Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Διάβασα λίγο προς τα πίσω.

Ποπάκη μου δεν ξέρω αν οπωσδήποτε έχει παλλινδρόμηση εφόσον γίνεται σαν τόξο αλλά έχω ακούσει πως είναι χαρακτηριστικό της παλλινδρόμησης και εάν κάνει συχνά εμετό τότε είναι πολύ ύποπτο. Να πάρεις τον παιδίατρο οπωσδήποτε και ας του χρωστάς το ΑΜΚΑ. Μην ταλαιπωρείτε το μωράκι σου άδικα βρε.

Εφάκη και εσείς παιδεύεστε ε?Υπομονή, τι άλλο?

Άννα μου εγώ παράγγειλα για την βαφτιστήρα μου που έχει σήμερα γενέθλια αλλά θα τα κάνει το ερχόμενο Σαββάτο, οπότε δεν μπορούσα να περιμένω. Πήγα εγώ στο τοπικό κατάστημα και τσέκαρα τα σχέδια και παράγγειλα. Ε τσίμπησα κάτι και για την Πριγκιπέσσα μου:)

αστα ελευθερακι ο γιατρος ειπε οτι μαλλον εχει γαστρεντεριτιδα κ μειωσαμε κ αλλο την ποσοτητα για να δουμε πως θα παει..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βουλίτσα μου δεν κατάλαβα...στον βραστήρα βράζεις το νερό? Νομίζω δεν κάνει, για να πουν και οι έμπειρες.

Σήμερα άφησα για λίγο την κόρη μου στην μαμά μου να πάρω τον μικρό από τον παιδικό και επειδή κοιμόταν και έπρεπε να φύγω, άφησα γάλα που είχα βγάλει το πρωί. 170μλ ήπιε και στο 2ωρο ξανατρώει. Πολλά δεν είναι βρε κορίτσια? Από το στήθος δεν ξέρω τι τρώει αλλά για να έφαγε και χθες και σήμερα ίδια ποσότητα στο 2ωρο, μάλλον τόσο θα τρώει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

γεια σας κοριτσια!!ουφ τωρα τεέιωσα να διαβαζω οσα γραψατε!!

καλε γειτονισσα γιατι τα πηρες ολα??/:(:(:( τωρα εμεις τί θα ψωνισουμε??χεχε

εγω κοριτσια με 3 μωρα δεν προλαβαινω να μπαινω ,μονο το βραδυ που κοιμουνται και ησυχαζει το σπιτι!ολη μερα ειμαι στην πριζα...!!

γειτονισσα απο σεπτεμβριο να τα στειλουμε παιδικο να εκτονωνονται μπας και ηρεμησουν..

βρε Ποπη τί ειναι αυτο με την δικια σου??γαστρεντεριτιδα ειναι σοβαρο καλε..κοιταξλε το.ειχε ο γιος μου και φετος Πασχα δεν ειδαμε...

Δωρακι θα προσπαθησω αυριο να σε παρω τηλεφωνο!

Μαργαριτακι πως ειναι η επιστροφη στη δουλεια??να κανονισουμε να τα πουμε κ απο κοντα!

Εφη ελπιζω να μην ειναι τπτ ανησυχητικο για τον γιο σου!

Νικακι ειστε πολυ γλυκια οικογενεια!!φτου φτου!Και ολα τα μωρακια του καφε μας ειναι ζωγραφια!εγω τα εχω στο φέις!!

Σας καληνυχτω κοριτσια μου!!!φλκ

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

νικουλα μου μην στεναχωριεσαι κ εγω με την δικη μου ποτε δεν εχουμε προγραμμα,,ποτε ετσι ποτε αλλιως,,,κ βαδιζω πλεον με τις αναγκες της κ τρωει οσο θελει αυτη,,να το πρωι ηπιε μονο 75 μλ κ αντεξε 2ωρες μετα χτυπησε 150 μλ..οτι να ναι δλδ!!

εγω βραζω νερο κ το βαζω στο θερμο ( το μεγαλο) μου φτανει για 5 γευματα!! κ μετα το κρυωνω κατω απο την βρυση!! με βολευει πιο πολυ ετσι!!

εχω 5 μπουκαλια κ μολις λερωθει και το 5ο τα βαζω ολα μαζι για αποστειρωση!!

Ποπακη μου δεν πιραζει οτι μπορουμε κανουμε..... εμενα ξυπνησε πριν απο λίγο τον ταισα 150 μλ το εφαγε όλο και κοιμηθικε αμεσως.....

το ιδιο κανω κι εγω μόνο που εγω βάζω και λίγο χλιαρο νερό για να ερθει στη θερμοκρασια που θελω, δεν γινετε ετσι;;;

εμεις εχουμε 3 μπουκαλια για το γαλα και 2 για το τσαγακι.....

ααα εκανα και μια γκαφα(μαλ......) για κατι ασχετο

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ευχαροστω νικουλα μου!! εκει που προσπαθω να βαλω προγραμμα εκει τσουπ κατι γινεται κ ξανα απο την αρχη...δεν ξερω που με παν τα 4..ηπιε στις 9 τα 90 μλ πεινουσε κ την ξεγελασα με το τσαι τωρα τι να κανω να την ξυπνησω?? δεν ξερω...:rolleyes::rolleyes:

νομιζω ποπακη μου ασε την να ξυπνησει μονη τοης,,, εκτος αν ξερεις οτι αν την ξυπνησεις θα φαει και θα κοιμηθει αμεσως....

Τι έκανες Νικη ??

λοιπν Δωρακι μου ο Χριστος διαβαζει εδω και λίγες μερες για την πτυχιακη του και όλο λείπει απο σπίτι(διαβαζουν με ενα συμφοιτητη του, και σημερα το μεσημερη του ειπα να παμε την νυχτα να φαμε παγωτο, και μου ειπε να παμε αλλα αν γινετε πιο αργα γιατι θα παμε να παιξουνε ποδοσφαιρο(να ξεσκασουν λίγο) και του ειπα ενταξει, κατα τις 10.30 επεστρεψε σπίτι και μου λεει αντε θα παμε να φαμε παγωτό(με πολύ χαρα και με πολύ καλο τρόπο) και εγω ημουνα με τις πιτζαμες επειδη δεν ειχα ορεξη, και με ρωτσει δεν θα παμε και του λεω δεν εχω ορεξη και ειναι αργα(ηξερα απο την αρχη τι ωρα θα πηγεναμε) και μου λεει 22 χρονον εισαι αν δεν βγεις τωρα ποτε θα βγεις, και η αληθεια αυτο με ενοχλεισε γιατι ειχε δικαιο. (και ειπα ειναι αργα και τωρα τι κανω καθομαι εδω στο λαπτοπ ενω μπορουσε να πηγαιναμε το περιπατο μας, να μεναμε και λίγο μονοι μας, το τελεθταιο καιρο "χαθηκαμε").

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

καλημερα κοριτσια μου!!τι κανετε? εγω σημερα πρωινη πρωινη! χθες τριτο βραδυ που κοιμηθηκε στο πλαι μου κ οχι πανω στην αγκαλια μου!! ουφ κοιμαμαι σαν ανθρωπος!! μπορω να πω οτι μαλλον μας τελειωσαν οι κολικοι!!δεν φαγαμε καλα βεβαια το βραδυ επινε μονο 75μλ αλλα δεν πειραζει θα κανω υπομονη λιγες μερες να δω πως θα παει..το καλο ειναι οτι δεν εχει κλαμματα!! σε φυσιολογικα πλαισια δλδ κλαιει!ειμαστε απο τις 5,30 ξυπνιες κ τωρα την νανουριζω στο καροτσι την κουναω με το ποδι μου!!συνολικα ολη την ημερα ηπιε 790μλ..καλα δεν ειναι??

Γαστρεντερίτιδα???Διάρροια έχει???Δεν είμαι ειδική αλλά νομίζω η γαστρεντερίτιδα συνοδεύεται και από διάρροια. Και κάτι άλλο...πόσο καιρό το κάνει αυτό?

ελευθερακι μου να πω την αληθεια τα κακα της ειναι νερουλα κ με κανει 2 φορες την ημερα εεε δεν νομιζω να ειναι διαροια αυτο..:rolleyes::rolleyes:

ειναι η τριτη μερα που συμβαινει αυτο...αν κ απο χθες το απογευμα που της μειωσα την ποσοτητα σταματησε να κανει εμετο...κ δεν μου δειχνει να ποναει..δεν ξερω τα χω χαμενα κ εγω..

Γαστρεντερίτιδα ρε Πόπη? Αμάν ρε γκαντεμια!!! Κουράγιο κοριτσάκι!! Μήπως κρυωσε στο μπαλκόνι μωρε?

καλημερα δωρακι μου!! μωρε δεν νομιζω να κρυωσε αφου την κουκουλωνω πολυ καλα..κ δεν νομιζω να ειναι γαστρεντεριτιδα γιατι πιστευω θα ειχαμε παραπανω γκρινιες κ κλαμματα...κ σταματησε να κανει κ εμετο απο την στιγμη που την μειωσα την ποσοτητα γαλα..αχ δεν ξερω,,,:rolleyes::rolleyes:

νομιζω ποπακη μου ασε την να ξυπνησει μονη τοης,,, εκτος αν ξερεις οτι αν την ξυπνησεις θα φαει και θα κοιμηθει αμεσως....

λοιπν Δωρακι μου ο Χριστος διαβαζει εδω και λίγες μερες για την πτυχιακη του και όλο λείπει απο σπίτι(διαβαζουν με ενα συμφοιτητη του, και σημερα το μεσημερη του ειπα να παμε την νυχτα να φαμε παγωτο, και μου ειπε να παμε αλλα αν γινετε πιο αργα γιατι θα παμε να παιξουνε ποδοσφαιρο(να ξεσκασουν λίγο) και του ειπα ενταξει, κατα τις 10.30 επεστρεψε σπίτι και μου λεει αντε θα παμε να φαμε παγωτό(με πολύ χαρα και με πολύ καλο τρόπο) και εγω ημουνα με τις πιτζαμες επειδη δεν ειχα ορεξη, και με ρωτσει δεν θα παμε και του λεω δεν εχω ορεξη και ειναι αργα(ηξερα απο την αρχη τι ωρα θα πηγεναμε) και μου λεει 22 χρονον εισαι αν δεν βγεις τωρα ποτε θα βγεις, και η αληθεια αυτο με ενοχλεισε γιατι ειχε δικαιο. (και ειπα ειναι αργα και τωρα τι κανω καθομαι εδω στο λαπτοπ ενω μπορουσε να πηγαιναμε το περιπατο μας, να μεναμε και λίγο μονοι μας, το τελεθταιο καιρο "χαθηκαμε").

αχ νικουλα μου τι να κανεις προφανως βαρεθηκες εκεινη την στιγμη κ αντεδρασες ετσι,,δεν πειραζει θα σας δωθει η ευκαιρεια να ξεσκασετε κ εσεις!!κ εγω απο την κουραση πολλες φορες βαριεμαι για πολλα πραγματα..

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Η μικρή μου κοιμήθηκε 9,στις 12 την τάισα πριν κοιμηθώ και ξύπνησε 9 και τέταρτο το πρωί!!!! Μάλλον τρώει πολύ καλά μες την μέρα γιατί φαντάζομαι θα ξυπνούσε την νύχτα και δεν θα ήταν και σαν λουκουμάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

καλημερα!τι κανετε?

δεν καταφερα να φτιαξω το λαπτοπ,εβγαλα τα πληκτρα,τα καθαρισα αλλα τιποτα!θα το παω για φτιαξιμο!τωρα γραφω με το βοηθητικο πληκτρολογιο,πλακα εχει!

η μπεμπα βγαζει πολλες γουλιες ρε γμτ,η παιδιατρος ειπε δεν πειραζει αλλα οσο παει κ χειροτερευει!πινει 120-130 μλ 5 φορες την ημερα κ βγαζει καμποσο,φοβαμαι μηπως δεν παιρνει αρκετο βαρος!

εχουμε κ υπερυχο ισχυων σημερα

BJVqp3.png

Καλημέρα. Η μικρή μου κοιμήθηκε 9,στις 12 την τάισα πριν κοιμηθώ και ξύπνησε 9 και τέταρτο το πρωί!!!! Μάλλον τρώει πολύ καλά μες την μέρα γιατί φαντάζομαι θα ξυπνούσε την νύχτα και δεν θα ήταν και σαν λουκουμάκι!

μια χαρα βρε,κοιμαται αρκετα! η δικια μου συνολικα το 24ωρο δεν κοιμαται πανω απο 8-10 ωρες:rolleyes:

BJVqp3.png

καλημερα!!βγηκε και η καλιεργια και ειναι και αυτη καθαρη!!!μου ειπε οτι μαλλον απο του κολικουσ και απο το μπουκομα που ειχε στην μυτη του επειρεαστικε η ορεξη του για αυτο δεν τρωει πολυ καλα να κανω υπομονη και να του κανω γαλα πιο συχνα και πιο λιγο!!αυτα τα νεα μας ,παω να σας διαβασω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...