Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια βγήκε η γενική των ούρων και είναι καθαρή,αύριο θα βγει και η καλιεργια.δεν πρόλαβα να σας διαβάσω,μπηκα από το κινητο να σας ενημερώσω,θα μπω πιο μετα

τουλαχιστο τα ουρα εφακη μου ειναι οκ,,, θα δεις και για την καλιεργια και θα πραξετε αναλογος, ελπιζω ομως ναμην ειναι τιποτα

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ε, τοτε Ποπη μου μαλλον ετσι απολαμβανει το γευμα της! δε μπορεις να κανεις τπτ αν βεβαια τα εχεις δοκιμασει ολα.

Τωρα δεν εχει φαει αλλο απο εκεινη την ωρα ,ετσι? στο 4ωρο αν σου φαει το ιδιο που λογικα αυτο θα κανει τοτε εισαι οκ.Κρατα το ετσι μετα.Τη νυχτα ξυπναει για φαι?

ναι τελικα 4 ωρο μου το πηγε βεβαια με τα χιλια ζορια την απασχολουσα για να ξεχαστει! ναι παντα ξυπναει στις 2,30 κοιμαται 4.30 κ 6,30 ξαναξυπνα!! να δουμε σημερα πως θα τα παμε!!

Γεια σου Ποπακι αχ η πιο τζαναμπετα σε σενα βρε παιδι μου που θα παει θα στρωσει εχει εντονο ταπεραμεντο η υδροχοϊνα σου χαχα!Όσο για τον αντρα σου βαλε τον να βοηθαει αντε μη τον καλομαθαινεις η πολυ δουλεια τρωει τον αφεντη πες του.Κι εσυ να προσεχεις την Ποπη γιατι κανεις αλλος δε θα το κανει.
Πολυ ομορφα ειναι μονο εγω δε τα φοραω τελικα ειναι πολυ της μοδος!Τελικα ειστε χρυσοχερες ε μπραβο σας καλλιτεχνιδες!

Ποπη μου θα σου πω κατι δε ξερω αν στεκει αλλα μηπως ζεσταινεται?Εμεις Αθηνα 25 βαθμους ειχαμε σημερα τις φοραω ενα πολυ ελαφρυ μακρυμανικο φορμακι μονο μακο φαντασου και την σκεπαζω με φλις την ισπανικη θα τη μαζεψω μου φαινεται 23 βαθμους εχουμε σπιτι:shock:

ελαφρια την εχω ντυμενη με φορμακι βαμβακερο κ στο μπαλκονι που καθομαστε με φλις κουβερτακι!! τωρα το απογευμα που την ταιζα πρωτη φορα ιδρωσε στο κεφαλακι εκει που την κρατουσα ...

αχ να δω ποτε θα κοιταξω κ εμενα...πολυ προβλημα αυτο με την δουλεια του αντρα μου,,δεν μπορουμε να εχουμε προγραμμα συνεχεια δουλευει...

Κορίτσια βγήκε η γενική των ούρων και είναι καθαρή,αύριο θα βγει και η καλιεργια.δεν πρόλαβα να σας διαβάσω,μπηκα από το κινητο να σας ενημερώσω,θα μπω πιο μετα

εφακη μου μπραβο κοριτσι μου!! μακαρι κ η καλλιεργεια να μην δειξει τπτ!!

εχει καμια ωρα που εφυγαν οι καλεσμενοι!! ωραια περασαμε!!

B4Itp2.png

ΘΕΟΔΩΡΑ!! 08/02/2012!! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΩΡΑΚΙ ΜΟΥ!!

ηρθα και εγω!!εκανα πιτσα φαγαμε επλυνα και τα πιατα εβαλα τον μεγαλο για υπνο και περιενω να πει 10 για να ταισω τον μικρο και να παμε να ξαπλωσουμε και εμεις!!!ευτυχως βγηκαν καθαρα τα ουρα,σημερα ο μικρος εφαγε καπως καλητερα με πολλα διαλειμματα ομως!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπραβο Εφη μου, ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα.

Και εγω τωρα μαζεψα το τραπεζι, προχειρα φαγαμε....

Ο μεγαλος μου τωρα το απογευμα μετα το κολυμβητηριο πηγε στον αδοντιατρο με τον αντρα μου και του εβγαλε τους 2 απο τους 4 παιδικους κυνοδοντες.Ακομη μουδιασμενο ειναι το στομα του.

Φοραει σιδερακια και ο ορθοδοντικος που τον παρακολουθει στην Πατρα ειπε πως πρεπει να βγουν τωρα γιατι εμποδιζουν τους καινουριους να κατεβουν.

Ετσι τωρα θα φαει μονο ενα γιαουρτι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έφη μου τέλεια μακάρι να βγει και η καλλιέργεια καθαρή.Μάλλον από το μπούκωμα αργει να φάει ε?Ε μωρέ θα στρώσει το παιδάκι σου που θα πάει.Υπομονή εσύ.Ο μεγάλος σου κοιμάται τόσο νωρίς ε?Ο δικός μου ο μούργος τώρα έπεσε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο Εφη μου, ελπιζω αυριο να ειναι καλυτερα.

Και εγω τωρα μαζεψα το τραπεζι, προχειρα φαγαμε....

Ο μεγαλος μου τωρα το απογευμα μετα το κολυμβητηριο πηγε στον αδοντιατρο με τον αντρα μου και του εβγαλε τους 2 απο τους 4 παιδικους κυνοδοντες.Ακομη μουδιασμενο ειναι το στομα του.

Φοραει σιδερακια και ο ορθοδοντικος που τον παρακολουθει στην Πατρα ειπε πως πρεπει να βγουν τωρα γιατι εμποδιζουν τους καινουριους να κατεβουν.

Ετσι τωρα θα φαει μονο ενα γιαουρτι.

σε ευχαριστω αννα μου!!περαστικα στο μικρο σου τα δοντια ειναι μεγαλο βασανο!!

Έφη μου τέλεια μακάρι να βγει και η καλλιέργεια καθαρή.Μάλλον από το μπούκωμα αργει να φάει ε?Ε μωρέ θα στρώσει το παιδάκι σου που θα πάει.Υπομονή εσύ.Ο μεγάλος σου κοιμάται τόσο νωρίς ε?Ο δικός μου ο μούργος τώρα έπεσε.

σε ευχαριστω γεωργια μου!!τον βαζω νωρισ γιατι ξυπνα πολυ νωρισ για να παει σχολειο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οταν αρχιζουν τα σχολεια Γεωργια μου, πρεπει να κοιμουνται νωρις, θα το δεις και εσυ.

Εμεις εχουμε το εκτακτο αποψε, τωρα ξεμουδιασε το στομα του, για να μπορεσει να φαει το γιαουρτι και μετα στο κρεβατι του αμεσως.Ο μικρος ηδη εχει ξαπλωσει.Εχουμε τη μπεμπα τωρα και μας κανει παρεα τα βραδια.:P:p

Οταν αρχιζουν τα σχολεια Γεωργια μου, πρεπει να κοιμουνται νωρις, θα το δεις και εσυ.

Εμεις εχουμε το εκτακτο αποψε, τωρα ξεμουδιασε το στομα του, για να μπορεσει να φαει το γιαουρτι και μετα στο κρεβατι του αμεσως.Ο μικρος ηδη εχει ξαπλωσει.Εχουμε τη μπεμπα τωρα και μας κανει παρεα τα βραδια.:P:p

αυτο ειπα και εγω αννα μου!!:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πλαι κοιμηθικε ο μικρός μου μόνος του στο κρεβατακι του,,, καλα παμε ελπιζω μονο να το συνηθισει,,,,

να πω οτι αγκαλιτσες κανουμε αρκετες,καθημερινα όσο μπορουμε, αλλα η αληθινες αγκαλιτσες θα ερθουνε οταν το παιδι θα μας αγκαλιαζει και εκεινο και θα ξερει οτι μας αγαπαει:D.... ειλικρινα περιμενω να μεγαλωσει λιγακι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

πλαι κοιμηθικε ο μικρός μου μόνος του στο κρεβατακι του,,, καλα παμε ελπιζω μονο να το συνηθισει,,,,

να πω οτι αγκαλιτσες κανουμε αρκετες,καθημερινα όσο μπορουμε, αλλα η αληθινες αγκαλιτσες θα ερθουνε οταν το παιδι θα μας αγκαλιαζει και εκεινο και θα ξερει οτι μας αγαπαει:D.... ειλικρινα περιμενω να μεγαλωσει λιγακι....

ωραια νικη μου αρχισε να συνηθιζει ο μικρος σου!!εμενα τον ταισε ο μπαμπας του τωρα κοιματε στην κουνια του!!!θα μεγαλωσει σιγα σιγα μην βιαζεσε καθε ηλικια εχει τα καλα της!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλα το ψωμι του τοστ που εφτιαξα βγηκε τελειο!! νοστιμοτατο και αφρατο!!

Δλδ, οχι εγω ο αρτοπαρασκευαστης το εφτιαξε!!:tongue::tongue:

Αυτος της kenwood ειναι πολυ καλος, βγαζει τελειο ψωμι.Ενας αλλος που ειχα καποτε μια μαρκα ασχετη, ηταν χαλια, το ψωμι δεν ελεγε τιποτα.

ωραια νικη μου αρχισε να συνηθιζει ο μικρος σου!!εμενα τον ταισε ο μπαμπας του τωρα κοιματε στην κουνια του!!!θα μεγαλωσει σιγα σιγα μην βιαζεσε καθε ηλικια εχει τα καλα της!!!

σιγα σιγα θα συνηθισει τελειος Εφη μου, θελει υπομονη.... αν ειχα δωματιο αδειο θα τον εβαζα τωρα...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Καλα λεει η Εφη , Νικη μου, απολαυσε 'το γιατι δεν θα το καταλαβεις για ποτε θα παει νηπιο η δημοτικο.Δεν ειδες οι 3 μηνες πως περασαν??

Αννούλα μου περαστικά στο γιο σου αχ τον κακομοιρο θα ποναει ε?

Ναι αυτο ειναι το θεμα εμενα ο δικος μου δε κουραζεται οτι και να τον κανω τι παιδικες χαρες τι παιχνιδια λιγες φορες θα πεσει ξερος αντεχει το παιδί μου χαχα!

Μονο στο χωριο στην Κρητη που επαιζε εξω με τα ξαδερφακια του κοιμοταν αμεσως και νωρις.

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...