210 μλ. λογικο ετσι? ο γιατρος μας ειπε ειμαστε ενα μηνα πανω σε αναπτυξη! σαν τον μπαμπα της θα βγει που ειναι 2 μετρα νομιζω ετσι που τρωει τον αμπακο!!!

καλα Λαμπρινη μου φοβερο το βαρος ε? ποσων μηνων ειναι οι δικες σου τωρα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας κοριτσακια μου!! τι κανετε??

Εμεις σημερα πηγαμε για καφεδακι με τη μπεμπουλα, αφου πρωτα την αφησα στο γραφειο με τον αντρα μου και πηγα για μανικιουρ.Εκανα και fish spa στα χερια.Το ξερετε εχει κανει καμμια? και εγω 1η φορα εκανα.

Εχθες δεν ειχα ιντερνετ στο σπιτι γιατι ζητησαμε μεγαλυτερη ταχυτητα απο τον ΟΤΕ και στην προσπαθεια τους να την αλλαξουν δεν εμπαινε καθολου.

Τελικα δεν γινεται μας ειπαν δεν τη σηκωνει η περιοχη.Τι να κανουμε δε μπορουμε να τα εχουμε και ολα!!! εξοχη, απομονωση, 12χλμ. απο την πολη και γρηγορη ταχυτητα!!! χι,χιχι!!!:lol::lol:

Παω να σας διαβασω!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

αληθεια εγω ποτε θα αδιαθετησω???οεο? τουμπανο ειμαι απο τις κατακρατησεις..

να ρωτησω ρε κοριτσια οσες αδιαθετησατε ξεπρηστηκατε μετα?

ευχαριστω νικη μου! κ εσεις ειστε κουκλια οικογενειακως!!

γεια σου Δωρακι μου!!!!!!!! τι κανεις? εσυ θηλαζεις ακομα? εμενα στο τελος του 2ου μηνα μου κοπηκε το γαλα..

Μαργαριτα και εγω ξεπρηστηκα μετα την 1η περιοδο η οποια αργησε να ερθει και ειχα φοβηθει κιολας!! Κουκλα η κορη σου ε? να τη χαιρεσαι!!!

Εφη και Σοφια να χαιρεστε και εσεις τα ομορφα αγορακια σας!!

Τι κανεις Αννουλα?????? εσυ ποτε αδιαθετησες δηλαδη? καλα εγω θηλασα κ 2 μηνες οποτε γι αυτο ισως αργω τοσο...

κ εσενα κουκλιτσα η κορουλα σου! την ειχα δει προχτες νομιζω... σου μοιαζει η ειναι η ιδεα μου?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τι κανεις Αννουλα?????? εσυ ποτε αδιαθετησες δηλαδη? καλα εγω θηλασα κ 2 μηνες οποτε γι αυτο ισως αργω τοσο...

κ εσενα κουκλιτσα η κορουλα σου! την ειχα δει προχτες νομιζω... σου μοιαζει η ειναι η ιδεα μου?

Τι κανεις Μαργαριτακι??

Αν βγω αποτομα σημαινει οτι εχει προβλημα το ιντερνετ παλι γιατι μια μπαινει μια οχι.

Λενε οτι μοιαζει και στους δυο μας, τωρα τι να σου πω δεν ξερω.Η δικη σου μοιαζει του μπαμπα της? απο τη φωτο εκεινη που μου ειχες στειλει δλδ.

Εγω χωρις θηλασμο αδιαθετησα στις 7-4 δλδ. 2 μηνες και 3 ημερες μετα τη γεννα.

Τι κανεις Μαργαριτακι??

Αν βγω αποτομα σημαινει οτι εχει προβλημα το ιντερνετ παλι γιατι μια μπαινει μια οχι.

Λενε οτι μοιαζει και στους δυο μας, τωρα τι να σου πω δεν ξερω.Η δικη σου μοιαζει του μπαμπα της? απο τη φωτο εκεινη που μου ειχες στειλει δλδ.

Εγω χωρις θηλασμο αδιαθετησα στις 7-4 δλδ. 2 μηνες και 3 ημερες μετα τη γεννα.

ειδες την φωτο που ανεβασα χτες?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας κοριτσια!!

πωπω εσυ εχεις κ 3!!!!! πως τα καταφερνετε ρε κοριτσια μπραβο!

ναι ειδες ειναι πολυ φαγανη! χαχχαχα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ειδες την φωτο που ανεβασα χτες?

Ναι, την ειδα! ειναι μια κουκλα!! στο εγραψα πιο πριν.

Να'ναι καλα τα παιδακια μας και εμεις να τα μεγαλωσουμε....τιποτε αλλο δε με νοιαζει:rolleyes::rolleyes:

Τη βγαζεις βολτουλα?

Δωρα εχεις υποψιν ποια φωτογραφικη μηχανη σου αναγραφει την ημερομηνια επανω στις φωτο? να τη γραφει οχι απλα να τη δειχνει στην οθονη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...