Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλώς την Μαργαρίτα. Κουκλίτσα η κορούλα σου. Εμάς θα μας δεις στο φέις, έχεις φέις έτσι δεν είναι? Οκ, τακτοποιηθήκατε στο σπίτι σας?

Ποπάκη και εγώ το ίδιο θα σου έλεγα. Τα καλτσάκια είναι υπερβολή, ποτέ δεν έβαλα από μέσα όταν είναι ολόσωμο το φορμάκι με τα ποδαράκια μέσα.

Σοφάκι ετοιμάζεστε για hot Παρασκευή βράδυ ε?Εχεχε τι να κάνεις μωρέ.

αχχαχαχαχ Hot παρασκευη βραδι.. πολυ καλο!

ναι την δικα σου την εχω δει! κουκλιτσα ειναι!

καλα ειμαστε τακτοποιηθηκαμε στο σπιτι! κ τελικα δεν με χαλαει κ τοσο η περιοχη! εχει αρκετο πρασινο κ εδω κ πολλα παρκα τριγυρω

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

κ εμενα γκρινιαζει αρκετα ειδικα απο το απογευμα κ μετα κ δεν πολυκαταλαβαινω κ γιατι.. εμενα κοιμαται το πρωι κανενα δυωρο κ μετα ισως το απογευμα αλλα πιο λιγο.. χτες ας πουμε δεν κοιμηθηκε καθολου... εσυ θηλαζεις ακομα?

Εμας γκρινιαζει οταν θελει να κανει κακα του και οταν θελει να κοιμηθει..Ειναι πολλλλλλλλλλλλλλυ δυσκολος στον υπνο...Θηλαζω Μαργαριτα μου αλλα του δινω κ ξενο...Αδιαθετησα, μειωθηκε το γαλα ασε!Εχθες αδιαθετησα παλι...μετα απο 23 μερες , να δω ποτε θα φτιαξει ο κυκλος μου...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Νίκη μου στην μικρή δεν φοράω κοντομάνικο, ούτε και στον γιο μου. Απλά κάνει πολύ ζέστη, 25 βαθμούς έχω μες το σπίτι τώρα.

Εγώ θα τον τάιζα στις 11 πάντως, απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πως δεν είναι πολλές ώρες νηστικό.

εμας εδω σπίτι Ελευθερια μου εχει 21, ακομα κι εγω τωρα το βραδυ φοραω μακρομανικο, εξω ειμαι με τα κοντομονικα γιατι ειναι πιο ζεστη. θα περιμενω ακομα λίγο για κοντομανικα για το μπεμπη...

τον πηρα και τον ξυπνησα τωρα, και τον ταιζει η μαμα μου....

κουκλιτσα η κορασα σου Μαργαριτα μου...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Καλώς την Μαργαρίτα. Κουκλίτσα η κορούλα σου. Εμάς θα μας δεις στο φέις, έχεις φέις έτσι δεν είναι? Οκ, τακτοποιηθήκατε στο σπίτι σας?

Ποπάκη και εγώ το ίδιο θα σου έλεγα. Τα καλτσάκια είναι υπερβολή, ποτέ δεν έβαλα από μέσα όταν είναι ολόσωμο το φορμάκι με τα ποδαράκια μέσα.

Σοφάκι ετοιμάζεστε για hot Παρασκευή βράδυ ε?Εχεχε τι να κάνεις μωρέ.

Ηοτ???Δεν λες τιποτα!Πολυ γελασα Ελευθερια μου!Μπραβο!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ μου!!!! Καλώς ήρθες παλι!!! Κούκλα η μικρή σου να σου ζήσει!

Σοφακι κουράγιο κι εμένα έτσι ήταν χτες.

Εγώ ρε κορίτσια πάντα έβαζα καλτσακια απο μέσα αλλά οκ εμείς έχουμε κ κρύο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε??εγω ταισα τον μικρο και τον εβαλα για υπνο!!θα πα και εγω σε λιγο ειμαι πτωμα!!μαργαριτα μου κουκλα η μικρη να την χαιρεσε!!!

τι γινεσαι κοριτσι? σας εχασα με το κωλο νετ που αργησε τοσο!! ελεος! κ τελικα βαλαμε κ αλλη εταιρεια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εφάκη τι κάνεις? Τρώει καλύτερα ο μικρός σου σήμερα?

Μαργαρίτα πράσινο και πάρκα ακούω, καλό θα είναι:)

καλα ειμαι!!ναι ελευθερια μου σημερα εφαγε καλητερα μαλλον μια φαση θα ηταν!!

Εμας γκρινιαζει οταν θελει να κανει κακα του και οταν θελει να κοιμηθει..Ειναι πολλλλλλλλλλλλλλυ δυσκολος στον υπνο...Θηλαζω Μαργαριτα μου αλλα του δινω κ ξενο...Αδιαθετησα, μειωθηκε το γαλα ασε!Εχθες αδιαθετησα παλι...μετα απο 23 μερες , να δω ποτε θα φτιαξει ο κυκλος μου...

εμενα γκρινιαζει το απογευμα αλλα μαλλον εχει ακομα λιγουσ κολικουσ!!εγω δεν αδιαθετησα εχω 2 μερες καθυστερηση παει εγινε χαλια ο κυκλοσ μου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

τι γινεσαι κοριτσι? σας εχασα με το κωλο νετ που αργησε τοσο!! ελεος! κ τελικα βαλαμε κ αλλη εταιρεια..

καλα ειμαι κουκλα μου!!ατε ευτυχως που βαλατε το νετ για να μαθαινουμε νεα σας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...