Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σου νικη μου!!!μπηκε καλοκαιρι αποτομα και δεν ξερουμε τι να σου φοραμε!!εγω τον εχω μονο με το σκεπασμα και το σεντονακι του!!

λες να του βάλω πιο λεπτη κουβερτούλα;;;

εφη μου οταν θα αρχισει να ζεστενει ο καιρος ακομη πιο πολυ τι θα τους φοραμε, δηλαδη σε μισό μηνα περιπου;;; εγω τωρα του φοραω κοντομανικο εσωρουχακι και φορμακι απο πανω. αργοτερα τι να του βαζω;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λες να του βάλω πιο λεπτη κουβερτούλα;;;

εφη μου οταν θα αρχισει να ζεστενει ο καιρος ακομη πιο πολυ τι θα τους φοραμε, δηλαδη σε μισό μηνα περιπου;;; εγω τωρα του φοραω κοντομανικο εσωρουχακι και φορμακι απο πανω. αργοτερα τι να του βαζω;;;

νομιζω πωσ ναι νικη μου!!και εγω ετσι του φοραω τωρα μετα θα του βαζω με κοντο μανικι την μερα τουλαχιστω που θα κανει πολυ ζεστη!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

νομιζω πωσ ναι νικη μου!!και εγω ετσι του φοραω τωρα μετα θα του βαζω με κοντο μανικι την μερα τουλαχιστω που θα κανει πολυ ζεστη!!

δηλαδη εφη μου;;;απο κατω τι θα φοραει;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

δηλαδη εφη μου;;;απο κατω τι θα φοραει;;;

εγω θα του βαζω φανελακι κοντομανικο εσωτερικο απο πανω και απο κατω παντελονακι μακρι!!!αυτο οταν θα ειμαστε σπιτι,αμα θα παμε καπου θα του βαζω με ντιραντα εσωτερικη και κοντομανικη απο πανω παλι με παντελονακι μακρι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω θα του βαζω φανελακι κοντομανικο εσωτερικο απο πανω και απο κατω παντελονακι μακρι!!!αυτο οταν θα ειμαστε σπιτι,αμα θα παμε καπου θα του βαζω με ντιραντα εσωτερικη και κοντομανικη απο πανω παλι με παντελονακι μακρι!!

ααααα καταλαβα... χεχεχε αυτο θα κανω κι εγω.... και ασε εχουμε πολλα παντελονακια, φορμουλες :P.... και του πανε πολύ του γλυκα μου...

Γεια σου Αναστασακη !!!!

εσεις τα αφηνετε στης γιαγιαδες και φευγετε ή μονο εγω το κανω αυτο;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναμαι παλι κοριτσια! δεν προλαβαινω να γραφω! σας διαβαζω και μεχρι να γραψω κατι θα θελει ο μικρος!!!!

γεια σου αναστασια μου!!!

ααααα καταλαβα... χεχεχε αυτο θα κανω κι εγω.... και ασε εχουμε πολλα παντελονακια, φορμουλες :P.... και του πανε πολύ του γλυκα μου...

Γεια σου Αναστασακη !!!!

εγω τον αφηνω μονο μερα προσ το παρον για να παω κομμωτηριο ή αισθητικο,βραδυ ακομα τον φοβαται η μαμα μου θελει να μεγαλωση ακομα λιγο και μετα !!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Αναστασακη !!!!

αχ εμενα ακομα δεν με βολευουν τα παντελονακια , βαλε βγαλε!!

νικη μου αν ειχα τη μαμα μου και εγω θα τον αφηνα καποιες ωρες!

ουφφφ παλι γκρινιαζει βαρεθηκε στο γυμναστηριο του!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

τι του φορας αναστασια μου ολοσωμα???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ναι ακομα με βολευουν πολύ! και σαλοπετες τζιν με βολευουν γιατι εχουν και εκεινες κουμπακια απο κατω!;)

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες αναστασια μου αλλα εμενα μου αρεσουν πολυ τα παντελονακια!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι εχεις δικιο σε αυτο που λες αναστασια μου αλλα εμενα μου αρεσουν πολυ τα παντελονακια!!

αχ ναι ειναι πολυ χαριτωμενα!

εντομεταξυ κ εγω δεν ξερω πως να τον ντυνω εξω! ακομα ο καιρος ειναι υπουλος νομιζω..:rolleyes:

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

γεια σου αναστασια μου!!!

εγω τον αφηνω μονο μερα προσ το παρον για να παω κομμωτηριο ή αισθητικο,βραδυ ακομα τον φοβαται η μαμα μου θελει να μεγαλωση ακομα λιγο και μετα !!!

στην πεθερα σας δεν το περνετε καθόλου;;;

κι εμενα μου σρεσουν τα παντελονια πολύ:P... ειναι μια γλυκα, αφου λεω αυτη την εβδομαδα όλο παντελονακια να φοραμε, εκτος το βραδακι φυσικα που θα του βαζω το φορμακι του...

αχ ναι ειναι πολυ χαριτωμενα!

εντομεταξυ κ εγω δεν ξερω πως να τον ντυνω εξω! ακομα ο καιρος ειναι υπουλος νομιζω..:rolleyes:

εγω θα κανω αυτο που ειπε η Εφη με παντελονακι απο κατω και απο πανω το εσωρουχακι του το κοντομανικο και φανελιτσα απο πανω κοντομανικι παλι,,, ααα εμεις εχουμε και ζακετουλα καλοκαιρινι:P

yiORT7o.jpgwYStp3.png

στην πεθερα σας δεν το περνετε καθόλου;;;

κι εμενα μου σρεσουν τα παντελονια πολύ:P... ειναι μια γλυκα, αφου λεω αυτη την εβδομαδα όλο παντελονακια να φοραμε, εκτος το βραδακι φυσικα που θα του βαζω το φορμακι του...

εγω θα κανω αυτο που ειπε η Εφη με παντελονακι απο κατω και απο πανω το εσωρουχακι του το κοντομανικο και φανελιτσα απο πανω κοντομανικι παλι,,, ααα εμεις εχουμε και ζακετουλα καλοκαιρινι:P

η πεθερα οχι δεν τον εχει κρατησει καθολου μεχρι στιγμης και να φυγω εγω!!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...