Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλα λεει η Εφη , Νικη μου, απολαυσε 'το γιατι δεν θα το καταλαβεις για ποτε θα παει νηπιο η δημοτικο.Δεν ειδες οι 3 μηνες πως περασαν??

ναι το ξερω εχετε δικαιο δεν λεω,,, προσπαθω να απολαμβανω την καθε του στιγμη οσο μπορω.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αννούλα μου περαστικά στο γιο σου αχ τον κακομοιρο θα ποναει ε?

Ναι αυτο ειναι το θεμα εμενα ο δικος μου δε κουραζεται οτι και να τον κανω τι παιδικες χαρες τι παιχνιδια λιγες φορες θα πεσει ξερος αντεχει το παιδί μου χαχα!

Μονο στο χωριο στην Κρητη που επαιζε εξω με τα ξαδερφακια του κοιμοταν αμεσως και νωρις.

νομιζω συτα τα ξαδερφλακια πρεπει να ερθουν κοντα σας για να κοιμαται πιο νωρις χχεχεχεχε:rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γειά σας κορίτσια. Καλέ πόσες σελίδες γεμίσατε???Πωπω, προσπαθώ να διαβάσω..Ό,τι προλάβω!

Γλυκό μου Ποπάκι μήπως κάτι ενοχλεί το μωράκι σου και δεν μπορεί να φάει? Μήπως έχει καμιά παλλινδρόμηση?Ο παιδίατρος τι λέει? Και για να καταλάβω...1 ώρα πιπιλάει την ρώγα του μπουκαλιού?Αποκοιμιέται, πιάνει και αφήνει το μπουκάλι?Τι ακριβώς κάνει και παίρνει τόση ώρα???

Δώρα μου αγκαλιά δεν στερείς ποτέ στο παιδί αλλά το να μάθει να κοιμάται μόνο του είναι θέμα σωστής συνήθειας και υγιούς συμπεριφοράς. Αγκαλιές κάνεις όλη την διάρκεια της ημέρας ακόμη και πριν πάει για ύπνο. Όταν έρθει η ώρα του ύπνου όμως καθένας πρέπει να πηγαίνει στο κρεβάτι του. Το ό,τι το πρώτο το κακομαθαίνουν οι περισσότεροι ισχύει...και δεν είναι μόνο θέμα άγνοιας αλλά και θέμα γνώσης...Δηλαδή εις γνώση σου το κακομαθαίνεις γιατί είσαι για 1η φορά γονέας και τρελλαίνεσαι, εξυπηρετείς πρώτα τις δικές σου ανάγκες...να αγκαλιάσεις, να φιλήσεις, να παίξεις το μωρό και μετά τις δικές του.

Προσωπικά εγώ κακόμαθα τον γιο μου και έφταιγε ο θηλασμός. Κάποια μέρα αν θες θα σου αναλύσω τους λόγους...Όμως εφόσον θηλάζεις θα ξέρεις τι ανασφάλειες περνάνε από το μυαλό μιας θηλάζουσας μητέρας...κάθε που έκλαιγε νόμιζα πως πεινούσε, τον σήκωνα, τον θήλαζα, αυτός έτρωγε-πιπίλιζε και φτου και από την αρχή. Ε μετά δεν ήθελε να δει την κούνια του και μεγαλώνοντας ήθελε την παρουσία κάποιου από εμάς να κοιμηθεί. Τρομερή ταλαιπωρία...αν δεν πάει 11 δεν κοιμάται γιατί δεν κοιμόμαστε εμείς και άλλα πολλά προβλήματα...

Τώρα τελευταία έχω καταφέρει και κοιμάται μόνος του τα μεσημέρια. Το βράδυ μου κάνει νούμερα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

ναι τελικα 4 ωρο μου το πηγε βεβαια με τα χιλια ζορια την απασχολουσα για να ξεχαστει! ναι παντα ξυπναει στις 2,30 κοιμαται 4.30 κ 6,30 ξαναξυπνα!! να δουμε σημερα πως θα τα παμε!!

ελαφρια την εχω ντυμενη με φορμακι βαμβακερο κ στο μπαλκονι που καθομαστε με φλις κουβερτακι!! τωρα το απογευμα που την ταιζα πρωτη φορα ιδρωσε στο κεφαλακι εκει που την κρατουσα ...

αχ να δω ποτε θα κοιταξω κ εμενα...πολυ προβλημα αυτο με την δουλεια του αντρα μου,,δεν μπορουμε να εχουμε προγραμμα συνεχεια δουλευει...

εφακη μου μπραβο κοριτσι μου!! μακαρι κ η καλλιεργεια να μην δειξει τπτ!!

εχει καμια ωρα που εφυγαν οι καλεσμενοι!! ωραια περασαμε!!

Αρα , Ποπη μου στο 4ωρο πεινα το παιδι , να που στο δειχνει και τη νυχτα.Αν βεβαια εχει πιει αρκετα, γυρω στα 160-180..

Τη μερα μπορει να κλαιει πιο νωρις για διαφορους λογους.Η πιπιλα παντως ειναι πολυ σωτηρια αυτο λεω εγω.Επισης και τα παιχνιδια που λεγαμε τα απασχολουν.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κοριτσια σημερα πήγαμε παλι βόλτα με την μπεμπα,ηταν πολυ ωραία! Σε καφετέρια η κόρη μου,χα χα!!!

Ααα!! γλυκαθηκατε μανα και κορη μου φαινεται ε!!!!!

Η δικια μου ειπιε τον πρωτο της καφε το Μ.Σαββατο, και αλλον εναν το προχθεσινο Σαββατο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ποπάκη επιμένω...ό,τι τεντώνεται και κάνει το σωματάκι της σαν τόξο είναι χαρακτηριστικό της παλλινδρόμησης. Συζήτησέ το με τον γιατρό, μην ταλαιπωρείτε το παιδάκι σου άδικα.

Λιτσάκι όταν είναι ώρα να κοιμηθεί το βράδυ πάντα την θηλάζω πριν. Αν πχ. έχει φάει στις 8 όπως σήμερα και την έβαλα για ύπνος στις 9, ε την θήλασα πριν και ας είχε φάει 1 ώρα πριν και εννοείται πως έφαγε και κοιμήθηκε.

Γωγώ πέρυσι μου είχε ρίξει ο γιος μου καφέ στο λάπτοπ. Ο άντρας μου που είναι και ειδικός στους υπολογιστές μου είχε πει και τον βγάλαμε στον ήλιο να στεγνώσει. Μετά έβγαλε τα πλήκτρα και τα καθάρισε.

Δώρα μπράβο που τα βρήκατε με τους νονούς που θέλατε. Για πότε λέτε την βάφτιση?

Μαρίαζέρτα καλώς ήρθες. Να χαίρεσαι το μωράκι σου. Εγώ είμαι η Ελευθερία από Κρήτη και έχω έναν Πρίγκηπα 2,5 ετών και μια κορούλα 3μηνών!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...