Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γειά σου Ελευθερία. Εμένα ο αποστειρωτής είναι δανεικός και δεν έχει προγράμματα. Κάνει την αποστείρωση και τελειώνει.

Η δουλειά ακόμη είναι πίκρα. Δεν συνήθησα ακόμη. Μόλις παει 2μιση δεν επικοινωνώ με το περιβάλλον. Περιμένω πότε θα πάει 3 και τέταρτο για να φύγω. Πηγαίνω δέκα παρα τέταρτο με 3 και τέταρτο. Αλλά από Δευτέρα σταματάει η συνάδρεφος για να γεννήσει και μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα επιστρέψει θα είμαι μόνη μου. Σε 5μιση ώρες θα πρέπει να βγάζω δουλειά 8ωρου για 2 άτομα. Θα είναι ένα καλοκαίρι σκέτη γλύκα. Αλλά που θα πάει θα περάσει ο καιρός θα επιστρέψει η συνάδερφος.

Γειά σου Άννα. Εγώ έχω και πλαστικά και γυάλινα. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν τα χρησιμοποιούμε αμέσως και δεν ξέρω αν κάνει να τα ταπώσω έτσι με την υγρασία μέχρι την άλλη μέρα που θα τα χρειαστώ.

Σονια μου, δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα αν τα βαζεις αμεσως στο ψυγειο.Αυτο το εκανα στα αγορια, μολις τελειωνε η αποστειρωση τα ταπωνα και τα εβαζα στο ψυγειο.Βλεπεις τοτε δεν ειχα σκεφτει να βαζω και το νερο μεσα για να τα εχω ετοιμα.....:?:?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια. τι κανετε? μόλις γύρισα από τη γυναικολόγο. μου είπε ολα καλά! καναμε κ το τεστ παπ θα παρω τα αποτελέσματα από εβδομάδα.

εγω εχω στεναχωρηθει λίγο από εχθές που η μαμα μου εκανε υπερηχο μαστων κ την βρηκαν 1 κυστουλα 5,5 χιλιοστα. της ειπαν οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα να κανει μαστογραφια και υπερηχο καθε χρονο κ αν ψιλαφισει κατι να κανει νωριτερα...θα τα δειξει κ τα αποτελεσματα κ στην γυναικολογο της. εγω ομως εχω αγχωθει πολύ.

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

καλησπερα κοριτσια. τι κανετε? μόλις γύρισα από τη γυναικολόγο. μου είπε ολα καλά! καναμε κ το τεστ παπ θα παρω τα αποτελέσματα από εβδομάδα.

εγω εχω στεναχωρηθει λίγο από εχθές που η μαμα μου εκανε υπερηχο μαστων κ την βρηκαν 1 κυστουλα 5,5 χιλιοστα. της ειπαν οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο απλα να κανει μαστογραφια και υπερηχο καθε χρονο κ αν ψιλαφισει κατι να κανει νωριτερα...θα τα δειξει κ τα αποτελεσματα κ στην γυναικολογο της. εγω ομως εχω αγχωθει πολύ.

Γεια σου Αναστασακι!!

Μην αγχωνεσαι, βρε, πολλες γυναικες εχουν τετοιες κυστουλες, αν ηταν κατι ανησυχυτικο πολυ πιθανο να φαινοταν στον υπερυχο.Κανω και εγω συχνα υπερυχους προληπτικα και το ξερω γι'αυτο στο λεω.Αν εκανε και μαστογραφια, ειναι καλλυμενη.;)

Γεια σου Αναστασακι!!

Μην αγχωνεσαι, βρε, πολλες γυναικες εχουν τετοιες κυστουλες, αν ηταν κατι ανησυχυτικο πολυ πιθανο να φαινοταν στον υπερυχο.Κανω και εγω συχνα υπερυχους προληπτικα και το ξερω γι'αυτο στο λεω.Αν εκανε και μαστογραφια, ειναι καλλυμενη.;)

ναι εκανε κ μαστογραφια αννα μου κ μετα της ειπαν για υπερηχο..

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Καλησπερα γυρισαμε κι εμεις απο την παιδιατρο 6 κιλα και 63 ποντους η μανταμ μια χαρα μου ειπε.Στο εμβολιο πλανταξε αλλα τη πηρα αγκαλια και χαλαρωσε.Κι ο μεγαλος εκλαψε λιγο ποναει γενικα μου ειπε.

Αναστασια μου καλα στα λεει η Αννα κι εμενα η μαμα μου εχει κυστουλες και στα δυο στηθη απο τον θηλασμο μαλλον της ειπε ο γιατρος αλλα τιποτα ανησυχητικο καθε 6 μηνες κανει παπ και μαστογραφια απλα το παρακολουθει μη φοβασαι.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

ναι εκανε κ μαστογραφια αννα μου κ μετα της ειπαν για υπερηχο..

Ο ιδιος δλδ που της εκανε τη μαστογραφια της εκανε και υπερυχο ετσι?

Ετσι γινεται η σωστη μαστογραφια, ακολουθει μετα υπερυχος.Ειχα κανει πριν την εγκυμοσυνη μου, και η μητερα μου που κανει καθε χρονο η καθε 2? παντα ετσι της το κανουν , πακετο και τα δυο.

Καλησπερα γυρισαμε κι εμεις απο την παιδιατρο 6 κιλα και 63 ποντους η μανταμ μια χαρα μου ειπε.Στο εμβολιο πλανταξε αλλα τη πηρα αγκαλια και χαλαρωσε.Κι ο μεγαλος εκλαψε λιγο ποναει γενικα μου ειπε.

Αναστασια μου καλα στα λεει η Αννα κι εμενα η μαμα μου εχει κυστουλες και στα δυο στηθη απο τον θηλασμο μαλλον της ειπε ο γιατρος αλλα τιποτα ανησυχητικο καθε 6 μηνες κανει παπ και μαστογραφια απλα το παρακολουθει μη φοβασαι.

Γεωργια μια χαρα η κορουλα σου ε??

Εχετε παει φανταζομαι στο ν.3-6, ετσι? γιατι εμεις το αρχισαμε εδω και μερες.:)

Κοριτσια ειχαμε παει στην πεθερα μου για φαγητο κ η μπεμπα ηταν πολυ ανησυχη! Ηθελε ολο το χερι να βαζει στο στομα και να ξυνει τα πανω ουλα! Η καημενουλα μου,μαλλον την γρατσουνανε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεωργια μια χαρα η κορουλα σου ε??

Εχετε παει φανταζομαι στο ν.3-6, ετσι? γιατι εμεις το αρχισαμε εδω και μερες.:)

Ναι λιγο πριν το Πασχα πηγαμε αλλα και η δικια σου μια χαρα αφου μπηκατε ηδη ειστε και μικροτερες:tongue:

Σας αφηνω για λιγο παω για ψωνια με την κορακλα που δε μασαει απο εμβολια;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ εμεις αυριο εχουμε τα δυο εμβολια και ενα το ποσιμο της γαστρεντερητιδας..!!! Τρελα γλέντια θα εχουμε δηλ...

Στην πεθερα μου δεν μπορουσε με τιποτα να κοιμηθει ολο τρανταζοταν και τρομαζε... σας ετυχε ποτε να τρομαζει συνεχεια και να πετάγεται??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

μια χαρα το κοριτσι μας μπραβο!!!!

Ο ιδιος δλδ που της εκανε τη μαστογραφια της εκανε και υπερυχο ετσι?

Ετσι γινεται η σωστη μαστογραφια, ακολουθει μετα υπερυχος.Ειχα κανει πριν την εγκυμοσυνη μου, και η μητερα μου που κανει καθε χρονο η καθε 2? παντα ετσι της το κανουν , πακετο και τα δυο.

αχ βρε κοριτσια με τοσααααααα που ακουω εχω παθει φοβια, αλλο μεγαλο θεμα! πρεπει να τις αποβαλω αυτες τις φοβιες δεν γινεται ετσι!!!:|

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

Αχ εμεις αυριο εχουμε τα δυο εμβολια και ενα το ποσιμο της γαστρεντερητιδας..!!! Τρελα γλέντια θα εχουμε δηλ...

Στην πεθερα μου δεν μπορουσε με τιποτα να κοιμηθει ολο τρανταζοταν και τρομαζε... σας ετυχε ποτε να τρομαζει συνεχεια και να πετάγεται??

ναι και εμενα τυχαινει ετσι δωρακι μου! και ανοιγει τα χερακια του διαπλατα!

b1xOp2.png

nOElp2.png

OaK8p2.png

ναι και εμενα τυχαινει ετσι δωρακι μου! και ανοιγει τα χερακια του διαπλατα!

Ναι ακριβώς ετσι!!! Το πουλάκι μου... Απο την υπερένταση λες να είναι???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Eχει εδω και 3 μερες που τρομαζει παρα πολυ.Μαλιστα χθες παω απο επανω της και αρχιζω να την λεω.."τι κοκετα εισαι εσυ?"..εκανε παραπονο και αρχισε να κλαιει με λιγμους..3 φορες το εκανε αυτο.

Αννα και εγω κατευθειαν τα βαζω μεσα, αλλα δεν καταλαβα αυτο με το νερο που λες.Βραζεις νερο, γεμιζεις τα μπουκαλια και οταν χρειαστεις το ζεσταινεις?Δεν σου παιρνει και αυτο χρονο?

Εγω βραζω το νερο, το αφηνω στο βραστηρα και οταν κρυωσει απλα παταω λιγο να ζεσταθει..

Και εμεις εδω και καιρο ειμαστε στο 3-6..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...