Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σας!

Λιτσάκι μου δεν υπάρχει χρυσή συνταγή, εγώ απλά την 1η φορά έριχνα όλες τις ευθύνες στον θηλασμό και τον κακόμαθα. Τώρα ακολουθώ ένα σχετικό 'πρόγραμμα' και το μωρό είναι πιο ήρεμο και εγώ πιο ήσυχη.

Καλέ μακρυμάνικα παντελόνια θα τους φοράτε καλοκαιριάτικα?Εσύ οι Κυπραίες, που έχετε και τόση ζέστη για ξανασκεφτείτε το. Τον γιο μου τον γέννησα 12 Αυγούστου και μέχρι τέλη Σεπτέμβρη τον είχα με σορτσάκια! Στην μικρή έχω μόνο φορέματα με βρακάκια από μέσα και 2-3 σετ με σορτσάκι επίσης. Α και 1-2 κολάν μακριά αλλά πολύ λεπτά, καλοκαιρινά.

Στην μαμά μου την αφήνω και εγώ όταν θέλω να πάω κάπου. Μόνο την ημέρα εννοείται, το βράδυ εκεί δίπλα μου γιατί μπορεί να ξυπνήσει και να πεινάει, οπότε πρέπει να είμαι εγώ εκεί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η πεθερα οχι δεν τον εχει κρατησει καθολου μεχρι στιγμης και να φυγω εγω!!

δεν θελει ο αντρας σου να τον αφηνετε εκει Αναστασια μου;;;

αχ ελευθερια μου πιστευω με τον θηλασμο θελοντας κ μη περνουν παρα πολλες ωρες αγκαλια... κ ως πρωτομανουλες σιγουρα χανουμε κ τη μπαλα!:rolleyes:

εγω 2 μηνες τον θηλασα και καποτε θελει αγκαλιες για να κοιμηθει....

Γειά σας!

Λιτσάκι μου δεν υπάρχει χρυσή συνταγή, εγώ απλά την 1η φορά έριχνα όλες τις ευθύνες στον θηλασμό και τον κακόμαθα. Τώρα ακολουθώ ένα σχετικό 'πρόγραμμα' και το μωρό είναι πιο ήρεμο και εγώ πιο ήσυχη.

Καλέ μακρυμάνικα παντελόνια θα τους φοράτε καλοκαιριάτικα?Εσύ οι Κυπραίες, που έχετε και τόση ζέστη για ξανασκεφτείτε το. Τον γιο μου τον γέννησα 12 Αυγούστου και μέχρι τέλη Σεπτέμβρη τον είχα με σορτσάκια! Στην μικρή έχω μόνο φορέματα με βρακάκια από μέσα και 2-3 σετ με σορτσάκι επίσης. Α και 1-2 κολάν μακριά αλλά πολύ λεπτά, καλοκαιρινά.

Στην μαμά μου την αφήνω και εγώ όταν θέλω να πάω κάπου. Μόνο την ημέρα εννοείται, το βράδυ εκεί δίπλα μου γιατί μπορεί να ξυπνήσει και να πεινάει, οπότε πρέπει να είμαι εγώ εκεί!

ελευθερια μου μιλαμε για μεσα του μαιου που δεν θα ειναι και τοσο ζεστη:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Σονια μου, δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα αν τα βαζεις αμεσως στο ψυγειο.Αυτο το εκανα στα αγορια, μολις τελειωνε η αποστειρωση τα ταπωνα και τα εβαζα στο ψυγειο.Βλεπεις τοτε δεν ειχα σκεφτει να βαζω και το νερο μεσα για να τα εχω ετοιμα.....:?:?

Άννα έτσι κάνω αλλά βλέπεις πρώτη φορά ασχολούμε με μπουκάλια και είπα μήπως κάνω κάτι λάθος.

καλησπερα κοριτσια. τι κανετε? μόλις γύρισα από τη γυναικολόγο. μου είπε ολα καλά! καναμε κ το τεστ παπ θα παρω τα αποτελέσματα από εβδομάδα.

εγω εχω στεναχωρηθει λίγο από εχθές που η μαμα μου εκανε υπερηχο μαστων κ την βρηκαν 1 κυστουλα 5,5 χιλιοστα. της ειπαν οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα να κανει μαστογραφια και υπερηχο καθε χρονο κ αν ψιλαφισει κατι να κανει νωριτερα...θα τα δειξει κ τα αποτελεσματα κ στην γυναικολογο της. εγω ομως εχω αγχωθει πολύ.

Για να μην αγχώνεσαι να σου πώ ότι η μαμά μου είχε πάρα πολλές κύστες στο στήθος της και έκανε μόνο μαστογραφία και υπέρηχο μια φορά το χρόνο. Ως επιπλέον ο γιατρός της έκανε παρακέντηση και έδιναν το υγρό για εξέταση για να βεβαιωθούν ότι είναι καλοήθης κύστες. Από όταν μπήκε στην εμμυνόπαυση χάθηκαν όλες μαζί. Σαν να μην τις είχε ποτέ.

γεια σας.....

αχ διαβαζω για τα κιλα των παιδιων σας και βλέπω οτι ο δικος μου ειναι ο πιο μικρος:(, μηοως δεν τον ταιζω ικανοποιητικα;;; το 150 που του δεινω ειναι λίγο;;;:confused:

αποστειρωτη για ποσο διαστημα χρησιμοποιουμε;;; εχω τον αποστειρωτη που ειχε η πεθερα μου στην κορη της δηλαδη πρεπει να ειναι 9 ετων και ειναι στα μαυρα του τα χαλια πλεον, την δουλεια του την κανει δεν λεω αλλα απο κατω ειναι λίγο καμενο εκει που ζεστενετε το νερο, και ειναι και σπασμενο μεσα σε ενα σημειο εκει που μπενουν οι πιπιλες.... αχ τι ηθελα και πηρα το δικο τους και δεν επερνα καινουργιο:confused:

Επειδή και εγώ πήρα έναν δανεικό αποστειρωτή από μια φίλη μου και ήταν έτσι καφέ καμμένο εκεί που ζεσταίνει το νερό θα σου πώ το κόλπο. Στέγνωσε το και μετά ρίξε σόδα του φαγητού για να καλυφθεί καλά το καμμένο σημείο. Μετά ρίξε ξύδι. Μόλις ρίξεις το ξύδι κάνει αφρό και τότε παίρνεις το σφουγγάρι και το τρίβεις. Επαναλαμβάνεις όσες φορές χρειάζεται και θα γίνει λαμπίκος στο υπογράφω. Εγώ έτσι τον καθάρισα χωρίς χημικά για να είναι υγιηνό για το μωρό.

για καινουργιο δεν νομιζω Δωρα μου, ειναι και αρκετα λεφτα.... εμεναπαντως ηταν 5800 και 62 υψος... τοτε εμεις εχουμε τα πιο μικρουλια:tongue:.....

του κανω πάντα 150 κάποτε μπορει να αφησει 20 καποτε 30 καποτε μπορει να το πιει και όλο αν το πιει όλο και δω οτι θελει κι αλλο του κανω 60 μλ επιπλεον....

μας ειπε οτι δεν εβαλε ουτε πολλα αλλα ουτε και λίγα....

Καλέ και η δικιά μου στα μικρά είναι. Στον 3ο μήνα που πήγαμε ήταν 5450 και 60,5 ύψος. Προχθές που την πήγα ξανά δηλαδή 15 μέρες μετά ήταν 5690. Θα δούμε μέχρι τις 10 Μαίου που θα ξαναπάμε.

Δεν σας είπα. Την πήγα παιδίατρο γιατί μέσα σε 3 μέρες γέμισε το κεφάλι της και λιγότερο η πλάτη και τα χέρια της άσπρο. Μέσα στα μαλιά το δέρμα ήταν όλο άσπρο. Μου είπε ότι είναι ήπια ατοπική δερματίτιδα και μου έδωσε είδικα λαδάκια και σαμπουάν για το μπάνιο και πολύ ενυδατική για όλη την υπόλοιπη μέρα. Την κάνω μπάνιο τώρα κάθε μέρα με αυτά που μου έδωσε και η μικρή μαδάει. Πέφτουν συνέχεια από το κεφάλι της κομματάκια δέρμα. Αλλά από κάτω φαίνεται φυσιολογικό. Μάλλον βελτιώνεται αλλά δεν είναι να το βγάλω πουθενά το μωρό. Ελπίζω να περάσει γρήγορα.

Όσο για το πρόγραμμα που λέτε και εγώ ακολουθώ στα παιδιά και μάλιστα δεν αλλάζει σχεδόν για τίποτα. Η μπέμπα βλέπω ότι τις 3 τελευταίες μέρες κρατάει σταθερό πρόγραμμα και στον θηλασμό. Τρώει 9μιση το πρωί από εμένα,στις 12μιση 150μλ στο μπουκάλι,3μιση μόλις θα γυρίσω, 6μιση,8μιση, 10μιση, 1μιση,6μιση το ξημέρωμα και μετά πάλι 9μιση το πρωί. Δηλαδή 8 γεύματα το 24ωρο. Μια χαρά με βολεύει και με την δουλειά.

Μάλλον έμαθε και το μπουκάλι και αύξησε και την ποσότητα.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

αχ ελευθερια μου πιστευω με τον θηλασμο θελοντας κ μη περνουν παρα πολλες ωρες αγκαλια... κ ως πρωτομανουλες σιγουρα χανουμε κ τη μπαλα!:rolleyes:

Αυτό δεν είναι κακό...Έρευνες δείχνουν πως τα παιδιά που θηλάζουν επειδή απολαμβάνουν απεριόστες αγκαλιές από την μητέρα τους, γίνονται πιο ανεξάρτητα και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση. Ξέρω είναι κουραστικό αρκετές φορές αλλά σκέψου πως αυτές οι στιγμές φεύγουν και δεν ξανάρχονται. Τα παιδιά φεύγουν πολύ γρήγορα από την αγκαλιά μας!

Η μικρή μου ήδη κοιμάται. Ο Μάνος είναι πασιχαρής και φωνάζει 'σα φάμε σουλάκια απόψε'!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ελευθερια μου μιλαμε για μεσα του μαιου που δεν θα ειναι και τοσο ζεστη:P

Αααα οκ εγώ νόμιζα πως μιλάτε για το καλοκαίρι. Εδώ πάντως εμείς φοράμε ήδη καλοκαιρινά. Σε 1 βδομάδα και τα βράδια.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

θα το προσπαθησω Σονια μου και θα σου πω αν θα φυγει αλλα για να το λες μαλλον ετσι θα ειναι:P....

κοριτσια εμεις μεγαλωσαμε τωρα θα φοραμε τα παντελονακια μας χεεχεχεχεχε!!!!:rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Αααα οκ εγώ νόμιζα πως μιλάτε για το καλοκαίρι. Εδώ πάντως εμείς φοράμε ήδη καλοκαιρινά. Σε 1 βδομάδα και τα βράδια.

εγω δεν του φοραω ακομη Ελευθερια μου.... θα περιμενουμε λιγακι.... αυριο θα το φορασω ενα παντελονακι μακρι μαζι με μια φανελιτσα μακρομανικι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

για πες τε μου λοιπον ο μικρούλης μου κοιματαιαπο τις 7 και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ξυπνησει καθόλου, τι λετε να τον ξυπνησω κατα τις 11 για να φαει ή να τον αφησω να ξυπνησει μονος του με τη προηποθεση οτι θα ξυπνησει κατα τις 3 ή 4

yiORT7o.jpgwYStp3.png

για πες τε μου λοιπον ο μικρούλης μου κοιματαιαπο τις 7 και ειμαι σιγουρη οτι δεν θα ξυπνησει καθόλου, τι λετε να τον ξυπνησω κατα τις 11 για να φαει ή να τον αφησω να ξυπνησει μονος του με τη προηποθεση οτι θα ξυπνησει κατα τις 3 ή 4

πω πω νικη μου! μονο που τα διαβαζω αυτα τα ωραρια μου φαινοντε απιστευτα!!! εγω θα τον αφηνα μαλλον...

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Νίκη μου στην μικρή δεν φοράω κοντομάνικο, ούτε και στον γιο μου. Απλά κάνει πολύ ζέστη, 25 βαθμούς έχω μες το σπίτι τώρα.

Εγώ θα τον τάιζα στις 11 πάντως, απλά για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο πως δεν είναι πολλές ώρες νηστικό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κοριτσια επιτελους εχω νετ!!!! βαλαμε τελικα οτε γιατι οι αλλοι μας επρηξαν με την τοση καθηστερηση..

εμεις καλα ειμαστε λιγα πονακια κ αερια εχει απο το απογευματακι καθε μερα αλλα οκ ο γιατρος λεει ειναι νορμαλ. εμενα κοιμαται πολυ καλα το βραδι μην την ματιασω. χτες εφαγε στις 10 κ μιση κ μετα κοιμηθηκε μεχρι τις 6μιση!!! τελεια! αλλα ρε κοριτσια σαν να εχω μαζεψει κουραση κ δεν λεω να ξεκουραστω με τιποτα!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ηρθα κ εγω αλλα μαλλον για λιγο γιατι ειναι ξυπνια κ την κουναω στο καροτσι!

αχ κοριτσια λετε για την ζεστη ελευθερια κ εγω 25 βαθμους εχουμε μεσα στο σπιτι κ την φοραω κοντομανικο εσωρουχαλακι βαμβακερο φορμακι κ καλτσακια απο μεσα...καλα ειναι η λες να ζεσταινεται?? την εκανα κ μπανιο πριν μιση ωρα..πολυ μπερδεμα με το τι να την φοραω...

μαργαριτακι επιτελους θα σε εχουμε στην παρεα μας ξανα!! μας ελειψες!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ηρθα κ εγω αλλα μαλλον για λιγο γιατι ειναι ξυπνια κ την κουναω στο καροτσι!

αχ κοριτσια λετε για την ζεστη ελευθερια κ εγω 25 βαθμους εχουμε μεσα στο σπιτι κ την φοραω κοντομανικο εσωρουχαλακι βαμβακερο φορμακι κ καλτσακια απο μεσα...καλα ειναι η λες να ζεσταινεται?? την εκανα κ μπανιο πριν μιση ωρα..πολυ μπερδεμα με το τι να την φοραω...

μαργαριτακι επιτελους θα σε εχουμε στην παρεα μας ξανα!! μας ελειψες!

Ποπακι μου τι κανεις? εγω ετοιμασα το γαλα κ το εχω αφησει να κρυωσει λιγακι ακομα.. τωρα θα φαμε 210 μλ της εκανα κ οσο φαει. τα 180 παντως τα τσακιζει. εσενα πως παει το κοριτσακι σου?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...