Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μαργαριτάκι καλώς όρισες!!!Το τσίμπησες το ονοματάκι ε?Αχαχα πολλές λιγουρευόμασταν το "Μελίνα" αλλά μείναμε με την όρεξη!!!Εχεχε!

Εφάκη καλά αποτελέσματα να έχετε.

Τελικά από όσα διαβάζω μάλλον εμένα τρώει πάρα πολύ. Στην μιάμιση ώρα σήμερα έφαγε 180μλ μητρικό!

Αχ δεν ξέρω τι συμβαίνει και δεν μπορώ να κάνω multiquote!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεωργία μου με γειες τις τουαλέτες σας:) Είχα πάρει και εγώ 6μηνα 3 κομμάτια από το λαπέν πριν την γεννήσω. Το ένα της είναι πολύ κοντό, δεν το έβαλε ποτέ. Το άλλο πολύ στενό δεν μπαίνει μέσα η χοντρούλα μου και το τρίτο της το έβαλα προχθές και είναι κοντό και αυτό. Το κακό είναι ό,τι έκλεισε το λαπέν στοκ στο Ηράκλειο και 70άρα για ένα τόσο δα φορεματάκι δεν δίνω.

Άννα σου έστειλαν κωδικό από ραξέβσκι? Πήρα ένα φόρεμα στην βαφτιστήρα μου που έχει γενέθλια αύριο και 2 στην μπουμπού μου!

Νίκη μου είστε πολύ όμορφοι και οι 3. Να χαίρεστε το μωράκι σας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεωργία μου με γειες τις τουαλέτες σας:) Είχα πάρει και εγώ 6μηνα 3 κομμάτια από το λαπέν πριν την γεννήσω. Το ένα της είναι πολύ κοντό, δεν το έβαλε ποτέ. Το άλλο πολύ στενό δεν μπαίνει μέσα η χοντρούλα μου και το τρίτο της το έβαλα προχθές και είναι κοντό και αυτό. Το κακό είναι ό,τι έκλεισε το λαπέν στοκ στο Ηράκλειο και 70άρα για ένα τόσο δα φορεματάκι δεν δίνω.

Άννα σου έστειλαν κωδικό από ραξέβσκι? Πήρα ένα φόρεμα στην βαφτιστήρα μου που έχει γενέθλια αύριο και 2 στην μπουμπού μου!

Ευχαριστουμε πολυ!Εσεις ειστε γυναικαρες στη δικια μου τωρα τα 6μηνα της κανουν ελπιζω και τα 9μηνανα την βγαλουν ως τον Ιουλιο.Ναι πολλα λεφτα δεν δινω ουτε εγω αμαρτια ουτε 1 μηνα δε τα βγαζει.Ευτυχως εδω εχουμε πολλα στοκ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Ελευθερια, φωτογραφηθηκατε??

Ναι ναι ήρθε ο φωτογράφος! Αχαχα την έβγαλε φώτο και με τον μπαμπά της. Ο αδερφός της ήταν με τις πιτζάμες και δεν ήθελε να ντυθεί και εγώ με την μάσκα δεν ήθελα να βγω σε φακό. Θα ξανάρθει μόλις αναρρώσω για την συνέχεια;)

Κουράστηκε και εκνευρίστηκε όμως...Γκρίνιαζε μετά, ήταν και ματιασμένη και στις 8μιση κοιμήθηκε στο ριλάξ. Την πήγα στο δωμάτιο, την άλλαξα, την θήλασα και στην κούνια της. Κοιμήθηκε αμέσως!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Σόνια μου δεν ξέρω να σου απαντήσω για τον αποστειρωτή. Εγώ αυτό που κάνω με τις πιπίλες είναι να βάζω το 6ωρο πρόγραμμα και να της αφήνω μέσα όταν τελιώσει η αποστείρωση. Αν περάσουν οι 6 ώρες ξαναβάζω αποστείρωση. Το θήλαστρο το αποστειρώνω λίγο πριν το χρειαστώ κάθε φορά.

Πώς σου φαίνεται η δουλειά τώρα? Λίγες ώρες πας ε? Νιώθω τόσο ανακουφισμένη που φέτος ενώ ξεκινάει το καλοκαίρι δεν θα έχω τον βραχνά της δουλειάς!!!

Γειά σου Ελευθερία. Εμένα ο αποστειρωτής είναι δανεικός και δεν έχει προγράμματα. Κάνει την αποστείρωση και τελειώνει.

Η δουλειά ακόμη είναι πίκρα. Δεν συνήθησα ακόμη. Μόλις παει 2μιση δεν επικοινωνώ με το περιβάλλον. Περιμένω πότε θα πάει 3 και τέταρτο για να φύγω. Πηγαίνω δέκα παρα τέταρτο με 3 και τέταρτο. Αλλά από Δευτέρα σταματάει η συνάδρεφος για να γεννήσει και μέχρι τον Σεπτέμβριο που θα επιστρέψει θα είμαι μόνη μου. Σε 5μιση ώρες θα πρέπει να βγάζω δουλειά 8ωρου για 2 άτομα. Θα είναι ένα καλοκαίρι σκέτη γλύκα. Αλλά που θα πάει θα περάσει ο καιρός θα επιστρέψει η συνάδερφος.

Ποπη μου οι συνηθειες αποκτουνται απο οταν γεννηθουν, ειναι οπως το μαθεις, εχει δικιο η Ελευθερια.Μετα θα θελεις να του μαθεις τα πρεπει και το σωστο και εσυ θα εισαι αυτη που θα παιδευεται.

Εγω Σονια μου, αν και εχω γυαλινα, δε δινω σημασια αν στεγνωνουν, τα βγαζω εξω και τα ετοιμαζω με το νερο το οποιο εχω βρασει και τα βαζω ψυγειο.

Καλημερα Ελευθερια!!

Γειά σου Άννα. Εγώ έχω και πλαστικά και γυάλινα. Το θέμα είναι ότι εμείς δεν τα χρησιμοποιούμε αμέσως και δεν ξέρω αν κάνει να τα ταπώσω έτσι με την υγρασία μέχρι την άλλη μέρα που θα τα χρειαστώ.

bXk5p2.png

Ο μαγουλήθρας ήρθε στη ζωή μας 15 Αυγούστου 2009!!!

Tm55p3.png

Το ξωτικούλι ήρθε στη ζωή μας 10 Ιανουαρίου 2012!!!

h1d6.png

γεια σας κοριτσια. εχω μερες να μπω και δεν προλαβα να σας διαβασω. ποτε προλαβατε και γραψατε τοσες σελιδες καλε! εγω εχω τη μικρη αρρωστη απο την κυριακη με ψηλο πυρετο και ακομη δεν εχει στρωσει. βελτιωθηκε μεν αλλα ακομη ειναι ασχημα. στο πενταωρο μου χτυπαει 39και. αυριο θα την ξαναπαω γιατρο να δουμε.

ο μπεμπης καλα ειναι, ευτυχως. δεν την αφηνω να τον πλησιαζει και εχουμε τραβηγματα... του βρηκαμε και νονο τελικα! αλλα για τα υπολοιπα ακομη το ψαχνουμε! το πρωτο βημα εγινε παντως! κοριτσια, αυτο το μωρο ειναι αλλο πραμα, πολυ χαρουμενο. με το που του μιλας γελαει! και κανει φωνουλες! παω να του βαλω την πιπιλα οταν γκρινιαζει και μολις με βλεπει γελαει και την πεταει την πιπιλα. προχτες το βραδυ τον ταιζα αλλα επειδη ηθελα να ετοιμασω και τον μεγαλο για υπνο, τον εδωσα στον αντρα μου να του δωσει το υπολοιπο γαλα (για πρωτη φορα σημειωτεον!) και μολις τον πηρε αρχισε να γελαει παλι! δεν ετρωγε! τα αλλα μου δεν ηταν ετσι! του λεω του μπεμπη, εισαι μεγαλος κουτσομπολης! και λεει και η μικρη "μπεμπη εισαι πουποτολης!"

κοριτσια τις τελευταιες βδομαδες εχω τρελαθει να πλενω. ο μεγαλος αρχισε και κατουριεται καθε βραδυ επανω του. μπορει και δυο φορες. πατωκορφα. αλλαζουμε τα παντα. και δυο φορες μαλιστα κατουρησε και το μαξιλαρι...τι θα κανω ρε κοριτσια. ξερω οτι αν αρχισει το παιδι και κατουριεται το βραδυ μπορει να παρει και χρονια αυτη η ιστορια. ας ελπισω να ειναι παροδικο. το πλυντηριο εχει παρει φωτια παντως...

αυτα τα νεα μας! εγω αυριο ξεκιναω ενα σεμιναριο για ενα μηνα τρεις φορες τη βδομαδα και απο ιουνιο θα παω δουλεια τελικα...

σας αφηνω. μιλησα μονη μου και παλι και πεφτω για υπνο!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα σας!!!!

Εβαλα την μπέμπα στην κουνια της και βλέπει το μομπίλ που περιστρέφεται και μιλάνε... χα χα!! Εβαλα κι εγω κάτι να φάω αλλα σε λίγο θα το βαρεθεί και θα την φερω εδω μαζι μου!!

Καλέ δεν ειναι καμία μέσα???????????? Αντε να μαζευόμαστε πάλι...!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια κ απο εμενα!! τι κανετε? εμεις εχθες το βραδακι την επιασαν τα κλαμματα ( με λιγμους ) για μια ωρα εκλαιγε κ δεν μπορουσα να την ηρεμησω με τπτ ,,,κοντεψε να σκασει η καημενη εκλαιγα κ εγω μαζι της δεν αντεχα να την ακουω τοσο δυνατα κ να μην μπορει να ηρεμησει,,τι βολτες την εκανα τι σεσουαρ κ αποροφητηρα ,τι την τραγουδουσα τπτ..ειδα κ αποειδα την εκανα τσαι ηπιε 20μλ κ την εβγαλα στις 12.15 το βραδυ στο μπαλκονι..μολις την εβγαλα ηρεμησε κ αποκοιμηθηκε!! αχ μας βλεπω το καλοκαιρι στρωματσαδα στο μπαλκονι..πολυ στεναχωρεθηκα που ηταν ετσι,δεν φαινοταν να ποναει κ δεν ξερω για πιο λογο εκλαιγε τοσο δυνατα...μετα κοιμηθηκε απο τις 12.15 μεχρι της 07 το πρωι!! πρωτη φορα!! εφαγε στις 07 150 μλ κ ξανακοιμηθηκε!! ξυπνησε στις 09.30 κ εφαγε μονο 75 μλ..κ τωρα κοιμαται!!δεν ξερω τι εχει το μωρακι μου κ ανυσηχω...

αχ δεν εχω καθολου κουραγιο να κανω δουλειες κ βαριεμαι παρα πολυ ..κ πρεπει να μαγειρεψω κ να σιδερωσω τα ρουχαλακια της..τα δικα μας ρουχα ακομα στεκονται 3 πλυντηρια εχω να σιδερωσω...

Γειά σας κορίτσια. Καλέ πόσες σελίδες γεμίσατε???Πωπω, προσπαθώ να διαβάσω..Ό,τι προλάβω!

Γλυκό μου Ποπάκι μήπως κάτι ενοχλεί το μωράκι σου και δεν μπορεί να φάει? Μήπως έχει καμιά παλλινδρόμηση?Ο παιδίατρος τι λέει? Και για να καταλάβω...1 ώρα πιπιλάει την ρώγα του μπουκαλιού?Αποκοιμιέται, πιάνει και αφήνει το μπουκάλι?Τι ακριβώς κάνει και παίρνει τόση ώρα???

Δώρα μου αγκαλιά δεν στερείς ποτέ στο παιδί αλλά το να μάθει να κοιμάται μόνο του είναι θέμα σωστής συνήθειας και υγιούς συμπεριφοράς. Αγκαλιές κάνεις όλη την διάρκεια της ημέρας ακόμη και πριν πάει για ύπνο. Όταν έρθει η ώρα του ύπνου όμως καθένας πρέπει να πηγαίνει στο κρεβάτι του. Το ό,τι το πρώτο το κακομαθαίνουν οι περισσότεροι ισχύει...και δεν είναι μόνο θέμα άγνοιας αλλά και θέμα γνώσης...Δηλαδή εις γνώση σου το κακομαθαίνεις γιατί είσαι για 1η φορά γονέας και τρελλαίνεσαι, εξυπηρετείς πρώτα τις δικές σου ανάγκες...να αγκαλιάσεις, να φιλήσεις, να παίξεις το μωρό και μετά τις δικές του.

Προσωπικά εγώ κακόμαθα τον γιο μου και έφταιγε ο θηλασμός. Κάποια μέρα αν θες θα σου αναλύσω τους λόγους...Όμως εφόσον θηλάζεις θα ξέρεις τι ανασφάλειες περνάνε από το μυαλό μιας θηλάζουσας μητέρας...κάθε που έκλαιγε νόμιζα πως πεινούσε, τον σήκωνα, τον θήλαζα, αυτός έτρωγε-πιπίλιζε και φτου και από την αρχή. Ε μετά δεν ήθελε να δει την κούνια του και μεγαλώνοντας ήθελε την παρουσία κάποιου από εμάς να κοιμηθεί. Τρομερή ταλαιπωρία...αν δεν πάει 11 δεν κοιμάται γιατί δεν κοιμόμαστε εμείς και άλλα πολλά προβλήματα...

Τώρα τελευταία έχω καταφέρει και κοιμάται μόνος του τα μεσημέρια. Το βράδυ μου κάνει νούμερα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς...

αχ ελευθερακι μου συνεχεια ετσι σαν τοξο γινεται οταν τρωει...δεν το ηξερα οτι αυτο σημαινει παλινδρομηση...κ εχθες σε ολα της τα γευματα εκανε εμετο..κ ξαναμειωσα την ποσοτητα της στα 150..αλλα κ παλι εκανε..

αμαν κ αυτο εχουμε παθει?? μανα κ κορη ολα τα εχουμε παθει,,δεν εχουμε αφησει τπτ!!ελεος...θα καταληξω στο τελος στο ψυχιατρειο με τρελοφαρμακα..

Αρα , Ποπη μου στο 4ωρο πεινα το παιδι , να που στο δειχνει και τη νυχτα.Αν βεβαια εχει πιει αρκετα, γυρω στα 160-180..

Τη μερα μπορει να κλαιει πιο νωρις για διαφορους λογους.Η πιπιλα παντως ειναι πολυ σωτηρια αυτο λεω εγω.Επισης και τα παιχνιδια που λεγαμε τα απασχολουν.

αννα μου παλι μου το χαλασε το προγραμμα της τωρα το πρωι ηπιε μονο 75 μλ...να δω πως θα παει η μερα μας σημερα...μηπως πρεπει να αλλαξω κ το γαλα της σκεφτομαι γιατι ειναι ειδικο γαλα για κολικους κ απ'οτι βλεπω οι κολικοι μας πρεπει να μειωθηκαν...

ντρεπομαι να παρω κ τον παιδιατρο γιατι του χρωσταω το αμκα της μικρης για να γραψει το εμβολιο..πρεπει να παω στα κεπ κ να βγαλω..κ ντρεπομαι να τον παρω να τον πω για το οτι κανει εμετο κ οτι τεντωνεται σαν τοξο οταντρωει κ αποτραβιεται απο το μπουκαλι της...:rolleyes::rolleyes:

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Καλημερα σας!!!!

Εβαλα την μπέμπα στην κουνια της και βλέπει το μομπίλ που περιστρέφεται και μιλάνε... χα χα!! Εβαλα κι εγω κάτι να φάω αλλα σε λίγο θα το βαρεθεί και θα την φερω εδω μαζι μου!!

Καλέ δεν ειναι καμία μέσα???????????? Αντε να μαζευόμαστε πάλι...!!!

καλημερα δωρακι μου!! τι κανετε?? σου στειλα πμ

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

Γεια σας κοριτσια.Πως ειστε?

Χθες καναμε το πρωτο εμβολιο.Εκλαιψε στο τσιμπιμα αλλα στην αγκαλια ηρεμησε..:PΜετα στο σπιτι ειχε λιγη γκρινια αλλα δεν νομιζω να ειναι απο το εμβολιο..

Ηθελε να κοιμηθει και δεν μπορουσε και ολο προυτς προυτς(Δωρα εσενα θυμαμαι συνεχεια..).Εχει να κανει κακα απο προχθες το βραδυ.

Μας ειπε η παιδιατρος να μειωσουμε το τσαι γτ η κοιλια της γεμιζει με πολλα υγρα και για αυτο βγαζει γαλατακι..

Αφου εχει να κανει κακα απο προχθες ομως, σημερα θα την δωσω ενα 50αρι..

Ειμαστε 5,5 κιλα και 58εκ...Γυμναστηκουλα αρκετη μας ειπε γτ ειναι ακομα σφυγμενη και τα χερακια τα εχει ακομα γροθια..Αυτα πρεπει να αρχιζουν να χαλαρωνουν λεει..

Οταν λετε τοξο, εννοειται να τουρλωνει τον κωλο?Σαν γατακι?Ετσι ειναι η δικια μου οταν κοιμαται καλα..Μαζευεται.Και επισης το κανει και αυτο οταν τρωει και ερχεται η ωρα για να ρευτει, οποτε σταματαω και μετα δινω το υπολοιπο..

Ποπη, εγω σε καταλαβαινω οταν λες μια ωρα γευμα.Και εμενα τοσο κανει αν και τελευταια το βελτιωσε..

Μεχρι να παρει την πρωτη δοση, να ρευτει, να περιμενουμε κανενα 5 λεπτο να ξαναερθει η ορεξη, να παρει το επομενο, να ξαναρευτει(και τη δευτερη δοση την πινει πολυ χαζα..)..εεεε φτασαμε την ωρα...

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Μου εστειλαν μειλ για εκπτωση 30% αλλα περιμενω ακομη για να ερθει το επομενο με παραπανω εκπτωση.Καποια στιγμη την ειχα πατησει και παρηγγειλα με το 30 και μετα μου εστειλαν αλλο μειλ.Χε,χε,χε!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...