Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

γεια σας.....

αχ διαβαζω για τα κιλα των παιδιων σας και βλέπω οτι ο δικος μου ειναι ο πιο μικρος:(, μηοως δεν τον ταιζω ικανοποιητικα;;; το 150 που του δεινω ειναι λίγο;;;:confused:

αποστειρωτη για ποσο διαστημα χρησιμοποιουμε;;; εχω τον αποστειρωτη που ειχε η πεθερα μου στην κορη της δηλαδη πρεπει να ειναι 9 ετων και ειναι στα μαυρα του τα χαλια πλεον, την δουλεια του την κανει δεν λεω αλλα απο κατω ειναι λίγο καμενο εκει που ζεστενετε το νερο, και ειναι και σπασμενο μεσα σε ενα σημειο εκει που μπενουν οι πιπιλες.... αχ τι ηθελα και πηρα το δικο τους και δεν επερνα καινουργιο:confused:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νικη μου να μην παθετε καμια ηλεκτροπληξία βρε κοπέλα μου! Για δες το μήπως να πάρεις καινούριο... Οσο για τα κιλα βρε συ η δικιά μου πανω σπό 5500 δεν θα ειναι με τιποτα!!! Αυριο εχουμε γιατρό οποτε θα σου πω! Μπορει να ειναι κ πιο κατω απο 5500.

Βούλα μου δεν κανει να αφήνεις το νερο στον βραστηρα νομιζω!!!

Αχ η μπεμπα μου εχει 2 ωρες κοιμαται στο ρηλαξ. Δεν θα κοιμαται το βραδυ αχ βαχ!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νικη μου να μην παθετε καμια ηλεκτροπληξία βρε κοπέλα μου! Για δες το μήπως να πάρεις καινούριο... Οσο για τα κιλα βρε συ η δικιά μου πανω σπό 5500 δεν θα ειναι με τιποτα!!! Αυριο εχουμε γιατρό οποτε θα σου πω! Μπορει να ειναι κ πιο κατω απο 5500.

Αχ η μπεμπα μου εχει 2 ωρες κοιμαται στο ρηλαξ. Δεν θα κοιμαται το βραδυ αχ βαχ!

Τι διαφορα εχει αν ειναι στο βραστηρα και αν ειναι στο θερμο?

Νικη εμενα η παιδιατροςμου ειπε 12-150.Βεβαια το 120 δεν παιζει για εμας..

Δεν πινει παραπανω εσενα ή δεν δινεις εσυ?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

γεια σας.....

αχ διαβαζω για τα κιλα των παιδιων σας και βλέπω οτι ο δικος μου ειναι ο πιο μικρος:(, μηοως δεν τον ταιζω ικανοποιητικα;;; το 150 που του δεινω ειναι λίγο;;;:confused:

αποστειρωτη για ποσο διαστημα χρησιμοποιουμε;;; εχω τον αποστειρωτη που ειχε η πεθερα μου στην κορη της δηλαδη πρεπει να ειναι 9 ετων και ειναι στα μαυρα του τα χαλια πλεον, την δουλεια του την κανει δεν λεω αλλα απο κατω ειναι λίγο καμενο εκει που ζεστενετε το νερο, και ειναι και σπασμενο μεσα σε ενα σημειο εκει που μπενουν οι πιπιλες.... αχ τι ηθελα και πηρα το δικο τους και δεν επερνα καινουργιο:confused:

Για τα ml δε ξέρω να σου πω γιατι εμενα θηλαζει.Αλλά μη συγκρινεις το καθε παιδι παιρνει διαφορετικα ίσως εσενα ψηλωνει πιο πολυ μη το ψαχνεις αν η παιδιατρος ειναι ευχαριστημενη μη ψαχνεις παραπανω θα τρελαθεις.Αποστειρωτη νομιζω μεχρι τον 5ο μετα μπαινουν και οι στερεες και σταματαμε αν θυμαμαι καλα γιατι εγω δεν εχω ουτε αποστειρωτη ουτε μπιμπερο:tongue:

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

για καινουργιο δεν νομιζω Δωρα μου, ειναι και αρκετα λεφτα.... εμεναπαντως ηταν 5800 και 62 υψος... τοτε εμεις εχουμε τα πιο μικρουλια:tongue:.....

του κανω πάντα 150 κάποτε μπορει να αφησει 20 καποτε 30 καποτε μπορει να το πιει και όλο αν το πιει όλο και δω οτι θελει κι αλλο του κανω 60 μλ επιπλεον....

Για τα ml δε ξέρω να σου πω γιατι εμενα θηλαζει.Αλλά μη συγκρινεις το καθε παιδι παιρνει διαφορετικα ίσως εσενα ψηλωνει πιο πολυ μη το ψαχνεις αν η παιδιατρος ειναι ευχαριστημενη μη ψαχνεις παραπανω θα τρελαθεις.Αποστειρωτη νομιζω μεχρι τον 5ο μετα μπαινουν και οι στερεες και σταματαμε αν θυμαμαι καλα γιατι εγω δεν εχω ουτε αποστειρωτη ουτε μπιμπερο:tongue:

μας ειπε οτι δεν εβαλε ουτε πολλα αλλα ουτε και λίγα....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Βουλα, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τη μαρκα και το μοντελο της φωτογρ. μηχανης σου, γιατι θελω να παρω μια που να γραφει επανω στις φωτο την ημερομ.

Ειχαμε μια και μας επεσε μεσα σε πισινα.:P:p

Καλησπερα σας!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Eχει εδω και 3 μερες που τρομαζει παρα πολυ.Μαλιστα χθες παω απο επανω της και αρχιζω να την λεω.."τι κοκετα εισαι εσυ?"..εκανε παραπονο και αρχισε να κλαιει με λιγμους..3 φορες το εκανε αυτο.

Αννα και εγω κατευθειαν τα βαζω μεσα, αλλα δεν καταλαβα αυτο με το νερο που λες.Βραζεις νερο, γεμιζεις τα μπουκαλια και οταν χρειαστεις το ζεσταινεις?Δεν σου παιρνει και αυτο χρονο?

Εγω βραζω το νερο, το αφηνω στο βραστηρα και οταν κρυωσει απλα παταω λιγο να ζεσταθει..

Και εμεις εδω και καιρο ειμαστε στο 3-6..:rolleyes:

Να, τωρα που μιλαμε βραζω νερο σε κατσαρολα, εχω αποστειρωσει 6 μπουκαλια απο τα 9 που εχω, θα τα βγαλω απο τον αποστειρωτη και θα τα γεμισω με το νερο αυτο μεχρι το 180.Θα τα βαλω ψυγειο αφου κρυωσουν, και καθε φορα που ειναι η ωρα του γευματος, βγαζω ενα απο το ψυγειο το βαζω στο μηχανακι και ζεσταινεται σε 10'.

Αυτο για μενα ειναι πιο ευκολο απο το να βραζω καθε φορα νερο και να περιμενω να κρυωσει η να το εχω στο θερμο που χωραει μονο 2-3 γευματα.;);)

Βουλα, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τη μαρκα και το μοντελο της φωτογρ. μηχανης σου, γιατι θελω να παρω μια που να γραφει επανω στις φωτο την ημερομ.

Ειχαμε μια και μας επεσε μεσα σε πισινα.:P:p

Καλησπερα σας!!

Rollei Powerflex 500.

Σιγουρα η δικια σας δεν εχει ρυθμιση για ημερομηνια?

Για πες για το νερο...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

γεια σας.....

Νικη μου οτι εκανες εκανες τωρα, σε λιγο καιρο μπορεις και να κοψεις την αποστειρωση.

Μονο 150 του φτιαχνεις? το πινει ολο? Αν ναι κανε του παραπανω τωρα, νομιζω ειναι λιγο.

Διαφημίσεις

Να, τωρα που μιλαμε βραζω νερο σε κατσαρολα, εχω αποστειρωσει 6 μπουκαλια απο τα 9 που εχω, θα τα βγαλω απο τον αποστειρωτη και θα τα γεμισω με το νερο αυτο μεχρι το 180.Θα τα βαλω ψυγειο αφου κρυωσουν, και καθε φορα που ειναι η ωρα του γευματος, βγαζω ενα απο το ψυγειο το βαζω στο μηχανακι και ζεσταινεται σε 10'.

Αυτο για μενα ειναι πιο ευκολο απο το να βραζω καθε φορα νερο και να περιμενω να κρυωσει η να το εχω στο θερμο που χωραει μονο 2-3 γευματα.;);)

Εχω και εγω ενα μηχανημα αλλα δεν καταλαβα πως λειτουργει..Εχει μια ρυθμιση απο το 1 εως το 4-5 αν θυμαμαι καλα..

Εγω βραζω κανενα λιτρο νερο και το εχω στο βραστηρα.Αλλες φορες ειναι τελειο στη θερμοκρασια, αλλες θελει ζεσταμα και αλλες κρυωμα.Αλλα η ολη διαδικασια ειναι κανενα 2λεπτο να κανω το γαλα..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

για καινουργιο δεν νομιζω Δωρα μου, ειναι και αρκετα λεφτα.... εμεναπαντως ηταν 5800 και 62 υψος... τοτε εμεις εχουμε τα πιο μικρουλια:tongue:.....

του κανω πάντα 150 κάποτε μπορει να αφησει 20 καποτε 30 καποτε μπορει να το πιει και όλο αν το πιει όλο και δω οτι θελει κι αλλο του κανω 60 μλ επιπλεον....

μας ειπε οτι δεν εβαλε ουτε πολλα αλλα ουτε και λίγα....

και εγω νομιζω ειναι λιγο.το κουτι απο το γαλα ποσο δινει?Νομιζω στην ηλικια σας 180 πρεπει να δινει τουλαχιστον αλλα αν η γιατρος ειναι οκ τοτε οτι και να λεμε εμεις..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Στο θερμος ειναι σωστο γιατι διατηρειται ζεστο.Αλλιως το διατηρεις στο ψυγειο οπως εγω.Αυτο μας το ειπαν στο Ιασω, δεν ειναι δικη μου ιδεα, εννοω την ετοιμασια αυτη που κανω.

Αν μενει ομως στο βραστηρα και κρυωνει, δεν ξερω...

Παντως να σας πω και εγω οτι αυτο που λεγατε με το προγραμμα συμφωνω και εγω.Εμεις δεν τρωμε αν δεν κλεισουμε 3ωρο, εχουμε συγκεκριμενη ωρα που κανει μπανιο και παντα πριν τον βραδινο υπνο..

Θυμαστε που την ξυπνουσα το βραδυ 11 η ωρα για να φαει τελευταιο γευμα.Ναι μεν της χαλουσα τον υπνο αλλα αυτο με βοηθησε πολυ στο να ρυθμισω τον υπνο της και να κοψει το βραδινο γευμα.Τωρα πλεον απο μονη της δεν κοιμαται βαρυα τετοια ωρα και περιμενει το μπανιο.Τωρα ειναι στο γυμναστηριο...

10,30 ξεκιναμε μπανακι , μετα φαι και 12 ειναι στο κρεβατι..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Στο θερμος ειναι σωστο γιατι διατηρειται ζεστο.Αλλιως το διατηρεις στο ψυγειο οπως εγω.Αυτο μας το ειπαν στο Ιασω, δεν ειναι δικη μου ιδεα, εννοω την ετοιμασια αυτη που κανω.

Αν μενει ομως στο βραστηρα και κρυωνει, δεν ξερω...

Μπορει και οντως να μην κανει, αλλα δεν βρισκω και καμια αιτια..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...