Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μενα!Σημερα ο μικρος τα εκανε σαλατα με τον υπνο!!Ηταν ξυπνιος ολη την ημερα απο το πρωι και τελικα κοιμηθηκε στις 5:30 το απογευμα μεχρι τις 10 παρα (πριν λιγο).Ηταν μαλλον πολυ κουρασμενος..Μα καλα ειναι δυνατον να μην κοιμαται καθολου μεσα στη μερα??

Τωρα σηκωθηκε εφαγε αλλα δεν βλεπω ορεξη για νανι ..μας βλεπω να ξενυχταμε παλι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Γεια σας κ απο μενα!Σημερα ο μικρος τα εκανε σαλατα με τον υπνο!!Ηταν ξυπνιος ολη την ημερα απο το πρωι και τελικα κοιμηθηκε στις 5:30 το απογευμα μεχρι τις 10 παρα (πριν λιγο).Ηταν μαλλον πολυ κουρασμενος..Μα καλα ειναι δυνατον να μην κοιμαται καθολου μεσα στη μερα??

Τωρα σηκωθηκε εφαγε αλλα δεν βλεπω ορεξη για νανι ..μας βλεπω να ξενυχταμε παλι...

τι κανεις Σοφακι? κ εμενα μου το εχει κανει αυτο μερικες φορες... τι να κανεις ετσι ειναι μωρε τα μωρακι μια το χαλανε το προγραμμα μια το φτιαχνουν..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ηρθα κ εγω αλλα μαλλον για λιγο γιατι ειναι ξυπνια κ την κουναω στο καροτσι!

αχ κοριτσια λετε για την ζεστη ελευθερια κ εγω 25 βαθμους εχουμε μεσα στο σπιτι κ την φοραω κοντομανικο εσωρουχαλακι βαμβακερο φορμακι κ καλτσακια απο μεσα...καλα ειναι η λες να ζεσταινεται?? την εκανα κ μπανιο πριν μιση ωρα..πολυ μπερδεμα με το τι να την φοραω...

μαργαριτακι επιτελους θα σε εχουμε στην παρεα μας ξανα!! μας ελειψες!

Ποπακι μου τα καλτσακια μου φαινονται περιττα ..Εγω ποτε δεν του εβαζα απο μεσα.Ποσο μαλλον τωρα που επιασε ζεστη...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την Μαργαρίτα!

Τι κάνετε κορίτσι? Γύρισες δουλειά? Εγώ έχω από την προηγούμενη Πέμπτη που επέστρεψα στις 19 του μήνα. Είναι μια πίκρα. Ακόμη δεν έστρωσα. Αλλά θα στρώσω μια και καλή γιατί από Δευτέρα θα είμαι μόνη μου στο πόστο μέχρι το φθινόπορο που θα επιστρέψει η συνάδερφος που ξεκινάει τώρα η άδεια εγκυμοσύνης της.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

Μαργαρίτα τι ματάρες που έχει η κόρη σου; Γαλάζια έ;

Φτου φτου μια γλύκα είναι. Να την χαίρεσε!

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

τι κανεις Σοφακι? κ εμενα μου το εχει κανει αυτο μερικες φορες... τι να κανεις ετσι ειναι μωρε τα μωρακι μια το χαλανε το προγραμμα μια το φτιαχνουν..

Ασε βρε Μαργαριτα...Εμενα σημερα πρωτη φορα το κανει!Ποιος ξερει ποτε θα κοιμηθει!!

Πανω που ελεγα οτι κοιμοταν λιγο πιο πολυ το βραδυ και το μεσημερι στανταρ ωρες , εκει τα χαλασε!!παει τον ματιασαμε!!Ειναι 2 μεσημερια τωρα που δεν κοιμηθηκε αλλα η γκρινια γκρινια!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

Καλώς την Μαργαρίτα!

Τι κάνετε κορίτσι? Γύρισες δουλειά? Εγώ έχω από την προηγούμενη Πέμπτη που επέστρεψα στις 19 του μήνα. Είναι μια πίκρα. Ακόμη δεν έστρωσα. Αλλά θα στρώσω μια και καλή γιατί από Δευτέρα θα είμαι μόνη μου στο πόστο μέχρι το φθινόπορο που θα επιστρέψει η συνάδερφος που ξεκινάει τώρα η άδεια εγκυμοσύνης της.

καλως σας βρηκα Σονια μου! ναι γυρισα στη δουλεια εδω κ 10 μερες. βρηκα κ κοπελα να μου κραταει το μωρακι ευτυχως την ξερουμε πολλα χρονια κ εχει κ την επιβλεψη της πεθερας μου. ασε κ εγω στη δουλεια δεν καλοπερναω κ πολυ.. σημερα μου εσπασε τα νευρα κ μια μαλ.. συναδελφος.. τι να κανουμε ομως τα εχουμε αναγκη τα λεφτα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαρίτα τι ματάρες που έχει η κόρη σου; Γαλάζια έ;

Φτου φτου μια γλύκα είναι. Να την χαίρεσε!

ναι βασικα μπλε ειναι λες να μεινουν ετσι??? ασε θα την φαω καμια ωρα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλώς την Μαργαρίτα. Κουκλίτσα η κορούλα σου. Εμάς θα μας δεις στο φέις, έχεις φέις έτσι δεν είναι? Οκ, τακτοποιηθήκατε στο σπίτι σας?

Ποπάκη και εγώ το ίδιο θα σου έλεγα. Τα καλτσάκια είναι υπερβολή, ποτέ δεν έβαλα από μέσα όταν είναι ολόσωμο το φορμάκι με τα ποδαράκια μέσα.

Σοφάκι ετοιμάζεστε για hot Παρασκευή βράδυ ε?Εχεχε τι να κάνεις μωρέ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ασε βρε Μαργαριτα...Εμενα σημερα πρωτη φορα το κανει!Ποιος ξερει ποτε θα κοιμηθει!!

Πανω που ελεγα οτι κοιμοταν λιγο πιο πολυ το βραδυ και το μεσημερι στανταρ ωρες , εκει τα χαλασε!!παει τον ματιασαμε!!Ειναι 2 μεσημερια τωρα που δεν κοιμηθηκε αλλα η γκρινια γκρινια!!

κ εμενα γκρινιαζει αρκετα ειδικα απο το απογευμα κ μετα κ δεν πολυκαταλαβαινω κ γιατι.. εμενα κοιμαται το πρωι κανενα δυωρο κ μετα ισως το απογευμα αλλα πιο λιγο.. χτες ας πουμε δεν κοιμηθηκε καθολου... εσυ θηλαζεις ακομα?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...